Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Βρέθηκε νεκρή η 78χρονη που εξαφανίστηκε στα Άγραφα

Νεκρή εντοπίστηκε απο τους διασώστες η  78χρονη, που εξαφανίστηκε απο την Δευτέρα στα βουνά των Αγράφων και συγκεκριμένα στον Τριπόταμο Ευρυτανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του VimaPoliti.gr, το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε απο τους άνδρες της Πυροσβεστικής σε απόμερο σημείο εντός δύσβατης δασικής έκτασης  και αυτή την στιγμή γίνονται ενέργειες διακομιδής.

Δύσκολη η μεταφορά της σορού της ηλικιωμένης με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να ψάχνουν προσβάσιμα σημεία για την ανάσυρση της απο την χαράδρα στην θέση "Κεντρώματα" στον Τριπόταμο Αγράφων
Φωτογραφία του χρήστη ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.Φωτογραφία του χρήστη ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.
 Ενημέρωση για την επιχείρηση έρευνας απο το Διασωστικό σώμα Ευρυτανίας
  Με 11 άτομα συνολικά συμμετείχε το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας στις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενης ηλικιωμένης στο Κοψέικα Ευρυτανίας. Αργά το απόγευμα της Δευτέρας άντρες της ΟΠΚΕ Ευρυτανίας, αστυνομικοί από το τμήμα Κεραςοχωρίου και κατοίκοι της περιοχής άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης. Το βράδυ της Δευτέρας 6 μέλη του σωματείου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του τμήματος Κερασοχωρίου συνέχισαν τις έρευνες κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, μέχρι το ξημέρωμα της Τρίτης, χωρίς θετικό αποτέλεσμα εκτός από τον εντοπισμό ίχνων της αγνοούμενης τα οποία όμως χανόταν στα σημεία που δεν υπήρχε χιονοκάλυψη.
Την Τρίτη με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες συνεχίστηκαν με τη συμμετοχή 5 ακόμα μελών του σωματείου, την Πυροσβεστική υπηρεσία Καρπενησίου, την ΟΠΚΕ Ευρυτανίας, αστυνομικούς από το τμήμα Κερασοχωρίου, ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της 7ης ΕΜΑΚ καθώς και χωριανούς της αγνοούμενης. Δυστυχώς και πάλι μέχρι το βράδυ που σταμάτησαν οι έρευνες δεν υπήρξε και πάλι κάποιο αποτέλεσμα. Τελικά το μεσημέρι της Τετάρτης η αγνοούμενη βρέθηκε νεκρή σε ένα μονοπάτι της περιοχής από ομάδα των σωστικών συνεργείων.

vimapoliti

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο