Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΜΙΚΡΗΣ» μεγάλης Δ.Ε.Η.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Για πολλά θέματα που έχουν σχέση με πούλημα , ξεπούλημα και ιδιωτικοποιήσεις, θα έχετε δει πως δεν ασχολούμαι. Όχι επειδή δεν με  ενδιαφέρουν, ή επειδή δεν τα γνωρίζω ,  αλλά επειδή δεν έχουν και μεγάλη σημασία για την  καθημερινότητα των Ελλήνων, αλλά  και επειδή γνωρίζω πως στο τέλος , όλοι τους με αυτά που κάνουν, θα περιφέρονται γύρω από μία «τρύπα στο νερό»  όπως θα γίνει και με τον Αστέρα της Βουλιαγμένης  και με το Ελληνικό.

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 6/7/14

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


"Και ΄Κει Που Τους Χρωστούσαν Τους Πήραν Και Το Βόδι..."

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.


"Άδοξο τέλος" είχε το θέμα των δεκατεσσάρων συμβασιούχων στο Ίδρυμα της Κόνιτσας. 
Μετά από τόσους ψυχοβγαλτικούς μήνες αναμονής, έπειτα από τόσες υποσχέσεις, έπειτα από συζητήσεις επί συζητήσεων, μέσα σε ένα απόγευμα διώχθηκαν κακήν κακώς από την εργασία που προσέφεραν από όταν τελείωσε το πρόγραμμα με το οποίο είχαν προσληφθεί, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2013 έως και τώρα χωρίς να αμοίβονται. 

Τα αίσχη του 21ου αιώνα!!!

Άλλο ένα βήμα πραγματοποίησε η Νέα Τάξη Πραγμάτων στο να πετύχει τον απόλυτο στόχο της να ελέγχει τις ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ διαδικασίες τεκνοποίησης των ανθρώπων. Η στιγμή που δύο άντρες (!) έγιναν γονείς ενός παιδιού, προκαλεί φόβο για το μέλλον που έρχεται…χθες.
Η διάσημη φωτογράφος Lindsay Foster αποθανάτισε τη στιγμή της γέννησης του μικρού Milo που έχει δύο μπαμπάδες.

Αν και ακόμα δεν είναι ένα θέαμα που έχουμε συνηθίσει, η στιγμή που δύο άντρες έγιναν γονείς ενός παιδιού, προκαλεί συγκίνηση. Το θαύμα της ζωής και η έκφραση χαράς που αποτυπώνεται στα πρόσωπα των δύο αντρών τη στιγμή που κρατούν στην αγκαλιά τους το παιδί τους για πρώτη φορά αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό της Καναδής φωτογράφου Lindsay Foster.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ

Ανακοίνωση για τους δημότες του Δήμου Θηβαίων

Συνεργασία του Δήμου Θηβαίων με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας & Ιατρικής Στατιστικής, για την διενέργεια έρευνας, με σκοπό την αξιολόγηση της γενικής κατάστασης της υγείας του πληθυσμού στην Ελλάδα.

Αγαπητοί συνδημότες

Παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ οτι δεν θα κόβεται τό ρεύμα στις μονάδες υγειας,χθες διεκόπη η ηλεκτροδότηση στό Κέντρο Υγειας Σχηματαρίου.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί καί πρό λίγων ημερών στό ΓΝ Λειβαδιας δύο μάλιστα φορές την ίδια μέρα και απροειδοποίητα με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στην γεννήτρια τού Νοσοκομείου πού χάρις στην έγκαιρη αντιμετώπιση των τεχνικών του αποκαταστάθηκε.
Έντονη ήταν η αντίδραση του Διοικητή Κώστα Ρουσόπουλου πού προειδοποίησε τούς υπεύθυνους της ΔΕΗ για τις τραγικές συνέπειες πού μπορεί να προκύψουν γιά την δημόσια υγεία,συνέπειες πού και γιά τούς ίδιους ειναι ποινικά κολάσιμες...

Η αχίλλειος πτέρνα της Γερμανίας

Από την εμφάνιση του ανθρώπου ως ύπαρξη η συνείδηση και η νοημοσύνη είναι τα μοναδικά  όπλα για την αντιμετώπιση κάθε κίνδυνου που απειλεί την υπόστασή του. Αν η συνείδηση και η νοημοσύνη χαθούν, θα μπορούσε να σημαίνει ότι η ίδια απουσιάζει από το σύμπαν. Αυτό είναι ένας τεράστιος ηθικός λόγος για να εργαστούμε σκληρά ώστε να αποφύγουμε μία υπαρξιακή απειλή από το να γίνει πραγματικότητα.  Σήμερα η αδυναμία του ανθρώπου να αντιμετωπίσει τους διάφορους κινδύνους που προέρχονται από την άσκηση πολιτικής σημαίνει απώλεια του νοήματος που δημιούργησαν οι προηγούμενες γενιές.

ΟΕΒΕ: «ΠΑΛΙ ΕΞΩ Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»

Κε Υπουργέ
Πλήρη απογοήτευση – θλίψη και αηδία είναι τα συναισθήματα μας από την απόφαση σας να αφήσετε για άλλη μια φορά την Στερεά Ελλάδα έξω από το πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου στην Εργασία», για 50.000 νέους ανέργους έως 29 ετών.
Η μόνιμη δικαιολογία των κυβερνώντων – διοικούντων περί πλασματικών δεικτών του ΑΕΠ δεν σας δίνει το δικαίωμα να αφήσεται έξω τους άνεργους νέους  του τόπου μας από μια δημόσια δαπάνη (180.000.000),  για αυτούς κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει η ρότα όταν πάμε συνέχεια στα βράγχια, εδώ και τέσσερα χρόνια ακούμε μόνο υποσχέσεις.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ: Ανακοίνωση για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα

Η εργατική τάξη θρηνεί άλλο ένα θύμα. Το πρωί της Παρασκευής, τραγικό θάνατο βρήκε  οδηγός  όταν  το όχημα φορτωμένο με ανεμογεννήτριες   και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του κι έπεσε σε δύσβατη περιοχή,  κατευθυνόμενο στο Κιθαιρώνα νότια του
Καπαρελλίου.

Ο Σύλλογος "Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας" θα παρουσιάσει την ιστοσελίδα του σε ειδική εκδήλωση στο Ξενοδοχείο "Φιλοξενία" στη Θήβα




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΕΑΛΩ Η ΘΡΑΚΗ

Ιστορία-Μυθολογία-Γεωγραφία
          ----------------------------------------
Κατά την αρχαία Ελληνική Ιστορία & Μυθολογία, η Θράκη ήταν κόρη του Ωκεανού και της Παρθενώπης, και αδελφή της Ευρώπης.
Η σημερινή Ευρώπη (Ε.Ε.) έχει ιστορική υποχρέωση να προστατέψει την εκ πρώτου βαθμού συγγενείας αδελφή Θράκη, από την αρπακτική βουλιμία των κακών και βάρβαρων γειτόνων Τούρκων.
Αλλά και η σημερινή Ευρώπη, η αδελφή της Θράκης, έχει και αυτή πέσει στα χέρια των αρπακτικών ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι κακοί γείτονες Τούρκοι αρπάζουν τη Θράκη, όπως οι Σιωνιστές Παντοκράτορες άρπαξαν την αδελφή της Ευρώπη.

"Ηλέκτρες Πύλες" -Θήβα

Περιγραφή

  Ηλέκτρες πύλες : ήταν οι κυριότερες και πιο μεγάλες πύλες της πόλης, απ’ όπου ξεκινούσε ο δρόμος που οδηγούσε στην Αθήνα διαμέσου του Κιθαιρώνα. Θεωρούνταν η είσοδος της πόλης. Ανασκάφηκαν από τον αρχαιολόγο Κεραμόπουλο και αποκαλύφτηκε πως η δίφυλλη θύρα βρισκόταν ανάμεσα σε δύο ισχυρούς στρογγυλούς πύργους.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Καπαρελλίου Βοιωτίας

Σήμερα (04-07-2014) περίπου στις 06:35΄το πρωί, στην περιοχή του Καπαρελλίου Βοιωτίας, Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετά ρυμουλκούμενου, έμφορτου με τμήμα ανεμογεννήτριας, που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, κινούμενο σε χωμάτινη οδό, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο πρανές της οδού, καταλήγοντας σε κατώτερο τμήμα αυτής, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου οδηγού του.

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ _ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ: Παιδική σκηνή Δελφινάκι - « Άριελ η Μικρή Γοργόνα »

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ
Παιδική σκηνή Δελφινάκι


« Άριελ η Μικρή Γοργόνα »

Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.

Μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 5 Ιουλίου η απαγόρευση κυκλοφορίας Οχημάτων και Πεζών λόγω κινδύνου εκδήλωσης Πυρκαγιάς στα δάση Μοσχοποδίου, Αγ, Τριάδας και Κιθαιρώνα

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας κ. Γ. Μουλκιώτη απαγορεύεται η κίνηση και  κυκλοφορία οχημάτων και πεζών  την 4η ημέρα Παρασκευή και μέχρι την 12η βραδινή της 5ης Ιουλίου, ημέρα Σαββάτο στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου Θηβαίων :

Το κύκνειο άσμα της ξεχασμένης ΑΟΖ

Του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ
Δυο μήνες πριν αρχίσει η Ελληνική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Ιανουάριο του 2014, μια μερίδα του ελληνικού τύπου είχε αρχίσει να θριαμβολογεί για την επερχόμενη προεδρία και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στο επίκεντρό της θα είναι η Θαλάσσια Πολιτική. Αυτή η θαλάσσια πολιτική θα αφορούσε στην ανάπτυξη, στον τουρισμό, στην αλιεία, στην ενέργεια, στην ασφάλεια, καθώς και στις θαλάσσιες ζώνες. Στόχος της ελληνικής προεδρίας θα ήταν η ανάδειξη της χρησιμότητας του καθορισμού των θαλασσίων ζωνών, ώστε να μπορέσει να γίνει πιο αποτελεσματική η οικονομική εκμετάλλευση. Τελικά, έγιναν κάποιες ενέργειες στα θέματα της αλιείας και της ενέργειας αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα στο θέμα των θαλασσίων ζωνών.

Aπροετοίμαστη η κυβέρνηση στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα

Η αντίδραση της επίσημης κυβέρνησης καθώς και των δύο κυβερνητικών εταίρων μόλις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας ανακοίνωσε την πρόθεση του κόμματός του να ζητήσει δημοψήφισμα ενάντια στο ξεπούλημα της «μικρής ΔΕΗ» και μάλιστα να μεθοδεύσει την σύμπραξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης που διαφωνούν με τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, πρόδωσε εμφανέστατη αμηχανία κι έδειξε ότι κυβέρνηση, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ήσαν απροετοίμαστοι για μια τέτοια εξέλιξη.
Η αρχική αντίδραση της εκπροσώπου της κυβέρνησης Σοφίας Βούλτεψη η οποία με μια ανακοίνωση χωρίς έρμα ανακάτεψε ακόμα και τον… Άρη Βελουχιώτη, απέδειξε αυτό ακριβώς.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών της Βοιωτίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Οινόη και στα Οινόφυτα Βοιωτίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δυο άγνωστων δραστών οι οποίοι, νωρίς το μεσημέρι, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε πρατήριο τσιγάρων στη Θήβα, και διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...

Στο βάθος, η θέληση για δύναμη είναι μια χρεωκοπημένη ιδέα, που καθυστερημένη επί αιώνες ήρθε πιο έντονα στο προσκήνιο στους αιώνες που διατρέχουμε. Τι θα επιτύχει ο άνθρωπος με τη δύναμη αυτή; Ποια οικονομία θα προκύψει από την επιδίωξη αυτή; Η δημιουργία δύναμης προυποθέτει τη διάθεση άφθονης ενέργειας, αλλά μπορεί μια δράση που έχει σαν βάση τη σπατάλη ενέργειας να οδηγήσει σε αίσιο τέρμα;

Δείτε σε πραγματικό χρόνο όλες τις επιθέσεις που γίνονται στο διαδίκτυο!

Ένας διαδραστικός χάρτης ενημερώνει τους χρήστες σε πραγματικό για όλες τις επιθέσεις που κάνουν οι χάκερ.

Η εταιρία ασφάλειας, Norse δημιούργησε έναν παγκόσμιο χάρτη που ενημερώνει τους χρήστες για όλες τις κυβερνο-επιθέσεις που γίνονται στο διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο!

Σε ποια αυτοκίνητα θα βρίσκεται το CarPlay της Apple

Η εταιρεία του Κουπερτίνο ενσωμάτωσε 9 νέους συνεργάτες

Μετά την ανακοίνωση πως το CarPlay θα βρίσκεται από του χρόνου στα νέα μοντέλα Audi η Apple και επίσημα επιβεβαίωσε ακόμη 9 εταιρείες αυτοκινήτων με τις οποίες θα συνεργαστεί και θα κάνει διαθέσιμη την νέα της υπηρεσία από το 2015.

Αυτές όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρείας είναι οι: Abarth, Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Mazda και Ram.

Εξιχνιάσθηκε άμεσα η απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε προχθές το πρωί, σε βάρος 54χρονου ταχυδρομικού διανομέα, στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας.

Εξιχνιάσθηκε άμεσα η απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε προχθές το πρωί, σε βάρος 54χρονου ταχυδρομικού διανομέα, στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας.
Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28, 26, 23 και 18 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, απόπειρας ληστείας, παράβασης του νόμου για τα όπλα και κατοχής αρχαίων κινητών μνημείων που εμπίπτουν στην νομοθεσία περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΗΒΑΣ: ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ

Η κυβέρνηση έρχεται με συνοπτικές διεργασίες, μέσα από τις στημένες συνθέσεις των θερινών τμημάτων, να προχωρήσει στον νέο αντιδραστικό γύρο μνημονιακών προαπαιτούμενων.

Και πιο συγκεκριμένα: Το ξεπούλημα της ΔΕΗ και των αιγιαλών, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος και η διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος συνιστούν τα νέα μνημονικά εγκλήματα στα οποία η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσχωρούν ακάθεκτοι, γνωρίζοντας τις καταστροφικές συνέπειες για την κοινωνία και την οικονομία.
Το νομοσχέδιο για τη λεγόμενη μικρή ΔΕΗ παίρνει επαξίως τη δικιά του θέση στη μακρά παράδοση του εξουσιαστικού ψεύδους. Γιατί, όπως είναι προφανές, δεν υπάρχει καμιά μικρή ΔΕΗ, ούτε μπορεί να υπάρξει τέτοια.

Δημοπρατείται στις αρχές Αυγούστου το παράπλευρο δίκτυο του ΠΑΘΕ από τη Σκάρφεια ως τη Λαμία, προϋπολογισμού 18 εκ. €

Για τις 5 Αυγούστου 2014 προσδιορίζεται η δημοπράτηση του παράπλευρου οδικού δικτύου του ΠΑΘΕ για την ολοκλήρωση των εργασιών από τον κόμβο της Σκάρφειας ως τη Λαμία. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 18 εκ. €.
Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση των υπολειπόμενων και συμπληρωματικών εργασιών, καθώς και των εργασιών για την πλήρη ολοκλήρωση του παράπλευρου δικτύου στο τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια- Λαμία, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες και τους περιβαλλοντικούς όρους.

ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ "THE AMAZING SPIDERMAN 2" στον Κινηματογράφο «Σόνια» Θήβας ( εκτός Σαββάτου)

ΔΗ.Κ.Ε.Θ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΣΟΝΙΑ»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 21:30
«THE AMAZING SPIDER-MAN 2»
Σκηνοθεσία:  ΜΑΡΚ ΓΟΥΕΜΠ
Ηθοποιοί:   ΤΖΕΙΜΙ ΦΟΞ, ΣΑΛΙ ΦΙΛΝΤ, ΚΡΙΣ ΚΟΥΠΕΡ, ΠΟΛ ΤΖΙΑΜΑΤΙ, ΝΤΕΝΙΣ ΛΙΡΙ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ, ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ
Διάρκεια:    142 λεπτά

6-7 & 8η δράση Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2014, στη Βιβλιοθήκη Θήβας

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014
Χαρτογραφώντας αντίθετους κόσμους
Σχεδιάσαμε ένα μεγάλο χάρτη που περιλαμβάνει τις χώρες όλων των αντίθετων κόσμων και ακόμα τους δρόμους για να ταξιδέψεις από τον ένα κόσμο στον άλλο, τους κατοίκους
 που ζουν σε κάθε χώρα, τα βιβλία που διαβάζουν και τις ιστορίες που αφηγούνται.
Με την Ιωάννα Ρουπάκα. 

Προπώληση εισιτηρίων για τη Συναυλία Φίλιππος Πλιάτσικας - Μπάμπης Στόκας 2014

Εισιτήρια προπωλούνται στο Τμήμα Πολιτισμού του Δ.Ο.Θ. ( Πνευματικό Κέντρο- Παλαιό Νοσοκομείο Θήβας) ώρες 09:00 με 14:30.

"Φαρ Ουέστ" στην εθνική οδό - Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών - Ψάχνουν με ελικόπτερο τους ληστές με τα καλάσνικοφ

- Άγρια καταδίωξη γίνεται αυτή την ώρα στην εθνική οδό μεταξύ Οινόης και Σχηματαρίου
- Οι κακοποιοί είχαν κάνει ένοπλες ληστείες στη Θήβα πριν τραπούν σε φυγή
- Πολίτες συγκράτησαν την πινακίδα κι έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη
- Έκλεψαν το αυτοκίνητο διερχόμενου οδηγού για να καταφέρουν να ξεφύγουν

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ

Γράφει ο Γιώργος Φλωράς

Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον τις απόψεις ενός ανθρώπου που διάφορα μπορεί να του καταλογίσει ο κάθε ένας αλλά σίγουρα ασχετοσύνη με τίποτα.
Έχω προσωπικές εμπειρίες και ακούσματα από την Δικαιοσύνη και δεν μπορώ παρά να....
συμφωνήσω απόλυτα με τον Κώστα Μπέη. Από τις βασικές αιτίες της καταστροφής της Ελλάδας είναι η διαπλοκή νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας με την Δικαιοσύνη. Οι εμπλεκόμενοι αποτελούν μέλη της ομάδας των καταστροφέων της Ελλάδας, διότι η κατάλυση του Δικαίου οδήγησε στην αποσάθρωση της Κοινωνίας μας. Λαμόγια με απλά λόγια όλοι οι εμπλεκόμενοι και από την πλευρά των πολιτικών και από την πλευρά των δικαστών. Συντριπτική μειοψηφία μεν οι εμπλεκόμενοι δικαστές αλλά κρίσιμη η θέση τους σε πολλά ζητήματα. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή η βρωμιά θα ξηλωθεί ώστε να υπάρξει επιτέλους κράτος Δικαίου στην Ελλάδα και όχι κράτος λαμογιών και εξυπηρετήσεων.

Ποτέ στην ιστορία του Ελληνισμού, ούτε στην περίοδο της κατοχής δεν υπήρξε τέτοια κατάντια, ανάξια του υπερήφανου λαού μας!

Οι ηγέτες δεν αναδεικνύονται από καναλάρχες και νεοταξικά ΜΜΕ.
Ούτε είναι ηγέτες όσοι αναδεικνύονται μέσω του κομματικού σωλήνα (και είναι υπέρ των σκοπιανών, υπέρ των τούρκων στη Θράκη, υπέρ της κατάργησης του Ελληνικού έθνους επειδή είναι...
«ιμπεριαλιστικό» όργανο-μεγάλη προδοσία και αρρώστια, υπέρ του εκτουρκισμού της Κύπρου μέσω του σχεδίου Ανάν ή της «τουρκικής» της Διζωνικής Δικοινωτικής Ομοσπονδίας, υπέρ «ελεγχόμενης» τρόικας κτλ)

Άντρες και ζώδια: Οσα πρέπει να ξέρεις

Λοχαγός Έρωτας - Στεύη Τσούτση

Οι συνάξεις γυναικών, συνηθίζονταν από την αρχαιότητα και αποτελούν σκέτο μυστήριο όσον αφορά το περιεχόμενό τους. Θεωρώ πως οι πιο φιλοσοφημένες συζητήσεις γυναικοπαρέας  είναι οι μεταμεσονύκτιες και βαπτισμένες σε άφθονο κρασί και καπνό. Εκεί που η γλώσσα χαλαρώνει μετά από μια δύσκολη μέρα κι απολαμβάνοντας την οικειότητα της φιλίας, ξανοίγεσαι σε εξιστορήσεις και συμπεράσματα. Παρασκευή βράδυ, κάτω απ΄την Ακρόπολη και στο διπλανό γυναικοτράπεζο  η κουβέντα προφανώς γύρω από τους άντρες. Θέμα αγαπημένο κι ανεξάντλητο.

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ Υ/Κ "ΛΑΚΩΝΙΑ"

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1963
Η συγκλονιστική μαρτυρία του
τότε Δοκίμου Λογιστού Η. Μεταξά Ε.Ν.
Α΄ΜΕΡΟΣ

Του Ηλία Μεταξά, Οικονομικού Αξιωματικού Ε.Ν.


Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Περίπλους της Ναυτικής Ιστορίας»,
τ. 48, σελ. 27, ΙΟΥΛ.-ΣΕΠ. 2004, Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος.
Αναδημοσίευση στο Περί Αλός με την έγκριση του ΝΜΕ.

 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Περί Αλός: Η ορθογραφία και οι επιπρόσθετες σημειώσεις πέραν του δημοσιευθέντος άρθρου είναι του συγγραφέως.





Το Υ/Κ «ΛΑΚΩΝΙΑ» φλέγεται. Εξώφυλλο του
περιοδικού LIFE 3.1.64. Αρχείο Ηλία Μεταξά
Το Υ/Κ «ΛΑΚΩΝΙΑ» εναυπηγήθη το 1930 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας από το ναυπηγείο NEDER-LANDSCHESCHEEPSBUN. Το πρώτο του όνομα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ» ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

                                                                                                                                                                                                                                                            Λιβαδειά 2/7/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ»

 Την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014, στον 3ο όροφο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα: «Εναλλακτικές Ομάδες Ανάγνωσης», για νέους/ες και εφήβους, το οποίο στόχευε σε μια διαφορετική προσέγγιση της λογοτεχνίας και συντόνισαν εθελόντριες ψυχολόγοι.

Καταγγελία για απόλυση μέλους του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Βοιωτίας

Την Παρασκευή 27/6/2014 η εταιρεία Ιερωνυμάκης Γ.  INOX Α.Β.Ε.Ε που βρίσκεται στο 8ο χλμ. της οδού Θηβών – Χαλκίδας, με προκλητικό τρόπο, γνωστοποίησε την απόλυση στο μεταλλεργάτη Θ. Αποστολόπουλο – μέλος του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Βοιωτίας και εκλεγμένο Ά αναπληρωματικό του  Δ.Σ. κατά τις τελευταίες αρχαιρεσίες- γιατί δεν αποδέχτηκε ατομική σύμβαση εργασίας με μείωση κατά 20% του ημερομισθίου του.
Θεωρούμε την απόλυση άκυρη, παράνομη και καταχρηστική.
Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την πρακτική της εργοδοσίας.

Επιστολή φωτιά του Προέδρου του ΣτΕ: «Οργανωμένη προπαγάνδα ΜΜΕ κατά των δικαστών»

Για «εκστρατεία καταπτόησης του Σώματος» κάνει λόγο σε επιστολή του ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Σωτήρης Ρίζος ρίχνοντας ευθύνες στα ΜΜΕ για σχόλια που αφορούν στις αποφάσεις του Δικαστηρίου.

Ο κ. Ρίζος απευθυνόμενος σε συναδέλφους του, με ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, μιλά για οργανωμένη προπαγάνδα που στόχο έχει να «βλάψει την ελευθερία κρίσεως των δικαστών και τελικώς να προκαλέσει ανήκεστες βλάβες στο δικαιοδοτικό έργο του Δικαστηρίου και σαφή μείωση και απίσχναση της αξιώσεως των πληττομένων πολιτών για έννομη προστασία»

Η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ ΑΕ τοποθέτησε κάδους συγκέντρωσης των γυάλινων συσκευασιών στο Δήμο Τανάγρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της επέκτασης και εξειδίκευσης του προγράμματος της ανακύκλωσης για ιδιαίτερες κατηγορίες υλικών, η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ ΑΕ σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), τοποθέτησε κάδους συγκέντρωσης των γυάλινων συσκευασιών στο Δήμο Τανάγρας και συγκεκριμένα από  2 κάδους των 1.300 Lt και 1 κάδο των 2.300 Lt, στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Οινοφύτων, Δηλεσίου και Σχηματαρίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ Α.Ε

Στις 01/07/2014 ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης του ανοικτού διεθνούς  διαγωνισμού, που αφορά το κυρίως υποέργο για την κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) 2ης Δ.Ε. Ν. Βοιωτίας, προϋπολογισμού 20.098.560,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Τεύχη δημοπράτησης για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό έλαβαν 27 εταιρείες εκ’ των οποίων στο διαγωνισμό συμμετέχουν οι παρακάτω τέσσερις υποψήφιοι ανάδοχοι, η κοινοπραξία εταιρειών ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ με Μ.Τ. ΑΤΕ, η κοινοπραξία εταιρειών WATT ΑΕ με ΠΡΙΣΜΑ ΔΟΜΗ ΑΕ, η κοινοπραξία εταιρειών ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ με ΑΑΓΗΣ ΑΕ και η εταιρεία ΕΤΒΟ ΑΤΕ.

Πουλήθηκαν σε δημοπρασία αρχαία μακεδονική ασπίδα, κυκλαδικό ειδώλιο του 2600 π.Χ., αρχαιο κυκλαδικό μελανόμορφο αγγείο, αρχαίο χάλκινο κράνος, και ακέφαλο άγαλμα κόρης, και το υπουργείο Πολιτισμού κοιμάται όρθιο!!!

Άρθρο του Γιώργου Λεκάκη στον Χρόνο Κομοτηνής, 2.07.2014.

Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:

Ο Γ. Λεκάκης (www.lekakis.com) είναι μέλος της Εταιρείας Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας (ΕΜΑΕΜ, www.emaem.org),
της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων,
και της Επιτροπής Διεκδικήσεως Κατοχικού Δανείου και Κλεμμένων Πολιτιστικών Θησαυρών.

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Ας θυμηθούμε χωρίς νοσταλγία» με τη Μάνια Παπαδημητρίου και τον Άρη Γραικούση την Παρασκευή στην Αστραδενή

Το Τροφώνιο Ωδείο σε συνεργασία με το Art Cafe Αστραδενή την Παρασκευή 4/7 σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή υπαίθρια μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Ας θυμηθούμε χωρίς νοσταλγία» με τη Μάνια Παπαδημητρίου στα κείμενα και στο τραγούδι και τον Άρη Γραικούση στο πιάνο και στο τραγούδι.

Η πολυτάλαντη πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης του θεάτρου ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου αναζητά, μέσα από το τραγούδι και την πρόζα την ουσιαστική έννοια της μνήμης.

Η παράσταση είναι πλημμυρισμένη από αγαπημένα τραγούδια που συνοδεύονται από κείμενα που έχει γράψει η ίδια. Μαζί με τον Άρη Γραικούση στο πιάνο και το τραγούδι, η Μάνια Παπαδημητρίου μας χαρίζει μια εξαιρετική παράσταση πλημμυρισμένη από αγαπημένα τραγούδια που συνοδεύονται από κείμενα που έχει γράψει η ίδια.

ΕΕΕΕΚ Θήβας: Όλοι οι μαθητές στην ίδια τάξη ή "Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού"

                                                                                   
          του Ηλία Τραμπάκουλου
 Το άκουσα και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Όλοι οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Θήβας, στο Λουτουφί, έμειναν στην ίδια τάξη επειδή δεν παρακολούθησαν τις ώρες διδασκαλίας που ορίζει ο νόμος για κάθε διδακτικό αντικείμενο. Η απόφαση είναι του Συλλόγου Διδασκόντων της σχολικής μονάδας και ο λόγος είναι ότι το Υπουργείο δεν τοποθέτησε τους απαιτούμενους εκπαιδευτικούς προκειμένου να λειτουργήσουν τα τμήματα και να αναπτυχθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα, όπως ορίζει ο νόμος.   Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους εκπ/κούς του ΕΕΕΕΚ Θήβας που τόλμησαν και εφάρμοσαν το νόμο και να θέσουν την Πολιτεία προ των ευθυνών της και των συνταγματικών της υποχρεώσεων. Φυσικά, το ζητούμενο...

Ενημέρωση του αυτοδιοικητικού ριζοσπαστικού κινήματος στη Θήβα για τα απορρίματα

ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ Μ.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΙΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΡΙΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ,ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΥΜΑΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ...

Εμμηνόπαυση: Μια δεύτερη αφετηρία

Λοχαγός Έρωτας - Στεύη Τσούτση

Δε χρειαζόταν να είναι γιατρός για να παρατηρήσει τις αλλαγές πάνω της. Από την ώρα που έκλεισε τα σαραντά πέντε, ημερομηνία ορόσημο για τις γυναίκες της οικογένειας της, ήξερε και περίμενε. Οι ορμόνες, της χαρίστηκαν μέχρι τα πενήντα. Μήτε μέρα παραπάνω. Ανωμαλία στον κύκλο, εξάψεις, διαταραχές στον ύπνο. Τα είχε διαβάσει, της τα είχαν πει. Το σώμα της ήταν έτοιμο. Το πνεύμα της αδυνατούσε. Εμμηνόπαυση. Αυτό ήταν λοιπόν το τέλος; Περνούσε από την γόνιμη περίοδο στη μη παραγωγική. Με το θάνατο της αναπαραγωγικής...

Υπερψηφίστηκε το ν/σ για τον Τουρισμό

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, το νομοσχέδιο για τον Τουρισμό.

Στην πρωινή συνεδρίαση της Επιτροπής, οι προσκεκλημένοι φορείς εξέφρασαν την ως επί το πλείστον συμφωνία τους με το νομοθέτημα, ενώ κατά τη συζήτηση επί των άρθρων, πέντε βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον εισηγητή του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, κατέθεσαν τροπολογία για τη συμπερίληψη και του αγροτουρισμού στη θεματολογία του νομοσχεδίου, κάτι που δεν έχει καταστεί δυνατόν μέχρι στιγμής, λόγω προβληματικής, όπως ανέφερε χθες η Όλγα Κεφαλογιάννη, συνεργασίας των υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ξανάβαλαν φωτιά έξω από τον καταυλισμό Θήβας!

Απειλήθηκαν επιχειρήσεις λόγω των σφοδρών ανέμων…

Γ. Οικονόμου: «Είναι επαναλαμβανόμενες κι επικίνδυνες..»

«Θα αναλάβουμε μόνοι ευθύνες» λένε οι πολίτες…

Φωτιά ξέσπασε έξω από τον καταυλισμό Θήβας, απειλώντας τα συνεργεία αυτοκινήτων της περιοχής και σπίτια της συνοικίας…

Η φωτιά ξέσπασε 15 λεπτά μετά τις 10.00 κι επιτόπου έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ…

Οι άνεμοι έπνεαν μανιωδώς και οι κίνδυνοι ήσαν τεράστιοι για τις γύρω επιχειρήσεις, τα σπίτια και τις ανθρώπινες ζωές…

Ψάχνει τρόπους να φύγει από τη χώρα το 29% των Ελλήνων

Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, οι εξευτελιστικοί μισθοί σε όσους εργάζονται, η έλλειψη προοπτικής οδηγεί το 29% των Ελλήνων να ψάχνουν διέξοδο στη μετανάστευση. Τα συγκλονιστικά στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», η Επιτροπή διαπιστώνει στην χώρα μας υψηλή υποαπασχόληση, η οποία σε συνδυασμό με την επίσης υψηλή και συνεχώς αυξανόμενη μακροχρόνια ανεργία έχει δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση στην αγορά εργασίας. Το αποτέλεσμα είναι ήδη ο υψηλός αριθμός των Ελλήνων που προτίθενται να αναζητήσουν εργασία σε άλλο κράτος- μέλος να αυξάνει συνεχώς.

Έκρηξη Σάντος: «Η ΕΠΟ είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγω αμέσως μετά τον αγώνα!»

Το πέπλο μυστηρίο που απλώθηκε πάνω από την αποχώρησή του από την Βραζιλία αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδας – Κόστα Ρίκα σπεύδει να ξεδιαλύνει ο Φερνάντο Σάντος. Παράλληλα, δίνει εξηγήσεις και για τα αρνητικά σχόλια που φέρεται να έκανε για κάποιους ποδοσφαιριστές, δηλώνοντας υπερήφανος για τους παίκτες του.

Για όλα αυτά ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στο gazzetta.gr:

Το πρώτο που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν έχετε παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σας.

Ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ» ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΠΟΛΕΣΘΕΝ ΠΟΙΜΝΙΟ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο περίπου, ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας πήγε και μίλησε με κολακευτικά λόγια στο παγκόσμιο Ισραηλιτικό Συμβούλιο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το «εκλεκτό» παιδί του Σιωνισμού, αποσπώντας τα εύσημα για την αφοσίωση του στα παγκόσμια σιωνιστικά, (νεοταξικά) ιδανικά. Ουδέποτε άλλη φορά στην σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία, Έλληνας πρωθυπουργός παρουσιάστηκε τόσες πολλές φορές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στο παγκόσμιο Ισραηλίτικο Συμβούλιο, που είναι και το προπύργιο του διεθνούς Σιωνισμού, δίνοντας εξετάσεις για το μεγάλο του έργο στην υπηρεσία της Νέας Τάξης, (όταν λέμε Σιωνισμό, δεν εννοούμε τους απανταχού Εβραίους όπως κάποιοι «καλοθελητές» μας προσάπτουν επίτηδες).

Αποθεωτική υποδοχή για την Εθνική μας!

Στην Ελλάδα βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής που ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον σκέφτεται την επόμενη μέρα.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή της Εθνικής ομάδας την οποία περίμεναν υπομονετικά αρκετοί φίλοι της.

Διαβάστε περισσότερα »


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Η συγκίνηση του Γκέκα


ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΣ & ΤΗΣ ΔΕΥΑΘ»

Προς: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΣ & ΤΗΣ ΔΕΥΑΘ»

Μετά τον ανοικτό διαγωνισμό που διενεργήθηκε για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΣ & της ΔΕΥΑΘ» με την υπάριθ.525/14-4-2014 Διακήρυξη του Δημάρχου Θηβαίων και την κατακύρωση του αποτελέσματος ως άγονου(υπ΄άριθ.201/14 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής),ο Δήμος Θηβαίων θα προσφύγει στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η προμήθεια θα γίνει με βάσει τους όρους της διακήρυξης του αρχικού διαγωνισμού.   

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο