Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 12/10/14

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



Ψήφος εμπιστοσύνης με βολές κατά ριπάς

Τσίπρας: «Σε αμφισβητούν ακόμα και στο κόμμα σου» -Σαμαράς: «Αυτά είναι πολιτικές αθλιότητες. Εκτοξεύεις λάσπη στον ανεμιστήρα»- Άρχισε η μακρά προεκλογική περίοδος

Mε 155 «ναι», 131 «όχι», δύο «παρών» και 12 απουσίες ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.
«Παρών» ψήφισαν ο κ. Γρηγόρη Ψαριανός και η κα. Αικατερίνη Μάρκου.

Οι άσκοπες κινήσεις της Τουρκίας

Ν. Λυγερός

Η Τουρκία προσπαθεί να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού στην κυπριακή ΑΟΖ, διότι στην ουσία δεν ξέρει τι να κάνει με αυτό το θέμα. Εδώ και δεκαετίες δεν τα βγάζει πέρα με τον θαλάσσιο χώρο. Προσπαθεί να αποφύγει τις επιπτώσεις του Δίκαιου της Θάλασσας από το 1982, μάταια βέβαια. Προσπάθησε να αποφύγει την ύπαρξη συμφωνιών στη Μεσόγειο, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ψευδαίσθησή της τελείωσε το 2003 με την οριοθέτηση μεταξύ της Κύπρου και της Αιγύπτου. Στην συνέχεια δεν τα έβγαλε πέρα με τον Τάσσο Παπαδόπουλο που ανακήρυξε την ΑΟΖ το 2004.

“Θετική εξέλιξη το ανοιχτό κολυμβητήριο στη Θήβα”, δήλωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου

Ανοιχτό Κολυμβητήριο στη Θήβα μέσω Γ.Γ. Αθλητισμού

Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό η προκήρυξη της δημοπράτησης  έξι (6) ανοιχτών κολυμβητηρίων μεταξύ των οποίων και της Θήβας, έργα τα οποία θα υλοποιηθούν μέσω χρηματοδότης από Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).  Οι εργασίες κατασκευής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προβλέπεται να ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2015 και θα ολοκληρωθούν εντός δύο (2) ετών.

ΝΤΡΟΠΗ; ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;

Η κυβέρνηση δεν ντρέπεται. Κάνει κάθε "φιλότιμη" ποσπάθεια να το αποδεικνύει με τους πολιτικούς της χειρισμούς και τις πολιτικές της αποφάσεις, ενταγμένες πάντα στο πλέγμα των συμφερόντων που απαρέγκλιτα υπηρετεί, με γνώμονα βέβαια τη...σωτηρία της χώρας! Εξοβελίζει έτσι κάθε συναίσθημα ντροπής και εμφανίζεται "μετέωρη" ανάμεσα των συγκυριών και άβουλη στην αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων, που προσδίδουν νέες διαστάσεις στο κοινωνικό δράμα.

Ο κούρος- Απόλλων της Τενέας:160 χρόνια ξενητεμένος παρά την θέλησή του στο Μόναχο! Φτάνει πια!

Ο κούρος- Απόλλων της Τενέας:
160 χρόνια ξενητεμένος παρά την θέλησή του στο Μόναχο!
Φτάνει πια!
Καιρός να επιστρέψει σπίτι του!
Απόγονοι του Απόλλωνος οι Τενεάτες τον θέλουν πίσω...
Τενέα η συγγενής της Τενέδου

Ο κλαπείς κούρος της Τενέας, άνοιξε πρώτος τον σύγχρονο "χορό" των Ελλήνων μεταναστών και φυγάδευσης ελληνικών έργων στην Βαυαρία...
Οι Γερμανοί τον εκθέτουν και τους εκθέτει...

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: Παρουσίαση-Ομιλία «ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ»

Παρουσίαση-Ομιλία «ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ» (15/10/14)

Στις 16 Οκτωβρίου και κάθε χρόνο από το 1945, με την ίδρυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Συνέδριο με θέμα: «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας & το Νέο Πρότυπο Επιχειρηματικότητας», στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Ο Αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας, εξωστρέφειας και εξυπηρέτησης του Πολίτη Δημήτρης Βουρδανος εκπροσώπησε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο συνέδριο με θέμα «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας @ το Νέο Πρότυπο Επιχειρηματικότητας», που πραγματοποιήθηκε με συνεργασία του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, του συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και του Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας και αϋφόρου ανάπτυξης, την 3η Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Χώρο της Εκκλησιαστικής Διακονίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΟΝ" Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν έχετε αγωνία τι θα συμβεί απόψε στη Βουλή των Ελλήνων; Αν, δηλαδή, πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση; Ε, όλο και κάποια ισχή αγωνία θα έχουν κάποιοι για το αποτέλεσμα της ονομαστικής μάλιστα ψηφοφορίας των αβούλευτων της Βουλής. Και κάποιοι ονειροβάμονες ίσως έχουν προσχωρήσει στη λογική της λαικής ρήσης "λες να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του;.." .Στα "μελοδράματα", ωστόσο, η κορύφωση είναι συνήθως "ανακουφιστική".

Και τη θέση της αγωνίας καταλαμβάνει η ικανοποίηση και η ευχαρίστηση, πάντα με την απόδοση της δράσης ή του γεγονότος, με την κατάλληλη ενορχήστρωση της μουσικής φωνής και της ερμηνείας των συντελεστών...Και έχουν όλα "ενορχηστρωθεί" έτσι, ώστε στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, το αποτέλεσμα για τους συγκυβερνώντες τη "Γη της Μαδιάμ" να είναι "ανακουφιστικό" και για τους θεατές "ευχάριστο", με την έννοια ότι το "μελοδραμάτιον η Ελλάς" συνεχίζεται...

«Οσμή Σκανδάλου» Στον Οργανισμό Κωπαΐδας - Έχουν Χαθεί Καρτέλες «Μεγαλοπαραγωγών»

«Οσμή σκανδάλου» αναδύεται από τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις για τη λειτουργία του Οργανισμού Κωπαΐδας .

Μετά το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε στον Οργανισμό από Επιθεωρητές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο, από τα μέσα Σεπτεμβρίου  έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, το Δ.Σ του Οργανισμού κατέθεσε στον Εισαγγελέας Λιβαδειάς μηνυτήρια αναφορά για τη διερεύνηση  τυχόν ποινικών ευθυνών υπαλλήλων της υπηρεσίας στη λειτουργία του.

Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου Θήβας στο Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Θήβας

Ο Δήμος Θηβαίων και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν θερμά τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού “Θύρα 7” Θήβας, για την έμπρακτη υποστήριξη και την ευαισθησία που δείχνουν σε θέματα κοινωνικής μέριμνας.

Τα μέλη της Θύρας 7 Θήβας θέλοντας να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θηβαίων, διοργάνωσαν κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης Θήβας για δεύτερη φορά, bazaar ερυθρόλευκων προϊόντων. Μέρος των εσόδων από την πώληση διατέθηκαν για την αγορά γάλατος για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ανοιχτό κολυμβητήριο στη Θήβα, κλειστό γυμναστήριο στα Οινόφυτα

Υπογράφηκε η προκήρυξη της δημοπράτησης των έργων


 Υπογράφηκε τη Τρίτη, 07 Οκτωβρίου, από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, η προκήρυξη της δημοπράτησης μέσω «Σ.Δ.Ι.Τ.» (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) των έργων έξι (6) ανοιχτών κολυμβητήριων και πέντε (5) κλειστών γυμναστήριων, μεταξύ των οποίων και το κολυμβητήριο της Θήβας και το κλειστό γυμναστήριο των Οινοφυτων. Οι εργασίες κατασκευής προβλέπεται να ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015 και θα ολοκληρωθούν μέσα σε δυο έτη…

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΗΒΑΣ

Την Κυριακή  12 Οκτωβρίου 2014 , από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 1.30 το  μεσημέρι , οργανώνεται αιμοδοσία στην αίθουσα τελετών του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και Ρούφου Θήβας (απέναντι από τα δικαστήρια).
          Κάθε υγιής άνθρωπος από 18 μέχρι 60 ετών μπορεί να δώσει αίμα. Γίνεται λήψη από ειδικούς μικροβιολόγους γιατρούς , ελέγχεται η πίεση και ο αιματοκρίτης. Το αίμα εξετάζεται σχολαστικά για μεταδοτικές ασθένειες ( AIDS ,Ηπατίτιδα, Σύφιλη).
     Η διάρκεια της αιμοληψίας είναι 5 λεπτά και γίνεται , πάντα , από συσκευές μίας χρήσεως.
      Ο αιμοδότης δεν πρέπει:

Έναρξη μαθημάτων στο Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας

Φίλες και φίλοι,
Στη χρονιά που μας πέρασε έγινε η πρώτη προσπάθεια από την Ένωση Μικρασιατών Θήβας να δημιουργήσει Θεατρικό Εργαστήρι προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη, του φίλους και στους συμπολίτες μας να διδαχθούν αλλά και να εκφραστούν μέσω της Τέχνης του Θεάτρου.

Η σωτηρία της Ελλάδος - η ιστορία, η τιμωρία και τα «λάθη»

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών πού κάνουν την γύρο του κόσμου για την συμπεριφορά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IWF) και μερικών υπευθύνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι της Ελλάδος μετά το ξέσπασμα της κρίσης χρέους των κρατών, την οποία όμως φορτώθηκε εξολοκλήρου  η ατυχής Πατρίδα μας. Είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και νέες άλλες αποκαλύψεις που θα προκύψουν από την σύγκρουση μεταξύ των ελεεινών και κατάπτυστων  πρωταγωνιστών και υπευθύνων για την σκληρή τιμωρία της Ελλάδος. Τα συμπεράσματα των αποκαλύψεων θα φέρουν εις την επιφάνεια, με ιδιαίτερη και εντονότερη διάσταση, όχι μόνο την κρίση χρέους των χωρών, ως είναι γνωστόν, αλλά ταυτόχρονα  και την κρίση της ηθικής και την κατάπτωση και τον εκφυλισμό όλων εκείνων οι οποίοι διαχειρίζονται τις τύχες Κρατών και δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ,Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ Η ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ιδωμένος εκατό τριάντα χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Μάρξ εξακολουθεί να προκαλεί τον πολυδιάστατα σκεπτόμενο άνθρωπο. Πρώην μαρξιστές, νεομαρξιστές κάποιας εποχής, μαρξολόγοι και ευρύτερα σοσιαλιστές διανοούμενοι, πιστεύουν - παρ' όλες τις ερμηνευτικές κατά καιρούς διαφωνίες τους - πως η μαρξιστική κληρονομιά θα έχει καθοριστική σημασία στη διαμόρφωση των μελλοντικών κοινωνιών. Εχουν δίκιο;

Τον έχουν «τελειωμένο» τον Ερντογάν – Το CNN έδειξε χάρτη του Κουρδιστάν

Υπάρχει μια εκτίμηση, από κύκλους που γνωρίζουν τα πράγματα, ότι οι ΗΠΑ τον έχουν «ξεγραμμένο» τον Ερντογάν και την Τουρκία και προσανατολίζονται προς νέους συμμάχους.

Δεν είναι αυτή η ανάρτηση ο χώρος που θα αναλύσουμε όλη την πληροφόρηση που φτάνει στα γραφεία μας, ωστόσο, οι σχέσεις του Ερντογάν με το Ισλαμικό Κράτος, η Τουρκία που παραμεγάλωσε πληθυσμιακά και παριστάνει, πάλι, την Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι θεωρίες του Νταβούτογλου για χαλιφάτα, όλα αυτά δεν αρέσουν…

Μετά απο Εξαημερη Διακοπή και παλι Αθλητική Δραστηριότητα με Κύπελλο Βοιωτίας

Η Εξαημερη Διακοπή στους Αγωνες Ποδοσφαιρου ήταν ως φόρος τιμής

Σε ενα ακόμα θύμα της βίας στον Αθλητισμό
Ας ελπίσουμε να ειναι ο τελευταιος σε αυτήν την ανελέητη εχθρότητα
και η θυσια του να διωξει μακρια τους εχθρούς να φέρει κοντά
Τους πραγματικούς φίλους του Αθλητισμού !!!

Στην Βοιωτια Αρχίζει και παλι η Δραστηριότητα
Στο Ποδοσφαιρο με τους Αγωνες της 3ης Φάσης του Κυπελλου Βοιωτίας
Που θα Διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου
Ολοι οι Αγωνες 3.30 μ.μ

Η απεργία είναι "εκβιασμός" είπε ο Αρβανίτης στο "Κόκκινο", επίσημο μέσο του ΣΥΡΙΖΑ

Όποιος θεωρεί, κύριε Αρβανίτη, ότι η απεργία είναι "εκβιασμός", δεν έχει θέση στα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ!



Του Σπύρου Γουδέβενου

1. Να δεχθώ ότι η κομματική επιχορήγηση είναι πετσοκομένη για τον ΣΥΡΙΖΑ, και άρα συμβαίνουν κάποιες καθυστερήσεις πληρωμών στα κομματικά Μέσα ενημέρωσης (που είναι αναγκαία λόγω της φίμωσης από τα μεγάλα ΜΜΕ του κόμματος, και κάθε τι που αντιστέκεται στην μνημονιακή κυβέρνηση), που όπως θα πρέπει να καλύπτονται τάχιστα, γιατί οι ανάγκες για φαγητό, ΔΕΗ, νερό δεν περιμένουν και πολύ.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΘΗΒΑΣ

Το Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας, σε γενική του συνέλευση σήμερα 7.10.2014, αποτιμώντας τις εξελίξεις για τις εκλογές στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Η συνεργασία που διαμορφώθηκε με τον τίτλο «Ενωτική Κίνηση Αυτοδιοικητικών», αποτελεί οπισθοδρόμηση για τις δυνάμεις της αριστερής ριζοσπαστικής αυτοδιοίκησης και αποδοχή συντηρητικών επιλογών που δεν συνάδουν με τις αρχές της παράταξης μας.

Απάντηση Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στην επιστολή του Κλέαρχου Περγαντά

ΠΡΟΣ
κ. Κλέαρχο Περγαντά
πρώην Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας


Αγαπητέ κ. Περιφερειάρχα,

Φίλε Κλέαρχε,

Όπως ξέρεις, μόλις στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ανακοίνωσα την πρόθεσή μου, στο πλαίσιο του δημοκρατικού και κοινωνικού ελέγχου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να συστήσω μία σειρά από συμβουλευτικά όργανα, τα οποία μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στο έργο μας.
Είναι γεγονός ότι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο δεν προβλέπει τέτοιες δομές, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούμε πολιτικά να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για μια Περιφέρεια εξωστρεφή, δημιουργική και αποτελεσματική.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

Οκτωβρης 2014, στη χώρα του «ΠΟΤΕ», του ΘΑ και γενικότερα των μεγάλων ΨΕΜΑΤΩΝ. Οι «καλύτερες μέρες» για τις οποίες είχε κάνει λόγο ο «πρωθυπουργός» σε άρθρο του στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», επιφυλάσσουν άσχημα μαντάτα για τον κοσμάκη.
Είναι γεγονός, πως η υποτιθέμενη «κυβέρνηση» αυτοδιαψεύδεται συχνά πυκνά. Πέφτει η ίδια στην παγίδα των ψεμάτων της, αλλά για πολύ καλή της τύχη, ο κόσμος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν αντιδρά ακόμα.

Αφήνει να τον ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ καθημερινά, χωρίς να τιμωρήσει τους «φονιάδες» του. Που είχαμε μείνει;

Στις «καλύτερες μέρες» που δια στόματος «πρωθυπουργού» είναι μπροστά μας.

Ποιες είναι αυτές;

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ …ΧΟΙΡΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Νέο κρούσμα με κεφάλι χοίρου που κάποιοι το έριξαν στην εξώπορτα μουσουλμανικού τεμένους αυτή την φορά στην Γερμανία, σημειώθηκε αυτές τις μέρες που οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν την μεγάλη θρησκευτική γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, προκαλώντας τις έντονες επικρίσεις του τουρκικού τύπου. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ισλαμική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, στην γερμανική πόλη του Delmenhorst, στο κρατίδιο της άνω Σαξονίας και έμπροσθεν του τουρκικού μουσουλμανικού τεμένους, Mevlana Camisi, της γνώστης τουρκικής εθνικοισλαμικής οργάνωσης Milli Görüş που φιλοδοξεί να επιβάλλει το Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη, κάποιοι άφησαν ένα κεφάλι χοίρου που θεωρείται από τους μουσουλμάνους σαν μίασμα και μολύνει το τζαμί.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η απόφαση των εργαζομένων στο όμιλο ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ να οργανωθούν για να αντιμετωπίσουν την επίθεση στα δικαιώματά τους ενόχλησε την εργοδοσία. Είχε καλομάθει μέχρι χθες ο ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ που είχε αναγκάσει τους εργαζόμενους να υπογράψουν νέες συμβάσεις με περικοπή των δικαιωμάτων τους και σήμερα έχει τους περισσότερους εργαζόμενους απλήρωτους για περισσότερο από 6 μήνες!!!

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Οι Θρακιώτες του μέλλοντος".

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
"Οι Θρακιώτες του μέλλοντος".
3ο Λύκειο Αλεξανδρούπολης. Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Έθεσαν ζητήματα Γιώργος Μαρίνος και Γιώργος Γκικόπουλος, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, Γιώργος Μαρίνος και Γιώργος Γκικόπουλος έθεσαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς στη συνεδρίαση 6 Οκτώβρη 2014,  μεταξύ των άλλων τα εξής ζητήματα :

1. Ερώτηση –ψήφισμα για την ουσιαστική  προστασία των ανέργων καταθέτοντας πλαίσιο στόχων πάλης που περιλαμβάνει ανάμεσα στ άλλα τα ακόλουθα :
Επίδομα ανεργίας για όλους το

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο 1η Νοέμβρη

Αγωνιστικό Δελτίο Τύπου για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 1η Νοέμβρη

1η Νοέμβρη  η δική μας μέρα όπου χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, νέοι, γυναίκες θα ενώσουμε τη φωνή μας, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
Θα γίνουμε μια γροθιά, για να απαιτήσουμε οργανωμένα, μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά στην πολιτική Κυβέρνησης – επιχειρηματικών ομίλων που μας θέλει ανέργους, υποαπασχολούμενους, ανασφάλιστους, που στέλνει χιλιάδες μικρομεσαίους ΕΒΕ στην ανεργία .

Τέλος στις εκκρεμότητες με τα μαθητικά δρομολόγια: Mε λεωφορείο στα Άσπρα Σπίτια, με ταξί στο ειδικό Γυμνάσιο της Θήβας.

Τέλος στην ταλαιπωρία μαθητών και γονέων έβαλε η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας και στις εκκρεμότητες που υπήρχαν στη μετακίνηση των μαθητών των Άσπρων Σπιτιών στο Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και των ατόμων με αναπηρία στο ειδικό Γυμνάσιο Λουτουφίου στη Θήβα.

Τα γύρισε η τρόικα για τη ρύθμιση για τα δάνεια και απαιτεί ένα συνολικό πακέτο!

Τα γύρισε την τελευταία στιγμή η τρόικα σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της ρύθμισης των δανείων, φέρνοντας νέους πονοκεφάλους στην κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, και ενώ τις προηγούμενες μέρες διέρρεε ότι δεν έχει υπάρξει κάποια σημαντική διαφωνία από την τρόικα επί του σχεδίου της κυβέρνησης, ξαφνικά κατά την τελευταία συνάντησή της με το οικονομικό επιτελείο η τρόικα άλλαξε στάση και ζήτησε να υπάρξει συνολική ρύθμιση που να καλύπτει τα «κόκκινα» δάνεια και των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑ...

Η πολιτική απάθεια και η φοβία, σε απόλυτο εναγκαλισμό με το ασύστολο πολιτικό ψέμα και τη διασπορά ψευδεπίγραφων πολιτικών διλημμάτων στο λαό, ισοδυναμεί με με τη χειμερινή νάρκη. Οποιος λαός οποιασδήποτε χώρας πάσχει από πολιτική απάθεια και φοβία, είναι καταδικασμένος να υποφέρει καταμεσής του ιστορικού του χειμώνα!..

Είναι καταδικασμένος να δοκιμάζεται η ανοχή του και να χειμάζεται, χωρίς μάλιστα να οραματίζεται ένα "γλυκύ έαρ". Γιατί δεν εννοεί πόσο "ακριβή"είναι, όπως τραγουδάει ο Ελύτης, η Ανοιξη. Επειδή ακριβώς κατανοεί ο λαός αυτός ότι "για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή". Ετσι, αντί για δουλειά πολλή και αντίδραση με συνείδηση κοινωνική, αντί για ουσιαστικές θυσίες και όχι επιβαλλόμενες από τα ανομολόγητα συμφέροντα ξένων και εγχώριων προπαγανδιστών, προκρίνει τον κατωφερή δρόμο της απάθειας και της σιωπής υπό το κράτος πάντα του φόβου, που τόσο μεθοδικά φροντίζουν να του ενσπείρουν οι πηδαλιούχοι της πολιτικής...

Μπλούζα για αθλητές καταγράφει τις καθημερινές κινήσεις του σώματος

Η τρέλα με τα φορετά γκάτζετ δεν σταματάει στα μοντέρνα ρολόγια και τα έξυπνα γυαλιά, αλλά περνάει και στα ρούχα.

Η Hexoskin, μια νεοσύστατη εταιρεία από τον Καναδά πρόσφατα παρουσίασε το πρώτο έξυπνο μπλουζάκι, ιδανικό για τους λάτρεις της καθημερινής άσκησης.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟ


 Εξοχότατο  Κύριο                                    
Κώστα  Καραμανλή                                    
Πρώην Πρωθυπουργό
Αθήνα                                          
          
Αθήνα   07-10-14

  Θέμα: Ψήφος  Εμπιστοσύνης
                        --------------------------------------
Εξοχότατε  Κύριε  Πρόεδρε,


Η  Ν.Δ. που ξέρατε δεν  υπάρχει πια.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Μαρτυρία για την καραμπόλα στην Εγνατία: "Το φορτηγό πετούσε τα αυτοκίνητα σαν χαρτοπετσέτες στον αέρα"


Ανταλλαγή ευθυνών για την τραγωδία στην Εγνατία Οδό, με τους πέντε νεκρούς. Πώς περιγράφει τις στιγμές επιβάτης σε ένα από τα αυτοκίνητα

Όλο το γήπεδο βούρκωσε για τον Στέργιο που έφυγε νωρίς!

Τίμησαν τον Στέργιο που έφυγε από κοντά τους πριν λίγους μήνες.

Σε βαρύ πένθος είναι άπαντες στην οικογένεια του Κάδμου, με την απώλεια του Στέργιου Παπαδόπουλου. Συγκηνητικα ήταν και τα λόγια του προπονητή: "Λίγες μέρες πριν φύγει από την ζωή, μου είπε στο τηλέφωνο. Κόουτς να υπολογίζεις και εμένα στο team, μπορεί να αργήσω λίγο αλλά θα είμαι εκεί."

Ο Στέργιος Παπαδόπουλος νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κατέληξε σε ηλικία μόλις τριάντα ετών, σκορπώντας βαθιά θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.Στην μνήμη του, σήμερα η ομάδα της Θήβας, αντιμετώπισε τον Γυμναστικό σύλλογο Κύμης.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης διεξήχθη τελετή απόσυρσης της φανέλας του Συλλόγου με το νούμερο 15 ως ελάχιστος φόρο τιμής στον αθλητή Στέργιο Παπαδόπουλου για την προσφορά του στο Σύλλογο και στον θηβαϊκό αθλητισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Με την κατάθεση της πρότασης της κυβέρνησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ξεκίνησε τις εργασίες της η Ολομέλεια της Βουλής. Τη σχετική επιστολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά διάβασε ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά το αγιασμό για την έναρξη της νέας Συνόδου. Η επιστολή του πρωθυπουργού, έχει ως εξής:

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Το έργο της Φιλικής Εταιρείας μετά από 200 Χρόνια" & Διάλεξη με θέμα: "Ο ζεόλιθος δίπλα στον αγρότη".

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
"Το έργο της Φιλικής Εταιρείας μετά από 200 Χρόνια".
Βιβλιοθήκη Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Ν. Ορεστιάδας.
Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ –ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

Την προσεχή Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 , στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - «ΜΕΓΑΛΗΣ» ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΗΒΩΝ ,θα τελεσθεί ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ –ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ (σε δυο γλώσσες ),προς τιμήν της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΝΗΣ, της επονομαζόμενης ‘’Αγίας των Βαλκανίων ‘’ ,(της οποίας το άφθαρτο Ιερό Λείψανο της αποθησαυρίζεται στο Ιάσιο της Ρουμανίας ). Παράλληλα θα τελεσθεί και ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ, που θα προσφέρουν οι οικογένειες των φοιτητών και φοιτητριών, που σπουδάζουν στην Ρουμανία και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων. Θα επακολουθήσει κέρασμα στην Αίθουσα
‘’π. Βασιλείου Παπαευσταθίου ‘’ της ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ μας ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ.

Δηλώσεις για ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΠΕΡΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ στην περιοχή της Θήβας

Εδώ και καιρό στην Ελλάδα οι φασίστες ψάχνουν λόγους ώστε να κάνουν προπαγάνδα κατά των μουσουλμάνων μεταναστών και για το σκοπό τους αυτό χρησιμοποιούν τη διαφορετική φυλή, θρησκεία, κουλτούρα των μουσουλμάνων, αλλά και εγκλήματα που τελικά αποδεικνύεται ότι έχουν διαπράξει άλλοι. Πριν κάποιον καιρό στην περιοχή της Θήβας, μουσουλμάνοι μετανάστες και συγκεκριμένα οι Πακιστανοί Σιίτες Ελλάδος είχαν αγοράσει ένα χωράφι κοντά στον υποσταθμό, για θρησκευτικούς λόγους, για να φτιάξουν χώρο λατρείας

AΝΟΔΟ ΤΟΥ Φ.Ε.Ο. ΘΗΒΑΣ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ

Το τμήμα  badminton  του Φ.Ε.Ο.Θ. (ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ)  θα αγωνίζεται στο έξης στην Α1  εθνική κατηγορία

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Θήβας  οι Πανελλήνιοι Αγώνες  ομαδικού της Α2  εθνικής κατηγορίας στο Μπάντμιντον . Η ομάδα του Φ.Ε,Ο, Θήβας κατέλαβε αήττητη την πρώτη θέση  σε σύνολο 14 ομάδων που αγωνίζονταν στην Α2 εθνική κατηγορία .Την  δεύτερη  θέση κατέλαβε η Αναγέννηση Λιβαδειάς  και την Τρίτη θέση ο Απολλώνιος Πάτρας .

Την παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασαν τα ΚΑΠΗ του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας

Την 1η Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, γιόρτασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δημοτικού Οργανισμού του Δήμου Θηβαίων.
Το ΚΑΠΗ Θήβας  πραγματοποίησε το πρωί εκκλησιασμό με αρτοκλασία στον Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννη του Καλοκτένη και το βράδυ τα μέλη συναντήθηκαν σε γνωστό κέντρο της Θήβας , όπου διασκέδασαν με τραγούδι και χορό.

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ

Έναρξη εγγραφών για μαθητές και αιτήσεις εθελοντικής συμμετοχής εκπαιδευτικών
       

Ο Δήμος Θηβαίων, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που συνεχίζει να βιώνει η χώρα μας και έχοντας υπόψη το  υψηλό οικονομικό κόστος που καταβάλλεται ετησίως από τους γονείς για την παιδεία, ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το Κοινωνικό  Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου για το σχολικό έτος 2014-2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ "VOLCANO TIMES MAGAZINE".

 Ενημερώνω τους αναγνώστες του διαδικτύου, πως η καταγγελία μου για την Ιστοσελίδα  "Volcano Times Magazine"  έγινε για λόγους που όπως αποδείχθηκε, οφείλονταν στον "Δαίμονα του τυπογραφείου" και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΣ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ εκ μέρους της ιστοσελίδας.
        Παραμένω συνεργάτης της Ιστοσελίδας, και θα εξακολουθείτε να ενημερώνεστε και από αυτήν, για την πορεία και δημοσίευση των άρθρων μου.

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20.30 ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΔΗΜΑΔΗ

Απόψε στις 20.30 στην Αίγλη Ζαππείου οι Μαριέττα Γιαννάκου (πρώην επικεφαλής ευρωβουλευτών ΝΔ), Λάκης Λαζόπουλος (ηθοποιος) και Κωνσταντίνος Τζαμιώτης (συγγραφέας) θα μιλήσουν για το βιβλίο του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη, ο οποίος από το 2010 κάλυψε ως ανταποκριτής την ελληνική κρίση χρέους από το ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον και τα ευρωπαϊκά όργανα στις Βρυξέλλες.

ΜΕ "ΣΚΥΜΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΦΥΗΣ

Είναι κάποιες σκέψεις που επίμονα ζητούν την καταγραφή τους. Οχι απαραίτητα για να εκφράσουν τη "ματαιόδοξη" πλευρά του δημοσιογράφου ή του δημοσιολόγου, αλλά για να καλύψουν την ανάγκη του να σκιαγραφήσει έστω με αδρές πινελιές, έναν περιβάλλοντα χώρο του, όπου ευδοκιμούν παντός είδους "ειρωνείες" και ο ωχαδερφισμός αποδεικνύεται αυτοφυής.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Το άγνωστο τμήμα του Σινικού Τείχους -Εκεί όπου ο «δράκος» καταλήγει στο νερό και γίνεται ένα με τον ωκεανό

«Η κεφαλή του παλιού Δράκου». Ετσι ονομάζεται το σημείο όπου καταλήγει το Σινικό Τείχος, εκεί όπου το πετρόχτιστο τείχος συναντά τη θάλασσα Μποχάι.
Το σημείο αυτό, αν και από τα εντυπωσιακότερα, είναι από το πιο λιγοτέρο φωτογραφημένα και έχει ονομαστεί «Η κεφαλή του παλιού Δράκου», καθώς από μακριά μοιάζει με το κεφάλι ενός δράκου που σκύβει να πιει νερό.
Το Σινικό Τείχος χτίστηκε σε πολλές... δόσεις και κατά τη διάρκεια διαφορετικών δυναστειών, και το κομμάτι που καταλήγει στη θάλασσα ανακατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80.

Η ελληνική οικονομία και η επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο συνεδρίου στα Οινόφυτα

Η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και το νέο πρότυπο επιχειρηματικότητας, βρέθηκαν στο επίκεντρο του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στα Οινόφυτα Βοιωτίας μιας κατεξοχήν βιομηχανικής περιοχής.

Οι ομιλητές, επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση των στρατηγικών για τη δημιουργία ανταγωνιστικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

"Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού" & "Κοινωνικό Σχολείο": Οι αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στην Εκπαίδευση …καλά κρατούν!

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
 
  Το Υπουργείο Παιδείας με απόφασή του ορίζει φέτος την 6η Οκτώβρη (και την πρώτη Δευτέρα κάθε Οκτώβρη) ως "Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού" σ' όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στην εγκύκλιό του δίνει οδηγίες για τη διοργάνωση σχολικών αγώνων, μέσα απ' οποίους οι μαθητές θα ευαισθητοποιηθούν βιωματικά σε θέματα "ρατσισμού και διαφορετικότητας".
    Δεν πρόκειται απλά για μια ξεκομμένη φιέστα, αλλά για "δράση" ενταγμένη στο ευρύτερο πρόγραμμα του Υπουργείου "Κοινωνικό Σχολείο", που εξαγγέλθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Μέσω του προγράμματος αυτού, μία σειρά από μαθησιακούς τομείς, επιμόρφωση, σχολικές δραστηριότητες κλπ, που το Δημόσιο Σχολείο όφειλε να καλύπτει, εκχωρούνται σε εξωθεσμικούς φορείς και Ινστιτούτα.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΟΝ LINE ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Την ευλογία και τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου έλαβε το Οικουμενικό Σχολείο «Αθηνά» για την κοινωνική του προσφορά σε χιλιάδες μαθητές, γονείς και δασκάλους. Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας συναντήθηκε με τον κ. Ιωάννη Κρόκο, μαθηματικό και πολιτικό μηχανικό, συνιδρυτή του Οικουμενικού Σχολείου, στο γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου ενημερώθηκε για τη πολύπλευρη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης του πρώτου δωρεάν e-Δημοτικού Σχολείου, μιας πρωτοβουλίας εμπνευσμένης από την αξία της οικουμενικότητας της γνώσης.

ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

Η ανάλυση της δράσης του πνεύματος ίσως μπορέσει να φωτίσει τους βαθύτερους προορισμούς και να οδηγήσει στη ευχερέστερη προσαρμογή της άνθρώπινης ύπαρξης στο πλαίσιο της κοσμικής αποστολής της. Από την αρχή πρέπει να επισημανθούν οι τρόποι των κοσμικών αποφάσεων στα ανθρώπινα πράγματα. Οι τρόποι αυτοί πρέπει να είναι εκείνοι που αποφασίζονται από τους πολλούς,τη μεγαλύτερη δύναμη.

Ο ποδηλάτης που αψηφά το θάνατο!!!

The Ridge: Αυτός είναι ο τίτλος από το καινούργιο βίντεο του Danny Macaskill.

Για πρώτη φορά σκαρφαλώνει με το ποδήλατο του πάνω στο βουνό Isle of Skye στη Σκωτία και κάνει βόλτα κατά μήκος της περιβόητης διαδρομής Cuillin Ridgeline.



Παρακολουθήσετε το βίντεο από κάποιον που αψηφά το θάνατο:

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο