Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Βικτωρία Ταγκούλη-Χρήστος Θεοδώρου-Soul Destiny στην Βαβελ 10/6/2016

Παρασκευή 10 Ιουνίου 

Συντελεστές:
Βικτωρία Ταγκούλη φωνή-Χρίστος Θεοδώρου πιάνο.Opening act: Soul destiny

ώρα έναρξης 22:00 | 10e (μπύρα/κρασί)

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 215/52.52.982

Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι


BABEL Πυρήνας Τέχνης
https://twitter.com/babelartcore
www.facebook.com/Multiplace.Babel

Η Βικτωρία Ταγκούλη και ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου
υποδέχονται το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο live..!
Η Βικτωρία Ταγκούλη, με την κρυστάλινη φωνή της και ο Χρίστος Θεοδώρου έχουν στο ενεργητικό τους τρείς κοινούς δίσκους(τραγουδίστρια - συνθέτης)πολλές ζωντανές εμφανίσεις (Gazarte, Σταυρός του νότου, Faust) και πρωτότυπες μουσικοθεατρικές παραστάσεις (“Προς κατεδάφιση“ του Tennessee Williams, “Ο ευτυχισμένος Prince” του Oscar Wild, “Μυστικά” κείμενα Μιχάλης Γελασάκης).

Με κοινό τόπο την μουσική ευαισθησία οι δύο καλλιτέχνες περνούν από το δικό τους ρεπερτόριο στο ελληνικό και διεθνές, με ιδιαίτερα ανατρεπτικές προτάσεις -διασκευές, με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου,που θα μας ταξιδέψουν σε μια βραδιά όπου τα τραγούδια έχουν τον πρώτο ρόλο.

Οι SΟUL DESTINY είναι ενα μελοδραματικό Hip-Hop συγκρότημα στην Ελλάδα και ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με μελη από αλλα γκρουπ. Tο 2016 το σχημα αποτελείται από 3 μέλη, τον Παναγιώτη Πούλιο- τον Ιωσήφ Λιάκο και τον Παναγιωτη Διαμαντη. Ιδιαιτερότητα τους είναι να χρησιμοποιούν την μελοδραματικη ποίηση μαζί με παραδοσιακά όργανα και την συνοδεία του ρυθμού της χιπ -χοπ μουσικής.

Eκδότες της μουσικής εφημερίδας ΗΧΟΡΑΜΑ που βγαίνει στον νομό Βοιωτίας, παρουσιάζαν ι 14 χρόνια την Hip-Hop ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΥΡΙΝΑ ΛΟΓΙΑ» στο ΘΗΒΑ 97.5 , έκαναν παραγωγή στην συλλογή «97.5 freguences», και στην συλλογή «13» από το Ράδιο Θήβα,, γράφουν σε τοπικές εφημερίδες και ετοιμάζουν το βιβλίο για το ελληνικό χιπ-χοπ με τίτλο «ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ»που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.Τον Ιουνιο του 2013 κυκλοφόρουν με τεραστια επιτυχια με πωλησεις πανω απο 2.500 αντιτυπα το ep τους από την FM RECORDS, με τίτλο "ΑΛΙΣΑΧΝΗ" και το πλήρες Αλμπουμ τους κυκλοφόρει 30 Ιουλιου του 2016, με τίτλο "σε αυτη την γη που η σιωπη δακρυζει"
Επισης στην τελικη μορφη του αλμπουμ υπαρχουν επανεκτελεσεις του Γιαννη Πουλοπουλου, Καιτης Χωματα,Μιμη Πλεσσα.Γιαννη Σπανου.

Τα ονοματα με τις συμμετοχες είναι αρκετα και ειναι τα εξης οι Ποπη Αστεριαδη,Σοφια Παπαζογλου,Γιωργος Σταυρακακης,Γιαννης Λεκοπουλος,Νονα Βουδουρη,Aνδρομαχη Μαρκοπουλου,Αρετη Κοκκινου,Καλλιοπη Βασιλειου,Dtaeys, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες),Pol,Rolb,Χαρης Παπανικολαου


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο