Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Το τελευταίο αντίο του άτυχου υπαστυνόμου που βρέθηκε νεκρός στη Θήβα

Σήμερα Σάββατο στις 12,00  κηδεύεται στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, Αγίας Μονής Τρικάλων, ο Άλκης Καραμίχος, ο 26χρονος Τρικαλινός αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι του στη Θήβα, όπου και υπηρετούσε. Απαρηγόρητοι μένουν οι γονείς του, Χρήστος και Χρυσούλα, καθώς και ο αδελφός του Αχιλλέας.

trikalavoice

Αυτοκτονία, «σκοτεινά κίνητρα», ή ατύχημα;-Το email συναδέλφου του στο makeleio

Αντιφατικές πληροφορίες λαμβάνουμε όσον αφορά τον νεαρό υπαστυνόμο που βρέθηκε νεκρός και πυροβολημένος το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι του στη Θήβα. Πρόκειται όπως μας ενημέρωσαν συνάδερφοι του για νεαρό υπαστυνόμο που υπηρετούσε ως υποδιοικητής του Α.Τ Θήβας. Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ κατά τις ίδιες πληροφορίες έφερε θανατηφόρο τραύμα στην κοιλιά. Ενδεικτικό είναι το e-mail που λάβαμε από συνάδερφό του:

“καλημερα θα ηθελα να σας ενημερωσω για ενα περιστατικο θλιβερο για τον χωρο της ελληνικης αστυνομιας..το πρωι αυτοκτονησε ο υποδιοικητης του α.τ θηβας ονοματι ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ αλκιβιαδης νεαρος υπαστυνομος σαν και μενα.. τονιζω οτι στην σχολη δεν ειχε δωσει το παραμικρο δικαιωμα και ηταν ενα παρα πολυ ησυχο παιδι..,πειτε κατι ρε παιδια και για εμας τους νεους αξιωματικους που δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα και παρακαλαμε χιλια μεσα και αναμεσα για να μπορεσουμε να επιβιωσουμε…Ως ποτε θα συνεχιστει αυτο το πραγμα…και αν τολμησουμε και μιλησουμε μας περιθωριοποιουν αυθημερον… ευχαριστω πολυ  για τον κοπο που κανατε να διαβασετε το μηνυμα μου.. ειναι σοβαρο περιστατικο και στην κηδεια του θα παρευρεθει η μιση ΕΛ.ΑΣ”.

Αυτά-ανεξαρτήτως των κινήτρων ή του “ατυχήματος”- οφείλει να τα λάβει σοβαρά υπόψιν η πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος.

Εαν δεν πρόκειται για αυτοχειρία και εαν οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί τότε αναμένουμε κάποια ανακοίνωση είτε περί ατυχήματος είτε περί προανάκρισης για άλλο λόγο. Ένα παλληκάρι 26 ετών δεν φεύγει έτσι. Εκτός και εαν “καθάριζε το όπλο του και πρόκειται περί ατυχήματος”, όπως μαθαμε από άλλη πηγή.

makeleio.gr

Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο