Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Σήμερα Κυριακή 02/10/16 στην Ουγγαρία γίνεται δημοψήφισμα με σκοπό να ερωτηθεί ο Λαός της Ουγγαρίας, εάν θέλει Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες να ζούν ανάμεσά τους. Να ΖΟΥΝ ανάμεσα στους Ούγγρους.
Αυτή είναι δημοκρατική χώρα, ρωτάει το Λαό της για κρίσιμα προβλήματα που αφορούν το Λαό.
Όχι σαν την Ελλάδα του Τσίπρα και του Κούλη, που αυθαιρέτως επέβαλλαν στον Ελληνικό Λαό, να ζεί με άλλες βάρβαρες απολίτιστες ανιστόρητες φυλές!!!

Οι λαθρομετανάστες λόγω κουλτούρας & θρησκείας, ΔΕΝ ενσωματώνονται με τον Ελληνισμό. Θέλουν να μας επιβάλλουν το δικό τους πολιτισμό & θρησκεία.
Το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα δημιούργησε η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI για ανάμειξη όλων των Ευρωπαϊκών Λαών, με βάρβαρες Μουσουλμανικές φυλές, ερχόμενες από Αφρική & Ασία.
Αυτό διευκολύνει τη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση και τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Αυτό το σχέδιο καταργεί τα Κράτη, τα Έθνη, και δημιουργεί μάζες-όχλους ανθρώπων χωρίς Ιστορία, Πολιτισμό, Θρησκεία, ήθη, γλώσσα, έθιμα.
Αυτό το σχέδιο καταργεί, το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, & ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, των Ελλήνων, και όλων των πολιτισμένων Εθνών της Γης.
Είναι ότι πρέπει για να εγκαταστήσουν στο Πλανήτη Γη, την Αυτοκρατορία τους, την Δικτατορία τους, οι ηγέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Μερικά όργανα της Ε.Ε. - αχυράνθρωποι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ- αντέδρασαν στην απόφαση της Ουγγαρίας, να ερωτηθεί ο Λαός εάν θέλει τους λαθρομετανάστες να ζούν ανάμεσά τους.
Τα όργανα αυτά όπως ο ΓερμανοΕβραίος Σιωνιστής Μάρτιν Σούλτζ, Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, είναι ανδρείκελα της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Άλλοι πάλι συμφώνησαν σιωπηρώς, όπως η Καγκελάριος της Γερμανίας Μέρκελ, και ο ΓαλλοΕβραίος Ολάντ, συμφώνησαν να αναμειχθούν οι Ευρωπαϊκοί Λαοί με Μουσουλμάνους έγχρωμους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες της Αφρικής & Ασίας.
Αποτέλεσμα;;; να γεμίσει η Γερμανία, και Γαλλία, με λαθρομετανάστες Ισλαμιστές, με τα γνωστά γεγονότα.
Οι δικοί μας πολιτικοί όντες υπηρέτες του Παγκόσμιου Δικτάτορα ΧαζαροΕβραίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πιστοί στον Διεθνισμό, και Εθνομηδενισμό, εφάρμοσαν τα σχέδια της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός Λαός.
Όπως δεν έχουν Ιστορία και Πολιτισμό οι Χαζαρο-Εβραίοι Σιωνιστές, έτσι δεν πρέπει να έχουν και οι άλλοι Λαοί. Ο μόνος πολιτισμός τους είναι τα χρηματιστήρια, Τράπεζες, και οι διεθνείς αγορές!!!
Αναμειγνύοντας Έλληνες με βαρβάρους απολίτιστους, πεθαίνει η Ιστορία μας και ο Πολιτισμός μας.
Γκρεμίζονται τα αρχαία μνημεία μας, η Ακρόπολη με τον Παρθενώνα, Οι Δελφοί, οι Μυκήνες, η Αμφίπολη, η Δωδώνη, η Δήλος, ο μινωϊκός πολιτισμός στη Κρήτη, ο Βυζαντινός πολιτισμός, κ.λ.π.
Η Ιστορία και ο Πολιτισμός είναι ΕΝΑΣ, σε κάθε Έθνος της Γης.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες θέλουν να επιβάλλουν ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,  αυτόν του ΑΒΡΑΑΜ.......
Έλληνες!!! είναι αυτό που θέλετε;;;;;;;;;;;;;
Δυστυχώς για την Ουγγαρία, οι Ούγγροι επιρρεασμένοι από τα ΜΜΕ, που είναι υπό τον έλεγχο της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, (όπως εδώ στην Ελλάδα και διεθνώς), δεν προσήλθαν να ψηφίσουν, και έτσι το δημοψήφισμα εκυρήχθη άκυρον!!!
Το 40% που ψήφισε, το 98% από αυτό, ψήφισε ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαλούσε την άρνηση του Ουγγρικού Λαού, «Ξενοφοβική», διότι έτσι θέλουν οι διάφοροι ΡΟΤΣΙΛΝΤ Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ κάνει ότι τον διατάξει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και γέμισε την Ελλάδα λαθρομετανάστες.......
Οι Ούγγροι μας έδωσαν μάθημα δημοκρατίας!!!

                      ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΊΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο