Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Την Ορθοδοξία πολεμούν στην Συρία ! Είμαστε σε θρησκευτικό πόλεμο. Ξυπνήστε Έλληνες !

Τι κάνει η Ελληνική εκκλησία για την σειρά δολοφονιών Χριστιανών της Συρίας ...? Μέχρι πότε θα σκύβει το κεφάλι ...? 
 Ούτε σε μια ανακοίνωση συμπαράστασης δεν έχει μπει στον κόπο να βγάλει "τι φοβάστε μωρέ !" την ώρα που θα έπρεπε να σηκώσει ψηλά τα ιερά μας λάβαρα να πιέσει σε κάθε κατεύθυνση για να ακουστεί έστω η αλήθεια για την σφαγή Χριστιανών στην Συρία από τα.....
σάπια ελληνικά ΜΜΕ, τα MEGAλα ξεπουλημένα κανάλια που παραπλανούν την Ελληνική κοινή γνώμη εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Νέας Τάξης που θέλει να επιβάλει η Δύση. 
 Τελευταίο και πιο ηχηρό παράδειγμα η δολοφονία του Υπ. Άμυνας Στρατηγό της Συρίας Υπ. Άμυνας Στρατηγό Dawood Rajh, που έχασε την ζωή του σαν Μάρτυρας αφού τον δολοφόνησαν οι μισθοφόροι  φανατικοί ισλαμιστές των ΗΠΑ. 
 Ο λαός της Συρίας σύσσωμος, Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί μαζί αποχαιρέτισαν στην Ελληνορθόδοξη εκκλησία, στον Ελληνικό Ναό του Τιμίου Σταυρού που κατασκευάστηκε το... 1932 όπως μπορείτε να δείτε και στην επιγραφή που υπάρχει πάνω από την είσοδο του ναού και είναι γραμμένη στα Ελληνικά.   

 Καίγεται η γειτονία μας θα έρθει σε λίγο και η σειρά μας δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα ...? Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνα έξω από τα πολυτελή αυτοκίνητα σας και θα το δείτε.


Οι φωτογραφίες αλιεύθηκαν από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

NYXTOBATHS


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο