Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσκληση: Hand Made 22 - 24 /2 - Μετρό Σύνταγμα




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Κήλη. Σύγχρονη θεραπεία με τοπική αναισθησία!

Οριστική, εύκολη και ανώδυνη θεραπεία της βουβωνοκήλης και της ομφαλοκήλης


Οι δύο συνηθέστερες κήλες στους ενήλικες είναι η βουβωνοκήλη και η ομφαλοκήλη.

Οι βουβωνοκήλες είναι οι κήλες που αναπτύσσονται στη βουβωνική περιοχή και αποτελούν το 75-85% του συνόλου των κηλών. Η πιθανότητα ανάπτυξης βουβωνοκήλης ενός άνδρα κατά τη διάρκεια της ζωής του είναι 27%, ενώ μίας γυναίκας περίπου 3%. Οι βουβωνοκήλες διακρίνονται σε ευθείες και σε λοξές αναλόγως της πορείας και της θέσης του σάκου σε σχέση με τα ανατομικά στοιχεία της περιοχής.

Προκηρύχθηκαν επιτέλους τα 4 πρώτα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ενημερωτικό Δελτίο Νο 69 (Φεβρουάριος 2016)
Προγράμματα Επιχορηγήσεων για Επιχειρήσεις

Προκηρύχθηκαν επιτέλους τα 4 πρώτα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020.
Τέσσερις δράσεις, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγκεκριμένα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014-2020», παρουσιάστηκαν σήμερα.
Στις 12 Οκτωβρίου 2015 ανακοινώθηκε η επίσημη προδημοσίευση για τα 4 προγράμματα από το νέο ΕΣΠΑ. 
Το συνολικό ύψος της ενίσχυσης ανέρχεται στα 370 εκατ. ευρώ, τα οποία θα κατανεμηθούν σε δύο κύκλους.
Πρόκειται για τα προγράμματα:

Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΤΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ...

Αυτό σημαίνει ότι είναι και όργανο για εξωτερίκευση των σκέψεων και τρόπος για την κατανόηση της ψυχικής ζωής της ολότητας και του κάθε ανθρώπου χωριστά. Οσοι είναι αστόχαστοι και διακρίνονται για τη γλωσσική τους πενία, νομίζουν ότι η γλώσσα είναι μια απλή τεχνική, ένας μηχανισμός έκφρασης ή ένα ένδυμα της σκέψης.

Ομως, η γλώσσα είναι η ίδια η σκέψη!

Είναι κυρίως μια πνευματική λειτουργία, μια δύναμη μορφοποιούσα τον κόσμο, σημαιολογούσα τα όντα και διακρίνουσα τα αντικείμενα, αποκαλύπτουσα το Είναι. Η γλώσσα είναι πνεύμα και συγχρόνως φορέας του πνεύματος. Αξία η ίδια και μαζί φορέας όλων των αξιών του πολιτισμού.

Εφυγε σε ηλικία 103 ετών η Νάνσυ Χόρτον - Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 5 Μαρτίου

Εφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών χθες το πρωί  η Νάνσυ Χόρτον.

Η μικρότερη κορη του αμερικανού πρέσβη στη Σμύρνη  το 1922 Τζορτζ Χόρτον, αυτόπτη μάρτυρα της Μικρασιατικής Καταστροφής, ήταν 103 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια καθηλωμένη από βαρύ εγκεφαλικό. Την απέκτησε με την Ελληνίδα, τρίτη κατά σειρά σύζυγό του, Αικατερίνη Σακοπούλου. Στην Καταστροφή της Σμύρνης ήταν 10 ετών. Ο πατέρας της είχε φροντίσει η κόρη του Νάνσυ να βρίσκεται στην Ελλάδα τις μέρες αυτές, όπως είχε πει η ίδια.

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 21/2/16

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αποζημίωση από Τράπεζα για παράνομη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε εισπρακτική εταιρία

Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*

Ακόμα μια απόφαση, αυτή την φορά η υπ’αριθ. 96/2016 του Ειρηνοδικείου Αθηνών, αποζημιώνει δανειολήπτη και καταδικάζει την τράπεζα στην καταβολή του ποσού των 6.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική του βλάβη για την διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε Εισπρακτική Εταιρία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του οφειλέτη.

Κλίμα: 200 χρόνια λιγνίτη καταστρέφουν γενιές ανθρώπων για χιλιετίες

Ο ρυθμός με τον οποίο εκπέμπεται διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα από ανθρωπογενείς δραστηριότητες τους τελευταίους δύο αιώνες είναι τέτοιος που θα προκαλέσει μη αναστρέψιμες κλιματικές μεταβολές στη Γη, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν για δεκάδες χιλιάδες χρόνια.
Μια νέα μελέτη του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Όρεγκον και του Εθνικού Εργαστηρίου Λώρενς Λίβερμορ στις ΗΠΑ με επικεφαλής τον παλαιοκλιματολόγο Πήτερ Κλαρκ που δημοσιεύεται στην έγκριτη επιθεώρηση Nature Climate Changeεπισημαίνει ότι η Κλιματική Αλλαγή δεν είναι υπόθεση του αιώνα που διανύουμε και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου που ενσκήπτει στις επόμενες γενιές.

Η εισαγωγή του αεροπορικού όπλου στην Ελλάδα και η Ναυτική Αεροπορία μέχρι το τέλος το Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου - Β ΜΕΡΟΣ



Β’ ΜΕΡΟΣ


Παναγιώτης Γέροντας
Υποπλοίαρχος (ΕΦ/Ο) ΠΝ

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ναυτική Επιθεώρηση»,
τ. 592, σελ. 10, ΜΑΡΤ – ΜΑΪ 2015. Αναδημοσίευση στο
Περί Αλός με την έγκριση της «Ναυτικής Επιθεωρήσεως»

…συνέχεια από το Α’ ΜΕΡΟΣ

 
 
 

Στην πλώρη του Α/Τ «Βέλος» από αριστερά ο Σημαιοφό-
ρος Α. Μωραϊτίνης, ο Ανθυποπλοίαρχος Γ. Χόρς, ο Πλω-
τάρχης Δ. Θεοχάρης και ο Λοχαγός Μουτούσης (Ναυτικό
Μουσείο της Ελλάδος).

Εφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών η Νάνσυ Χόρτον.


Εφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών χθες το πρωί η Νάνσυ Χόρτον.

Η μικρότερη κορη του αμερικανού πρέσβη στη Σμύρνη το 1922 Τζορτζ Χόρτον, αυτόπτη μάρτυρα της Μικρασιατικής Καταστροφής, ήταν 103 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια καθηλωμένη από βαρύ εγκεφαλικό. Την απέκτησε με την Ελληνίδα, τρίτη κατά σειρά σύζυγό του, Αικατερίνη Σακοπούλου. Στην Καταστροφή της Σμύρνης ήταν 10 ετών. Ο πατέρας της είχε φροντίσει η κόρη του Νάνσυ να βρίσκεται στην Ελλάδα τις μέρες αυτές, όπως είχε πει η ίδια.

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Η καινοτομία του El Greco".


Κέντρο Νεότητας ενορίας Αγίου Τίτου, Επιμενίδου 3, Ηράκλειο.
Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Mέχρι τις 6 Μαρτίου ανοιχτά τα σύνορα - Μετά... βλέπουμε

Του Ιωάννη Γ. Αντύπα

Με την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος δήλωσε πως ήταν μια «δύσκολη Σύνοδος» με δύο κρίσιμα ζητήματα, αυτό της Βρετανίας και αυτό της κρίσης του προσφυγικού. Για τον Αλέξη Τσίπρα η Σύνοδος αποτέλεσε μια ευκαιρία για επίλυση των προβλημάτων από κοινού και ζήτησε να υπάρξουν «συγκεκριμένες ενέργειες στην οικοδόμηση αλληλεγγύης, συνεργασίας και συνυπευθυνότητας» καθώς η Ελλάδα έχει αναλάβει ένα «δυσανάλογο βάρος» στο προσφυγικό.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ


Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν οι πλέον σύγχρονες προσεγγίσεις στην online εκπαίδευση διοργανώνει το πρώτο δωρεάν Online Οικουμενικό Σχολείο «Αθηνά», το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, στις 12:00, στον πολυχώρο «The Cube Athens» (Κλεισόβης 8, Πλατεία Κάνιγγος). Στόχος της εκδήλωσης, η οποία

ΛΑΜΠΕΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε εορταστικό κλίμα , η Εκδήλωση κοπής τής Βασιλόπιτας τού Ιστορικού , Μικρασιατικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ .
Ο Προπονητής των Ακαδημιών κ. Στάθης Μακρής καλωσόρισε το κοινό πού είχε κατακλύσει την Αίθουσα , παρουσιάζοντας το Διοικητικό Συμβούλιο τής Ομάδας πού απαρτίζεται από Ποδοσφαιριστές τής Ανδρικής Ομάδας , οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν , από το κοινό όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι Ποδοσφαιριστές τής Ανδρικής Ομάδας ,  και τα παιδιά των Ακαδημιών .
Ο κ. Στάθης Μακρής , ευχαρίστησε όλους τού Χορηγούς , πού υποστηρίζουν την λειτουργία τής Ομάδας , η οποία αγωνίζεται στην  Β ' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και προσκάλεσε τον Πρόεδρο τού Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων τού ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ κ. Κώστα Αριάνογλου
να κόψουν από κοινού την Βασιλόπιτα .

Το έργο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Αυτό που όλοι σκεφτόμαστε και φοβόμαστε να μην συμβεί στο παιδί μας συμβαίνει κάθε χρόνο σε 250 παιδιά, η τουλάχιστον τόσες περιπτώσεις καταγγέλλονται και εντοπίζονται.

Η αποπλάνηση ανηλίκων, το σκληρό bullying στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικά αδικήματα κατά παιδιών κάθε έτος που περνά, έχει να δώσει και μεγαλύτερα νούμερα στους ελληνικούς στατιστικούς πίνακες.

Η υπόθεση Σφακιανάκη έφερε στο προσκήνιο το έργο που έχει επιτελέσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην εξιχνίαση εγκλημάτων και στην αποτροπή αυτοκτονιών.

Ο Σμηναγός Επαμεινώνδας Παπαδημητρίου δεύτερος καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ


Σπουδαία διάκριση για την Πολεμική Αεροπορία αποτελεί η ανάδειξη του σμηναγού Επαμεινώνδα Παπαδημητρίου στην ελίτ των πιλότων του ΝΑΤΟ.

Ένας Έλληνας είναι μεταξύ των κορυφαίων πιλότων του ΝΑΤΟ, αφού ξεχώρισε σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Αλμπαθέτε της Ισπανίας, πριν από λίγες ημέρες.

Ο σμηναγός Επαμεινώνδας Παπαδημητρίου της 343Μ ανακηρύχθηκε ο δεύτερος καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ μετά το πέρας της άσκησης Tactical Leadership Programme (TLP).

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

11 «Φυλακισμένα Χαμόγελα» στη Θήβα

Η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων ξεκίνησε την εκστρατεία «Κανένα μωρό σε κελί»...
Συντάκτης: Ιωάννα Σωτήρχου
Ο τίτλος της έκθεσης είναι «Φυλακισμένα Χαμόγελα». Ομως δεν λέει την αλήθεια. Γιατί ο Αμερικανός φωτογράφος Javier Sirvent, που απαθανάτισε τις μανάδες κρατούμενες με τα παιδιά τους στις γυναικείες φυλακές στον Ελεώνα Θηβών, δεν κατάφερε να «κλέψει» ούτε ένα παιδικό χαμόγελο. Και πώς να τα καταφέρει άλλωστε αφού στη μικρή ζωή τους αυτά τα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει παρά μονάχα τον εγκλεισμό... 

ΦΡΙΚΗ στην Αλίαρτο:Της έβαλαν το κεφάλι στο φούρνο για να τη ληστέψουν

Σκηνή τρόμου βγαλμένη από ταινία θρίλερ, αναγκάστηκε να ζήσει μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Αλίαρτο.Αδίστακτα κτήνη προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ,μπήκαν στο σπίτι της 75χρονης  και την βασάνισαν  για να την ληστέψουν.


Το περιστατικό έλαβε χώρα  την προηγούμενη  εβδομάδα στην περιοχή Στεμένια Αλιάρτου.Δράστες φέρονται να είναι δύο άτομα πιθανόν ΡΟΜΑ,  προσποιήθηκαν υπαλλήλους της ΔΕΗ, λέγοντας πως θέλουν να διορθώσουν την βλάβη στη μπρίζα,μπούκαραν στο σπίτι της ηλικιωμένης και τότε άρχισε ο εφιάλτης της.

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Ανθρώπινη πληροφορική ως επάγγελμα μέλλοντος"


2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, Ηράκλειο Κρήτης.
Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
         
          Κατ’ αρχήν θα πρέπει όλοι να θυμούνται, πως γι’ αυτά τα ζητήματα του ασφαλιστικού και του φορολογικού, τα οποία περιλαμβάνονται μέσα στο 3ο μνημόνιο και τα οποία έχουν ξεσηκώσει θύελα διαμαρτυριών, είναι αυτά, για τα οποία ο Ελληνικός λαός ΨΗΦΙΣΕ «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Μοναδικές Προσφορές για Κρουαζιέρες!!!

Αγαπητοί φίλοι,

Ακολούθως θα βρείτε προσφορές για κρουαζιέρες για τους επόμενους μήνες.
Σας προτείνουμε να κλείσετε άμεσα τις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises καθώς τρέχει η προσφορά 50% έκπτωση στο 2ο άτομο και ισχύει για κρατήσεις έως 29/2.

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Στην Πατρίδα μας σε δυο μήνες (23 Απριλίου 2010) θα συμπληρωθούν 6 χρόνια επιβολής των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων που απεμπόλησαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και στραγγάλισαν οικονομικά το λαό μας. Πολιτικές που επιβλήθηκαν από “χασάπηδες” της Ευρώπης και εξυπηρετήθηκαν από μειοδότες Έλληνες πολιτικούς, που οδήγησαν προς το χειρότερο την κατάσταση της χώρας, χωρίς να φαίνεται καμιά αχτίδα φωτός στο βάθος του τούνελ.

4 ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, μετέχοντας ως ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (ΝΔ) σε συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Κοινοβουλευτικής Εβδομάδας του «Ευρωπαϊκού Εξαμήνου 2016» στην 1) Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων και στη 2) Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για τη Σταθερότητα, Οικονομικό Συντονισμό και Διακυβέρνηση, καθώς και σε εργασίες 3) του Δικτύου Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και 4) της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ - της οποίας είναι μέλος - , από 13 Φεβρουαρίου 2016 έως 17 Φεβρουαρίου 2016 στις Βρυξέλλες, είχε την ευκαιρία να κάνει τις πιο κάτω 4 παρεμβάσεις-τοποθετήσεις-ομιλίες. Ειδικότερα ο κ.Μπασιάκος απευθυνόμενος στα κορυφαία αυτά Διεθνή Κοινοβουλευτικά Όργανα επισήμανε μεταξύ άλλων:

"ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ...ΕΛΛΗΝΑ ΖΗΤΩ"

Αντί "Ανθρωπον ζητώ", με αναμμένο το "λαδοφάναρο", καταμεσήμερο, ακούεται από τα βάθη των 2400 και πλέον χρόνων, η "κραυγή" του κυνικού Διογένους σήμερα, στους ολίγους έστω, που η ακοή τους δεν έχει αχρηστευτεί ακόμη. Αυτό είναι το επιτακτικό αίτημα του καιρού μας και του τόπου μας: Ελλάδα και Ελληνα ζητώ!..

Που είναι η Ελλάδα η ανθρωπογεννήτρα; Η μητέρα της Φιλοσοφίας, της Επιστήμης και της Τέχνης, του Ηρακλέους και του Προμηθέως, του Πολιτισμού, των "Παρθενώνων" και των "Μαραθώνων"; Αυτή του "capta ferum victorem cepit et artes intulit agresti Latio", δηλαδή υπέταξε, αν και είχε υποδουλωθεί, τον άγριο νικητή και εισήγαγε τις τέχνες στον αγροίκο Λάτιο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΣΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ

« ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ »
                                     ΕΔΡΑ   ΑΛΙΑΡΤΟΣ
                                                     ΙΔΡΥΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ
                               ΔΗΜΟΣ                                          ETAIΡΕΙΑ
                    ΑΛΙΑΡΤΟΥ- ΘΕΣΠΙΕΩΝ                ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ        
                              ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ    


                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

4 νέα επιδοτούμενα προγράμματα μέσω του ΕΣΠΑ.

Προκηρύχθηκαν από τους συναρμόδιους υπουργούς, ένα χρόνο μετά τη σχετική προδημοσίευση οι 4 δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος επιχειρηματικότητα, ανταγωνιστικότητα και καινοτομία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Πρόκειται για τα προγράμματα αναβάθμισης υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, νεοφυής επιχειρηματικότητα, ενίσχυσης αυτοαπασχολούμενων πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πρόγραμμα ενίσχυσης υφιστάμενων τουριστικών επιχειρήσεων, με την επιδότηση να αγγίζει το 100% σε δύο από τα συγκεκριμένα προγράμματα.

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΛΟΓΟ ΕΝΖΥΜΑ


Τέλος  σε τενοντίτιδες, επικονδυλίτιδες, αρχόμενες αρθρίτιδες βάζει  ενέσιμη θεραπείαμε  αυτόλογους παράγοντες(ενζυμα) από το αίμα του πάσχοντος!
Μάλιστα η θεραπεία μέσα στα πρώτα έξι χρόνια εφαρμογής της φαίνεται ότι εκτοπίζει οριστικά το χειρουργείο για τις παθήσεις του χεριού και καθιερώνεται ως θεραπεία επιλογής!
Αυτό μαρτυρούν τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο των Αμερικανικών Εταιρειών Χειρουργικής Χεριού,Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και Χειρουργικής Περιφερικών Νεύρων 13-19 Ιανουαρίου στην  Αριζόνα.
«Η εφαρμογή της θεραπεία με τους ενέσιμους αυτόλογους παράγοντες τα τελευταία έξι χρόνια προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα καθώς  εκτοπίζει το χειρουργείο και βάζει οριστικό τέλος στουςβασανιστικούς και χρόνιους πόνους  »  αναφέρειοΔρ Ιωάννης Ιγνατιάδης, Χειρουργός Ορθοπαιδικός, πρώην αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού, Διευθυντή τμήματος Μικροχειρουργικής Ιατρικού Ψυχικού.

ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΟΠΩΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...

Είναι πολλά τα θύματα στην ελλαδική πραγματικότητα των ελπιδοπώλων της πολιτικής, του πολιτικού κρετινισμού και της πολιτικής τυφλότητας. Είναι οι "εκλεκτοί" μας, οι δημοκρατικά εκλεγμένοι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την αδυναμία των ορνιθοπετούντων και μωρόπιστων πολιτών, εκ των οποίων πολλοί "επαναπαύονται" στην παθητικότητα και τη σιωπή, που συνοδεύονται από την απονάρκωση των διανοητικών τους δυνάμεων και την αποχαύνωση.

Εκατοντάδες χιλιάδες με ενταφιασμένα όνειρα και κατακερματισμένες προσδοκίες ως αποτέλεσμα μιας στάσης ζωής παλλόμενης από μάταιες ελπίδες, αισιομανίας, ανοψίας, ιστορικής αμνημοσύνης, ένδειας πνεύματος, ασυλλογιστίας και πολιτικής ανοφθαλμίας.

Όταν οι κανίβαλοι των social media “έφαγαν” τον Παντελίδη.

Της Στεύης Τσούτση.

Κανιβαλίζουμε, κύριοι.
Τρώμε σάρκες, τρώμε ανθρώπους ωμούς κι αλατοπιπερωμένους. Παίρνουμε τις σάρκες τους, ρίχνουμε μπαχάρια από την προσωπική τους ζωή και τους καταβροχθίζουμε.
Και το χαιρόμαστε. Ω ναι, πολύ το χαιρόμαστε…

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΗΛΙΘΙΕ !!!

Σύμφωνα με το βιβλίο,
«Είναι ο Καπιταλισμός Ηλίθιε»
του Νίκου Μπογιόπουλου
επίσης (CLINTON + ΣΟΪΜΠΛΕ προς ΤΣΙΠΡΑ)
  -------------------------------------------------
Όταν λέμε  ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εννοούμε τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, & Σιωνιστική Ν.Τ.Π.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ 4 ΧΕΡΙΑ

"Στο κέντρο του κάθε παραμυθιού βρίσκεται μια αλήθεια
που έδωσε στην ιστορία τη δύναμή της"
Susan Wiggs
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο "Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς", και το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς, διοργανώνουν και προσκαλούν στην πρωτότυπη μουσική παράσταση με τίτλο
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΕΡΙΑ
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει η μουσικός  και καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς κ. Φιλιώ Στάμου, η οποία μαζί με μαθητές της θα μας ταξιδέψει μέσα από πιανιστικούς μελωδικούς ήχους σε κόσμους επίγειους και καθημερινούς, σε κόσμους φανταστικούς και ονειρικούς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ι.Σ.ΘΗΒΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας καλύπτει την προκηρυγμένη επ’ αόριστον επίσχεση αναστολής εκτέλεσης παραπεμπτικών του ΕΟΠΥΥ από τους ιδιώτες εργαστηριακούς Ιατρούς μέλη του Ι.Σ.Θήβας από Παρασκευή 19/02/2016, έχοντας ενημερωθεί αναλυτικά για τις δυσμενείς συνέπειες στην ποιότητα υπηρεσιών υγείας από την εφαρμογή της πρόσφατης υποκοστολόγησης των εργαστηριακών εξετάσεων από τον ΕΟΠΥΥ.

Καρατόμηση Σφακιανάκη από το ηλεκτρονικό έγκλημα


Σε μια κίνηση με έντονο παρασκήνιο, ο νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ βάζει στον πάγο τον υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη. Η νέα αστυνομική ηγεσία, παρότι τον έκρινε διατηρητέο στον βαθμό του, τον απομακρύνει από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μία υπηρεσία που ο ίδιος ανέδειξε τα τελευταία 20 χρόνια, κάνοντας ευρύτερα γνωστό ένα άλλο, κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε Εορταστικό κλίμα η Εκδήλωση κοπής τής Βασιλόπιτας τού νέου Έτους 2016 τού βέβαιου Πρωταθλητή τού Β ' Ομίλου τής Β ' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ , ο οποίος επανέρχεται και πάλι στην Α ' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας .
Ο Πρόεδρος τού Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σταμάτης Παπασταμάτης παρουσία και των  υπόλοιπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Κώστα Κόλλια , Κώστα  Περαντάκου , Τάκη Βάθη , τού Προπονητή κ. Βαγγέλη Φράγκα , όλων των Ποδοσφαιριστών και τού Εκπροσώπου τού Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων τού Συλλόγου κ. Δημήτρη Σοβατζή έκοψε την Βασιλόπιτα με πολλές ευχές για το νέο Έτος , συγχαίροντας Προπονητή και Ποδοσφαιριστές για την επίτευξη τής κατάκτησης τού Πρωταθλήματος τής Β ' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και τής επανόδου τής Ομάδας στην Α ' Ε.Π.Σ Βοιωτίας , αλλά και για την εντυπωσιακή πορεία στον Θεσμό τού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου τής Ε.Π.Σ.Βοιωτίας μέχρι και την Ημιτελική φάση  .

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Δημιουργία ιστοσελίδας από τον Δήμο Στυλίδας για την ολοκληρωμένη διαχείριση παράκτιων ζωνών και νήσων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Ο Δήμαρχος Στυλίδας δημιούργησε το νέο δικτυακό ιστότοπο, http://paraction.gr/ της πρωτοβουλίας "ΠΑΡΑΚΤΙΟΝ - PARACTION" σχετικά με την πρόταση σύστασης σύμπραξης για την ολοκληρωμένη διαχείριση παράκτιων ζωνών και νήσων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

"ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ"

Δεν θέλω να εισχωρήσω στην παραπάνω άποψη φίλου και συναδέλφου Αγγλου δημοσιογράφου. Πως να αποδεχθώ την ιδέα της καταστροφικής μοίρας; Πιστεύω, όπως και πολλοί πιστεύουν ακόμη, ότι οι Ελληνες έχουμε το δίλημμα της εκλογής: Αν δηλαδή θα κάνουμε ουρανό ή κόλαση τον κόσμο που ζούμε. Για εμάς και τις νέες γενιές. Και ο πολιτισμός είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τη μοίρα που θα διαλέξουμε...

Διαμαρτυρία επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών έξω από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Διαμαρτυρία επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών έξω από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων – Να τοποθετηθούν όλοι οι Υπουργοί για το σχέδιο του ασφαλιστικού

Σε ακόμη πιο δυναμικές και συνεχείς κινητοποιήσεις προχωρούν οι επιστήμονες και ελεύθεροι επαγγελματίες ενάντια στις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Σήμερα από τις δέκα το πρωί ως τη μία το μεσημέρι οι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς προχώρησαν σε δυναμική διαμαρτυρία και συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο Χολαργό.

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ Ο ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ

Σήμα κινδύνου   για τον καρκίνο του δέρματος προς την παγκόσμια κοινότητα εξέπεμψε πριν από μερικές ημέρες ο διάσημος ηθοποιός ελληνικής καταγωγής Χιου Τζάκμαν, που χτυπήθηκε για τέταρτη φορά από τη νόσο!
«Μη ξεχνάτε το αντηλιακό και τον συχνό  έλεγχο από το δερματολόγο σας» τόνισε στις δηλώσεις του ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος έχει υποβληθεί τέσσερις φορές σε επέμβαση αφαίρεσης   βασικοκυτταρικού καρκινώματος στη μύτη!
 Ο Τζάκμαν  το 2013  διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στη μύτη και αμέσως δημοσιοποίησε την ασθένεια του . Από τότε δεν ξεχνά να υπενθυμίζει στους θαυμαστές του να βάζουν αντιηλιακό και να μην αμελούν τον έλεγχο στο δερματολόγο, καθώς ο καρκίνος του δέρματος θερίζει.
Ο καρκίνος του δέρματος εμφανίζεται με τις παρακάτω μορφές:

Αμβυξ Α.Ε.: Κόβουμε τη διαφήμιση από τον ALPHA TV - Ούτε ένα ευρώ σε μέσο που δίνει βήμα στο Λαζόπουλο

Με ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα στα social media ο εμπορικός διευθυντής της ΑΜΒΥΞ Α..Ε Αλβέρτος Ρεβάχ ενημερώνει πως η εταιρεία δεν πρόκειται να δώσει ξανά ούτε ένα ευρώ για διαφημιστική καμπάνια σε μέσο που δίνει βήμα στο Λάκη Λαζόπουλο.

Η Aμβυξ Α.Ε. είναι η παλαιότερη Ελληνική εταιρεία εισαγωγής, marketing και εμπορίας αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Από το 1917, η εταιρεία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα διάσημες μάρκες ποτών, μπύρας, και άλλων αλκοολούχων (αλλά και μη) προϊόντων.

Παραιτήθηκε ο Σγουρίδης μετά τη δήλωση ότι ο Τσίπρας είπε ψέματα στους αγρότες


Ο Αλ.Τσίπρας θα αποφασίσει για την απομάκρυνση του υφυπουργού

Εθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Αλ.Τσίπρα ο προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ υφυπουργός

- «Ο πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μαξίμου - Θύελλα από την δήλωση του υφυπουργού Υποδομών ότι ο Αλ.Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες

Οι ταινίες «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» & «Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ» στον Κινηματογράφο Θήβας από 18 έως 24/2

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ


Από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, στο Δημοτικό Χειμερινό κινηματογράφο θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».


Η Επιστροφή 
The Revenant


Η Επιστροφή


Ώρα προβολής: 21:15


Περίληψη:
Το 1823, ένας βαρύτατα τραυματισμένος κυνηγός εγκαταλείπεται από τους συντρόφους του στα χιονισμένα βουνά, αλλά εκείνος καταφέρνει να επιζήσει και επιστρέφει ζητώντας εκδίκηση.

18,5 τόνους πορτοκάλια μέσω του Δήμου Θηβαίων σε σχολεία, ιδρύματα και άπορους

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά την Οργάνωση Παραγωγών Εσπεριδοειδών Αργολίδος-Λακωνίας για τη δωρεάν διάθεση 18,5 τόνων πορτοκαλιών στο πλαίσιο του προγράμματος “Δωρεάν Διανομή Αποσυρόμενων Εσπεριδοειδών”.

Οι εν λόγω τόνοι παραλήφθηκαν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσία Δήμου Θηβαίων, μετά τη σύναψη σχετικής σύμβασης και διατέθηκαν:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΚΥΩΝ

Federation of the Corinthian Gulf Ecological Organizations "ALKYON",  P.O. Box 34 Egion  25100   

Κορινθιακός: Eνιαία περιοχή, με ενιαία Χωροταξία και Διοίκηση

 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δήμος Θηβαίων: Κάλεσμα για συγκέντρωση προϊόντων για τις έγκλειστες γυναίκες στο κατάστημα κράτησης γυναικών Ελεώνα και τα παιδιά τους

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και με αφορμή την επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάστημα κράτησης Γυναικών Ελεώνα, αναλαμβάνει πρωτοβουλία στήριξης των γυναικών και των παιδιών τους με την συγκέντρωση των παρακάτω ειδών:

Νέα καινοτομία της Κύπρου: ο τρίτος γύρος αδειοδότησης

Ν. Λυγερός

Η υπουργική απόφαση βγήκε επίσημα κι αποτελεί νέα καινοτομία για την Κύπρο που προχωρά με ταχύτητες θεαματικές στο θέμα της ΑΟΖ, ειδικά αν την συγκρίνουμε με την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα. Ο τρίτος γύρος αδειοδότησης είναι μία αλλαγή φάσης για την Κύπρο και αυτό γίνεται την ώρα που συζητάμε για προβλήματα που δεν αξιοποιούν τα δεδομένα της ΑΟΖ. Έχουμε και πάλι μια απόδειξη ότι η δυναμική της ΑΟΖ λειτουργεί καταλυτικά και δεν σταματά πάνω σε ανούσια εμπόδια, γιατί ακολουθεί τα βήματα της υψηλής στρατηγικής της Κύπρου κι όχι τοπικά και κομματικά συμφέροντα.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο