Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Στην τελική ευθεία τα Κέντρα Υποστήριξης των Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση του σχεδίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που αφορά στη δημιουργία των Κέντρων Υποστήριξης Επιχειρήσεων.

Το σχέδιο τίθεται σε εφαρμογή μετά την ένταξή του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Η Περιφέρεια προχωρά στη δημιουργία πέντε κέντρων, ένα σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας  διαβούλευσης με όλους τους ενδιαφερόμενους και τους φορείς που στήριξαν το σχέδιο και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τον τρόπο λειτουργίας τους.


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Είναι δεδομένο ότι κανένας δεν μπορεί να επιβιώσει όταν αντιμετωπίζει αυτή την τεράστια κρίση στην αγορά παθητικά. Ο λόγος που δημιουργούμε αυτά τα κέντρα δεν είναι τυπικός, είναι ουσιαστικός και εντάσσεται στις προσπάθειες που κάνουμε για να βγούμε μπροστά, να παρέμβουμε και όχι απλώς να επιβιώσουμε αλλά να αναπτυχθούμε. Έχουμε τεχνογνωσία, έχουμε τους ανθρώπους, έχουμε την ποιότητα και αυτό που χρειάζεται είναι οργάνωση για να αφήσουμε τις μαύρες ημέρες πίσω μας».




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο