Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η Στερεά Ελλάδα "ανοίγεται" στην παγκόσμια αγορά

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στο Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης InternationalMediterranean Tourism Market, όπου συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Με τον Υπουργό Τουρισμού Yariv Levin


Με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ισραηλινών Εμπορικών Επιμελητηρίων Arie Zief

Με τον συνιδρυτή του StarTau Tel Aviv, Oren Simanian

Ο κ. Μπακογιάννης που συναντήθηκε τόσο με τον υπουργό τουρισμού του Ισραήλ όσο και με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και εκπροσώπους φορέων που προωθούν την έρευνα και την καινοτομία, δήλωσε για το αποτέλεσμα των επαφών του:

«Το ταξίδι αυτό είχε έναν σκοπό, την εξωστρέφεια της Περιφέρειάς μας. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο όταν γίνονται στοχευμένες επαφές και συζητήσεις που μπορούν να αποδώσουν καρπούς. Σηκώνουμε ένα μεγάλο βάρος, προσπαθούμε να δώσουμε ανάσες στην οικονομία της Στερεάς Ελλάδας σε ένα περιβάλλον ιδιαιτέρως αρνητικό για τις επιχειρήσεις και γενικά για την αγορά. Δεν μπορούμε εμείς να σώσουμε την οικονομία της χώρας, μπορούμε όμως να γίνουμε, και θα το πετύχουμε, Περιφέρεια πρότυπο με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε και τις δράσεις μας. Στο εσωτερικό, δημιουργούμε τα Κέντρα Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και στο εξωτερικό ανοιγόμαστε και βρίσκουμε πεδία συνεργασιών και ανάπτυξης. Με λίγα λόγια, παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας».


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο