Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η περιοχή της Κύμης

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη τέθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, σε συνεργασία με κλιμάκια του στρατού, παρεμβαίνουν άμεσα, όπου χρειάζεται, για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.


Τα προβλήματα στην περιοχή εντοπίζονται στο τμήμα Μετόχι-Κύμη, στους ορεινούς όγκους Κύμης και Κονιστρών καθώς και σε τμήμα της οδού Αυλωνάρι-Οκτωνιά. Στα τμήματα αυτά επιχειρούν μηχανήματα από χθες, και παρά τη συνεχή χιονοθύελλα, οι δρόμοι σταδιακά διανοίγονται.

Διευκρινίζεται ότι έως αυτή την ώρα, οι υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας, Βοιωτία, Ευρυτανία, Φθιώτιδα και Φωκίδα, δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Όλοι οι οδικοί άξονες της Περιφέρειας παραμένουν ανοιχτοί με εξαίρεση μικρές επαρχιακές οδούς.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε επιφυλακή, λόγω του ψύχους και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, ενώ συστήνεται στους οδηγούς να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι εφοδιασμένοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό.   



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο