Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ο ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας”

Τo παλιό πέθανε!! Το καινούργιο γεννήθηκε!! Ζήτω μας και εύγε μας!!
Τόπος γέννησης το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο.
Ημερομηνία γέννησης, η ημέρα μνήμης του θανάτου του Παύλου Μελά, του πρωτεργάτη του Μακεδονικού αγώνα.
Το σύνθημα του νέου πολιτικού εξαμβλώματος, ένα παλαιό σύνθημα: “το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό”!!
Παρόντες και παρούσες όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που έβαλαν την υπογραφή τους στην σκλαβιά ενός γένους των Ελλήνων που ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι από την φάση του πειραματόζωου περάσαμε αισίως στην εποχή του νέο-μπολσεβικισμού με ολίγη δόση Σημιτοκρατίας, αλλά και με έντονο το στοιχείο του νεοκαραμανλισμού.  

Αυτού του εκπροσώπου των “Εξαρτημένων Ελλήνων” που ως παλιάτσος περιφερειακού θεάτρου της εποχής του ΄60, όταν περιδιάβαινε τα χωριά της Ελλάδος, χαιρετώντας τα πλήθη, φωνάζοντας εκκωφαντικά για να τον ακούσουν στην κάτω Ρούγα, στην πάνω Ρούγα, για να τον ακούσουν όλοι οι “χωριάτες” των διπλανών χωριών. Δονούνταν τα σωθικά του από ορμή και ευτυχία. Ξεχείλιζε ο “πατριωτισμός” του: Συντρόφισσες και Σύντροφοι…

Ο νεομπολσεβικισμός προ των θυρών…
  
Σε αυτό το Συνέδριο σηματοδοτήθηκε το τέλος των ιδεολογιών. Αντικαταστάθηκε από την “ιδεολογία” των Μνημονίων. Τα οποία θα έσκιζε ο κεντρικός συνομιλητής του Συνεδρίου Πάνος Καμμένος, τσάρος του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και ο Πρωθυπουργός Αλεξέι Τσιπρόφ, συγνώμη Αλέξης Τσίπρας. Που θα χαιρετούσαν οι μελλοντικοί Υπουργοί του, του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ. Στον ανασχηματισμό που έρχεται…
Νεομπολσεβικισμός λοιπόν, είναι εκείνο το δόγμα που ασπάζεται ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ και για να λέμε του στραβού το δίκιο έχει και ένα δικαίωμα καθώς θέλει όλα να τα αλλάξει στη χώρα. Να χτυπήσει τη διαφθορά, να δώσει στον κόσμο φαγητό, να δημιουργήσει ανάπτυξη και βεβαίως να εγκαθιδρύσει ένα μοντέλο Εξουσίας και μια νέα αναδιανομή πλούτου, για να φτάσει στο πολυπόθητο “κούρεμα” του δημόσιου χρέους. Ένα χρέος που πιθανότατα θα διαχειριστεί ο πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Χριστοδουλάκης με την πολλά βαρύ σενιόρα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου!! Ευτυχώς δηλαδή που δεν έδωσε το παρόν και ο Γιωργάκης Παπανδρέου.
Ωστόσο, το μεγάλο δώρο στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται από την Νεοκαραμανλική πτέρυγα και τον Πάνο Καμμένο, που θέλει να πορευτεί μέχρι το τέλος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον “σύντροφο” Αλεξέι.
Νεομπολσεβικισμός, το κράμα των πολιτικών παρατάξεων της Μεταπολίτευσης, που όλες αυτές τις δεκαετίες τα εκλεκτά στελέχη των ήταν οπαδοί της μείωσης της παραγωγής του εθνικού πλούτου και της δημιουργίας μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Αντιλαμβανόμενοι αλλά αγνοώντας ότι δημιουργείται τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας. Ότι η επάνδρωση των επιχειρήσεων – όσων απομείνουν - αντί να έρθει από σπουδαγμένα παιδιά Ελλήνων, θα έρθει από φτηνά εργατικά χέρια λαθροεισβολέων, αφού οι ίδιοι τους προσκαλούν στην Ελλάδα. Έτσι δεν είναι κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κύριε Προκόπη Παυλόπουλε;;;
Αυτοί δηλαδή, που υπέγραψαν τα Μνημόνια.
Άλλωστε, αυτό λένε και τα τρία Μνημόνια, που το καθένα έχει χρώμα από όλες τις πτέρυγες της Βουλής αλλά και από όλους τους χώρους που βρέθηκαν στη γιορτινή ατμόσφαιρα του Φαληρικού Σταδίου!!

Ο νεοκαραμανλισμός νίκησε, έχασε η Νέα Δημοκρατία…

Ο νεομπολσεβικισμός, ο νεοκαραμανλισμός νίκησε!!
Η Ελλάδα σώθηκε αλλά ο ασθενής Έλληνας πολίτης πέθανε!!
Και την ίδια ώρα ο Διοικητής της Ευρωπαϊκής Τραπέζης (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι πιέζει για ανάπτυξη, μπας και μπει η χώρα σε ποσοτική χαλάρωση. Όταν το άλλο κόμμα, της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, χάνει την αίγλη του. Γιατί εκεί η εσωστρέφεια καλά κρατεί με μοναδικό νικητή τον μόνιμο Υπουργό Εθνικής Αμύνης που πουλάει νεοκαραμανλισμό  με μπόλικη δόση συντροφικότητας στον φίλο του Αλέξη Τσίπρα. Έτσι, για να μην μπορούν να ησυχάσουν όλες οι πατρογονικές δυνάμεις της ΝΔ, άλλοι από τον Σαμαρικό χώρο και άλλοι από τον δεξιό, πάλαι ποτέ  πατριωτικό χώρο, που τόσα έχει τραβήξει…..
Παρά ταύτα στην νέα Ελλάδα του τέλους των ιδεολογιών, του τέλους των ρουσφετιών - ίσως το μοναδικό καλό των Μνημονίων - και του τέλους της επίπλαστης ευημερίας, τόσο οι νεομπολσεβίκοι, όσο και οι νεοκαραμανλικοί έχουν ένα κοινό σημείο. Οι μεν πρώτοι βρήκαν την “εθνική” ταυτότητα με τις προκάτοχες ιδέες τους, καταλαμβάνοντας ζωτικό χώρο στην Επικράτεια, ενώ οι δεύτεροι, αργά κατάλαβαν ότι ο “Εθνάρχης” Καραμανλής, δημιούργησε στα πρώτα χρόνια της επάρατης Μεταπολίτευσης μια χώρα πολιτικού καθεστώτος, με μια διοίκηση που αξίες όπως, η ατομική ελευθερία, η Δημοκρατία, οι Θεσμοί, η Δικαιοσύνη πήγαν μονομιάς στα σκουπίδια…

Άμεση λύση των προβλημάτων.  

Τώρα διά μαγείας θα λυθούν όλα τα προβλήματα της χώρας. Ο κόσμος θα πάρει ακόμη μια ανάσα με την τροπολογία για κούρεμα οφειλών σε δημόσια ταμεία αλλά και εξυγίανση των βιώσιμων επιχειρήσεων ώστε η χώρα να πορευτεί με θετικό δείκτη ανάπτυξης.
Μια ανάπτυξη που θαααα… έρθει εν μέσω νέας φουρνιάς εισόδου λαθρομεταναστών και προσφύγων, με σύμμαχο τον Γερμανό Υπουργό Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ ο οποίος δήλωσε πως για να σωθεί η Ευρώπη θα πρέπει να στείλουμε τους πρόσφυγες στην Αφρική!!

Είμαστε πεισματάρηδες και επιμένουμε…

Οι υπογράφοντες το παρόν κείμενο, γνωρίζουμε ότι είμαστε πολύ ενοχλητικοί στην Εξουσία. Γνωρίζουμε ότι ενοχλείται από εμάς πάρα πολύ το Σύστημα και οι παγκόσμιοι εντολείς του.
Γνωρίζουν ότι αγγίζουμε αλήθειες γιατί γνωρίζουμε πως σκέπτονται και από που παίρνουν εντολές. Γι΄ αυτό γνωρίζουν ότι για άλλη μια φορά θα δικαιωθούμε από την πραγματικότητα και τις εξελίξεις.
Τους ενοχλούμε γιατί ξεμπροστιάζουμε τα μακιαβελικά σχέδιά τους.
Γνωρίζουν ότι έχουμε καρδιά και ψυχή. Γνωρίζουν ότι δεν εξαγοραζόμαστε. Γνωρίζουν ότι δεν πουλάμε την ψυχή μας στο διάβολο για κανένα πολιτικό οφίτσιο.
Γνωρίζουν ότι βλέπουμε μπροστά από τις εξελίξεις. Γνωρίζει αυτό το πολιτικό καθεστώς ότι ο λαός τους πήρε χαμπάρι. Γνωρίζει ότι η Κοινωνία βράζει και σύντομα ξημερώνει η Επανάσταση. Το γνωρίζουμε και εμείς…

Η Ελλάδα ζει…

Μοναδική ηττημένη αλλά όχι πεθαμένη στο νέο δόγμα που γεννήθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 στο Φάληρο, η Ελλάδα!!
Που όμως παρά τις ταλαιπωρίες και τις δοκιμασίες της από τα πειράματα της νεοναζιστικής Ευρώπης, διά μέσω των εντολοδόχων πολιτικών διαχειριστών της Πατρίδος μας, προκειμένου να την εξαλείψουν από τον χάρτη,  εκείνη αντιστέκεται και σύντομα θα ορθώσει το ανάστημά της. Πριν οι νεομπολσεβίκοι ολοκληρώσουν την καταστροφή της.
Ελπιδοφόρο μήνυμα, το ξύπνημα του κοιμώμενου γίγαντα. Του ελληνικού λαού. Που πρέπει όσο είναι καιρός να πάρει την Πατρίδα του πίσω!!   



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο