Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Π.Α.ΜΕ. ΘΗΒΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ως σωματεία εργαζομένων που συσπειρωνόμαστε στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, το Π.Α.ΜΕ., χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φλεβάρη και τις μαζικές συγκεντρώσεις. Συγκεντρώσεις που κινητοποίησαν εργαζόμενους, αγρότες, αυταπασχολούμενους.
Ο αγώνας αυτός θα έχει συνέχεια και εμείς θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να έχει πραγματικά αποτελέσματα. Ήδη οργανώνουμε πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα το Σάββατο 13 Φλεβάρη, στις 11 π.μ.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τον αγώνα της μικρής και μεσαίας αγροτιάς, η οποία δίνει τη μάχη για την επιβίωσή της. Πιστεύουμε στον κοινό αγώνα της εργατιάς με τη μικρομεσαία αγροτιά, ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους που μας πίνουν το αίμα.
Επανειλημμένα έχουμε επισκεφθεί τους αγρότες στο μπλόκο του 90ου χιλιομέτρου, όπου τους έχουμε εκφράσει τη συμπαράστασή μας. Στο μπλόκο κατέληξε και η συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. την Πέμπτη 4/2.
Μεμονωμένοι εκπρόσωποι του μπλόκου μας ζήτησαν να απομακρύνουμε τις σημαίες του Π.Α.ΜΕ. που κρατούσαμε, στη λογική ότι δε θέλουν κόμματα και ότι ο αγώνας είναι αχρωμάτιστος. Τους εξηγήσαμε ότι το Π.Α.ΜΕ. δεν είναι κόμμα, είναι εργατικό μέτωπο αγωνιστών εργατών, ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης όσων συμμετέχουν.
Προξενεί όμως εντύπωση ότι την αμέσως επομένη, εκείνοι που μας ζήτησαν να μην έχουμε σημαίες, φωτογραφήθηκαν καλωσορίζοντας την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, στήνοντας φιλολαϊκό προφίλ στο εγκληματικό ναζιστικό μόρφωμα.
Ξέρουμε καλά ότι οι αγρότες στο 90, εκτός από ορισμένους, δεν είναι φασίστες. Ακριβώς γι' αυτό όμως τους καλούμε να προβληματιστούν από την παραπάνω στάση και να απομονώσουν όσους την εκφράζουν. Τον ίδιο προβληματισμό βάζουμε και σε όλο το λαό της περιοχής. Δεν πρέπει να περάσει το προβοκατόρικο επιχείρημα της κυβέρνησης ότι στα μπλόκα βρίσκονται φασίστες και τραμπούκοι.
Οι λογικές του «έξω τα κόμματα και τα συνδικάτα - μέσα η Χρυσή Αυγή ούτε βοηθάνε στην πραγματική ενότητα εργατών - αγροτών - αυταπασχολουμένων, ούτε δίνουν καμιά προοπτική. Οι ναζιστές είναι ορκισμένοι εχθροί όσων αγωνίζονται ενάντια στα αφεντικά τους, δηλαδή τους επιχειρηματικούς ομίλους και πρέπει να απομονωθούν.
Με πραγματική πίστη στην ενότητα εργατών - αυταπασχολουμένων - μικρομεσαίων αγροτών.

ΘΗΒΑ 08/02/2016


ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
·        ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
·        ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
·        ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ
·        ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο