Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ενημέρωση της Δημάρχου Λεβαδέων, σχετικά με τις ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ Βοιωτίας και του συλλόγου Εκπαιδευτικών Β/θάμιας εκπαίδευσης Περιφέρειας Λιβαδειάς

Σχετικά με τις ανακοινώσεις του συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Λιβαδειάς και της ΕΛΜΕ Βοιωτίας ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι:

  1. Η ισοπέδωση και η γενική απαξίωση, δεν βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων όπου και αν εμφανίζονται. Αντίθετα, με την γενίκευση που επιχειρείται με τις ανακοινώσεις που προαναφέρθηκαν, η Δήμαρχος μίλησε για μερικές περιπτώσεις διευθυντών που δεν εμφανίστηκαν στα σχολεία τους, ως όφειλαν, για να επισημανθούν έγκαιρα τα προβλήματα που πιθανόν είχαν δημιουργηθεί λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και να προετοιμαστούν ανάλογα, ώστε να αντιμετωπιστούν από τις υπηρεσίες του δήμου, όπως έγινε σε πολλά σχολεία.
  2. Ποιοι διευθυντές Α/βάθμια και Β/βάθμιας εκπαίδευσης δεν εμφανίσθηκαν στα σχολεία τους, το γνωρίζουν οι διευθυντές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας διεύθυνσης Βοιωτίας, με τους οποίους ο Δήμος είχε διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία.
  3. Επειδή  η δημιουργία εντυπώσεων και η γενίκευση της συζήτησης εφ' όλων των θεμάτων δεν ωφελεί, παρακαλούμε την ΕΛΜΕ Βοιωτίας να μας γνωστοποιήσει, σχετικά με το θέμα της επάρκειας θέρμανσης, σε ποια σχολικά συγκροτήματα αναφέρεται.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει θέσει ως κύριο άξονα της πολιτικής της, την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων του Καλλικρατικού Δήμου και σε αυτό εξακολουθεί να είναι προσηλωμένη.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο