Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

40 πολεμικά πλοία και υποβρύχια από 13 χώρες πλέουν σε τέλειο σχηματισμό στα πλαίσια της άσκησης “Rim of the Pacific 2016” (RIMPAC) στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Στην φετινή RIMPAC, τη μεγαλύτερη διεθνή ναυτική στρατιωτική άσκηση στον κόσμο, συμμετέχουν 26 χώρες με πάνω από 40 πλοία και υποβρύχια, περισσότερα από 200 αεροσκάφη, και 25.000 εκπαιδευόμενους στρατιώτες στα Νησιά της Χαβάης και τη Νότια Καλιφόρνια από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 4 Αυγούστου. Η RIMPAC 2016 είναι η 25η στη σειρά ασκήσεων που ξεκινησε το 1971.
Παρακολουθήστε τα βίντεο από την εντυπωσιακή αυτή άσκηση:

Ολοκλήρωση του κατασκηνωτικού προγράμματος της κατασκήνωσης στη θέση Παλιομηλιά Ελικώνα του Δήμου Λεβαδέων

Ολοκληρώθηκε χθες το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Λεβαδέων  της κατασκήνωσης “Παλιομηλιά Ελικώνα”, κατά τη διάρκεια του οποίου φιλοξενήθηκαν 280 παιδιά σε τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους.
Η επιτυχής λειτουργία των κατασκηνώσεων οφείλεται στην προσπάθεια των συντελεστών, των εργαζομένων και των εθελοντών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.  

Φτάνει πια η μιζέρια!


Εδώ και καιρό παρακολουθούμε μία συστηματική φτωχοποίηση της χώρας μας. Δεν μας εκπλήσσει, διότι γνωρίζουμε ότι στόχος των κυβερνώντων δεν είναι να δημιουργήσουν πλούτο για τον λαό μας και ιδιαίτερα ορυκτό πλούτο. Διαπιστώνουμε την μιζέρια και την απαξίωση παντού, όπου υπάρχουν προσωπικότητες με ιδέες και ικανότητες προβολής της χώρας μας προς τα έξω. Υπουργικές ανακοινώσεις, όπως η Αριστεία είναι ρετσινιά και βρίσκονται καθημερινά στα χείλη μερικών πολιτικών ευτυχώς όμως στην Βραζιλία η Άννα Κορακάκη ανέτρεψε την καθιερωμένη μιζέρια ανεβάζοντας την χώρα μας στο ψηλότερο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Στόχος μας ήταν πάντα να ανεβάσουμε την χώρα μας στο υψηλότερο βάθρο εντοπισμού και αξιοποίησης του υποθαλάσσιου ελληνικού ορυκτού πλούτου μέσω της ΑΟΖ που αποτελεί το μέγιστο των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Σήμερα μας εκπλήσσει η ανοχή και η απάθεια με την οποία αποδεχόμαστε να μας λένε ότι εάν έχουμε πρόβλημα μην ανησυχείτε κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να σας βολέψουμε με δελτία τροφίμων έναντι συντάξεων και αυτό παρ' ότι γνωρίζουμε ότι ο Ελληνικός υποθαλάσσιος ορυκτός πλούτος είναι ακόμα στη φάση της σεισμικής έρευνας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Προς κ. Πρωθυπουργό

Άκουσα το μήνυμά σας προς τους δανειστές (Θεσμούς), τη λεγομένη ΤΡΟΪΚΑ, (ΕΕ+ΔΝΤ+ΕΚΤ) για διαγραφή μέρους του χρέους, όπως έκαναν στη Γερμανία μετά το Β! Π.Π. η τότε ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης!!!
Ο Πρόεδρος των δανειστών της Ελλάδος είναι ο Κοσμοκράτωρας Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτός μας χρεοκόπησε, με την βοήθεια της ΕΛΣΤΑΤ!!!

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Οι συνταξιούχοι σε όλο τον εργασιακό τους βίο έχουν πληρώσει με το παραπάνω και σε ξεχωριστό κονδύλι την υγεία και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Το ότι οι κυβερνήσεις και η σημερινή, συνεχίζουν να κρατούν χρήματα για την υγεία, χωρίς αυτά να αποδίδονται στον ΕΟΠΥΥ είναι ένα ακόμη δείγμα, ότι αυτό που τις ενδιαφέρει είναι το πώς θα εξασφαλίζουν χρήματα για τους δανειστές και τους εμπόρους της υγείας.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Η Λίμνη Ευβοίας δεν έγινε ποτέ ασπρόμαυρη.

Συνεχίζει να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο των δέντρων της. Συνεχίζει να αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν διακοπές σε ένα περιβάλλον με υποδομές υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσίες ποιότητας, στο οποίο κυριαρχεί η μαγεία της φύσης.
 Η Λίμνη είναι εδώ, εσύ;


Ο «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..
 
ΟΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ
ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.
 
ΔΗΛΑΔΗ
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
 
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

EuroAsia Interconnector και παράλληλες διαδικασίες

Με τις εξελίξεις που προχωρούν στην Ανατολική Μεσόγειο, το EuroAsia Interconnector ξεπερνά τα γραφειοκρατικά εμπόδια και περνά στη φάση την πρακτική των παράλληλων διαδικασιών με τις επαφές που γίνονται στην Αττική, στην Κρήτη, στην Κύπρο και στο Ισραήλ. Όλα τα σημεία προχωρούν με διαφορετικές ταχύτητες ανάλογα με τη δυναμική των κρατών αλλά σημασία έχει ότι ταυτόχρονα οι μελέτες προχωρούν δυναμικά έτσι ώστε να υπάρχει ένας συντονισμός κινήσεων για την υλοποίηση του έργου που θα ξεκινήσει το 2017.

Ο Μπακογιάννης στο 5ο Λύκειο Λαμίας

Για την πορεία των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για την κατασκευή του 5ου Λυκείου Λαμίας, ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Ευθύμιο Καραΐσκο, κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ και αφορά στην ανέγερση κτιρίων εμβαδού 3.528 τ.μ., ημιυπαίθριων χώρων 1.000 τ.μ., και εξωστών 600 τ.μ. και στη διαμόρφωση περιβάλλοντα –αυλείου χώρου 3.500 τ.μ.

Σταμάτης Χαλβατζής: Οι “εξηγήσεις” για το “ακατάλληλο νερό” αυξάνουν τα ερωτηματικά και μεγαλώνουν την ανησυχία μας για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής αρχής ! !

Οι όποιες ανησυχίες και καχυποψίες των κατοίκων της Δημοτικής ενότητας των Βαγίων και όχι μόνο, που δημιουργήθηκαν μετά την τυχαία αποκάλυψη, με καθυστέρηση πέντε μηνών, για τα αποτελέσματα μέτρησης στο δίκτυο ύδρευσης και τον χαρακτηρισμό του νερού ως “ακατάλληλο προς πόση, λόγω παθογόνου μικροβιακού φορτίου”, από το Εργαστήριο Υγιεινής, του Ιατρικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 21 Μαρτίου 2016, έγιναν πολύ μεγαλύτερες μετά την απάντηση και τις υποτιθέμενες εξηγήσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Δήμο Θηβαίων.
Τα ερωτηματικά που προκύπτουν αβίαστα και δεν απαντώνται είναι :

Στην αρχαία Ελλάδα εκάναμε Ολυμπιακούς Αγώνες πριν τους... Ολυμπιακούς Αγώνες...

Απόσπασμα από την εκδήλωση ΗΛΕΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ,
όπου ο Γιώργος Λεκάκης ομίλησε γι' αυτό,
και ο σπουδαίος Κώστας Καζάκος απήγγειλε!

Καλή θέαση και ακρόαση σε όλους σας!

Η ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ & ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ


ΕΛΣΤΑΤ
Η Ελλάδα έγινε τόπος-χώρα πολιτικής προδοσίας.
Η Ελλάδα έγινε ένα «Απέραντο Φρενοκομείο».
Η Ελλάδα έγινε ένας καταυλισμός λαθρομεταναστών-«προσφύγων», όπου δρούν οι Τζιχαντιστές.
Τα Πανεπιστήμια έγιναν «αχούρι» των αναρχικών.
Τα Νοσοκομεία έγιναν για τους λαθρομετανάστες, πεδίον δράσης των «Αλληλέγγυων»!!!
Στα νησιά μας αλωνίζουν οι «Αντιεξουσιαστές».

Απαγόρευση αλιείας, διακίνησης και εμπορίας ειδών καρχαριών και σελαχιών.

Η Γενική Δ/νση Περιφ. Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  ενημερώνει τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς καθώς και τους εμπόρους αλιευτικών προϊόντων, ότι εκδόθηκε η αριθμ. 4531/83795/20-07-2016 εγκύκλιος της Δ/νσης Ελέγχου Αλιευτικών Δραστηριοτήτων και Προϊόντων του ΥΠ.Α.Α.Τ. με θέμα «Απαγόρευση διακίνησης ειδών καρχαριών και σελαχιών», σε εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2102/2015..

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Γκρέμισαν την παράγκα που προπονούνταν η Άννα Κορακάκη - Ψεύτικος ο λογαριασμός στο Twitter

Έγραψε ιστορία η Άννα Κορακάκη καθώς μετά το 1912 έγινε η δεύτερη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά δύο μετάλλια σε μια Ολυμπιάδα. Η αθλήτρια από τον Ωρίωνα Θεσσαλονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 25μ πιστόλι μετά το χάλκινο που είχε πάρει στα 10μ αεροβόλο γράφοντας ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Μέγιστη επιτυχία της Ελληνίδας Χρυσής και χάλκινης Ολυμπιονίκη στην σκοποβολή, Άννας Κορακάκη ανήκει στην ίδια, την οικογένειά της, και σε όσους ήταν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα και της συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά της.

Απάντηση Δημοτικής Αρχής Δήμου Θηβαίων σχετικά με την καταλληλότητα του νερού στα Βάγια

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Θηβαίων με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς όλους τους δημότες και επισκέπτες της Δ.Ε. Βαγίων και σε απάντηση καταγγελιών του ΑΡΚ Θήβας, που διασπείρει πανικό και κινδυνολογεί για αντιπολιτευτικούς λόγους,  ενημερώνει ως ακολούθως, σχετικά με την καταλληλότητα του νερού στην περιοχή των Βαγίων:

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Μπακογιάννης: Το όνειρο των πατεράδων μας γίνεται πραγματικότητα

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τη μελέτη που αφορά στο έργο του δρόμου Λαμίας-Καρπενησίου. Η μελέτη που θα πραγματοποιηθεί έχει ως αντικείμενο την κατασκευή του άξονα «Σταυρός - Αν. Σήραγγα Τυμφρηστού» και συγκεκριμένα το τμήμα «Νεοχωράκι - Αν. Σήραγγα Τυμφρηστού».

Πρόκειται για έργο που αλλάζει όλα τα δεδομένα στον τρόπο αλλά και στην ασφάλεια των μετακινήσεων μεταξύ Λαμίας και Καρπενησίου και αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στην Χαιρώνεια



Τροφώνια 2016 - Συναυλία με την Ρίτα Αντωνοπούλου - Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στην Χαιρώνεια, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Εκδήλωση Συλλόγου Γυναικών Δομβραίνας - "Όταν οι λαϊκές φορεσιές...μας ταξιδεύουν"

Ο Σύλλογος Γυναικών Δομβραίνας διοργανώνει το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 (ώρα 20:30), στην πλατεία της Δομβραίνας, την εκδήλωση με θέμα: «Όταν οι λαϊκές φορεσιές...μας ταξιδεύουν».

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ξαφνικά μέσα στις “φλόγες” του Αυγούστου, όπου ο ελληνικός λαός περνάει τις φτωχικές διακοπές του, είτε στις κοντινές παραλίες του τόπου διαμονής του, είτε στον τόπο καταγωγής του, αφού οι Μνημονιακές κυβερνήσεις του αφαίρεσαν εγκληματικά τη δυνατότητα “αξιοπρεπών” διακοπών στην αναζήτηση άγνωστων ομορφιών της Ελλάδας μας, οι ανθέλληνες τραμπούκοι Βουλευτές στην Ολομέλεια της Βουλής (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΚΕ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων) ψηφίζουν τη διάταξη για την επίσπευση των διαδικασιών της ανέγερσης του Μουσουλμανικού Τεμένους στο Βοτανικό (περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Νόμου για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας).

ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΔ: ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος κατέθεσε με άλλους Βουλευτές της ΝΔ, με πρώτους υπογράφοντες τους Βουλευτές κ.κ. Κ.Κατσαφάδο, Ντ. Μπακογιάννη, Β.Κικίλια, Κ. Αχ. Καραμανλή, Ε.Κόνσολα και Κ.Τσιάρα, Επίκαιρη Επερώτηση στη Βουλή, σχετικά με την ανάγκη ύπαρξης εναλλακτικού σχεδίου για το μεταναστευτικό, μπροστά στον υπαρκτό, πλέον, κίνδυνο κατάρρευσης της Συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας. Η σχετική Επερώτηση έχει ως εξής:
«Η διαχείριση του μεταναστευτικού, κάτω από τις συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε, έχει πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις για τη χώρα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΚΕ ΣΤΑ ΧΩΣΤΙΑ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Αιτήσεις στο Δήμο Θηβαίων για δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη για ανασφάλιστους

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία αιτήσεων για παροχή δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης για ανασφάλιστους, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι της περιοχής του Δήμου Θηβαίων να προσέλθουν στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, επί της οδού Κύπρου 3 στο Δημαρχείο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες , για την υποβολή αίτησης.

Για πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2262350603-604

Οι κατηγορίες δικαιούχων και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:

23- 29 Αυγούστου η Εμποροπανήγυρη Θήβας 2016 στην οδό Αγ. Νικολάου – Τροχονομικές διατάξεις κατά τη διάρκεια αυτής.

Στις 23 Αυγούστου (εννιάμερα της Παναγίας), ημέρα Τρίτη, ξεκινά και φέτος η εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των Θηβών, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία.

Σύμφωνα με την απόφαση 216/ 2016 του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων  (αναρτημένη στο site του Δήμου κ)  η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί στην οδό Αγ. Νικολάου -από τη συμβολή αυτής με την οδό Βρυζάκη έως τη συνάντησή της με την οδό Οπλ. Βόγκλη- και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016.

2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την αγορά αστυνομικών οχημάτων και εξοπλισμού

Την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής της Ελληνικής Αστυνομίας με 2.011.500 ευρώ αποφάσισε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Σκοπός της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας είναι η αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας του Σώματος αλλά και η μείωση του χρόνου επέμβασης όπου χρειάζεται.

Αιτήσεις στο Δήμο Θηβαίων για υποτροφία σπουδών στο ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ

Ο Δήμος Θηβαίων, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας, ανταποκρινόμενος σε κάλεσμα της ΚΕΔΕ για συμμετοχή στην κοινή πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ και του ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ, για διετή υποτροφία φοίτησης ή με μεγάλη έκπτωση των διδάκτρων της σχολής,  νέων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, ανακοινώνει ότι μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου θα δέχεται αιτήσεις στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου ( Κύπρου 3,τηλ. 2262350610)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΘΗΒΑΣ


Ως που θα φθάσει η εγκληματική πλέον ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής;

Μετά τα πλείστα  προβλήματα Ύδρευσης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Βαγίων έρχεται να προστεθεί και αυτό της καταλληλότητας του νερού. 

Με μετρήσεις που έγιναν κατά παραγγελία του Δήμου για την διαπίστωση της καταλληλότητας το Εργαστήριο Υγιεινής του Ιατρικού τμήματος του Πανεπιστήμιου Πατρών στις 21 Μαρτίου 2016, βρέθηκε το νερό ακατάλληλο για πόση λόγο ύπαρξης παθογόνου μικροβιακού φορτίου και σε πολύ αυξημένες ποσότητες.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ – ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΠΗΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ για ηλικιωμένα άτομα και ΑΜΕΑ- Αιτήσεις στο Δήμο Θηβαίων

Σύμφωνα με έγγραφο της Δ/νσης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας που ανακοινώθηκε στους Δήμους , από 16-09-2016 έως 23-09-2016 θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα   “Κατασκηνώσεις -Λουτροθεραπεία – Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένα άτομα και ΑΜΕΑ” έτους 2016.

Το πρόγραμμα αφορά 15 εγκεκριμένες θέσεις στα Λουτρά Λουτρακίου Αλμωπίας (Πέλλα) για τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι:

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η ιστορία για να χτιστεί το ΤΕΜΕΝΟΣ-ΤΖΑΜΙ των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών είναι σε όλους γνωστή.
Αγώνες Ελλήνων Πατριωτών ΔΕΝ είχαν αίσιον τέλος διότι ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ  το ήθελε η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ακόμη και η Δικαιοσύνη (ΣτΕ) έβγαλε απόφαση να χτιστεί το ΤΕΜΕΝΟΣ, χωρίς να σκεφθούν, «Με  έξοδα του Ελληνικού Λαού».

Ο Αρχαιολόγος Ευάγγελος Μπεξής μαζί με τον Αδριανό Μπεζουγλώφ, βρήκαν και παρέδωσαν την «Δέσποινα του Λέντα»

Στα πλαίσια των διακοπών τους στον Λέντα Ηρακλείου στη νότια Κρήτη, ο Αρχαιολόγος Ευάγγελος Μπεξής μαζί με τον Αδριανό Μπεζουγλώφ, βρήκαν και παρέδωσαν στην αστυνομία αρχαίο  αγαλματίδιο δώδεκα εκατοστών που χρονολογείται τον 5ο αιώνα π.Χ..

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο