Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ


Το καλύτερο δώρο για όσους άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης, με αφορμή την εορτή των ερωτευμένων, είναι η  πεική πρόθεση!

Αυτό υποστηρίζουν οι ανδρολόγοι καθώς η πεική πρόθεση προσφέρει μόνιμη  και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης, σε   όσους άνδρες   δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή.


 «Η πεική πρόθεση είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δυο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου .Τοποθετείται  κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους» αναφέρει  ο διαπρεπής ουρολόγος -ανδρολόγος κ.Κώστας Ρόκκας διευθυντής του Ιατρείου Ουρολογίας Ανδρολογίας στην  Αθήνα  και προσθέτει


«Δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και  ικανοποίηση  στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους  σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με τις άλλες  θεραπείες» .

Σύμφωνα με τον κ Ρόκκα η τοποθέτηση πεικής πρόθεσης γίνεται σε άνδρες  με στυτική δυσλειτουργία  οι οποίοι:

Δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή
Η  φαρμακευτική αγωγή τους  προκαλεί σοβαρές παρενέργειες λόγω άλλης πάθησης
Επιθυμούν  μόνιμη και αποτελεσματική λύση.
Η  τοποθέτηση  πεικής πρόθεσης τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας( νεα μοντέλα), τείνει να γίνει θεραπεία επιλογής έναντι των άλλων «θεραπειών»  γιατί: 

Επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς  ο άνδρας έχει  στύση  μέσα σε λίγα  δευτερόλεπτα
Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας
Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.


              ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ     ΚΑΙ     ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

  Η τοποθέτηση της πεικής πρόθεσης  όταν ο  γιατρός είναι εξειδικευμένος είναι μια απλή επέμβαση , η οποία  γίνεται με ραχιαία νάρκωση .

 « Η τοποθέτηση γίνεται στην συμβολή του οσχέου και του πέους σε μη ορατό σημείο για αισθητικούς λόγους με τομή δυο εκατοστών στο δέρμα» εξηγεί ο κ Ρόκκας.

 Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τη μία ώρα και απαιτείται νοσηλεία  μιας ημέρας . Η επέμβαση δεν εγκυμονεί σχεδόν κανένα κίνδυνο, όπως και η χρήση της.

Το κόστος της τοποθέτησης καλύπτεται απ όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η επέμβαση πραγματοποιείται στις ουρολογικές κλινικές των δημοσίων νοσοκομείων  αλλά και στα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Σύμφωνα με στοιχεία τα τελευταία χρόνια περισσότεροι από 2000 Έλληνες απολαμβάνουν και πάλι το σεξ  χάρις στην πεική πρόθεση. Τριάντα ημέρες μετά την τοποθέτηση ο άνδρας μπορεί να ενεργοποιήσει την πεική πρόθεση , ασκώντας με το δάκτυλο του ελαφρά πίεση  στο δέρμα  πάνω στην αντλία ελέγχου. Αμέσως μετά την ερωτική του επαφή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χαλαρώνει και πάλι το πέος του.                          

                    ΠΡΟΒΛΗΜΑ   ΣΤΥΣΗΣ         

Παγκόσμια αλλά και στην χώρα μας δυστυχώς αυξάνει χρόνο με το χρόνο ο αριθμός των ανδρών, οι οποίοι για διάφορους λόγους, εμφανίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Σύμφωνα με στοιχεία σήμερα  στην Ελλάδα περισσότεροι από   500.000 άνδρες αντιμετωπίζουν  πρόβλημα.

Τα στατιστικά στοιχεία είναι δυσοίωνα καθώς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή  Ουρολογική Εταιρεία ς περισσότεροι από 43 εκατομμύρια άνδρες στην Ευρώπη και εκατοντάδες χιλιάδες στη χώρα μας αναμένεται  να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία μέχρι το 2025!!!

 www.krokkas.gr,  Τηλ. 210 6149386, 6944463321


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο