Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Επετειακή Εκδήλωση στη Θήβα για την “28η Οκτωβρίου 1940”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016,  η καθιερωμένη επετειακή εκδήλωση για την “28η Οκτωβρίου 1940”  του Δήμου  Θηβαίων και του Συνδέσμου Αποστράτων και Εφέδρων Αξιωματικών Θήβας.


Τη θεσμική πλέον αυτή εκδήλωση παρουσίασε ο δικηγόρος και μέλος του ΣΑΕΦΑΘ. κ. Σωτήρης Καραμαγκιώλης.

Φέτος, επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Στρατηγός ε.α  κ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, που μίλησε για την 28η Οκτωβρίου στο χθες και στο σήμερα.  Συμμετείχαν επίσης τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας “ΛΑΪΟΣ” και του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας “ ΤΑ  ΚΟΝΑΚΙΑ”.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, αναφερόμενος στα μηνύματα που καταλείπει το έπος του 1940 και τις διδαχές του για τις επόμενες γενιές και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.


Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμος Θηβαίων, ο ΣΑΕΦΑΘ και ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων απένειμαν  στον κ. Ζιαζιά συμβολικά δώρα, ο Δήμος ένα αντίγραφο του νομίσματος του “Κοινού των Βοιωτών”, ο Σύνδεσμος πλακέτα με το έμβλημά του και ο Σύλλογος ένα βιβλίο με παραδοσιακά σαρακατσανέικα τραγούδια.

Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο φωτογραφίες από την εκδήλωση: http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2016/10/28.html



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο