Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Αλλάζει η ώρα σε θερινή τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαρτίου

Μία ώρα ύπνου θα χάσουμε τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαρτίου, οπότε θα τεθεί σε ισχύ η θερινή ώρα. 
Στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής θα γυρίσουμε το ρολόι μας μία ώρα μπροστά (δηλαδή η ώρα θα δείχνει 04:00). 

Ανακοίνωση-Καταγγελία: Η Διοίκηση της ΕΑΒ, προχωράει στην επινοικίαση εγκαταστάσεων σε ιδιωτική εταιρεία.

Συναδέλφισσες-οι
Καταγγέλλουμε το γεγονός ότι η Διοίκηση της ΕΑΒ, με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωράει στην επινοικίαση εγκαταστάσεων σε ιδιωτική εταιρεία.
Συγκεκριμένα, η Διοίκηση συμφώνησε και επινοικιάζει, το ΒΑΦΕΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ της ΕΑΒ, στην εταιρεία APELLA SA Aviation products-services, για να βάψει αεροσκάφος δικού της πελάτη (μάλλον της Αμερικάνικης κυβέρνησης, US ARMY).

Η "ΑΜΑΡΤΙΑ" ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Μπροστά σ' ένα σύμπαν που η άγνοια και η αγωνία μας το θέλουν κόσμο, μια "ενημερωμένη" συνείδηση επιχειρεί να βρει τον μυστικό υπαρξιακό πυρήνα, το σημείο του ανθρώπου. Αυτός ο κύκλος θανάτου και γένεσης, που μας περιέχει, ενώ φαίνεται αντιθετικός είναι ωστόσο κύκλος, είναι ένα τι, απειλή και ζωοδότης του ανθρώπου ταυτόχρονα.

Οι τρόμοι μας, είναι μέρος της διαδικασίας, που μας υπερβαίνει από την άποψη του σύμπαντος, που υποτάσσεται από την άποψη της ευθύνης. Είναι ζήτημα χρονικού μέτρου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ : «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ?»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα χαρακτηριστικό φωτομοντάζ που κυκλοφορεί σε πολλές ξένες ιστοσελίδες δείχνει και όλη την τραγική ειρωνεία των τελευταίων πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στην καρδιά της Ευρώπης.

Αφιέρωμα στον Κοσμά τον Αιτωλό, πραγματοποίησε η ενορία του Ι.Ν. της Παναγίας της Σκριπούς

Στο μεγάλο δάσκαλο του γένους τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό ήταν αφιερωμένη η νέα εκδήλωση που πραγματοποίησε η ενορία του Ι.Ν. της Παναγίας της Σκριπούς και η πρωτοβουλία πολιτών.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν εκδήλωση με νόημα την νέα πρωτοβουλία της τοπικής εκκλησίας με αφορμή στις εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό ζήτημα.

ΟΙ ΙΚΕΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”


Η δημόσια αναφορά - για δεύτερη φορά - του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, του ονόματος της ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία”, ήταν απολύτως συνειδητή. Είτε γιατί του το επέβαλαν οι διεθνιστικές ιδεοληψίες του ή γιατί του το επέβαλαν τα γεράκια πέραν του Ατλαντικού. Και όπως ήδη έχω αναφέρει, η δικαιολογία περί ατοπήματος που σε απολογητικό τόνο έδωσε στη δημοσιότητα ο Υπουργός, επιβεβαιώνει την εγκληματική του πρόθεση να νομιμοποιήσει την ψευτο-Μακεδονία των Σκοπίων, 24 ώρες πριν την πολύ κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό.

Διάλεξη του Ν. Λυγερού: Η συνέχεια της Εθνικής Επανάστασης.

Aίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Χώρας, Αμοργός, 24/03/2016

Αρχαίο βραχογλυφικό με τον Ηρακλή σε βουνό της Ισπανίας!

Τελικά μέχρι πού ταξίδεψε ο ήρωάς μας, δεν έχουν κάτι να μας πουν οι Έλληνες σοφοί;

Τι κάνουν γι’ αυτόν οι Θηβαίοι;


Γ. Λεκάκης,  www.lekakis.com

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Ε Κ Β Ι Α Σ Μ Ο Σ

ΣΤΟΝ  ΑΠΟΗΧΟ  ΤΩΝ  ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ
                --------------------------------------------------
Κύριε  Πρωθυπουργέ,
Ο Εθνομηδενισμός σας, και η υποτέλεια στην ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, δεν σας επέτρεψε να παραστείτε στις εορτές και παρελάσεις της Εθνικής επετείου!
Άν το 1821 υπήρχαν οι σημερινοί προδότες πολιτικοί, και τα κανάλια της T.V., οι επαναστάτες θα χαρακτηριζόταν καταστροφείς του γένους των Ελλήνων.
Επί τη επετείω της Εθνεγερσίας, εισηγούμαι να επαναστατήσετε ενάντια στους εχθρούς δανειστές, κατόχους και κατακτητές αυτής της Πατρίδας.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ Η ΜΝΗΜΗ, ΒΑΤΟΣ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΜΕΝΗ...

Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 σήμερα. Και βλέπω την Ελλάδα σαν ένα γιγάντιο βράχο, που αναζητώντας τη μοναξιά υψώνεται προς τον ουρανό της δόξας, απτόητος από τον κατακλυσμιαίο χειμώνα της ιστορίας. Κάτω στους πρόποδες του, απλώνεται η κοιλάδα των γόων της σημερινής ελληνικής κοινωνίας που χειμάζεται. Επάνω στις ασυμφιλίωτες με τη μοίρα κορυφές, ξενοδοχείται η αδάμαστη ψυχή του έθνους.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Κυκλαδικά ευρήματα της 5ης χιλιετίας π.Χ. βρέθηκαν στην Σμύρνη.

Σχέση με Λευκαντί Ευβοίας.



Γ. Λεκάκης, www.lekakis.com


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Εκδήλωση για το προσφυγικό από το ΚΚΕ στη Λιβαδειά

Αυτο τον καιρό, καταβάλλεται μια γιγαντιαία προσπάθεια παραπληροφόρησης και συγκάλυψης της αλήθειας, από κυβέρνηση και ΜΜΕ, για το λεγόμενο "προσφυγικό".
Νύχτα-μέρα βομβαρδιζόμαστε με κάθε είδους "είδηση" και γινόμαστε θεατές μιας θεατρικής παράστασης που στήθηκε πάνω στον πόνο εκατομμυρίων ανθρώπων, ξεκληρισμένων και κυνηγημένων που, με μπροστά τους τον κίνδυνο να πνιγούν στα νερά του Αιγαίου και πίσω τους τους βομβαρδισμούς, γίνονται θύματα εκμετάλλευσης διάφορων "πονόψυχων" και "φιλάνθρωπων" κυβερνητικών και μη οργανώσεων.

ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: “ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”

 
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          Μετά από το μεγάλο ανθελληνικό παραλήρημα του Κίσσινγκερ στις 7 Μαρτίου στην σύσκεψη των Ιλλουμινάτι, όπου φέρεται να είπε για μας τους Έλληνες:  "Τhey must be undone! Πρέπει να τους ξεκάνουμε!",http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_912.html  έδωσε στον Τσίπρα και την Κυβέρνηση  την προηγούμενη εβδομάδα,  μία νέα εντολή:   “ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ  ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ”.!!!

          Αλλά όπως φαίνεται,  αυτές τις εντολές του Κίσσινγκερ δεν τις μαθαίνουν οι ...

Rolling Stones και «Hola Cuba!»: Η ιστορική συναυλία αύριο στην Αβάνα

Την Τετάρτη, δύο ημέρες πριν από την πρώτη, ιστορική συναυλία τους στην Κούβα, οι Rolling Stones δημοσίευσαν ένα βίντεο, όπου ο Μικ Τζάγκερ υπόσχεται, μιλώντας ισπανικά, στους Κουβανούς θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος ότι θα παρακολουθήσουν ένα «ιστορικό» θέαμα.

O Όρκος των Οπλαρχηγών στην Καλαμάτα… Παρουσία του ΠτΔ!

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, των Στρατιωτικών  και Πολιτικών Αρχών η Πόλης τελέστηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την έναρξη της Επανάστασης στην Πόλη της Καλαμάτας .

“ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟΣ” ΚΑΙ “ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ” Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Στο τέλος  Σεπτεμβρίου 2014 όλα τα ΜΜΕ, δημοσίευσαν ερώτηση που έγινε στη Βουλή προς τους Υπουργούς Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο και Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, από 24 Βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, για τοποθέτηση στην Αθήνα, του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που κατασκευάστηκε από τον γλύπτη Γιάννη Παπά το 1993 και αποκτήθηκε από το Δήμο Αθηναίων, επί Δημαρχίας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στην τελική ευθεία τα Παρατηρητήρια του Ασωπού

Ανοίγει και τυπικά ο δρόμος για την δημιουργία των Παρατηρητηρίων στον Ασωπό, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξυγίανση και την αποκατάσταση  της περιοχής, με βάση το τρίπτυχο «Επιχειρηματικότητα- Υγεία - Περιβάλλον».

Ρίξε τα τείχη, Μακρυγιάννη, κι έλα να κλάψουμε!...

Με τη λιπόσαρκη λογική του και τη θρασύτητα του απαίδευτου, ο υπουργός Παιδείας "ξαναγράφει" την ιστορία του έθνους στο μήνυμα του για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821 και επιβεβαιώνει ότι κάθε λαός έχει τον ουρανό του. Πιάσαμε το δικό μας ουρανό!..

Επετειακή εκδήλωση Δήμου Θηβαίων για την 25η Μαρτίου 1821

Μία σύνθεση πολιτισμού και ιστορίας

Για το ανεκπλήρωτο της Μεγάλης Ιδέας και τη δημιουργία του Εθνικού Κράτους μίλησε ο φιλόλογος και συγγραφέας κ. Σωτήρης Στεφανόπουλος, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΗ.Κ.Ε.Θήβας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης επετειακής εκδήλωσης για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, που συνδιοργάνωσαν

Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για στάθμευση των ΤΑΞΙ την 25η Μαρτίου

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο πραγματοποίησης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου,  τα ταξί της Ένωσης Ραδιοταξί “Κάδμος”, η πιάτσα των οποίων βρίσκεται στην κάθοδο της οδού Πινδάρου , θα μεταφερθούν  από τις 08:00 το πρωί μέχρι το πέρας της παρέλασης.

Τελετή Παράδοσης- Παραλαβής διοικήσεως του ΚΕΠΒ Θήβας. Νέος Διοικητής ο Ταξίαρχος κ. Τρυφωνόπουλος Δημήτριος.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού στη Θήβα, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως, από τον Υποστράτηγο κ. Λεωνίδα Παππά στον  Ταξίαρχο κ. Τρυφωνόπουλο Δημήτριο, παρουσία  θρησκευτικών, πολιτικών και πολιτειακών αρχών, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων, φίλων και απόστρατων αξιωματικών.

Σχεδιάζεται η μεγάλη σιδηροδρομική παράκαμψη της Αττικής.

Ένας μεγάλος σχεδιασμός έχει ξεκινήσει από τον ΟΣΕ προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ραγδαία ανάπτυξη στη χρήση του σιδηρόδρομου τα επόμενα χρόνια. Με επίκεντρο την Αθήνα γίνεται αυτή την εποχή ένας επανασχεδιασμός των απαραίτητων έργων που θα βοηθήσουν στο να αποφευχθεί ο κορεσμός των γραμμών , στη μείωση της χρονοαπόστασης αλλά και στη δημιουργία ενός σημαντικού δικτύου που θα δίνει πολλές επιλογές στους χρήστες του.

1821: Η υπερεθνική Επανάσταση και το εθνικό της αποτέλεσμα

Ο 19ος αιώνας μας προικοδότησε έναν ακόμα ορισμό για το έθνος. Αυτόν του αμιγώς πολιτικού έθνους που βασίζεται στο νομικό συμβόλαιο και στην ρήξη με το πολιτισμικό παρελθόν. Πιο πριν είχαμε τα γλωσσικά έθνη αλλά και το ευρύτερο, το πολύγλωσσο, που δεν ήταν άλλο από το οικουμενικό-χριστιανικό, εφόσον το βασικό στοιχείο που συγκροτούσε το κράτος ήταν η χριστιανική πίστη. Με την άλωση του 1453 και το δυτικό σχίσμα που ακολούθησε, η χριστιανική ενότητα στη μεν Δύση υπέστη σοβαρό πλήγμα, στην δε Ανατολή διατηρήθηκε εντός της μουσουλμανικής αυτοκρατορίας. Από τα μέσα του 18ουαιώνα η Δύση έκανε το παν για να μην δημιουργηθεί ξανά πολυεθνικό χριστιανικό κράτος.

"Μην ανησυχείτε" λένε οι μαθητές των Αγράφων απο το Ευρωκοινοβούλιο

Το μήνυμα των μαθητών
"Σε ασφαλές περιβάλλον μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βρίσκονται οι μαθητές από Ραυτόπουλο Δήμου Αγράφων, Τήλο, Δράμα και Έβρο καλεσμένοι των ευρωβουλευτών Γ Γραμματικάκη και Θοδωρή Ζαγοράκη.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας".

Κυβέρνηση: Οι Θεσμοί ζήτησαν να καθυστερήσουμε τις συντάξεις για να πληρώσουμε τόκους!

ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Επίθεση στους Θεσμούς και ειδικά στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Φραγκίσκος Κουτεντάκης λέγοντας ότι τα στοιχεία του Ταμείου είναι γεμάτα ανακρίβειες.

Νέο μοντέλο ερευνών στην Ανατολική Μεσόγειο το φυσικό αέριο παλαιολιμνοθαλασσών


Οι τελευταίες έρευνες της ιταλικής εταιρείας "ΕΝΙ" μέσα στην αιγυπτιακή ΑΟΖ με την ανακάλυψη του υπεργιγαντιαίου κοιτάσματος Zohr, έδωσαν νέα και ισχυρή ώθηση στις προοπτικές ανακάλυψης νέων γιγαντιαίων στόχων κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο (Εικ.1). Οι στόχοι αυτοί εντοπίζονται σε παλαιο-υψηλά ασβεστολίθων που καλύφθηκαν με άλατα της εποχής του Μεσσηνίου.

ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ

Α.- Διεθνισμός:
Είναι η θεωρία σύμφωνα με την οποία πρέπει να επιδιώκεται η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των λαών, και η κατάργηση των επιμέρους εθνικών συμφερόντων. Ως εδώ καλά!!!
Τον Διεθνισμό δίδασκε ο Εβραίος Κάρλ ΜΑΡΞ, τον 19ο αιώνα, διότι έτσι συνέφερε στην τότε παγκόσμια Σιωνιστική ομάδα-σπείρα-μαφία.

ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 δημοσιευόταν στην Ελεύθερη Ώρα το άρθρο μου: “Το προσφυγικό διαλύει την ΕΕ”. Ήταν η αρχή γεννήσεως του προβλήματος της εισόδου των προσφυγικών ροών στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη. Επεσήμανα δε ιδιαίτερα πως “…

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΔΙΑΛΕΞΗ: «Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ως ΠΡΟΤΥΠΟ ΗΓΕΤΗ»

3η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΟΜΙΛΗΤΗΣ
ο Ιστορικός – Συγγραφέας, μέλος Δ.Σ. Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού
κ. ΝΙΚΟΣ Α. ΚΟΥΚΗΣ

ΟΙ "ΝΕΚΡΟΠΟΜΠΟΙ" ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Με τον...οδοστρωτήρα της τρομοκρατίας να συμπιέζει την Ευρώπη και με το προσφυγικό πρόβλημα να προσλαμβάνει διαστάσεις δυσπερίγραπτες, με την έλλειψη συμπαγούς Ευρωπαικής στρατηγικής για την αντιμετώπισή του με όρους συναντίληψης και συνεννόησης μεταξύ των Ευρωπαικών κρατών μελών της ΕΕ , η Ελλάδα της εξάχρονης δοκιμασίας των μνημονίων και της υποτέλειας σε ξένα και εγχώρια συγκροτημένα συμφέροντα, δεν μετατρέπεται απλώς σ' ένα "αδιέξοδο" για τους χιλιάδες των προσφύγων με ό,τι αυτό συνεπάγεται για μια χώρα σε διάλυση...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

 Όλα φαίνεται να πηγαίνουν  «μία χαρά» για τους εχθρούς της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας , αφού το «διαίρει και βασίλευε» καλά  κρατεί.
          Και όσο οι άνθρωποι θα είναι άδειοι και κενοί πνευματικά, άλλοι συνειδητά και άλλοι ασυνείδητα, θα προωθούν τα σχέδια του διαβόλου.

          Σήμερα στην Ελλάδα, έχουμε καταλάβει  την υποκρισία και τον δόλο που είχαν οι πολιτικοί, κατά του λαού και της χώρας .  Δυστυχώς όμως καταλάβαμε,  πως και η Εκκλησιαστική εξουσία,  με αντίστοιχη υποκρισία και δόλο έχει στραφεί και αυτή με τις ενέργειες της κατά του λαού.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Περιοδεία κλιμακίου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ στον καταυλισμό των προσφύγων στη Ριτσώνα

Περιοδεία κλιμακίου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ στον καταυλισμό των προσφύγων στη Ριτσώνα και συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς για τη λειτουργία του.

Κλιμάκιο της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος, επισκέφτηκε την Τετάρτη 23/3 τον καταυλισμό των προσφύγων και μεταναστών στη Ριτσώνα. 

Ευχαριστήριο Δήμου Θηβαίων - ΔΟΘ για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις 2016

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπ. Νικολάου, ο Πρόεδρος Ι. Παπαδημητρίου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ θερμά για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2016 τους ακόλουθους:

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΑΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΟ ΘΗΒΑ - Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Το παιχνίδι του Σαββάτου 26/3/2016
ΑΟ ΘΗΒΑ-Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ θα γίνει στο γήπεδο Υπάτου επειδή γίνονται εργασίες στον αγωνιστικό χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Θήβας. 


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ: ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Μετά και την τελευταία έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για την οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων το β’ εξάμηνο του 2015 γίνεται αντιληπτό ο στόχος της κυβέρνησης  δεν είναι άλλος από τον πλήρη αφανισμό της μικρομεσαίας επιχείρησης ( 0 – 49 άτομα ) το σύνολο των οποίων αποτελούν το 99,6 % των ελληνικών επιχειρήσεων.

ΠΡΟΒΟΛΗ 2 ΤΑΙΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΘΗΒΑΣ: «ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΕΣΕ» & «ΖΩΟΥΠΟΛΗ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ


Από την Πέμπτη 24 Μαρτίου έως την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, στο Δημοτικό Χειμερινό κινηματογράφο θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία «London Has Fallen: Το Λονδίνο έπεσε»


Το Λονδίνο Έπεσε
Ώρα Προβολής:  21.15


Περίληψη:

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΛΑΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΑΛΛΑ…

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κάθε φορά που γίνεται ένα μεγάλο τρομοκρατικό γεγονός, εκείνο που θα πρέπει να κάνει ο συνειδητός πολίτης είναι να εξετάσει ποιος ωφελείται μακροπρόθεσμα από αυτό το γεγονός.
Όταν έγινε το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους με πολλά ερωτήματα, έδωσε την αφορμή στους Αμερικανούς να χτυπήσουν πολλές χώρες και να επιβάλλουν την κυριαρχία τους αλλά γρήγορα αυτό το πλήρωσαν ακριβά. Παράλληλα «άνθισαν» οι αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες που προς στιγμή καταποντίζονταν μετά από την κατάρρευση του ανατολικού Μπλοκ, ενώ εντάθηκαν τα πάσης φύσεως μέτρα ηλεκτρονικού φακελώματος. Η εκστρατεία του φόβου σε πρώτη φάση.

Ομπάμα: Ο δυτικός συνασπισμός θα συνεχίσει να πλήττει την ISIS

Από την Κούβα όπου βρίσκεται ο Μπαράκ Ομπάμα τόνισε πως “ο δυτικός συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ θα συνεχίσει να πλήττει τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε δηλώσεις στο ESPN κι ενώ βρισκόταν σε αγώνα μπέιζμπολ στην Αβάνα, μεταξύ της εθνικής ομάδας της Κούβας και της ομάδας Tampa Bay Rays.

ΣΤΕΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”


Στην Ελλάδα του 2016, που το 50% των Ελλήνων πολιτών ζουν κάτω ή στα όρια της φτώχιας, που οι άστεγοι συμπολίτες μας ζουν μέσα σε στοές, σε χαρτόκουτα και παγκάκια, που τα νοσοκομεία δεν έχουν νοσοκομειακό υλικό για την περίθαλψη των ασθενών, που στα σχολεία μας δεν υπάρχουν βιβλία για τη μόρφωση και την εκπαίδευση των Ελληνόπουλων, όπου δεν επαρκεί το εκπαιδευτικό προσωπικό, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ νοιάζεται μόνο για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, παράνομους ή όχι.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2016 - Ένας Θεσμός Γεννιέται

Αυτό είναι το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας. Αυτό είναι το μοναδικό Θαλασσινό μας Καρναβάλι! Ένα βίντεο μέσα από τη ματιά του Νίκου Πάνου και του Γιώργου Οικονομίδη του Art Studio. Είναι οι άνθρωποι πίσω από την καλλιτεχνική και σκηνοθετική επιμέλεια του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού της Χαλκίδας.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΒΑΖΕΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ LASER

Ανώδυνα, αναίμακτα ,  χωρίς να μένουν υπολείμματα χρωμάτων, ουλές και σημάδια αφαιρούνται πλέον τα τατουάζ  με το νέας γενιάς laser Q-switched!
Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό συγκριτικά με τις μέχρι σήμερα μεθόδους αφαίρεσης. Το γεγονός αυτό έχει αυξήσει κατακόρυφα την ζήτηση από άτομα που θέλουν να απαλλαγούν από τα τατουάζ.
«Το laser Q-switchedείναι η πλέον ελάχιστα τραυματική και αποτελεσματική μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ που δεν αφήνει χρώματα, σημάδια και ουλές, ενώ δεν προκαλεί έγκαυμα. Η ενέργειά του απορροφάται επιλεκτικά από τη χρωστική  ουσία του τατουάζ αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς » αναφέρει η διαπρεπής δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, γ. γ της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων.
Κατά τη διαδικασία της αφαίρεσης του τατουάζ, σύμφωνα με την Δρ Τσιατούρα  «το λέιζερ κατακερματίζει τους κόκκους της χρωστικής  ουσίας σε πολύ μικρά τεμαχίδια, τα οποία ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως ξένο σώμα και τα αποβάλλει σταδιακά».
Η μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ με laser Q-switchedείναι ελάχιστα τραυματική και ανώδυνη καθώς πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Για βέλτιστα αποτελέσματα απαιτείται αριθμός συνεδριών που διαφέρει ανά περίπτωση. Συγκεκριμένα, oαριθμός των συνεδριών που απαιτείται για την εξάλειψη ενός τατουάζ εξαρτάται από παράγοντες όπως:

Συμφωνία υποκρισίας

Ν. Λυγερός

Όταν συμφωνείς με μια Τουρκία που προωθεί τα ρεύματα λαθρομεταναστών για να πετύχει τους σκοπούς της, που συνεργάζεται με την τρομοκρατική οργάνωση Daesh στον ενεργειακό τομέα αλλά και στον οπλισμό, που χτυπά τις ρωσικές δυνάμεις, γιατί την παρενοχλούν, που κάνει ό,τι μπορεί για να βρίσκεται στο Αιγαίο κι εσύ δηλώνεις ότι πρόκειται για μια επιτυχία για να μην χάσεις τους ψηφοφόρους σου που πιστεύουν στη βοήθεια και στην αλληλεγγύη, ενώ κάνει ήδη απελάσεις στον ελληνικό χώρο, ποιον θεωρείς ότι κοροϊδεύεις;

Ανάστατοι οι γονείς των μαθητών του Ραπτοπούλου Αγράφων που βρίσκονται στις Βρυξέλλες

Ασφαλής οι μαθητές του Λυκείου Ραπτοπούλου Αγράφων

Σκηνικό τρόμου επικρατεί από το πρωί στο Βέλγιο μετά τις δύο ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών στο Ζάβεντεμ.

Λουτρό αίματος στην καρδιά της Ευρώπης

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται οι Βρυξέλλες μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί σε αεροδρόμιο και μετρό με βόμβες, που σκόρπισαν τον θάνατο σε τουλάχιστον 34 ανθρώπους και πάνω από 200 έχουν ταυματιστεί.
Η αρχή έγινε από το αεροδρόμιο της βελγικής πρωτεύουσας με βόμβα που εξερράγη κοντά στον έλεγχο των εισιτηρίων της American Airlines. Οπως ανέφερε η Maggie de Block, η υπουργός Υγείας του Βελγίου, μέχρι στιγμής είναι 14 νεκροί και 92 τραυματίες στο αεροδρόμιο. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και δύο Κύπριοι.

Η άγρια λιτότητα μειώνει τους καπνιστές στην Ελλάδα

Η "άγρια" λιτότητα αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους της μείωσης της συχνότητας του καπνίσματος στην Ελλάδα της κρίσης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.


Ο Βαγγέλης Φιλόπουλος ελπίζει ότι αν η πολιτεία εγγυηθεί την εφαρμογή του νόμου ο οποίος απαγορεύει το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους η "συνήθεια που σκοτώνει" θα μειωθεί δραματικά στην Ελλάδα.

Πρόσκληση 6ης Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

         Σας προσκαλούμε στην 6η συνεδρίαση (Τακτική) του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Μάρτιου 2016 και ώρα 12:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Κτήματος Εκδηλώσεων Φαντασία» στην Κάρυστο Ευβοίας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΠ' ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ...

Δεν μπορεί οι Ελληνες, πρόσωπα ενός ανελέου σπαραγμού, απλώς να αναμένουν τη φάση της χάρης και ως "επαίτες" να περιπλανώνται στην Ευρώπη και απανταχού, για τη συνέχιση της ζωής τους.

Δεν μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία του ζει στην "κόλαση" με το φόβο για την κόλαση!

ΘΗΒΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Θηβαίων, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Ε.Δ.-Σ.Α. & Εφέδρων Αξιωματικών Θήβας “ Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ” και ο Σύλλογος “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ”
σας προσκαλούν στην επετειακή εκδήλωση για την 25η Μαρτίου 1821
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΦΙΝΗΣ” του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας.

Ομιλητής με θέμα:

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας και ο κ. Παναγιώτης Ντούλιος ζωγράφος, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων στην αίθουσα ΣΕΜΕΛΗ την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 στις 7:00 μ.μ. 

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο