Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

Τσίπρα – Καραμανλή, Σαμαρά – Στουρνάρα, Μητσοτάκη – Πικραμμένου
Τον τ. Βασιλιά τον ρώτησαν;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Είναι βεβαιωμένο πλέον ότι, η πτωχευμένη Ελλάδα των Μνημονίων είναι μια υποδουλωμένη χώρα. Στους Γερμανούς που δεν μας συγχώρεσαν ποτέ την ήττα τους στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που εν πολλοίς θεωρούν ότι οφείλεται  στην ανδρεία των Ελλήνων μαχητών και στην Ευρωπαϊκή Ένωση των δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας. Δηλαδή, στο παγκόσμιο παρακλάδι της Νέας Τάξεως Πραγμάτων στον Πλανήτη που επιβουλεύεται την Παγκοσμιοποίηση…  

Έτσι, ειδικότερα στην περίοδο των Μνημονίων, τάχατες δημοκρατικά, ανεβοκατεβάζουν Πρωθυπουργούς και κυβερνήσεις. Το μέγιστο της διάρκειάς τους, τα δυο χρόνια. Γιατί, από ότι έχει φανεί και στην πράξη, τόσο χρειάζεται κάθε φορά ο ευνουχισμένος λαός μας προκειμένου να καταλάβει ότι, όπως ο Παπανδρέου, όπως ο Σαμαράς, έτσι και ο Τσίπρας όχι μόνο τον κορόιδεψαν με ασύστολα προεκλογικά ψεύδη, αλλά ο κάθε επόμενος του αφαιρούσε πολλά περισσότερα από αυτά που του είχε αφαιρέσει ο προηγούμενος.         
Αυτή την τακτική ακολουθούν οι δυνάστες δανειστές μας, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα χρήματα που μας “δανείζουν”. Και από τη στιγμή που μόλις τον κάθε Πρωθυπουργό τον παίρνει χαμπάρι ο ελληνικός λαός με τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει εις βάρος του, τότε αυτοί δρομολογούν τον νέο Πρωθυπουργό για να κομίσει στους ιθαγενείς τα νέα καθρεφτάκια!!

Ο Καραμανλής έκανε Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Παυλόπουλο.

Σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν “εντολή” Καραμανλή προς Τσίπρα για να γίνει ΠτΔ. Από τη στιγμή που δεν μπορούσε να υποδειχθεί από τον Τσίπρα, εκείνη τη χρονική στιγμή ο ίδιος ο Καραμανλής. Επέλεξε λοιπόν, τον πλέον έμπιστο άνθρωπο του κλειστού περιβάλλοντός του. Και μην ξεγελά κανέναν ότι, ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι υπό την απόλυτη εποπτεία του Κώστα Καραμανλή.
Προς τούτο συναντώνται τακτικότατα στο σπίτι του Κώστα Καραμανλή στη Ραφήνα – Καραμανλής, Τσίπρας και Παυλόπουλος - με άκρα μυστικότητα.
Μια αποκάλυψη της “Αγίας Τριάδας της Ραφήνας” όπως την αποκαλέσαμε, που σας παρουσιάσαμε σε δυο Κυριακάτικα φύλλα της Ελεύθερης Ώρας τον Ιούνιο του 2016.  
Από εκεί και μετά ο Κώστας Καραμανλής επιζητά την μακροημέρευση του Αλέξη Τσίπρα στην Εξουσία, για να ελπίζει για τη δική του “μεγάλη” επιστροφή. Που δεν μπορεί να γίνει, ούτε διά μέσω νέας Προεδρίας στη ΝΔ ή της ιδρύσεως νέου κόμματος. Μπορεί όμως να γίνει μέσω δοτής Πρωθυπουργίας ή της Προεδρίας της Δημοκρατίας…  

Ο “πεφωτισμένος” έδειξε Παναγιώτη Πικραμένο.

Όπως δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα (Βιτάλης Μιλτιάδης) της 6ης Σεπτεμβρίου 2016, στην καρδιά του καλοκαιριού, τα Χανιά της Κρήτης επισκέφτηκε “κατ΄ εντολή” του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός και ανώτατος δικαστικός κ. Παναγιώτης Πικραμένος. Σε αυτό το ραντεβού στο οποίο παραβρισκόταν και ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, “κλείδωσε”, πως όταν θα γίνει Πρωθυπουργός ο Κυριακούλης, τότε ΠτΔ θα είναι ο Παναγιώτης Πικραμένος, παρά τις χλιαρές αντιρρήσεις που διατύπωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Βλέπετε, ο “πεφωτισμένος” μπορεί ακόμη και επιβάλλει τα θέλω τα δικά του και των αφεντάδων του…

Η ΔΕΘ βγάζει τη νέα κυβέρνηση.

Σ΄ αυτό το άρθρο μου της 2ας Σεπτεμβρίου 2016 στην Ελεύθερη Ώρα, έγραφα μεταξύ των άλλων: «Είναι σίγουρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν μπορεί να διαχειριστεί την κυβερνητική “κρίση” καθώς, πέρα των άλλων, είναι εγκλωβισμένος στην “ιδεοληψία” ενός άλλου “Κέντρου” με δεξιό πρόσημο. Γεγονός που αφήνει αδιάφορους τους πολίτες…
…Πάντως, η αποτυχημένη συνταγή των δανειστών με “αριστερό” πρόσημο στην κρίση και την απάντηση από ένα διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τους ευρωπαϊκούς “θεσμούς” να αλλάξουν πάλι την πολιτική συνταγή τους. Μετά τη ΔΕΘ θα δουν αν πρέπει να ρίξουν αυτήν την κυβέρνηση, αφού πρέπει να “παραφρονήσουν” τελείως τον λαό μας. Στα σχέδιά τους, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης παρ΄ ότι δεν “τραβάει”. Αλλά είναι απόλυτα υποταγμένος αφού έχει πάρει το χρίσμα της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, αλλά και των Εβραίων μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ισραήλ. Θα μπορούσε να είναι η επόμενη πολιτική λύση στην μετά Τσίπρα εποχή…
Ωστόσο, αυτή η συνταγή μπορεί να αλλάξει εάν η πορεία των εσόδων δεν πάει καλά. Σε αυτήν την περίπτωση, το φαβορί για την Πρωθυπουργία θα ακούει στο όνομα Γιάννης Στουρνάρας. Ο σημερινός Διοικητής της ΤτΕ και πρώην Υπουργός Εξωτερικών της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου…».  

Ο “αμαρτωλός” Σαμαράς ξαναχτίζει καριέρα.

Παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό ότι, ο ολετήρας της Δεξιάς Παράταξης και εκ των καταστροφέων της Πατρίδος μας, ο πρώην Μνημονιακός Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσπαθεί να ξαναχτίσει την πολιτική καριέρα του, κάνοντας “περιοδείες” και επισκέψεις που διοχετεύονται στα “αμαρτωλά” ΜΜΕ. Στοχεύοντας, όπως ο Κώστας Καραμανλής, στην ΠτΔ αφού δεν μπορεί να κάνει το ίδιο πολιτικό λάθος όπως τότε με την ίδρυση της “Πολιτικής Άνοιξης” που διέλυσε τη ΝΔ και έφερε για μια δεκαετία το σκληρό ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…
Προ λίγων ημερών ο Αντώνης Σαμαράς παραβρέθηκε στον Παλαιό Παντελεήμονα Κατερίνης στον γάμο του πρώην Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου. Εκείνου που στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, κόντεψε με τις “αστοχίες” του να την διαλύσει. Κοντά στον Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Μπάμπης Αθανασίου. Ναι, ο “φίλος” της Siemens που επιμελήθηκε τον κατάπτυστο και επιβλαβή για το δημόσιο συμφέρον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό. Του ανθρώπου του Σαμαρά για τις ειδικές αποστολές του.
Όμως για έναν “γνήσιο” πολιτικό, ο χρόνος είναι ψήφος. Και ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχασε χρόνο για να κάνει το κομμάτι του. Μαθαίνοντας ότι εκεί κοντά ζει ένας 93χρονος που γλύτωσε την τελευταία στιγμή από το εκτελεστικό απόσπασμα των Ναζί, ζήτησε να του διηγηθεί την ιστορία του. Και μπροστά στην αφήγηση ενός λαϊκού ανδρός, ο κ. Σαμαράς επειδή είναι “πονόψυχος” όπως τότε που εκτελούσε στο απόσπασμα με τις αποφάσεις του τον ελληνικό λαό, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς. Φθάνει πια. Περισσεύει η υποκρισία Αντώνη!!  

Στην Αλεξάνδρεια ο Αντώνης Σαμαράς.

Από 18 – 20 Ιουλίου ο Αντώνης Σαμαράς μετά της οικογένειάς του, ήταν προσκεκλημένος στην Αίγυπτο του Προέδρου της Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.  

samaras alex 2016 02

Και δεν παρέλειψε στις 19 Ιουλίου να πεταχτεί μέχρι την Αλεξάνδρεια, την πατρίδα της προγιαγιάς του, Πηνελόπης Δέλτα. Γιατί, ο “μεγάλος” πολιτικός φαίνεται στις λεπτομέρειες. Και αυτή η κίνηση, είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που ίσως του αναστηλώσει το τσαλακωμένο του προφίλ!!   

Ξαφνική συνάντηση με Στουρνάρα;

Εδώ αρχίζουν τα σημαντικά γεγονότα!!
Ενώ βρισκόταν μετά της οικογενείας του στην Αίγυπτο – μας ενημερώνει αδιάψευστη πηγή μας – πετάχτηκε για λίγες ώρες στην Ελλάδα, αφού δέχτηκε τηλεφώνημα που εναγωνίως περίμενε!!
Πετάχτηκε μέχρι το Costa Navarino στη Μεσσηνία!!
Όπου η πηγή μας, μας λέει ότι συνάντησε εκεί τον Πρόεδρο της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα!!   
Και πως, εάν ευδοκιμήσει και γίνει δοτός Πρωθυπουργός ο Γιάννης Στουρνάρας, μπορεί ο Σαμαράς να ελπίζει στην Προεδρεία της Δημοκρατίας!!
Μα γίνονται αυτά τα πράγματα; Γίνονται… γίνονται…
Ωστόσο, το οξύμωρο είναι ότι η πηγή μας, μας ενημερώνει πως στη συνάντηση ήταν και ο Νίκος Χατζηνικολάου!!
Είναι δυνατόν; Δεν το πιστεύουμε!! Δεν είναι δυνατόν!!

Όλοι αυτοί ρώτησαν το Βασιλιά;

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε γράψει ότι οι “φίλιες” δυνάμεις (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο) θέλουν την επιστροφή της Βασιλείας; Τον “ρώτησαν” λοιπόν όλοι αυτοί οι Μνηστήρες της ΠτΔ, τον τέως Βασιλιά; Ή λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο;
Είδομεν…   



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο