Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Λιβαδειά: Σύσκεψη για τη συγκρότηση επιτροπής με σκοπό την εύρεση διαμερισμάτων για την μετεγκατάσταση οικογενειών προσφύγων.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου απέστειλε χθες επιστολή προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την οποία τους προσκαλεί σε σύσκεψη για τη συγκρότηση επιτροπής με σκοπό την εύρεση διαμερισμάτων ή κτιρίων για την μετεγκατάσταση οικογενειών προσφύγων.


Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο.
Ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδεών για διαθεσιμότητα διαμερισμάτων για τη μετεγκατάσταση προσφύγων
Λιβαδειά, 25-8-2016


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Δήμος Λεβαδέων καλεί τους δημότες, ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, επιφάνειας από 60 έως 90 τ.μ., ή κτιρίου διαμερισμάτων που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα εκμίσθωσης του ΟΗΕ, για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων, να καταθέσουν σχετική αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Λεβαδέων (Σοφοκλέους 15, ημιόροφος) έως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο