Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες: Επικοινωνία ΕΠΕ - Πέτρος Δελής

Στην σύγχρονη εποχή η καθημερινή μας ζωή αλλά και η οικονομική μας δραστηριότητα είναι υποκείμενες σε οικονομικές ανάγκες, βλάβες και ζημίες που αφορούν είτε πρόσωπα είτε πράγματα και οφείλονται σε αβέβαια γεγονότα.

Τα αβέβαια γεγονότα που είναι ενδεχόμενο στο μέλλον να συμβούν και να δημιουργήσουν μία οικονομική ανάγκη είτε σε πρόσωπα είτε με τη μορφή ζημιών σε πράγματα, τα ζημιογόνα αυτά γεγονότα, είναι οι "κίνδυνοι" από τους οποίους μας προστατεύει η ασφάλιση, αποκαθιστώντας τα πράγματα στην προγενέστερη κατάστασή τους ή προσφέροντας σε πρόσωπα την συμφωνημένη από πριν οικονομική παροχή για το περιστατικό που συμφωνήθηκε ότι θα καλύπτεται.

Η προστασία αυτή που αποκαλείται "ασφάλιση" παίρνει τη μορφή μιας συμφωνίας, μιας "Σύμβασης" μεταξύ αυτού που επιδιώκει την προστασία, δηλαδή του ασφαλιζόμενου, και του φορέα που την παρέχει, δηλαδή της ασφαλιστικής εταιρείας. Η ασφαλιστική αυτή "Σύμβαση" εκφράζεται με το ασφαλιστήριο που περιέχει αυτή τη συμφωνία.


Συνήθως για να πραγματοποιηθεί αυτή η συμφωνία μεσολαβεί κάποιο πρόσωπο, το Διαμεσολαβούν πρόσωπο ή Διαμεσολαβητής ή Εταιρεία Διαμεσολαβούντων. Στη χώρα μας είναι ο Πράκτορας, ο Μεσίτης, ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος, ο Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων ή Εταιρείες Διαμεσολαβούντων, που ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους προωθούν την επίτευξη της συμβάσεως πληροφορώντας, και διευκολύνοντας και τα δύο μέρη.

Το φάσμα των προσφερόμενων από τις ασφαλιστικές εταιρείες υπηρεσιών, είναι ευρύτατο, καθώς έρχεται σε ευθεία αντιστοιχία με τις ασφαλιστικές ανάγκες προσώπων και επιχειρήσεων.

Συνεπεία αυτών των πολλών και ποικίλων ασφαλιστικών αναγκών είναι η δημιουργία εκ μέρους των ασφαλιστικών εταιρειών πλήθους ασφαλιστικών προϊόντων σε όλους τους κλάδους ασφαλίσεων.

Στο ίδιο μήκος κύματος, παρακολουθώντας πάντα τις τάσεις της ασφαλιστικής αγοράς, η Επικοινωνία ΕΠΕ - Πέτρος Δελής  προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών υπηρεσιών τόσο στο χώρο των υποχρεωτικών ασφαλίσεων όπως :
- ασφάλειες αυτοκινήτων, ασφάλειες σκαφών
- ασφάλειες κατοικίας
- ασφάλειες περιουσίας (όταν υπάρχει προσημείωση για λήξη δανείου)
- ταξιδιωτική ασφάλιση

όσο και στο χώρο των μη υποχρεωτικών εκ του νόμου ασφαλίσεων όπως:
- ασφάλειες νομικής προστασίας
- οδικής βοήθειας
- αστικής ευθύνης
- νοσοκομειακά, συνταξιοδοτικά, ομαδικά προγράμματα ασφάλισης

Η εταιρεία μας έχοντας πάντα σαν οδηγό της ,την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών αλλά και το συμφέρον των πελατών της προσφέρει πλήρη ασφαλιστικά προγράμματα τα οποία αφορούν τις ασφάλειες αυτοκινήτων,από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται.

Τα προγράμματα αυτά αφορούν σχεδόν όλες τις χρήσεις όπως:

-Ασφάλειες αυτοκινήτων Ι.Χ
-Ασφάλειες αυτοκινήτων Φ.Ι.Χ
-Ασφάλειες αυτοκινήτων Φ.Ι.Χ αγροτικών
-Ασφάλειες αυτοκινήτων Φ.Δ.Χ
-Ασφάλειες μηχανημάτων έργων
-Ασφάλειες Τρακτέρ
-Ασφάλειες μοτοσυκλέτων κ.τ.λ

Η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια ,αποστέλλοντας τα ασφαλιστήρια συμβόλαια μέσω ταχυδρομείου ή courier.Η πληρωμή των ασφαλίστρων μπορεί να γίνει είτε μέσω αντικαταβολής είτε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Επισκεφθείτε τα νέα μας γραφεία, Λουκά Μπέλλου 9 Θήβα

Τηλέφωνο: 2262028133

Fax: 2262025086

Κινητό: 6942843825


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο