Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

H Google τα βάζει με το Facebook και ετοιμάζει νέα έξυπνη εφαρμογή messaging

Όπως αναφέρει η WSJ, η Google εργάζεται πάνω σε μία νέα εφαρμογή messaging, για περισσότερο από ένα χρόνο. Πρόκειται για ένα "έξυπνο" messaging app, που ωστόσο δε γνωρίζουμε ακόμη πότε και αν θα λανσαριστεί στην αγορά, όπως επίσης και πόσο... 
"intelligent"θέλει η Google να είναι στα πρώτα του βήματα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μπορεί να κάνει ότι και ένα κανονικό Google search, προσφέροντας απαντήσεις - αλλά και links όταν η εφαρμογή δεν έχει από μόνη της την απάντηση.
Επιπλέον, η Google φαίνεται πως θα επιτρέψει και σε άλλους developers να δημιουργήσουν chatbots που θα τρέχουν μέσα στην υπηρεσία, ώστε να μπορείτε να λάβετε μία απάντηση και από μια εφαρμογή που έχει τις πληροφορίες που αναζητάτε.
Η κίνηση αυτή, αν και δεν επιβεβαιώνεται ακόμη από την ίδια τη Google, έρχεται σε μία προσπάθεια να βρει τις λύσεις και να ανταγωνιστεί άλλες messaging apps όπως αυτή του Facebook που πειραματίζονται ήδη πάνω σε intelligent bots. Ας θυμηθούμε το "M", ένα bot που δοκιμάζει το Facebook μέσα στον Messenger και ψάχνει αυτόματα το web για απαντήσεις σε ερωτήσεις, ωστόσο προχωράει και ένα βήμα παραπέρα: για πιο σύνθετα ερωτήματα, υπάρχει ανθρώπινη παρουσία που μπορεί να δώσει τις απαντήσεις της.
digitallife

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο