Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ποιος συνδυασμός στη Θήβα δεν έστειλε το ψηφοδέλτιο του στα Ηλεκτρονικά ΜΜΕ??

Εντύπωση έχει προκαλέσει στα... Ηλεκτρονικά ΜΜΕ η επιλογή του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Σταμάτη Χαλβατζή, να μην στείλει στη δημοσιότητα το κατατεθειμένο στο πρωτοδικείο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Υπάρχει μόνο σε ένα blog της Θήβας: Δεν ξέρουμε αν είναι επιλογή του συγκεκριμένου υποψηφίου, η πρωτοβουλία του blog να αναρτήσει το συνδυασμό.


Την ίδια χρονική στιγμή, ο κ.Σταμάτης Χαλβατζής διανέμει ευρέως στο διαδίκτυο άρθρα του τα οποία φιλοξενούνται σε όλα τα Ηλεκτρονικά μέσα της περιοχής. Χθες το βράδυ που στο thivapost λάβαμε το άρθρο του το οποίο δημοσιεύσαμε, ζητήσαμε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και μέχρι τώρα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.

Κύριε Χαλβατζή, στο άρθρο σας μιλάτε για πολιτική ευπρέπεια, για ευγενή άμιλλα, για παλαιοκομματικές μεθόδους, για αμετανόητους νοσταλγούς του παρελθόντος, για μηχανισμούς εξουσίας και ότι θέλετε να απαλαχτείτε από κάθε είδους εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, αλλά στην πράξη δεν αποδεικνύονται.

Τέτοιες πρακτικές δημιουργούν ερωτήματα, και ειδικά όταν πρόκειται για υποψηφίους που διεκδικούν Δημαρχιακό θώκο.

Ωστόσο στο thivapost μπορείτε να βρείτε τους υπόλοιπους τέσσερις συνδυασμούς, που διεκδικούν τον Δήμο Θηβαίων στις εκλογές του Μαΐου 2014.

Νίκος Χατζηδούρος


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο