Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη Μπακογιάννη στα έργα της Χαλκίδας

Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Χαλκίδα επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό και περιφερειακούς συμβούλους. Ο κ. Μπακογιάννης ενημερώθηκε από τους επικεφαλής των εργοταξίων για την πορεία των έργων, αλλά και για τους ρυθμούς εκτέλεσής τους.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε:


1.Το Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας όπου δημιουργείται βιβλιοθήκη, αίθουσα εκδηλώσεων και δράσεων πολιτισμού για όλους τους κατοίκους της Χαλκίδας. Το συγκεκριμένο έργο είναι προϋπολογισμού 2.700.000 ευρώ και αναμένεται να παραδοθεί έως τον Μάρτιο του 2017.

2. Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, όπου εκτελούνται έργα προϋπολογισμού 2εκατ.ευρώ και ολοκληρώνονται εντός του έτους. 

3. Το 22ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κανήθου στο οποίο οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και παραδίδεται στους μαθητές τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς στις 12 Σεπτεμβρίου, προϋπολογισμού περίπου 1.600.000 ευρώ.

4.Το Δημοτικό (πρώην εθνικό) Στάδιο Χαλκίδας όπου γίνονται σημαντικές παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό και την αναμόρφωση του, προϋπολογισμού 330.000 ευρώ.  

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την πορεία των έργων και τόνισε στις δηλώσεις του: «Δεν αρκεί μόνο να εξαγγέλλουμε και να ξεκινάμε έργα. Πρέπει συνεχώς να ελέγχουμε, να παρακολουθούμε και να πιέζουμε για να ολοκληρώνονται στο χρόνο τους. Σε όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Περιφέρειά μας, τόσο οι αντιπεριφερειάρχες όσο κι εγώ ακολουθούμε την ίδια τακτική, ελέγχουμε και πιέζουμε».



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο