Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 24/8/14

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Το αντιρατσιστικό «καίει» την κυβέρνηση - Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου

Νέες αναταράξεις σημειώνονται τον τελευταίο καιρό στο Μαξίμου, με τα φαινόμενα ασυνεννοησίας να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους.

Σαμαράς και Βενιζέλος αναζητούν λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει στο εσωτερικό της κυβέρνησης και οδηγούν σε αναβολή κυβερνητικές αποφάσεις.
Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να συναντηθούν την Δευτέρα με στόχο να συντονίσουν το κυβερνητικό έργο και παράλληλα να θέσου τις δικές τους κόκκινες γραμμές απέναντι στα «αντάρτικα» που ξεσπούν τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ.

Πυραμίδα Αμφείου και τάφος Αμφίπολης.

Τάφος Αμφίπολης, τι ΔΕΝ θα πουν οι αρχαιολόγοι:

Το αζιμούθιο ανάμεσα στον τάφο της Αμφίπολης και την πυραμίδα του Αμφείου στην Θήβα είναι 189,7 μοίρες. Όταν το άστρο γάμμα Λέοντος περνά τον Μεσημβρινό στον Νότο, τότε ανάλογα με την εποχή - χρονολογία , το άστρο άλφα του Λέοντος - Βασιλίσκος - έχει μία συγκεκριμένη κατεύθυνση - αζιμούθιο.

Αιματοκύλισμα εις την Παλαιστίνη

-το «ολοκαύτωμα της συνείδησης της ανθρωπότητας» και ο αντισημιτισμός-

Η ανθρωπότητα βιώνει μία νέα περίοδο συρράξεων, απίστευτης φρίκης, εξόντωσης, αποτροπιασμού, παραλογισμού, αγωνίας και απαισιοδοξίας. Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Ιράν, Συρία, Νιγηρία, Σουδάν, Σομαλία, Ουκρανία, Λιβύη κ.α. είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα εστιών παγκόσμιας αποσταθεροποίησης. Η σφοδρότατη σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων της Γάζας φέρνει εις την μνήμη όλων τις φρικαλεότητες, τις συστηματικές διώξεις, τα πογκρόμ

Λέοντες και όχι Σφίγγες οι «φύλακες» του τάφου της Αμφίπολης λέει ο Αρχαιολόγος Βαγγέλης Μπεξής

Ο γνωστός αρχαιολόγος και εκδότης του περιοδικού ΙΧΩΡ Βαγγέλης Μπεξής επισημαινει πως τα στοιχεια απο τον ταφο της Αμφίπολης και οι φωτογραφιες δείχνουν πως οι «φύλακες» είναι Λέοντες και όχι Σφίγγες .

ΜΕ ΤΙΜΕΣ Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΘΗΒΩΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΒΩΝ
Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Αμφίπολη: Υπ. Πολιτισμού: Η κυρία Περιστέρη δεν είπε ότι ο τάφος δεν έχει συληθεί

Άρχισαν τα «παρατράγουδα» με την επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος – Άλλα λένε το πρωί κι άλλα το βράδυ – Επιτείνουν ακόμα περισσότερο την σεναριολογία για το ενδεχόμενο ο τάφος να έχει συληθεί - Απο το υπουργείο διαψεύδουν ότι η κυρία Περιστέρη εκτίμησε ότι ο τάφος είναι δύσκολο να συληθεί. 
Άρχισαν τις κυβιστήσεις στο υπουργείο πολιτισμού. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν ισχυρίζονται ότι η κυρία Περιστέρη δεν είπε ποτέ ότι ο τάφος δεν έχει συληθεί. Μάλιστα στην ανακοίνωση του υπουργείου γίνεται λόγος για ανακριβή δημοσιεύματα.

Το βιβλίο Evpedia του Δρ.Γιώργου Γάκη, από τις εκδόσεις "βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Έκφραση".

Το βιβλίο Evpedia του Δρ.Γιώργου Γάκη, από τις εκδόσεις "βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Έκφραση". Πρόκειται για ένα βιβλίο που επικεντρώνει στον Άνθρωπο, και την ανάδειξη του ως προσωπικότητα ή επαγγελματία μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα.

«Χαμηλώστε τους τόνους, έρχεται φωτιά!»

Η εξάπλωση των τζιχαντιστών στη Συρία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε που αλλού, σε συνδυασμό με το ψυχροπολεμικό μέτωπο που ορθώνεται μεταξύ Αμερικανο-Ευρωπαίων και Ρώσων, κάνει τον κόσμο πιο ανασφαλή και το αύριο της ανθρωπότητας αβέβαιο και σκοτεινό. Η Ελλάδα αυτή την ώρα, παρά τα οξύτατα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά προβλήματά της, είναι η μοναδική νησίδα ειρήνης και ασφάλειας μέσα στη φλεγόμενη γειτονιά μας.

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ορχομενού και το Δημοτικό Συμβούλιο

Προσωπική δικαίωση χαρακτήρισε τη νίκη στις πρόσφατες εκλογές ο νέος Δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος στην επίσημη τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής αρχής, στην οποία χοροστάτησαν τρεις Μητροπολίτες και παραβρέθηκαν πολιτικοί, πολιτειακοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες.

Ληστεία με λεία 300.000 στην παραλία Διστόμου Βοιωτίας. - Ελεύθερος ο όμηρος

Ληστεία με αρπαγή ομήρου και λεία 300.000 ευρώ σημειώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία Διστόμου Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ληστές, οι οποίοι είχαν πάρει ως όμηρο τον ταμία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, αφού έκαψαν το τζιπ μάρκας Toyota τύπου RAV4 με το οποίο διέφυγαν μετά τη ληστεία, επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό σκάφος, κοντά στην Αντίκυρα με το οποίο πέρασαν στο κάτω Λουτρό Ξυλοκάστρου.

Στροφή 360 μοιρών απο τον Παύλο Χαϊκάλη ! ! !

Στροφή 360 μοιρών απο τον Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος δίνει εμμέσως πλην σαφώς στήριξη στην κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου την οποία μέχρι πρότινος κατηγορούσε για εσχάτη προδοσία !

Η αλλαγή αυτή απο τον κύριο Χαϊκάλη δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι ο "ηθοποιός - βουλευτής"  δεν εξυπηρετεί τα
συμφέροντα του Ελληνικού λαού όπως ισχυριζόταν τόσο καιρό αλλά συμφέροντα άγνωστων κύκλων.

Η βρύση τρέχει λάσπη στο Νεοχώρι

Αυτό το νερό τρέχει αυτή τη στιγμή στις βρύσες του Νεοχωρίου
Η αδιαφορία βλάπτει σοβαρά την υγεία
Μόνο νερό δεν θυμίζει το υγρό που καταλήγει στα σπίτια των κατοίκων του Νεοχωρίου, μέσω του δικτύου ύδρευσης  καθώς αντί για...
γάργαρο και καθαρό, όπως θα ανέμενε κανείς, είναι γεμάτο άμμο με αποτέλεσμα να μοιάζει με λασπόνερο!

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Μεσαίωνας

Ο μεσαίωνας είναι Ιστορική χρονική περίοδος που αναφέρεται κυρίως στην ιστορία των λαών της Δυτικής Ευρώπης και τα όρια της δεν είναι καθορισμένα με σαφήνεια καθώς υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των ιστορικών. Αυτό είναι φυσικό, γιατί μια εποχή δεν αρχίζει αυτόματα, αλλά η αρχή της προϋπάρχει στην προηγούμενή της εποχή. Γενικά ο μεσαίωνας καλύπτει τους αιώνες από την κατάρρευση του ελληνορωμαϊκού κόσμου (5ος αι. μ.Χ.) μέχρι την πτώση της Κωνσταντινούπολης που συμπίπτει και με τις αρχές της Αναγέννησης. Ο μεσαίωνας χαρακτηρίζεται σαν οπισθοδρόμηση της εξέλιξης του ανθρώπου, με την επικράτηση του σκοταδισμού που επέβαλε η Εκκλησία και την κυριαρχία ενός στείρου και άκρατου θρησκευτισμού. Γι' αυτό η λέξη μεσαίωνας δηλώνει σήμερα και κάθε σκοτεινή τυραννική και αντιεπιστημονική περίοδο στην ιστορία ενός λαού.

Ν. Παπαγγελής: Ισχυρή η σύμβαση του Αθλητικού Οργανισμού με την ΠΑΕ Λεβαδειακός

«Φωτιές» ανάβει στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δημοτικού αθλητικού οργανισμού του Δήμου Λεβαδέων και της ΠΑΕ Λεβαδειακός, έγγραφο του δημάρχου Νίκου Παπαγγελή που υποστηρίζει πως η σύμβαση που είχε υπογραφεί τον Νοέμβριο του 2009 μεταξύ του τότε ΔΑΟΛ και της ΠΑΕ, είναι ισχυρή.

Η Αμφίπολη συνεχίζει να αποκαλύπτει τα μυστικά της

Νέα, πολύ σημαντικά ευρήματα έφεραν στο «φως» σήμερα οι ανασκαφικές εργασίες στο ταφικό μνημείο, στον Τύμβο Καστά από την ΚΗ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, στην Αμφίπολη.

Την Πέμπτη, απομακρύνθηκαν από το μνημείο οι μαρμάρινες πλάκες, που αποκάλυψαν ολόκληρες τις μαρμάρινες Σφίγγες, που βρέθηκαν στην είσοδο του Τάφου, σήμερα με άκρα προσοχή, απομακρύνθηκαν χώματα τα οποία βρίσκονταν πίσω από τα αγάλματα, σε βάθος περίπου, δυο μέτρων, και σε πλάτος ανάλογο της εισόδου του τάφου.

Τι συμβαίνει και η ΠΑΝΑΓΙΑ η Καθολική στην Κρεμαστή της Ρόδου δίνει πάλι ¨ Σημεία Συναγερμού¨ όπως το1914 και το1939-1940 ;

Εδώ και λίγη ώρα χτυπάνε χαρμόσυνα οι καμπάνες στην Κρεμαστή, καθώς πολλοί πιστοί έγιναν μάρτυρες στο καντήλι της Παναγίας που κουνιέται συνεχώς μπροστά από την Εικόνα της Μεγαλόχαρης και εμφανίστηκε η σκιά της Παναγίας σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosreport από μαρτυρίες πιστών!
Αυτές τις ημέρες η Παναγία η Καθολική στην Κρεμαστή εορτάζει και καθημερινά πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί για να προσκυνήσει τη Χάρη Της.

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκίδας που εκτελούσε το δρομολόγιο Ιωάννινα – Χαλκίδα, και αντίστροφα

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ βρίσκονται αυτή την ώρα κοντά στην Συκούλα στην Άρτα στην εθνική οδό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Ι.Χ. συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκίδας στο οποίο επέβαιναν δώδεκα άτομα από τα οποία έχουν τραυματιστεί τα τρία σοβαρά.

Σεμινάρια Google Marketing και Social Media Marketing

Αξιότιμοι κύριοι,
Μετά την επιτυχία του πρώτου μας σεμιναρίου Google Marketing τον Ιούλιο και τα θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες, διοργανώνουμε επαναληπτικό σεμινάριο «Google Marketing: Εκμεταλλευτείτε τη Δύναμη των Μηχανών Αναζήτησης» στις 26 Σεπτεμβρίου και ώρες 4-9. Παράλληλα, θέλοντας να καλύψουμε όλο το φάσμα των δυνατοτήτων που δίνουν οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο και συγκεκριμένα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις 27 Σεπτεμβρίου και ώρες 3-8 διοργανώνουμε σεμινάριο με θέμα «Social Media Marketing».

Η Ελλάς και θύμα βιοπειρατίας. Δεν μας κλέβουν μόνο αρχαία αγάλματα, αλλά και τα φυτά μας!

Σε Θάσο, Σαμοθράκη, Ικαρία και Λακωνία το καλύτερο βαλσαμόχορτο του κόσμου!
Κινδυνεύουν να εξαφανισθούν 1 στα 10 σπάνια ελληνικά φυτά από ξένους
βιοπειρατές, που δρουν ανεξέλεγκτα στην χώρα μας!

Άρθρο του Γιώργου Λεκάκη στην εφημ. ΧΡΟΝΟΣ Κομοτηνής, δημοσιευμένο στις 20.8.14.
Δείτε το εδώ:

Υποβολή Αιτήσεων – Δηλώσεων για το Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (Ε.Μ.Σ.Υ.)

Ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες  - χρήστες σημείων υδροληψίας ότι η υποβολή Αίτησης-Δήλωσης στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (Ε.Μ.Σ.Υ) λήγει  στις   30 Σεπτεμβρίου 2014,


Πληρ. : Τμήμα Περιβάλλοντος Δήμου Θηβαίων
Τηλ.Επικ. : 2262350661



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Την Κυριακή 24 Αυγούστου η Ορκωμοσία των αιρετών Δήμου Θηβαίων




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ '' ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ '' ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

ΣYΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΘΗΒΑΣ
ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ″
Ζωοδόχου Πηγής 14 & Σαρακατσαναίων,
Θήβα Τ.Κ. 32200
Τηλ-Fax: 22620 24637
Website: www.takonakia.gr


Θήβα : 19-8-2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Αποκαλύφθηκαν εξ’ ολοκλήρου οι Σφίγγες στην Αρχαία Αμφίπολη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως από τον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη - Τόσο οι Σφίγγες όσο και ο Λέων φαίνεται να προέρχονται από το ίδιο εργαστήριο
Οι «ακοίμητοι» φρουροί μπροστά από τον διάσημο τάφο της Αμφίπολης αποκαλύφθηκαν εξ ολοκλήρου.

40ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ ΘΗΒΑ

40ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ ΘΗΒΑ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 20:30, θερινός κινηματογράφος «ΣΟΝΙΑ» «Αγαπάμε την Ελλάδα και το λαό της περισσότερο από τους κατηγόρους μας.

Το δείξαμε όταν κινδύνευε η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η ακεραιότητά της και, ακριβώς, αγωνιζόμαστε για να ξημερώσουν στη χώρα μας καλύτερες μέρες χωρίς πείνα και πόλεμο. Σε νέες εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων.

“Πιλάτος” για το Λεβαδειακό η νέα Δήμαρχος!!!

Στον «αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή του αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός την προσεχή Κυριακή μιάς και η προεκλογική  κόντρα συνεχίζεται.  Ετσι, λίγο πριν “αποχωρήσει” και η διοίκηση του ΑΠΟΔΗΛ, ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ  πως εάν δεν υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή νέα σύμβαση παραχώρησης του σταδίου, δεν πρόκειται να δώσει έγκριση για να πραγματοποιηθούν αγώνες και κατά συνέπεια το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. 

Ποιες ελληνικές πόλεις και χωριά αναγνωρίστηκαν ως μαρτυρικά εξαιτίας της ναζιστικής θηριωδίας

73 χρόνια μετά την ναζιστική θηριωδία αναγνωρίζονται Ελληνικές πόλεις και χωριά ως μαρτυρικά, λόγω της γερμανικής λαίλαπας που δέχθηκαν την περίοδο 1941-1944.

Ειδικότερα, το πράσινο φως άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας για το χαρακτηρισμό μαρτυρικής πόλης και χωριών που υπέστησαν μεγάλες καταστροφές σε ανθρώπινες ζωές, αλλά υπέστησαν και υλικές ζημιές κατά την αντίσταση κατά των δυνάμεων κατοχής (1941-1944), αλλά και σε άλλες ιστορικές περιόδους.

Νέα σύμβαση του Οργανισμού Κωπαίδας με την ΕΥΔΑΠ στα πρότυπα της σύμβασης με τη ΔΕΗ

Κλείνει τον κύκλο της και για φέτος η άρδευση της Κωπαίδας με μικρές εμπλοκές στη διαχείριση και την κατανομή των υδάτινων πόρων, παρά το γεγονός ότι ο οργανισμός Κωπαίδας κλείνει οριστικά τη λειτουργία του με αυτή τη μορφή.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού, το ΔΣ αναμένεται να προτείνει την υπογραφή σύμβασης και με την ΕΥΔΑΠ για την αποπληρωμή των χρεών της, μέσω των βεβαιωμένων οφειλών των αγροτών στις ΔΟΥ Λιβαδειάς και Θήβας.

Σόκαρε το Διαδίκτυο βίντεο που δείχνει τον αποκεφαλισμό του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ

Βίντεο τζιχαντιστών με αποκεφαλισμό αμερικανού δημοσιογράφου - Βρετανός κατά τα φαινόμενα ο δήμιος, λέει το Λονδίνο

Γ.Σταθάς:Δεν θα υπάρξουν φοροελαφρύνσεις

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς για το αλαλούμ που επικρατεί με το νέο φόρο στα ακίνητα αλλά και για το πρωταπριλιάτικο αστείο, όπως χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα, για την πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να εξαγγείλει φοροελαφρύνσεις από το βήμα της ΔΕΘ.

Ελευθεροτυπία 31-7-2014: Ρεύμα από τα ... απόβλητα στη Βοιωτία

31-7-2014
Εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας αξιοποιώντας την ύλη των αποβλήτων με σκοπό θετικές οικονομικές και περιβαλλοντικές συνέπειες για την περιοχή και τους κατοίκους της ετοιμάζει η Διαδημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος και Οργάνωσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Θήβας, ένας από τους τρεις βραβευμένους Φορείς με λειτουργία ΧΥΤΑ και συναφείς δράσεις (ανακύκλωση, κομποστοποίηση κ.ά.), για τις οποίες βραβεύθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος μέσω του θεσμού του European Business Awards for the Enviromment.

Βρέθηκε ο κ. Ηλίας που εξαφανίστηκε χθες από τη Θήβα

Ο κ. Ηλίας Πρεβεζάνος που εξαφανίστηκε χθες το πρωί από την περιοχή της Θήβας
βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή Ερυθρές Αττικής (Κριεκούκι).

Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στον εντοπισμό του!






Σας ευχαριστούμε πολύ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΕΝΦΙΑ: Παίζουν τις… κουμπάρες με τις δόσεις

Απίστευτη κοροϊδία του υπουργείου Οικονομικών που δήθεν δίνει μάχες για να αυξηθούν οι δόσεις από 6 στις 7 τη στιγμή που οι φορολογούμενοι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τον φόρο εισοδήματος
Τελικά η κοροϊδία δεν έχει τέλος. Η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών αποπροσανατολίζουν την συζήτηση για τον άδικο και δυσβάστακτο φόρο του ΕΝΦΙΑ δίνοντας επικοινωνιακό βάρος στο αν οι δόσεις για την αποπληρωμή του θα γίνουν 7 από 6 που είναι σήμερα. Λες και μια τέτοια εξέλιξη θα ελαφρύνει τους φορολογούμενους που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τον φόρο εισοδήματος.

Ονόματα δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων του Προγράμματος Νέων Αγροτών

Στη διαδικασία ανάρτησης των ονομάτων των «εν δυνάμει δικαιούχων», των «επιλαχόντων» και των «απορριπτόμενων» του Μέτρου 112 - Εγκατάσταση Νέων Γεωργών (πρόγραμμα Νέων Αγροτών) βρίσκονται αυτό το διάστημα οι Περιφέρειες της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου από το ΥπΑΑΤ, η αξιολόγηση έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και αυτή την στιγμή μένει να ολοκληρωθεί στην Κρήτη και το Βόρειο Αιγαίο (στην Κρήτη είναι σχεδόν έτοιμη).

Σπίτι - Οπλοστάσιο στη Θήβα

Συνελήφθη, χθες (18-08-2014) πρώτες πρωινές ώρες στις Ερυθρές Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θηβών, ένας 43χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας πραγματοποιεί εκδήλωση «ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ ΣΕ 30 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ»

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014» την Δευτέρα 25 Αυγούστου και ώρα 6:30 στο ΠΟΥΡΟ ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας πραγματοποιεί εκδήλωση «ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ ΣΕ 30 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ» για σκακιστές και σκακίστριες με τον GM Dejan Antic ο οποίος στη συνέχεια θα μιλήσει για την αξία του σκακιού ως προπονητής της Ελληνίδας παγκόσμιας πρωταθλήτριας για το 2013 Σταυρούλας Τσολακίδου.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 10:30.
ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΝΙΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6989 179630

TO ONOMA TOY EINAI ΗΛΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ!!!

Στη σημερινή εποχή, που οι ελληνικές αξίες και ιδέες εχουν γίνει σκιά ενός ένδοξου παρελθόντος, υπάρχουν κάποια άτομα που είχαν ,έχουν και θα έχουν σαν σκοπό τη διαφύλαξη της ελληνικής κληρονομιάς και να προστατεύουν τις αρετές ενός λαού, που επί 15.000 έτη έδινε ζωή σ’ αυτόν το κόσμο.

23- 29 Αυγούστου η Εμποροπανήγυρη Θήβας 2014 - Τροχονομικές διατάξεις κατά τη διάρκεια αυτής.

Θέμα:  23- 29 Αυγούστου η Εμποροπανήγυρη Θήβας 2014 – Τροχονομικές διατάξεις κατά τη διάρκεια αυτής.

Στις 23 Αυγούστου (εννιάμερα της Παναγίας) ξεκινά και φέτος η εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των Θηβών, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία.

14η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 24779/18-8-2014 πρόσκληση για την 14η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, στις  22  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ του 2014, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 18:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ΤΗΣ Α ' Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΡΑΝΙΤΩΝ ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ 

Το ΔΝΤ το «διώχνουν» οι Γερμανοί κι όχι ο Σαμαράς!

Κούρεμα χρέους γιοκ – Θα αλλάξουν το επιτόκιο και θα μας δώσουν νέο δάνειο από το EFSF
Επειδή η κυβέρνηση πρόκειται να παρουσιάσει την αποχώρηση του ΔΝΤ από τον αποκαλούμενο «μηχανισμό σωτηρίας» ως επίτευγμα του Μαξίμου που κατάφερε να κατατροπώσει τον κακό λύκο Τόμσεν και την παρέα του, το Newsbomb σας παραθέτει τα πραγματικά δεδομένα που ουδεμία σχέση έχουν με τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που λανσάρει η κυβέρνηση για να εντυπωσιάσει το λαό.

Μιά πρόταση…Αμφίπολις: Ανασκαφή on line (σε απευθείας μετάδοση)!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η ανασκαφή στον τάφο της Αμφίπολης να γίνει παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου της ΝΕΡΙΤ σε πραγματικό χρόνο σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση.

Με αυτή την κίνηση η Ελλάδα θα είναι σε συνεχή παγκόσμια προβολή με θετικό πρόσημο.

Τα πνευματικά δικαιώματα της προβολής του τάφου θα μπορέσουν να χρηματοδοτήσουν την πλήρη ανάδειξη του αρχαιολογικού μνημείου καθώς και σε νέες ανασκαφές που πιθανόν να οδηγήσουν τα αρχαιολογικά ευρήματα. Πρόκειται για έναν τάφο που συνδέεται με κάποιο τρόπο με τον Μέγα Αλέξανδρο!

940 τροχονομικές παραβάσεις στη Στερεά Ελλάδα

Εκτεταμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού ο οποίος προβλέπει, μεταξύ άλλων, αυξημένη αστυνομική παρουσία στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των Νομών Ευβοίας, Ευρυτανίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.
Σκοπός των ελέγχων αυτών είναι η αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφαλείας, η ενίσχυση των μέτρων τροχονομικής αστυνόμευσης, η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και η ασφαλής μετακίνηση οχημάτων και πολιτών.

ΑΥΛΑΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 2104 με εκπαιδευτική εκδρομή

Η καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς κλείνει την αυλαία στις 3 Σεπτεμβρίου με μια διαφορετική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δράση, που θα δώσει την ευκαιρία σε παιδιά και γονείς να γνωρίσουν δυο ακόμη αντίθετες έννοιες, του σύγχρονου και του αρχαίου:

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 2014 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Ένα σχεδόν ολόκληρο υπέροχο καλοκαίρι τελείωσε για μια ακόμη χρονιά για εκατοντάδες παιδιά στη Βιβλιοθήκη μας! Ανάγνωση, δημιουργική φαντασία, πολυάριθμες νέες παραστάσεις, ρυθμός, παιχνίδι, κοινωνικότητα, καλλιτεχνική έκφραση γέμισαν τον χρόνο και τον κόσμο των παιδιών.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

NEO: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΘΗΒΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Wladimir Putin: « η τίγρη της Ρωσίας» -η αβελτερία των ΗΠΑ και της Ε.Ε.-

Πολιτική είναι η τέχνη να σχεδιάζεις και να προγραμματίζεις  με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα όλες τις απαραίτητες δράσεις, να αγωνίζεσαι για το καλό της κοινωνίας. Πολιτική είναι η τέχνη να κυβερνάς και να αντιμετωπίζεις με τόλμη τα προβλήματα των πολιτών, να φροντίζεις για την ευνομία και ευμάρεια της κοινωνίας, αλλά παράλληλα να προστατεύεις αυτήν από ιδεολογήματα και ιδεοληψίες που διχάζουν την κοινωνία και καταστρέφουν την ενότητα και την οντότητα της Πολιτείας.

Η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΗΒΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο