Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Βοιωτία: «Κλειδώνει» ο πρωταθλητής χειμώνα…

Το μεγάλο παιχνίδι μπορεί να μην υπάρχει στο κλείσιμο του α’ γύρου αλλά υπάρχουν αγώνες με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δυο «μνηστήρες» του τίτλου Θήβα και Αμβρυσσέας αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να περάσουν με την πρωτοπόρο ομάδα της Θήβας μάλλον να παίρνει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα όπως το έκανε και πέρυσι αλλά πολύ πιο άνετα…

Επαμεινώνδας – Παρνασσός
Με δυο συνεχόμενες νίκες ο Επαμεινώνδας θέλει να «τριτώσει» το καλό και να παραμείνει στην πρώτη εξάδα με το κλείσιμο του α’ γύρου. Ο Παρνασσός ψάχνει βαθμούς και εκτός έδρας για να πάρει τη διαφορά ασφαλείας από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Εκτίμηση: Φαβορί ο Επαμεινώνδας λόγω έδρας



Αρματηλάτης – Δήλεσι
Οριακό παιχνίδι για τον Αρματηλάτη που δεν έχει ακόμα νίκη. Αν κερδίσει θα διατηρήσει πολλές ελπίδες για τον δεύτερο γύρο. Αν όχι τότε «χάνεται». Το Δήλεσι με 11 βαθμούς είναι σε οριακή θέση και δεν πέφτει αμαχητί.
Εκτίμηση: Θα πάμε με το κίνητρο για την πρώτη νίκη που έχει ο Αρματηλάτης.

Παμβαγιακός – Κόκκινο
Ο Παμβαγιακός αγνοεί την νίκη εδώ και τέσσερεις αγωνιστικές και αυτό του δίνει επιπλέον ένα κίνητρο ενώ ψάχνει ακόμα βαθμούς για να ανέβει ψηλότερα και να μην έχει προβλήματα. Σε δύσκολη θέση το Κόκκινο που αγνοεί τη νίκη από την 7η αγωνιστική.
Εκτίμηση: Φαβορί ο Παμβαγιακός…

Αμβρυσσεας – Θεσπιακός
Μετά την ήττα στο Καπαρέλλι για τον Αμβρυσσέα δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτό το παιχνίδι για να «διασκεδάσει» τις… εντυπώσεις. Αυτό το παιχνίδι είναι εκτός προγράμματος για τον Θεσπιακό που έχει μαζέψει 7 βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει κιόλας.
Εκτίμηση: Γκραν φαβορί ο Αμβρυσσέας

Σχηματάρι – Δάφνη Ερ.
Ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία. Αμφότερες θέλουν τη νίκη για να είναι μέσα στην τετράδα με το κλείσιμο του α’ γύρου.
Εκτίμηση: Αμφίρροπο παιχνίδι με ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα

Ένωση – Κιθαιρώνας
Άλλο ένα ντέρμπι με ποιοτικές ομάδες. Η Ένωση μπήκε με το δεξί στο 2016 και θέλει να το συνεχίσει για να επανέλθει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Ο Κιθαιρώνας μετρά επτά συνεχόμενες νίκες και έρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του Αμβρυσσέα.
Εκτίμηση: Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής

Μαυρομμάτι – Θήβα
Η Θήβα αν δεν χάσει θα είναι πρωταθλήτρια χειμώνα όπως και πέρυσι. Αλλά το ζητούμενο για την πρωτοπόρο είναι μόνο η νίκη για να διατηρήσει και τη διαφορά των τριών βαθμών από τη δεύτερη θέση. Το Μαυρομμάτι μάλλον δεν προσδοκά κάτι το διαφορετικό από αυτό το παιχνίδι πλην μιας καλής εμφάνισης και ότι προκύψει…
Εκτίμηση: Το μεγάλο φαβορί είναι η Θήβα. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι έκπληξη μεγατόνων…

Βαθμολογία
(σε 13 αγώνες)

Θήβα—————–35-6—–34
———————————————-
Αμβρυσσέας——–34-8—–31
Κιθαιρώνας———25-8——27
Δάφνη Ερ.———-23-15—-27
Σχηματάρι———–28-11—-24
Επαμεινώνδας—–21-13—-23
Ένωση————–14-11—–22
Παμβαγιακός——-19-26— 16
Παρνασσός———11-18—–16
Θεσπιακός———-20-29—–16
Μαυρομμάτι———11-24—–12
Δήλεσι—————-14-23—–11
——————————————–
Κόκκινο————–10-31—–11
———————————————-
Νίκη Λαφ.———-14-40——-7
Αρματηλάτης———-7-25——-4

stereasports

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο