Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Η "ΑΦΤΙΑΣΙΔΩΤΗ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ...

Το "αφτιασίδωτο" αποκλείει την παραποίηση της ζωής και η κομψότητα έχει τον άγριο ήχο της φωνής του τσεχωφικού Γερμολάι Λοπάχιν, που εξολοθρεύει το "Βυσσινόκηπο" της παρακμής. Το καινούργιο κρασί δεν χωράει σε μεταχειρισμένα ασκιά...

Αν θέλουμε να δούμε το πολιτικό στοιχείο σε έξαρση χωρίς την πολιτική των ευκαιριακών γεγονότων, θα διαπιστώσουμε το συνταίριασμα του μύθου σε μια τέλεια απομυθοποιημένη εποχή. Ο Ελληνας όμως δεν θέλει να είναι απομυθοποιημένος. Τον απομυθοποίησαν ωστόσο τα έργα του.Ο ρεαλισμός του μηδενός σε μια ερημιά ελπίδων και ιδεών.

Μην χάσετε τη Ρόζα της Σμύρνης στον Κινηματογράφο Θήβας

Μέχρι Τετάρτη 18/1 (εκτός Τρίτης 17/1 λόγω της εκδήλωσης αρχαίου δράματος)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 9.15 μ.μ. 
Η ΡΟΖΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ”

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Σμύρνη 1922: Η Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη), κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα. Aθήνα 1987: H Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

"O ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ" με τον ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ στη ΛΙΒΑΔΕΙΑ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 
ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

"Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ"

Ανακυκλώνουμε στους “ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ κάδους” της Θήβας και στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Θηβαίων υπενθυμίζει στους δημότες του ότι στο πλαίσιο της ανακύκλωσης, σε συνεργασία με την εταιρεία RECYCOM, έχει τοποθετήσει σε αρκετά σημεία της πόλης ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων-υποδημάτων.  Η σύμβαση με την εν λόγω εταιρεία είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα και μέσα από αυτή  καλύπτονται και οι ανάγκες σε τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θήβας.

Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου Θήβας στον Α.Ο. η ΘΗΒΑ & τον ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ Καπαρελλίου

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά τις ομάδες   του Α.Ο. “Η Θήβα” και του ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ Καπαρελλίου που πραγματοποίησαν φιλικό αγώνα με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ευχαριστούν επίσης όλους του φιλάθλους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα των ομάδων για ενίσχυση με τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  

Εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας: Το αρχαίο δράμα σήμερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κέντρο Κλασικού Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου (ΚΕΔΡΑ) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (ΙΜΚ), σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και με την ενίσχυση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σας προσκαλούν στην έναρξη του διεθνούς εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού προγράμματος:

Πρόσκληση: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Αεραθλητικό Σύλλογο Θήβας



Ο Αεραθλητικός σύλλογος θήβας έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, στο 90χιλ Αθηνών - Λαμίας.
Κυριακή στις 12 π.μ.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Όχι στην καταστροφή του Κολοβρέχτη – Ο υγροβιότοπος είναι πηγή ζωής

Ο υγροβιότοπος Λιβάδι (Κολοβρέχτης)  βρίσκεται στα σύνορα των δήμων Μεσσαπίων-Διρφύων και Χαλκιδέων και αποτελεί ένα οικοσύστημα μεγάλης φυσικής και οικολογικής αξίας. Έχει κηρυχτεί προστατευόμενη περιοχή με  Προεδρικό Διάταγμα (ΦΕΚ. 642 ΙΔ 19-10-1989) και προστατεύεται από  διεθνείς συνθήκες (Ramsar-Βέρνης) τις οποίες έχει υπογράψει και δεσμεύουν το ελληνικό κράτος. Όμως, στην πραγματικότητα αντί να προστατεύεται, ο υγροβιότοπος υποβαθμίζεται, λεηλατείται και καταστρέφεται συνειδητά:

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΓΙΚΟ

Ο Καζαντζάκης προσπάθησε να πείσει το κοινό της εποχής του για την έσχατη βεβαιότητα του Τίποτα και να του δώσει ένα είδος πρωτο-υπαρξιακού θάρρους, για να το αντιμετωπίσει. Η έκταση του αγώνα του είχε παγκόσμια, όχι ελληνικά στενά όρια. Αν η μεγάλη αυτή προσωπικότητα βίωνε σήμερα τον σουρεαλισμό της ελληνικής πολιτικής σε συνδυασμό με την εξαθλίωση της κοινωνίας, η έκταση της "πάλης" του θα ήταν πολύ πιο περιορισμένη.

Δεν υπάρχει λύση Κυπριακού δίχως αξιοποίηση της ΑΟΖ

Όσο και να χτυπιούνται μερικοί για να μας πείσουν από τις δύο πλευρές ότι προσπαθούν να βρουν μια λύση για το Κυπριακό, ξέρουμε ότι είναι σε λανθασμένη βάση. Για να υπάρξει λύση πρέπει να υπάρχει διαδικασία επίλυσης. Εδώ από την αρχή έχουν εξαιρέσει από τις διαπραγματεύσεις το ενεργειακό θέμα, ενώ είναι η ουσία και ειδικά για την εξισορρόπηση των οικονομιών. Επίσης, έχουν ασχοληθεί μόνο με τα θέματα με τα οποία συμφωνούσαμε πριν το 1974.

Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Γ! Έκδοση
Τη λύση θα την δώσει η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των  Περιούσιων κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, κ.λ.π. σύμφωνα με τα δικά της συμφέροντα, για τα Κυπριακά ενεργειακά κοιτάσματα, αλλά και τα Γεωπολιτικά/Γεωστρατηγικά συμφέροντα των Περιούσιων της ΕΛΙΤ!!! (Παγκόσμιας Δικτατορίας).
Ο  ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ είναι ΥΠ.ΕΞ. της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, προσωπικός σύμβουλος του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και είναι γνωστές οι θέσεις του για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ.
Αυτός οδήγησε τους Τούρκους στην ΚΥΠΡΟ το 1974
Όλα τα κακά που συμβαίνουν σήμερα στην Πατρίδα μας, προέρχονται από τους «Περιούσιους».....

Είσπραξη προνοιακών επιδομάτων από τους δικαιούχους του Δήμου Λεβαδέων


Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λεβαδέων, ανακοινώνει ότι η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων, για το δίμηνο Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2016, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και οι δικαιούχοι θα μπορούν να εισπράξουν το επίδομα τους από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Κοπή αγιοβασιλόπιττας του Συλλόγου Ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών Ο Ευαγγελιστής Λουκάς.

Πρόσκληση

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών "Ο Ευαγγελιστής Λουκάς" προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, στην κοπή της αγιοβασιλόπιττας στο πνευματικό κέντρο του Ιερού προσκυνηματικού Ναού Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 07:00 μ. μ

Επίτιμος προσκεκλημένος και ομιλητής ο Μουσικολογιώτατος Άρχων Πρωτοψάλτης κ. Φώτιος Κετσετζής.

Εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας 17/1/2017: Το αρχαίο δράμα σήμερα

Το Κέντρο Κλασικού Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου (ΚΕΔΡΑ)και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (ΙΜΚ), σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και με την ενίσχυση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σας προσκαλούν στην έναρξη του διεθνούς εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού προγράμματος:

Το αρχαίο δράμα σήμερα

Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θήβας, θα χαιρετίσουν:
 
- Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κύριος Κώστας Μπακογιάννης. 
- Ο Δήμαρχος Θήβας Κύριος Σπύρος Νικολάου.

- Ο πρόεδρος του ΚΕΔΡΑ Αναπληρωτής Καθηγητής Γιάννης Σκαρπέλος. 
 H διευθύντρια του ΙΜΚ Κυρία Ξένια Καλδάρα.

Κανονικά από σήμερα 12/1 η λειτουργία του Χειμερινού Κινηματογράφου Θήβας

Έπειτα από την ολιγοήμερη παύση της λειτουργίας του, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, γνωστοποιείται ότι στο δημοτικό χειμερινό κινηματογράφο από σήμερα 12-01 έως 18-01-2017, θα προβάλλεται η ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης». 
Ο κινηματογράφος δε θα λειτουργήσει την Τρίτη 17/01/2017, εξαιτίας της πολύωρης εκδήλωσης για το «Αρχαίο Δράμα» που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο.

Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τη λειτουργία των σχολείων στις 13/1/2017

Λόγω του παγετού και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει, μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων,  ότι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων, την Παρασκευή  13 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν από 10.00 ώρα. 
Εξαιρούνται το Ειδικό Νηπιαγωγείο Θήβας, το Ειδικό Δημοτικό Θήβας και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θήβας (Λουτουφί) τα οποία θα παραμείνουν κλειστά. 

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΗΒΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ
Ο Αγροτικός Σύλλογος Φυτικής Παραγωγής Θηβών προσκαλεί όλους τους αγρότες του Καλλικρατικού Δήμου Θήβας σε τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ» του συνεδριακού κέντρου Θήβας, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ.

Φωτογραφίες απο τα χιονισμένα χωριά των Αγράφων

Στα λευκά έχουν ντυθεί από τα ξημερώματα όλα τα χωριά του δήμου Αγράφων στην Ευρυτανία. Το χιόνι ξεπερνά σε πολλά σημεία και το 1 μέτρο

Παράταση ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2016

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Βοιωτίας γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους ότι σύμφωνα με το 52/2261/09-01-2017 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2016 παρατείνεται έως την 15-01-2017.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Στην ιδιοκτησία του Δήμου Θηβαίων ο διατηρητέος νερόμυλος των Αγ. Θεοδώρων

Στην ιδιοκτησία του Δήμου Θηβαίων ανήκει πλέον το διατηρητέο κτίριο του νερόμυλου των Αγ. Θεοδώρων καθώς και τμήμα του προβλεπόμενου από το σχέδιο Κοινόχρηστου Χώρου επί του Ο.Τ.132α.

Συγκεντρωτικά στοιχεία για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον στρατό και το Πυροσβεστικό Σώμα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που επικρατεί στις πέντε περιφερειακές ενότητες. Έως αυτή την ώρα:

Στη Βοιωτία οι δρόμοι έχουν διατηρηθεί ανοιχτοί, η χιονόπτωση έχει σταματήσει, ωστόσο καταγράφονται ιδιαιτέρως χαμηλές θερμοκρασίες και όγκος χιονιού στα βόρεια του νομού. Επιχειρούν 11 οχήματα.

Λειτουργία σχολείων Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων

O Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία του Καλλικρατικού Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά. Η ώρα έναρξης των μαθημάτων ορίζεται η 9:00 το πρωί. Διευκρινίζεται ότι τα μαθήματα του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων της Τ.Κ. Κυριακίου, θα πραγματοποιηθούν στο σχολικό συγκρότημα του Δημοτικού Σχολείου Κυριακίου, λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης στο κτιριακό συγκρότημα του Γυμνασίου Λυκείου Κυριακίου.

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Θηβαίων και αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τη λειτουργία των σχολείων στις 12/1/2017

Λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης, των χαμηλών θερμοκρασιών – παγετού  και των συνεχιζόμενων διαδικασιών αποχιονισμού ο Δήμος Θηβαίων, μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων,  ανακοινώνει ότι και αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα παραμείνουν κλειστά.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Θηβαίων την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τα σχολεία
Λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει παγετός, ο Δήμος Θηβαίων μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων ανακοινώνει οτι :Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.

Ο εαυτός μας ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος -το μπέρδεμα του Πολιτισμού με την παγκόσμια πολιτική

Αδιαμφισβήτητο είναι από όλους ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι ο μεγαλύτερος εις την Ιστορία της ανθρωπότητας, και ότι εκ του λόγου αυτού εμείς οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για την μοναδική προσφορά των προγόνων μας. Η υπερηφάνεια όμως δεν πρέπει να είναι έννοια κενού περιεχομένου, αλλά να έχει βαθιές ρίζες εις την ικανότητα και την δύναμη να παρακολουθεί, να ερμηνεύει και να εναρμονίζει τις σχέσεις της με τον περιβάλλοντα χώρο. Ο οποίος ήταν και είναι η συνύπαρξη με τους άλλους λαούς, ώστε και να προστατεύεται, αλλά και να συνεχίζει το δημιουργικό της έργο. Αυτοί ήσαν οι πρόγονοι μας, ένας Λαός προσφιλής αλλά και σεβαστός από όλους τους άλλους λαούς.
Μετά την Επανάσταση του 1821 παρατηρείται η παρερμήνευση της Ιστορίας μας και η λάθος πορεία της χώρας με τα ολέθρια λάθη μας. Δύο από αυτά και τα πρώτα είναι ότι δεν δίνουμε απάντηση εις τον ίδιο τον εαυτόν μας, την οποία οφείλουμε: γιατί άντεξε ο Λαός μας  τα «400 χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς». Διότι εμείς οι Έλληνες ήμασταν πολύ δραστήριοι και ο Πυλώνας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Εκτός επαγγέλματος σχεδόν το σύνολο των μηχανικών με το νέο Ασφαλιστικό – Επιστολή του Προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού προς τους πολιτικούς αρχηγούς

Τεράστια προβλήματα στην άσκηση του επαγγέλματος των Διπλωματούχων Μηχανικών έχει δημιουργήσει ήδη η εφαρμογή του Ν. 4387/2016 για το Ασφαλιστικό και η έναρξη λειτουργίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης. Αυτό αναφέρει ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός σε επιστολή που απέστειλε σήμερα προς τους προέδρους των κοινοβουλευτικών ομάδων της Βουλής των Ελλήνων, ζητώντας τους άμεσα συνάντηση για ενδελεχή ενημέρωση. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επιστολή τα προβλήματα αυτά θέτουν ουσιαστικά εκτός επαγγέλματος σχεδόν το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών Μηχανικών.

Ψήφισμα στην μνήμη Γιώργου Χήνα

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον  θάνατο του προσφιλούς μας Γιώργου Χήνα, επι μακρόν, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και αποφασίζουν, ως τελευταίο φόρο τιμής, στην συνεπή συνδικαλιστική και επιχειρηματική του δράση, τα εξής:

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας

Νέα Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τα σχολεία


Λόγω της χιονόπτωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει και παγετός, ο Δήμος Θηβαίων μετά από νέα απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων  ανακοινώνει οτι :Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας, Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων  θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Δημοτική Ενότητα Διρφύων του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη τέθηκε πριν από λίγο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και η Δημοτική Ενότητα Διρφύων του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση.

Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, παρεμβαίνουν άμεσα, όπου χρειάζεται, για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση για την κατάσταση των δρόμων στο Δήμο Θηβαίων

Ανοικτό παραμένει το μεγαλύτερο μέρος του Οδικού Δημοτικού και Επαρχιακού Δικτύου του Δήμου Θηβαίων παρά τον έντονο παγετό σε πολλά μέρη του Δήμου. Σοβαρά, ωστόσο, είναι τα προβλήματα σε πολλά σημεία των δημοτικών δικτύων και για το λόγο αυτό ο Δήμος Θηβαίων συνδράμει στη διάνοιξή τους με σύνολο δύναμης αρκετών μηχανημάτων.Όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου, μηχανήματα αποχιονισμού και ρίψης αλατιού καθώς και μισθωμένα μηχανήματα έργων, μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό, βρίσκονται επί ποδός και παρεμβαίνουν συνεχώς.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η περιοχή της Κύμης

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη τέθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, σε συνεργασία με κλιμάκια του στρατού, παρεμβαίνουν άμεσα, όπου χρειάζεται, για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Δήμος Θηβαίων: Όλα τα σχολεία κλειστά την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τα σχολεία
Λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει παγετός, ο Δήμος Θηβαίων μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων  ανακοινώνει οτι :

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο