Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Έντονη Διαμαρτυρία και μεγάλη κινητοποίηση από τους κατοίκους της Τανάγρας, για εταιρεία επικίνδυνων αποβλήτων

Έντονη Διαμαρτυρία και μεγάλη κινητοποίηση από τους κατοίκους της Τανάγρας, σύσσωμη την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συλλόγους και φορείς της περιοχής κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, που ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους του Κέντρου προσωρινής αποθήκευσης και μεταφόρτωσης επικίνδυνων και μη επικίνδυνων αποβλήτων συγκεκριμένης εταιρείας που βρίσκεται στη θέση «Καλό Πηγάδι» της Τ.Κ. Τανάγρας του Δήμου Τανάγρας.

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τανάγρα. 21/11/2015

Παρουσίαση βιβλίου: Η Κοιλάδα της Λάσπης




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράφει η δικηγόρος Αναστασία Χρ. Μήλιου*


Ο αγοραστής, στις περιπτώσεις που υφίσταται ευθύνη του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογηθείσης ιδιότητος, δικαιούται, κατ’επιλογήν του διαζευκτικώς:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ. ΣΤΟ ...... ΜΑΞΙΜΟΥ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
           Τα γεγονότα που παρακολουθούμε να συμβαίνουν στον κόσμο,  έχουν πλέον ξεφύγει από κάθε έννοια λογικής. Ο  δρόμος  είναι κατήφορος ,  οδηγεί σε γκρεμό και δεν έχει πισωγύρισμα.  Όχι επειδή δεν γίνεται, αλλά επειδή έτσι τον έχουν σχεδιάσει.

Η παγκόσμια ανάφλεξη είναι ήδη ορατή και έρχεται με γοργούς ρυθμούς.  Εμείς όμως  δεν πρέπει αυτήν την στιγμή να κοιτάμε τα προβλήματα του κόσμου,  γιατί αντιμετωπίζουμε ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ τρομοκρατική  επίθεση   ΜΕΣΑ στην πατρίδα μας, από εκπαιδευμένους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΚΟΚΡΑΤΕΣ, που “σπρώχνουν”  την χώρα σε γενική ανάφλεξη. 

Ποινικές διώξεις για επισφαλές δάνειο της Αγροτικής: Εδωσαν 52 εκατ. ευρώ σε κρεατέμπορο από τη Βοιωτία


Δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται τα επισφαλή δάνεια που δόθηκαν από την Αγροτική Τράπεζα σε επιχιερηματίες και δεν αποπληρώθηκαν, προκαλώντας ζημία πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Άλλη μία τέτοια περίπτωση αφορά σε δάνειο ύψους 52 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκε σε έμπορο...κρεάτων από την Βοιωτία, για την χορήγηςη του οποίου η Εισαγγελία Διαφθοράς άσκησε ποινικές διώξεις για απιστία.

ΜΑΣ "ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ" ΜΕ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ...

Μας "παραμυθιάζουν" και παραμυθιάζονται ταυτόχρονα από τη λαγνεία της εξουσίας. Και τελικά οι Μυνχάουζεν της πολιτικής και οι πολίτες μιας εξαθλιωμένης κοινωνίας κτίζουμε ένα απροσδιόριστα πολύπλοκο μύθο, ένα παραμύθι, που στηρίζεται σε αθέμελες σκέψεις και αβάσιμες προβολές των ψυχικών μας πόθων.

Και διαπιστώνουμε συχνά ότι βρισκόμαστε μπροστά στην έσχατη αβεβαιότητα του Τίποτα. Και στο τέλος αναγκαζόμαστε να προσβλέπουμε για τη...σωτηρία μας σ' ένα κόσμο πέρα από το εδώ και το τώρα...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 22/11/15

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



Ο αρχαιολόγος Θεόδωρος Σπυρόπουλος αποκαλύπτει την άγνωστη Θήβα


Στα πλαίσια της προβολής των αρχαιολογικών χώρων της Θήβας, ο Αρχαιολόγος κ.Θεόδωρος Σπυρόπουλος ο οποίος ανακάλυψε την πυραμίδα της Θήβας αυτή την φορά αναφέρεται σε μια ακόμη ανασκαφή του. Αυτή των δύο λόφων που είναι γνωστοί ως «Καστέλλια».Στους λόφους αυτούς βρισκόταν ένα από τα σημαντικότερα νεκροταφεία της μυκηναϊκής πόλης.

Ο Σύλλογος "Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας", σε συνεργασία με τον Συγγραφέα - Δημοσιογράφο κ. Γιώργο Λεκάκη και το Φρυκτωρίες Web TV έχουν κινηματογραφήσει μια σειρά βίντεο με αρχαιολογικούς χώρους της Θήβας.

Κυριαρχία του τρόμου - Αυξάνεται για την πόλη των Βρυξελλών το επίπεδο συναγερμού στο 4

Η βελγική υπηρεσία ασφαλείας (OCAM) αύξησε το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή στην πόλη των Βρυξελλών στο επίπεδο 4, κάνοντας λόγο για «σοβαρή και επικείμενη απειλή». «Μετά από νέα αξιολόγηση της υπηρεσίας ασφαλείας που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου, το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή αυξάνεται για την πόλη των Βρυξελλών στο επίπεδο 4. Το επίπεδο 3 εξακολουθεί να ισχύει για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας», ανέφερε η OCAM, προειδοποιώντας για μια «σοβαρή και επικείμενη απειλή».

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Θεατρικό εργαστήρι στη Θήβα και ημερίδα για το Αρχαίο Δράμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
• 24-27 Νοεμβρίου Λειτουργία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ στη ΘΗΒΑ
• 27 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί στις 21:00 «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ» στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
• 28 Νοεμβρίου ΗΜΕΡΙΔΑ με Θέμα: «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ» στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 10:30-14:30
• 30 Νοεμβρίου παράσταση «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ» στις 21:00 στην Αθήνα στο κινηματοθέατρο «ΤΡΙΑΝΟΝ»

ΘΗΒΑ: Δύο συλλήψεις για κλοπές σε μετασχηματιστές - Ψάχνουν τους συνεργούς τους

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, διακριβώθηκε, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας, η δράση εγκληματικής ομάδας ημεδαπών, τα μέλη της οποίας ενέχονται στην διάπραξη σωρείας κλοπών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. Θηβών.
Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας δύο μελών της εγκληματικής ομάδας και συγκεκριμένα, ενός 36χρονου άνδρα και μίας 33χρονης γυναίκας.

Σε βάρος των ανωτέρω, αλλά και δύο ακόμη συνεργών τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών.

Καταρρέει η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου

Ραγδαίες θα είναι για μια ακόμη φορά οι πολιτικές εξελίξεις, καθώς μόλις δύο μήνες μετά την επανεκλογή της, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου καταρρέει και όλα δείχνουν πως σύντομα θα απολέσει για μια ακόμη φορά τη δεδηλωμένη - Είναι προφανές ότι οι «διορισμένοι» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (που εξελέγησαν με λίστα) δεν μπορούν ούτε αυτοί να κρατήσουν την κυβερνητική συνοχή - Η χθεσινή (19/11/2015) ψηφοφορία ήταν μόνο η αρχή

Σκληρή γραμμή από δανειστές: Μείωση συντάξεων εδώ και τώρα

Της Μαίρης Λαμπαδίτη

Στη σκληρή γραμμή για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό επέμειναν οι δανειστές, απαιτώντας η βασική σύνταξη να χορηγείται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων και να περικοπούν εδώ και τώρα οι καταβαλλόμενες συντάξεις προκειμένου να μειωθεί το 2016 κατά 1% του ΑΕΠ η συνταξιοδοτική δαπάνη, όπως προβλέπει το μνημόνιο.

Ο υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κατρούγκαλος που είχε χθες δίωρη συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών απέκρουσε τα αιτήματα, τονίζοντας ότι δε μπορεί να διαχωριστεί το κομμάτι των περικοπών από την προώθηση της ευρύτερης ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Στόχος του υπουργείου είναι να πειστούν οι δανειστές ότι η ασφαλιστική μεταρρύθμιση (νέος τρόπος υπολογισμού συντάξεων με μειωμένα ποσοστά αναπλήρωσης) θα αποδώσει οφέλη τα οποία σε συνδυασμό με την αύξηση των ορίων ηλικίας, την παρακράτηση των εισφορών υπέρ υγείας και την ενοποίηση των ταμείων θα επιφέρουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα για μείωση της δαπάνης κατά 1,2 δισ. ευρώ.

Βάρβαρες επιθέσεις και γενοκτονία

Ν. Λυγερός

Όταν βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας βάρβαρες επιθέσεις, όταν ακούμε για την καταστροφή των αρχαίων ναών και ταυτόχρονα έχουμε άτομα που αμφισβητούν την ίδια την γενοκτονία, πώς να μην σκεφτούμε ότι στη συνέχεια άλλοι πάλι θα αμφισβητήσουν ακόμα και τα γεγονότα που ζήσαμε αυτοπροσώπως. Διότι αυτό γίνεται για τους επιζώντες της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Έτσι όσοι από εμάς έγιναν μάρτυρες της φρίκης που προκάλεσε η βία της βαρβαρότητας, μπορούν πια να καταλάβουν, σε πρακτικό επίπεδο τι σημαίνει να έρθει κάποιος Υπουργός ή όχι να τους εξηγήσει ότι αυτό που λένε είναι ψέμα γιατί τα γεγονότα δεν υπήρξαν. Άλλοι που είναι στην Κύπρο έζησαν το γεγονός ότι η παρατήρηση 28 του Σχεδίου Ανάν εξηγούσε ότι τα γεγονότα μεταξύ 1963 και 1974 δεν υπήρξαν. Όμως η αντίσταση του Τάσσου Παπαδόπουλου δεν το άφησε να περάσει και τώρα ξεφύγαμε από αυτήν την παγίδα. Έτσι και τώρα πρέπει ν’ αντισταθούμε και στην ίδια την Ελλάδα για τα Δικαιώματα της Ανθρωπότητας, αφού οι Έλληνες του Πόντου ανήκουν σε αυτήν.

Αστρολογία: Θρησκεία ή Επιστήμη;

Αστρολογία: Θρησκεία ή Επιστήμη;
 Δρς Μάνος Δανέζης και Στράτος Θεοδοσίου
Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στη εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής»την 22 Οκτωβρίου 2000
Στη σύγχρονη εποχή μας, όλοι γνωρίζουμε ότι κυκλοφορεί ένα μεγάλο πλήθος βιβλίων και άρθρων σχετικών με την Αστρολογία. Με βάση τα κείμενα αυτά γίνεται προσπάθεια να οδηγηθούμε στο επιπόλαιο συμπέρασμα ότι η Αστρολογία, όπως αυτή εκφράζεται σήμερα στις Δυτικές κοινωνίες, είναι μια επιστημονικά νομιμοποιημένη τεχνική πρόβλεψης του μέλλοντος, ή αναγνώρισης του παρελθόντος, η οποία απλώς συναντά την αντίδραση μιας τάχα οπισθοδρομικής και κακόπιστης αστρονομικής κοινότητας.

Συνέντευξη Δημήτρης Πάσιος: "Το επικίνδυνο με την τηλεόραση είναι ότι σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση της επιτυχίας λόγω της μεγάλης και γρήγορης αναγνωρισιμότητας".

Ο Δημήτρης Πάσιος επέστρεψε δυναμικά στη δισκογραφία με ένα νέο promo single με τίτλο "Προκαθορισμένα".
1. Δημήτρη, μίλησέ μας για το πότε κυκλοφόρησε, από ποια εταιρία και ποιοι είναι οι δημιουργοί του τραγουδιού.
Κυκλοφόρησε στις 10 οκτώβρη από την InSideOutmusic web promotion/14 Music | 2015 σε μουσική και στίχους του Λεωνίδα Σώζου ,ενορχήστρωση του Πητ Γιατράκου και ηχογράφηση/μιξη του Νίκου Σταυρόπουλου.

2. Αυτή τη φορά κινήθηκες σε πιο λαϊκά μονοπάτια. Σε αντιπροσωπεύει περισσότερο αυτό το είδος;
Το λαϊκό ύφος είναι αυτό που με εκφράζει περισσότερο,απλά θεωρώ ότι πρέπει να θυμόμαστε πάντα από πού προερχόμαστε και να σεβόμαστε το παρέλθον μας.Συγκεκριμμένα αναφέρομαι στο συγκρότημα Τριημιτόνιο απ’οπου και ξεκίνησα.Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει αρμονία,συνοχή και στοχος στις επιλογές των τραγουδιών.Φυσικά όταν η αλλαγή είναι σχετικά έντονη,χρειάζεται και περισσότερος καιρός για να φτάσει κανείς στο στόχο που θέλει.  

Νέο τραγούδι, Δημήτρης Κανελλόπουλος (Domenica) "Προσπαθείς για να ξεχνάς"

Προσπαθείς για να ξεχνάς
Μουσική: Δημήτρης Κανελλόπουλος
Στίχοι: Δημήτρης Κανελλόπουλος, Δημήτρης Τσουνάκας


Ο χειμώνας πλησιάζει και φέρνει μαζί του νέες προσπάθειες και καινούργια τραγούδια.
Η πρώτη απόπειρα του Δημήτρη Κανελλόπουλου (Domenica),ξεκινάει  με την ακουστική κιθάρα να έχει τον πρώτο ρόλο. Το "Προσπαθείς για να ξεχνάς" στηρίζεται στον ακουστικό ήχο και στην φωνή του Δημήτρη, με τον πιο φυσικό τρόπο,
χωρίς καν διορθωτικές επεμβάσεις τεχνολογίας και πρόσθετων εφφέ.
Εκδηλώνει έτσι, την διάθεση του τραγουδοποιού και τον τρόπο, που μελλοντικά θέλει να έρθουν σε επαφή με το κοινό, τα τραγούδια του.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ -ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ- ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΗΒΩΝ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Σημαντικές αλλαγές στην AIGAION Ασφαλιστική

Σημαντικές αλλαγές στην εταιρική της δομή και στην πολιτική της πραγματοποιεί η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε., σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της AIGAION Ασφαλιστική, κ. Νίκος Βελλιάδης, η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί στο νέο περιβάλλον όπως αυτό διαμορφώνεται μέσα από το νέο κανονιστικό πλαίσιο Solvency II.

Γιώργος Στασινός: «Σήμερα και η αδράνεια είναι ευθύνη» - Απολογισμός του πρώτου εξαμήνου στην Προεδρία του ΤΕΕ

Τον απολογισμό του για το πρώτο εξάμηνο στη θέση του Προέδρου του ΤΕΕ, με τίτλο «Έργα & 189 ημέρες» παρουσίασε σήμερα σε συνάντηση με δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός. Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ τόνισε ότι στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που ζούμε πρέπει όλοι μας να εστιάζουμε στο αποτέλεσμα και να προχωρούμε γρήγορα σε πράξεις και όχι σε λόγια. «Σήμερα και η αδράνεια είναι ευθύνη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Στασινός. Για αυτόν τον λόγο ανέφερε όσα πραγματικά πέτυχε και υλοποίησε το ΤΕΕ το τελευταίο εξάμηνο, χωρίς να αναφερθεί αναλυτικά σε όσα ακόμη τρέχουν ή βρίσκονται υπό συζήτηση. Ειδικότερα για το κομμάτι του έργου του ανέφερε:

Τσιπάρισμα των Ευρωπαίων αποφάσισαν σε έκτακτη σύνοδο στις Βρυξέλλες μετά το #ParisAttacks

Έρχονται τα βιομετρικά διαβατήρια με chip.

Μια εβδομάδα μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, οι ευρωπαίοι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες, έπειτα από αίτημα της Γαλλίας, για να συντονίσουν μια ευρωπαϊκή απάντηση μπροστά στην τρομοκρατική απειλή.

«δεσμεύονται να εφαρμόσουν αμέσως τους απαραίτητους συστηματικούς και συντονισμένους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται και στα άτομα που απολαμβάνουν της ελευθερίας της μετακίνησης»

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Οι "συστροφές της ψυχής" είναι απροσμέτρητες και επιστρέφουν καταιγιστικά στη γυμνή συνείδηση, για να την πληροφορήσουν και να την αποπληροφορήσουν.Ο ούριος άνεμος της αισιοδοξίας, της αλήθειας και της αίθριας προοπτικής συχνά ατονεί, για να αφήσει τη γραφίδα και το λόγο να πτερωθούν ιδιότυπα χωρίς σπουδή.

Και τούτη η γραφίδα, όπως κι άλλες στο δημοσιογραφικό χώρο, "βλέπουν" τα πράγματα σε τέτοιο βάθος, ώστε επιχειρούν και να τα εξηγούν, έστω κι αν προσκρούουν στην εθιστική αδιαφορία των πολλών, που ταυτίζεται με τη "φαστφουντάδικη" και την ευκαιριακή λογική αντιμετώπισης της αναπόδραστης πραγματικότητας...

Ελαιόδεντρα: η Ευρώπη κηρύσσει τον πόλεμο στο Xylella fastidios

xylella fastidiosa bacterie tueuse de plante et d'oliviers
Επτά εκατομμύρια ευρώ σε έρευνες για την αντιμετώπιση του βακτηρίου Xylella fastidiosa, που έχει καταστρέψει πάνω από ένα εκατομμύριο ελαιόδεντρα στη νότια Ιταλία θα διαθέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κρούσματα έχουν αναφερθεί και στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Οι ειδικοί που συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες την προηγούμενη εβδομάδα κατόπιν πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) περιγράφουν το Xylella fastidiosa ως ένα από τα «πιο επικίνδυνα φυτικά παθογόνα παγκοσμίως».

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων
      στις 21 Νοεμβρίου 2015 με πρόγραμμα   όπως παρακάτω:                                         
               Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α                                                                                                         
   
.     
     Ώρα 08.00
     μέχρι δύση ηλίου      Γενικός  σημαιοστολισμός.
        
Ώρα 08.00


Ώρα 11.00







Ώρα 11.30









Ώρα 17.00

    Έπαρση  Σημαίας στην κεντρική πλατεία, με τμήμα του ΚΕΠΒ.


     Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου .
     Απόδοση τιμών από τμήμα του ΚΕΠΒ.
     Προσέλευση προσκεκλημένων  10.45  έως 10.55
     
     Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα ακολουθήσει εκφώνηση  του
     Πανηγυρικού της ημέρας στον Ιερό Ναό από Αξιωματικό του Κέντρου
     Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θήβας.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η χρεοκοπία της... σιωπής - Που πήγαν οι αγανακτισμένοι;

Ένας ολόκληρος λαός παρακολουθεί το σίριαλ «η διάσωση τη Ελλάδας» με τα χέρια σταυρωμένα - Η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο γκρεμό και οι Έλληνες περιμένουν υπομονετικά την οριστική συντριβή τους - Ολόκληρη η διεθνής κοινότητα αναρωτιέται «Γιατί ο λαός δεν εξεγείρεται;»

Κώστας Μπακογιάννης: Δικαιωνόμαστε για τον Ασωπό

Δήλωση Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη για την απόφαση του ΣτΕ

«Η απόφαση του ΣτΕ για τον Ασωπό, με βάση ότι ακούσαμε στα ΜΜΕ για το περιεχόμενό της, επιβεβαιώνει το πρόβλημα και την αδράνεια του κεντρικού κράτους στην αντιμετώπισή του και δείχνει το δρόμο για όλους. Κυρίως όμως, δικαιώνει την επιλογή και την πρωτοβουλία μας  για τη συνολική αντιμετώπισή του, με στόχο τον εντοπισμό των εστιών της ρύπανσης, την περιβαλλοντική  εξυγίανση της περιοχής, την χωροταξική πολεοδομική οργάνωση της άτυπης βιομηχανικής συγκέντρωσης, τη διαρκή παρακολούθηση των επιπτώσεων στην υγεία των κατοίκων της περιοχής και τη συνεχή παρακολούθηση των περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων με την δημιουργία του παρατηρητηρίου περιβάλλοντος.

Το ΣτΕ με ιστορική απόφαση σώζει τον Ασωπό από τα βιομηχανικά απόβλητα

ΤΕΛΟΣ
ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!

ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ

Την άμεση λήψη μέτρων από την Πολιτεία, προκειμένου να σταματήσει η ρύπανση της λεκάνης του Ασωπού, να τιμωρηθούν αυστηρά οι υπαίτιοι και να λυθεί το πρόβλημα της επεξεργασίας των βιομηχανικών αποβλήτων ζητεί για ακόμα μία φορά το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση ομάδας πολιτών που στρέφονταν κατά της –σιωπηρής– άρνησης της Πολιτείας να αναλάβει δράση για να τερματίσει το πολυετές περιβαλλοντικό και κοινωνικό έγκλημα στην περιοχή.

Στους 153 η κυβέρνηση: Απείχε ο Παναγούλης, καταψήφισε ο Νικολόπουλος

 Με βαρύτατες απώλειες ολοκλήρωσε την ψήφιση του νέου πολυνομοσχεδίου η κυβέρνηση καθώς η νέα επώδυνη ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς οδήγησε σε δύο ανεξαρτητοποιήσεις (Ν. Νικολόπουλου από ΑΝΕΛ και Στάθη Παναγούλη από ΣΥΡΙΖΑ) και την παραίτηση του κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δυσοίωνη για το Μέγαρο Μαξίμου καθώς το επόμενο διάστημα θα κληθεί να ψηφίσει νέα επώδυνα μέτρα όπως αυτά που αφορούν το ασφαλιστικό και την φορολόγηση των αγροτών με μόλις 153 βουλευτές.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται στην Βουλή και η κατάθεση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2016.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ & ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ"

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Δήμος Θηβαίων με τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας
σε συνεργασία
με το Κέντρο Κλασσικού Δράματος και Θεάματος (ΚΕΔΡΑ)
του Παντείου Πανεπιστημίου,
την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,
τη ΔΗΚΕΘ Δήμου Θηβαίων
και τον Σύλλογο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΪΟΣ»
σας προσκαλούν

ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΕΥΔΗ...Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η "ΓΚΡΟΤΕΣΚΟ" ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ;

Για τους αείποτε αφελείς και αδρανούντες πολίτες του τόπου τούτου, η χθεσινή θλιβερή κυβερνητική παρουσία στην Τουρκία, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού, τον οποίον Ερντογάν και Νταβούτογλου, τον έκαναν "σάντουιτς" της διπλωματικής τους ικανότητας, μπορεί να μη σημαίνει απολύτως τίποτα.

Η εικόνα ωστόσο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν έχει αντιληφθεί "βεβαίως-βεβαίως", ότι η κυβέρνησή του ασκεί εξωτερική πολιτική που θυμίζει "τυρί έμενταλ". γεμάτη "τρύπες" και αντιφάσεις σ' ένα περίβλημα "πάντα άοκνης προσπάθειας", για τους μονίμως μωρόπιστους της πολιτικής, ήταν αρκούντως αλγεινή.

Παραιτήθηκε ο Σακελλαρίδης από το βουλευτικό αξίωμα

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε πριν από λίγα λεπτά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κυβερνητικός εκπρόσωπος στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης του κ. Σακελλαρίδη από το βουλευτικό αξίωμα:

«Αθήνα, 19/11/2015

Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής με επιστολή την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και αφού προηγουμένως είχα ενημερώσει τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Επεισόδια και συλλήψεις στο Παναγροτικό Συλλαλητήριο. Στην Αθήνα πάνω από 9.000 οι αγρότες

Ένταση και επεισόδια σήμερα στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, όταν η αστυνομία αρνήθηκε στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους την πρόσβαση στη Βουλή για κατάθεση ψηφίσματος.

Περίπου 9.000 χιλιάδες άτομα απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδας κατέκλεισαν το κέντρο της πρωτεύουσας, αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης για τον αγροτικό τομέα τα οποία χαρακτηρίζουν ως ταφόπλακα. Στην Αθήνα βρέθηκα και συνεργείο του Star Κεντρικής Ελλάδας με τον Γιάννη Σάρρο και τον Μιχάλη Μελισσουργό.

Μεγάλο «θύμα» των πλειστηριασμών η μεσαία τάξη - Μόλις το 25% καλύπτεται για την α' κατοικία

του Κωστή Πλάντζου

Σε «ναρκοπέδιο» μπαίνουν πλέον οι συνεπείς δανειολήπτες, με βάση τις νέες ρυθμίσεις στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζει απόψε η Βουλή. Παρότι στην κυβέρνηση λένε πως προστατεύεται το 60% (ή και έως 82% που ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας κύριος Σταθάκης στη Βουλή) στην πράξη μόλις το 25% θα σώσει την πρώτη κατοικία του. «Γκρίζες ζώνες» παραμένουν και μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου, αφού πολλές διατάξεις μπαινοβγαίνουν, ενώ φαίνεται πως τα επιχειρηματικά δάνεια για τα οποία έβαλαν υποθήκη τα σπίτια τους οι επαγγελματίες, δεν θα καλύπτονται από το νέο νόμο.

Οι νέοι ασφαλιστές πρέπει να έχουν βαθιά ριζωμένη την πίστη ότι προσφέρουν στην κοινωνία

Ο Ασφαλιστής του μέλλοντος οφείλει να εντάξει την τεχνολογία στην καθημερινότητά του
Ο Σύμβουλος Ασφαλειών σύνταξης, υγείας και περιουσίας, Ευάγγελος Γιαννουδάκος, μιλάει στο «ΑΜ» για τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με το επάγγελμα του ασφαλιστή, τις αξίες των νέων επαγγελματιών του κλάδου και τη σημασία της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας.
Άγγελε, πώς αποφάσισες να γίνεις Ασφαλιστικός Σύμβουλος;
Από πολύ μικρή ηλικία είχα ήδη αποφασίσει το επάγγελμα που ήθελα να ακολουθήσω. Όταν οι δάσκαλοι με ρωτούσαν στην πρώτη Δημοτικού: «Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;», απαντούσα με βεβαιότητα: «Aσφαλιστής».

Μονόδρομος η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Υγεία

Oι ελλείψεις στην Υγεία είναι τόσες πολλές που σε συνδυασμό με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο έχουν ένα και μόνο αποτέλεσμα: να παρέχονται προβληματικές υπηρεσίες από το δημόσιο και υψηλότερου κόστους από ότι θα έπρεπε από τους ιδιώτες.

Η Υγεία είναι στην εντατική και… χαροπαλεύει. Το δημόσιο δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του – ούτε στις οικονομικές, ούτε και στις προνοιακές – και μέχρι σήμερα αρνείται να ζητήσει χείρα βοηθείας από τον ιδιωτικό τομέα, όταν η σύμπραξη των δύο αποτελεί ίσως τη μοναδική αποτελεσματική και βιώσιμη προοπτική.

Το διαδικτυακό κανάλι Amuse καταγράφει τον νεανικό παλμό της Αθήνας

Μια πόλη ζωντανή, σε 24ωρη κίνηση, με απεριόριστες επιλογές, σύγχρονη αστική κουλτούρα και κατοίκους που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της, η εκπομπή - αφιέρωμα του νέου διαδικτυακού lifestyle περιοδικού και καναλιούAmuse, αποδεικνύει ότι η πόλη της Αθήνας διαθέτει πολλές και διαφορετικές πτυχές, που ξεδιπλώνονται σε κάθε της σημείο.

Θήβα: Βελτίωση – επισκευή κτιρίου κινηματογράφου ΣΟΝΙΑ

Σε εργασίες βελτίωσης- επισκευής του κτιρίου του θερινού δημοτικού κινηματογράφου “Σόνια” προχώρησε ο Δήμος Θηβαίων, με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους. Οι εργασίες κρίθηκαν αναγκαίες καθώς οι φθορές που είχε υποστεί το κτίριο δυσχαίρεναν την ασφαλή λειτουργία του.

Δεν ξεχνούμε τους μικρούς ανθρώπους

Ν. Λυγερός

Η αντίστασή μας έναντι στη βαρβαρότητα δεν γίνεται μόνο για μας, αλλά και για τους μικρούς ανθρώπους που φοβούνται, επειδή είδαν από κοντά άτομα να έρχονται στα σπίτια τους για να σκοτώσουν ανθρώπους δίχως λόγο και λόγω αδικίας. Σκεφτόμαστε αυτά τα παιδιά που θα έφευγαν αν ήταν μόνα τους, αν δεν είχαν ένα πατέρα να τα καθησυχάσει, να λειτουργήσει ως δάσκαλος με τον μαθητή που τον εμπιστεύεται εντελώς, για ν’ αλλάξει η διάθεσή του λόγω της σκέψης. Είμαστε λοιπόν υπεύθυνοι και για αυτά. Διότι τα προβλήματα δεν είναι μόνο για μας που έχουμε πάντα ευθύνες ως Δίκαιοι, αλλά και για τους αθώους, τους μικρούς που δεν ζήτησαν ποτέ τίποτα από την τρομοκρατία, γιατί δεν ήξεραν καν τι είναι.

Εκδηλώσεις για την Ελλάδα στην Κύμη, όχι της Ευβοίας, αλλά της… Ιταλίας!



Γ. Λεκάκης, www.lekakis.com


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών 7ου δημοτικού στο Δημαρχείο Θήβας.

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Θήβας πραγματοποίησαν  οι μαθητές της Γ2’ Τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, μαζί με τη δασκάλα τους κα.Μυλωνά Βούλα και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα. Σοφία Κόλλια,  προκειμένου να γνωρίσουν τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου, να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Δήμου και να γνωρίσουν το αντικείμενο εργασίας των Υπηρεσιών του.

Στις Ερυθρες ο ΑΟ Θηβα το Σαββατο 21 Νοεμβριου με Αντιπαλο την Εκπληκτικη Φετος Δαφνη Ερυθρων

Στις Ερυθρες θα Αγωνιστει το Σαββατο 21 Νοεμβριου ο ΑΟ Θηβα
για την 9η Αγωνιστικη του Πρωταθληματος Α' Κατηγοριας Βοιωτιας
με την εκπληκτικη φετος Δαφνη Ερυθρων του Βασιλη Δελιανιδη
ο Αγωνας θα αρχισει στο Δημοτικο Σταδιο Ερυθρων στις 3.00 μ.μ

ο Προπονητης του ΑΟ Θηβα Γιωργος Λαμπρου
μετα το Ρεπο της 8ης Αγωνιστικης ειχε το χρονο να προετοιμασει
με τον καλυτερο τροπο την ομαδα του για το δυσκολο εκτος εδρας παιχνιδι

Εντυπωσιακη η φετεινη πορεια της Δαφνης Ερυθρων η ομαδα του Βασιλη Δελιανιδη
 ενω ξεκινησε με αρκετα προβληματα εκανε καταπληκτικο ξεκινημα
και βρισκεται μετα απο 8 Αγωνες στην Α' Κατηγορια Βοιωτιας

Ας μιλήσουμε για StartUps

Workshop στο πλαίσιο του StartSmart Greece - Πηγή: CNN Greece/Ανθή Καλομοίρη

Όπου υπάρχει πρόβλημα υπάρχει και ευκαιρία, και μέσα από την προσπάθεια για την επίλυσή του, δηλαδή την έρευνα, μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα στην επιστήμη και σ' ένα νέο κόσμο που δεν είχες φανταστεί.

Τέλη κυκλοφορίας: Κατατέθηκε η τροπολογία – Δείτε τι θα πληρώσετε

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1358 ΚΥΒΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ

Στο πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα εντάχθηκε η τροπολογία για τα τέλη κυκλοφορίας, που φέρνει νέα βάρη στους φορολογούμενους, οι οποίοι θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Σύμφωνα με την τροπολογία, που αναμένεται να ψηφιστεί αύριο Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, επιβάλλονται τέλη ακόμα και σε υβριδικά αυτοκίνητα.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Τουρκια-Ελλαδα. Κεμαλοναζι φωνάζουν «Οι μαρτυρες είναι αθάνατοι» για τους Τρομοκρατες του Παρισιού

Κατα την διάρκεια του λεπτού σιγής για τα θύματα της επιθεσης στο Παρίσι οι Τουρκοι Κεμαλοναζί φώναζαν το εθνικιστικό σύνθημα «şehitler ölmez, vatan bölünmez» που σημαίνει «οι μάρτυρες είναι αθάνατοι, η πατρίδα ανίκητη»

Δειτε το προκλητικό βίντεο των Τουρκων που θέλουν να μπουν στην Ευρώπη !!!!!!!



ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ

Έκθεση Τουρισμού 2016 - Μετρό Σύνταγμα

Πιστοί στην προσπάθεια μας για ενίσχυση του εσωτερικού Τουρισμού και για λόγους έγκαιρου προγραμματισμού, σας ανακοινώνουμε την 6η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών 2016 που θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα στα για τρεις ημέρες στις αρχές Ιουνίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα. 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η έκθεση θα έχει μεγάλη επιτυχία με την συμμετοχή των κυριοτέρων τουριστικών προορισμών (περιφέρεις, δήμοι, κ.α.) αλλά και ιδιωτικών τουριστικών επιχειρήσεων.

Music World Expo - Μάιος 2016, Ζάππειο Μέγαρο

Από την Παρασκευή 13 Μαΐου έως την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, η Μουσική και οι Τεχνολογίες της, γιορτάζουν στο Ζάππειο Μέγαρο, στα πλαίσια της (δεύτερης) έκθεσης Music World Expo 2016.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά προϊόντα μουσικής τεχνολογίας, μουσικά όργανα, μικρά και μεγαλύτερα ηχητικά συστήματα, DJing εξοπλισμό, αξεσουάρ και παρελκόμενα για μουσικούς & επαγγελματίες του ήχου και οπτικοακουστικές εφαρμογές ικανές να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από home studio έως απαιτητικούς επαγγελματικούς χώρους (όπως bar, clubs, πολυχώρους, ξενοδοχεία, συνεδριακές αίθουσες κλπ)

Η ΑΟΖ ως εργαλείο ανάδειξης της Ελλάδας

Ν. Λυγερός

Ένα πράγμα δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητό όσον αφορά στην ελληνική ΑΟΖ που μερικοί συνεχίζουν να την βλέπουν αποκλειστικά ως ένα οικονομικό αντικείμενο το οποίο μάλιστα δεν έχει ακόμα μία θεσμική οντότητα. Στην πραγματικότητα, η ΑΟΖ λειτουργεί ήδη ως εργαλείο ανάδειξης της Ελλάδας. Όντως η Ελλάδα μέσω της ΑΟΖ της, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ΑΟΖ της Μεσογείου, ήδη αναφέρεται και λόγω των δύο τριμερών και των επαφών με την Ιταλία και την Αλβανία. Αλλά τώρα ακόμα περισσότερο σε όλο το πλαίσιο της Ανατολικής Μεσογείου. Αρχικά ως πεδίο δράσης για πέρασμα αλλά στη συνέχεια και ως πηγή με τα στρατηγικά κοιτάσματα-στόχοι. Με άλλα λόγια, υπάρχουν ειδικοί που δίνουν όλο και περισσότερη σημασία στην πατρίδα μας αδιαφορώντας παντελώς για την πολιτική και οικονομική κατάσταση, γιατί βλέπουν ήδη το μέλλον της περιοχής που δεν σχετίζεται με τα σημερινά δεδομένα. Έτσι είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι σε στρατηγικό επίπεδο γίνεται ήδη μια υπέρβαση, αφού εξετάζονται τα στρατηγικά δεδομένα που απασχολούν ελάχιστους ακόμα και σε πολιτικό επίπεδο λόγω άγνοιας ή ακόμα και αδιαφορίας λόγω κομματικής προσέγγισης.

New Year Expo: Δεκέμβριος 2015, Μετρό Σύνταγμα

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση της εκδήλωσης «New Year Expo 2015» που θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Δεκεμβρίου 2015 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό Σύνταγμα.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εκμεταλλευτεί την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο κέντρο της Αθήνας (πλατεία Συντάγματος, Εθνικός Κήπος, Ερμού, Κολωνάκι) και να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό που διακινείτε με το Μετρό για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του, με σκοπό την προώθηση-πώληση προϊόντων από τους εκθέτες που θα συμμετάσχουν.

Ναυτιλία και Εμπόριο: Η οικονομικοκοινωνική τους διάσταση στον παραδοσιακό ελλαδικό χώρο και όψεις τους στη βενετοκρατούμενη Κρήτη (13ος – 17ος αι.)

Α’ ΜΕΡΟΣ


Του Γεωργίου Σκαλτσογιάννη
Συνταγματάρχου (ΠΒ)
Του Βασιλείου Αναστασόπουλου
Αντισυνταγματάρχου (ΤΘ)

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ναυτική Επιθεώρηση»,
τ. 591, σ.σ16-33, ΔΕΚ 2014 – ΦΕΒ 2015. Αναδημοσίευση στο
Περί Αλός με την έγκριση της «Ναυτικής Επιθεωρήσεως»

 

Η ΜΑΚΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ

Η οικονομικοκοινωνική διάσταση της ναυτιλίας




Πολεμική Γαλέρα που αποπλέει. J. Furttenbach,
Architectura Navalis, Ulm 1629.
Φώτο: Ναυτική Επιθεώρηση.

Στις Θήβαις της Αιγύπτου άνοιξαν τρεις νέοι βασιλικοί τάφοι για το κοινό. Στις Θήβαις της Βοιωτίας, το Αρχαιολογικό Μουσείο εξακολουθεί 12 χρόνια κλειστό!




Γ. Λεκάκης, www.lekakis.com


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο