Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Γιορτινό το κέντρο της Θήβας! Με επιτυχία οι εκδηλώσεις ΟΕΒΕ & Εμπορικού Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσαν και φέτος χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Θήβα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών- Βιοτεχνών επαρχίας Θηβών και ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας, με την υποστήριξη του  Δήμου Θηβαίων, του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και συλλόγων της περιοχής.


Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου η ΧΕΝ Θήβας, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις, παρουσίασε τη θεατρική παράσταση “Η μάγισσα ανακατωσούρα και τα Χριστούγεννα των ανάποδων πραγμάτων”, από το παιδικό τμήμα της στο θεατράκι του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου,  τις εκδηλώσεις άνοιξε η Ο.Ε.Β.Ε. Θηβών με τον καθιερωμένο “Μπουφέ της Αγάπης” στην Κεντρική Πλατεία Θήβας,  προσφέροντας δωρεάν στον κόσμο γλυκά, αναψυκτικά και σουβλάκια.

Ακολούθησαν δραστηριότητες για παιδιά στις οδούς Πινδάρου και Επαμεινώνδα που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας, με τους μικρούς  να διασκεδάζουν με τους Αϊ- Βασίληδες, τις μασκότ, τα φουσκωτά κάστρα, τα εργαστήρια ζωγραφικής και πολλά άλλα, ενώ διάφορες δράσεις είχαν και οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Θήβας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών “Διρκαίος Κύκνος”, αξιοποιώντας ένα από τα ξύλινα σπιτάκια του Δήμου.

Την ερχόμενη Κυριακή 27/12  θα πραγματοποιηθεί στις 12:00  ο αγώνας δρόμου “Ο Γύρος της Καδμείας”, θα ακολουθήσουν εδέσματα από το Σύλλογο Γυναικών Ισμήνη και   η  συναυλία από το συγκρότημα SWITCH και DJ.

Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο φωτογραφικά στιγμιότυπα: http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2015/12/e.html


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο