Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΠΡΟΣ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ & ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΘΕΜΑ: Κινήσεις και Πολίτες που αγωνίζονται για την ενότητα του χώρου που στοχεύει στο καινούργιο

Παρακολουθώντας με ξεχωριστό ενδιαφέρον την αγωνία και τις προσπάθειές σας για τη δημιουργία κάτι νέου που θα συγκινήσει και θα συνεπάρει τους Έλληνες πολίτες, επιθυμούμε και εμείς να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση.


Καταρχήν, θα προτείναμε να εγκαταλειφθεί η πολιτική με τις κονκάρδες, τα κλισέ, τις επικεφαλίδες και τις φορτισμένες λέξεις που μπορεί να φοβίζουν και να απομακρύνουν τους πολίτες από τα κοινά είτε επειδή έχουν κακοφορμίσει πραγματικά είτε επειδή έχουν παρεξηγηθεί και κουράσει.

Ας δουλέψουμε λοιπόν για άμεση κοινωνική δικαιοσύνη που θα αφορά ολόκληρη την κοινωνία μας χωρίς διακρίσεις, την κοινωνία που αγωνιά για το μέλλον της Χώρας και των παιδιών της, την κοινωνία που απαιτεί διαφάνεια, εντιμότητα, ισονομία.

Από την πλευρά μας, προτείνουμε να ανοίξει ένας σύντομος δημόσιος διάλογος για το πως θα πορευτεί το κίνημα.

Σύμφωνα με ιστορικά δεδομένα που κατά καιρούς έφεραν θετικά αποτελέσματα και για να καταλάβει ο ελληνικός λαός πως έχουμε αφήσει τους προσωπικούς και πολιτικούς εγωισμούς, προτείνουμε το κίνημα της άμεσης κοινωνικής δικαιοσύνης να πορευτεί με Διοικούσα Επιτροπή. Όλα τα υπόλοιπα θα συζητηθούν νηφάλια και στα πλαίσια της κοινής μας αγωνίας για την επίτευξη των στόχων μας. Είναι βέβαιο ότι αν ξεκινήσουμε με βάση αυτές τις διαδρομές, θα παρακαμφθούν όλα τα αγκάθια, τα τεχνητά εμπόδια και οι ανταγωνισμοί. Έτσι θα βρούμε γρήγορα το δρόμο της σωστής και θετικής πράξης υπέρ του ελληνικού λαού.

       Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος

Στυλίδα 09/09/2016

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο