Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ADVANCED HAIR CLINICS





 Η βράβευση της AdvancedHairClinicsπου είναι η πρώτη ελληνική κλινική που κατακτά ένα τέτοιο τίτλο, έγινε στην Μαδρίτη κατά την διάρκεια των Διεθνών Βραβείων Ιατρικού Τουρισμού 2016. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο έγκριτος οργανισμός InternationalMedicalTravelJournal(IMTJ).
Η κατάκτηση της πρώτης θέσης από την AdvancedHairClinics,  αποτελεί  μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα, που ταλανίζεται τα τελευταία έξι χρόνια από την οικονομική κρίση και την ανεργία. Η ελληνική κλινική βραβεύτηκε με κριτήριο την καινοτόμα στρατηγική που ακολούθησε για την διεθνοποίηση των υπηρεσιών της, τα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα των δράσεών της, καθώς και το αντίκτυπο που είχαν οι ενέργειές της στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι ένας έγκριτος, ανεξάρτητος παγκόσμιος φορέας επέλεξε την κλινική AdvancedHairClinicsμεταξύ ισχυρών υποψηφιοτήτων από όλο τον κόσμο για τον τίτλο της κορυφαίας κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών διεθνώς. Η βράβευση αυτή δικαιώνει τις προσπάθειες και το έργο μας εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου για την ελληνική επιχειρηματικότητα. Τιμούμε αυτή την διάκριση μένοντας πιστοί στο εταιρικό όραμά μας που δεν είναι άλλο από το να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες με συνέπεια, επαγγελματισμό και φροντίδα στις ανάγκες των ασθενών μας», τόνισε ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής και ιδρυτής της κλινικής AdvancedHairClinicsπου είναι ηγέτιδα στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών από το 2012.


«Στόχος των δράσεών μας ήταν να προβάλλουμε έναν ραγδαία αυξανόμενο σε ζήτηση τομέα, όπως είναι αυτός της μεταμόσχευσης μαλλιών, στο εξωτερικό και να αναγάγουμε την Αθήνα σε κορυφαίο και ασφαλή προορισμό ιατρικού τουρισμού.  Hκλινική AdvancedHairClinicsαπευθύνεται σε όσους αναζητούν άριστες υπηρεσίες, εφαρμοσμένες από έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα σε ένα χώρο που μπορεί να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Το βραβείο αυτό αποδεικνύει ότι κερδίσαμε το στοίχημα!» δήλωσε η Διευθύντρια Marketingτης κλινικής, κα Αΐντα Σαρκισσιάν, μετά την παραλαβή του βραβείου. «Μια πολύ σημαντική διάκριση όχι μόνο για την κλινική μας αλλά και για την ελληνική πραγματικότητα καθώς αποδεικνύεται η εξειδίκευση, η επιστημονική κατάρτιση και τα άρτια διαγνωστικά και θεραπευτικά μέσα που εφαρμόζονται από Έλληνες γιατρούς και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, στην αντιμετώπιση την ανδρογενετικής αλωπεκίας που αφορά εξίσου άνδρες και γυναίκες παγκοσμίως», υπογραμμίζει η κα Λίλη Αγιάντ, Διευθύντρια της κλινικής AdvancedHairClinics.
Η σημαντική αυτή διεθνής διάκριση ενισχύει θετικά την δυναμική του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα και ιδιαίτερα ενός απαιτητικού και ανταγωνιστικού κλάδου όπως είναι αυτός της μεταμόσχευσης μαλλιών. Παράλληλα, ενδυναμώνει την φήμη της χώρας εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύσκολης περιόδου για την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Info: Advanced Hair Clinics, www.advancedhairclinics.grτηλ(+30) 210 6980451



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο