Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για εθελοντική συμμετοχή εκπαιδευτικών και ιδιωτικών φροντιστηρίων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων

Ο Δήμος Θηβαίων, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που συνεχίζει να βιώνει η χώρα μας και έχοντας υπόψη το  υψηλό οικονομικό κόστος που καταβάλλεται ετησίως από τους γονείς για την παιδεία, σχεδιάζει να λειτουργήσει και φέτος το Κοινωνικό  Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ  εκπαιδευτική αρωγή σε μαθητές, οι οικογένειες των οποίων, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα και σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια που έχει θεσπίσει ο Δήμος.


Γι' αυτό το λόγο,  απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή σε όσους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ( διορισμένους ή μη) επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τη διδασκαλία τους στους μαθητές του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου», προκειμένου να ενισχύσουν και να συμβάλουν δυναμικά στην παροχή ολοκληρωμένης παιδείας σε μαθητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Επίσης, καλούνται τα ιδιωτικά φροντιστήρια της περιοχής του Δήμου Θηβαίων να δηλώσουν συμμετοχή στην εν λόγω δομή, αναφέροντας τις θέσεις που προσφέρουν για δωρεάν φοίτηση σε αυτά, στα τηλέφωνα του Δήμου 2262350610 και 2262350652.

Δηλώσεις συμμετοχής για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο site του Δήμου Θηβαίων www.thiva.gr (στη δεξιά στήλη),  τις οποίες και θα αποστέλλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: dimosthivas@thiva.gr  μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση προσερχόμενοι στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Θηβαίων (τηλ. 2262350610)

Σημειώνεται ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων στηρίζει τη λειτουργία του στην εθελοντική συμμετοχή των εκπαιδευτικών. Ως εκ τούτου ανακοίνωση για δηλώσεις συμμετοχής μαθητών θα εκδοθεί εφόσον υπάρξει επάρκεια σε ειδικότητες εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.  




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο