Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 30418/16-10-2014 πρόσκληση για την 17η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, στις  20  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ του 2014, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1ο. Παρουσίαση μελέτης του Β1 ΣΤΑΔΙΟΥ της ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΧΟΟΑΠ του τέως ΔΗΜΟΥ ΘΙΣΒΗΣ.
2ο. Παραλαβή της μελέτη του Β1 ΣΤΑΔΙΟΥ της ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΧΟΟΑΠ του τέως ΔΗΜΟΥ ΘΙΣΒΗΣ.
3ο. Λήψη απόφασης για την εκτροπή κυκλοφορίας για τη συντήρηση – βελτίωση της οδού Μακαρίου.

4ο. Ορισμός εκπροσώπου  του Δήμου Θηβαίων μετά του αναπληρωτή του, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ανώνυμης εταιρείας «ΕΛΙΚΩΝΑΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε. ΟΤΑ» που θα πραγματοποιηθεί στις 23-10-2014 στα γραφεία της εταιρείας στη Λιβαδειά.

5ο. Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών της  Συντοντιστικής Επιτροπής Λειτουργίας του Δημοτικού Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

6ο. Λήψη απόφασης για τον ορισμός μελών της  Επιτροπής Υποστήριξης της Λειτουργίας του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

7ο. Λήψη απόφασης για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου και διάθεση σχετικής πίστωσης.

8ο. Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας ως αναπληρωματικού μέλους του Δημάρχου και ορισμός ενός υπαλλήλου με Γ’ βαθμό και άνω με τον αναπληρωτή του σε περίπτωση που στην περιοχή δεν υπάρχει οικείος αγροτικός σύλλογος, για τη συγκρότηση των τριμελών επιτροπών χορήγησης βεβαιώσεων για την έκδοση και ανανέωση των αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών.

9ο. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες λειτουργίας του Δ.Ο.Θ. & της ΔΗΚΕΘ.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο