Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη ΠΟΤΑΜΙ στο Μουσείο Θήβας, Νοσοκομείο Θήβας, Δήμο Θηβαίων

Επίσκεψη εκπροσώπων του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο ΜΟΥΣΕΙΟ, το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και τον ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ.
Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 εκπρόσωποι του κόμματος «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» με επικεφαλή τον βουλευτή  Γρηγόρη Ψαριανό, του υποψήφιους βουλευτές νομού Βοιωτίας Πάρι Βυλλιώτη, Ματθαίο Γκώνια και τον συντονιστή του κόμματος στην Βοιωτία Δημήτρη Μπάκα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Μουσείο της Θήβας, το Νοσοκομείο της πόλης και τον Δήμο Θηβαίων.

Στο Μουσείο της Θήβας, κατόπιν ενημέρωσης των στελεχών του κόμματος από την Διευθύντρια κα Αλεξάνδρα Χαραμή, διαπιστώθηκε πως το έργο θα έχει ολοκληρωθεί εώς το τέλος του τρέχοντος έτους, όταν και θα είναι σε θέση να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό. Επιπλέον διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα προσλήψεων, η αναγκαιότητα εκδόσεως μελετών από την κεντρική διοίκηση, όπως επίσης και τα προβλήματα που προκάλεσαν τα capital controls. Έγινε εποικοδομητική συζήτηση για την ανάδειξη και την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων του νομού και τις εν γένει δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης.
Στο Νοσοκομείο της Θήβας, έγινε ενημέρωση από τον Διευθυντή  κον Σπυρίδωνα Δεσύλλα , τα λοιπά μέλη της διοίκησης και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, για τα προβλήματα του νοσοκομείου, τις σοβαρότατες ελλείψεις προσωπικού, τα προβλήματα συντονισμού της διοίκησης των νοσοκομείων Θήβας και Λιβαδειάς, ελλείψεις υλικοτεχνικού υλικού και άλλα σοβαρότατα  ζητήματα. Πλέον των ανωτέρω, ο Διευθυντής διαβεβαίωσε τα στελέχη του κόμματος πως ο αξονικός τομογράφος θα εγκατασταθεί εντός ενός μηνός στο νοσοκομείο της Θήβας. Κατόπιν ενημέρωσης των διοικούντων,  διαπιστώθηκε από τα στελέχη του κόμματος η άμεση ανάγκη επάνδρωσης και έναρξη λειτουργίας του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ», ενός υπερσύγχρονου κτιρίου που «μαραζώνει» από την αδυναμία της κεντρικής διοίκησης προς λειτουργία του.
Τέλος τα στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Θηβαίων κον Σπύρο Νικολάου, ο οποίος ενημέρωσε για τις ελλείψεις μόνιμου προσωπικού, τα  προβλήματα χρηματοδότησης, το «πάγωμα» του ΕΣΠΑ προκειμένου να ολοκληρωθούν δυο σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, η ανάπλαση του πεζόδρομου της Επαμεινώνδου και του Βιοκλιματικού Πάρκου, ενημέρωσε για το  χρέος προς τους εργολάβους ύψους σχεδόν 800.000 ευρώ και άλλα εν γένει προβλήματα του Δήμου.
Ο  Γρηγόρης Ψαριανός, ο υποψήφιος βουλευτής  Πάρις Βυλλιώτης, ο Δημήτρης Μπάκας και τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος ευχαρίστησαν τους Διοικούντες όλων των υπηρεσιών για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο  δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που έχει εισέλθει η χώρα.  




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο