Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Με γροθιές και κλωτσιές λήστεψε γυναίκα στη Θήβα

Ο «παλικαράς» το έβαλε στα πόδια, αλλά τον καταδίωξαν αστυνομικοί της Ασφαλείας και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγο πιο μακριά

Έβγαλε το «νταηλίκι» του σε μια ανυπεράσπιστη 53χρονη γυναίκα που περπατούσε ανυποψίαστη σε ένα δρόμο της Θήβας ένας αδίστακτος 33χρονος κακοποιός, ο οποίος της επιτέθηκε ξαφνικά και άρχισε να την γρονθοκοπεί και να την κλωτσάει για να αρπάξει την τσάντα της!


Ο «παλικαράς» το έβαλε στα πόδια, αλλά τον καταδίωξαν αστυνομικοί της Ασφαλείας και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγο πιο μακριά. Η τσάντα αποδόθηκε στην ταραγμένη γυναίκα με ακέραιο το χρηματικό ποσό, το κινητό και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα που περιείχε, ενώ ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι ήταν μέλος της σπείρας των ανήλικων που επιτίθενται στους οδηγούς οχημάτων στη γέφυρα του Πυρίου Θηβών και μάλιστα στις 2 Αυγούστου είχε χτυπήσει τον οδηγό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου και είχε αρπάξει από το λαιμό του μία χρυσή αλυσίδα με χρυσό σταυρό! Ο 33χρονος μαζί με έναν 15χρονο συνεργό του είχαν αρπάξει ακόμη στην ίδια περιοχή μία εργαλειοθήκη από Ι.Χ. φορτηγό στις 24 Αυγούστου, ενώ την επομένη ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα και άρπαξε το κινητό της!

Ο 33χρονος, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του άσκησε δίωξη για ληστεία και κλοπές και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία.

protothema


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο