Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ

πατήστε στην φώτο και διπλό κλικ


Συμβουλεύθηκε κάποιος γνωστός νομικό ο οποίος είπε ότι ΔΕΝ έχουμε καμία υποχρέωση να απαντήσουμε σε ανακριτικές και προσωπικές ερωτήσεις


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ :

Ο αρχιερέας της διαπλοκής πρέπει να ξεριζωθεί μαζί με το σάπιο σύστημα του.

απο αἰέν ἀριστεύειν

Του Στεφ. Β. Αναγνώστου


Πανικόβλητος ο Σημίτης ξαναχορηγεί δάνεια στους εγκλωβισμένους στο ΧΑΑ

Η προσπάθεια της Κυβέρνησης Σημίτη να κατευνάσει τα πνεύματα και να ελέγξει τις διαμαρτυρίες των χιλιάδων μικροεπενδυτών, που είχαν μπεί στο χρηματιστήριο όταν βρισκόταν σε υψηλά επίπεδα οι τιμές των μετοχών απέτυχε πλήρως. Οι δηλώσεις του Γιάννου Παπαντωνίου ότι για την κατρακύλα των μετοχών δήθεν ευθύνονται όσοι πολιτικοποίησαν το Χρηματιστήριο δεν έπεισαν κανένα. Μάλιστα συνέβη το αντίθετο. Εξόργισαν του μικροεπενδυτές, γιατί αν υπήρξε κάποιος που είχε πολιτικοποιήσει την ανοδική πορεία του ΧΑΑ από το 1999 με σωρεία σχετικών δηλώσεων ήταν ο κ. Παπαντωνίου, ο τότε Πρωθυπουργός Κ. Σημίτη και μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ. Κατόπιν αυτού η Κυβέρνηση Σημίτη προχώρησε σε τρεις εντυπωσιακές κινήσεις, οι οποίες απέδωσαν κομματικά και εκλογικά οφέλη.

"Κύριε" ΤουρκοΜογγολοΜογγολικέ........ ουστ! ---------------Το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι είναι Ελλάδα. ------------

απο EPIRUS- ELLAS

Σε μία εξαιρετικά προκλητική δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας Namik Kemal Zeybek που ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα το Φαρμοκονήσι και το Αγαθονήσι, δύο νησιά που διατείνεται ότι ανήκουν στην Τουρκία.

Η υπογεια πολη του....Τιτο !

απο ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
4,6 δις δολαρια ειχε στοιχισει το υπογειο καταφυγιο που ειχε κατασκευασει ο Τιτο κατα τη διαρκεια της παντοδυναμιας του...


25.000 τετρ. μετρα που μπορουσαν να φιλοξενησουν για 6 μηνες 350 ατομα. Στελεχη της κυβερνησης και υψηλα στρατιωτικα στελεχη με τις οικογενειες τους.

Θράκη

απο ΜΑΛΚΙΔΗΣ



Μέρος της ομιλίας του Φάνη Μαλκίδη στην εκδήλωση που οργανώθηκε για την παρουσίαση του βιβλίου της Β. Τσακόγλου "Ο Πρώτος διωγμός των Ελλήνων στην Ανατολική Θράκη το 1913 – 1918", οργάνωσε ο Σύλλογος Σπάρτακος των προσφύγων από την ανατολική Θράκη των οικισμών Ανθείας και Αρίστεινου Έβρου

Ένα βαθύτατα πολιτικό ερώτημα

 Του Θάνου Δημάδη

Σήμερα δεν είναι ούτε για να λέει ούτε να γράφει κανείς πολλά για τα όσα συνέβησαν χθες και προχθές στο κέντρο της Αθήνας και τα οποία είχαν κοινό παρονομαστή την απώλεια ή την απειλή ανθρώπινων ζωών.

Το ψωμί θα πωλείται παντού!

απο  ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ

Από τον επόμενο μήνα το ψωμί θα πωλείται ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς, από οπουδήποτε ακόμη κι από βενζινάδικα, περίπτερα.

Η Αμερική προειδοποιεί την Ρωσία "Εξωγήινοι μπροστά στο δρόμο μας , θα είναι εδώ το 2012".

απο EPIRUS- ELLAS

Έκθεση του Κρεμλίνου αναφέρει λεπτομερώς τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό της Ρωσίας κ. Πούτιν και του αντιπροέδρου της Αμερικής κ. Biden την περασμένη εβδομάδα και αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για την αμερικανική έκκληση για βοήθεια από την Ρωσία

Blue Beam Project - Επιχείρηση "Μπλέ Αστραπή" - ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ NASA ΚΑΙ ΟΙ "ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ" ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ!

απο HeLLeNiCReVeNgE


Τι είναι το Blue Beam Project;


Το blue beam project είναι ένα σχέδιο που αποσκοπεί στην παραπλάνηση των ανθρώπων. Ωστε να φέρουν τον αντίχριστο.

B.MARKENZI​NHS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτες καταγγελίες! Θα κλείσει ο Παπανδρέου το Υπουργείο Εξωτερικών;

απο αἰέν ἀριστεύειν

Όχι, δεν τα καταγγέλλουν αυτά τίποτε γραφικοί …ξύπνιοι μπλόγκερ, αλλά τα λένε δημόσια ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ σε επιστολή τους!!!




Διαβάστε να …αηδιάσετε:

Απόψεις: "Μας την πέσαν οι βάρβαροι"...

απο  EPIRUS- ELLAS

Είναι στιγμές, που τα δάκρυα στερεύουν! Όμως, η οργή… υπερχειλίζει και γίνεται καταρράκτης! Ίσως η προχθεσινή στυγερή δολοφονία του 44χρονου συμπατριώτη μας από τους αλλοφύλους,

Αφιερωμένα σε όλους John Wu: Νέα Εποχή

απο κοκκινος ουρανος

Το παλικάρι είναι ο Κύπριος rapper Γιάννος Wu, (John Wu), γνωστός και ως Mastermind.



Από την συνέντευξή του στο HIP HOP gr. Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ


Ο δίσκος σου "Αόρατος Πόλεμος" είχε πολύ πρωτότυπο στίχο. Μιλούσε για την θρησκεία, τον Ιησού Χριστού και την παγκοσμιοποίηση. Γιατί διάλεξες αυτή τη θεματολογία;

Ο ΑΞΟΝΑΣ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ-ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ

απο Περί Αλός



Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος



Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής

Από το editorial του περιοδικού


«Στρατιωτική Ισορροπία και Γεωπολιτική»,

Με πόσους νεκρούς αναβάλλονται ημερίδες και συνεδριάζουν διυπουργικές;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
απο elzoni.gr

Η διεθνής εμπειρία δείχνει πως όποτε συμβαίνει μια καταστροφή, μια τρομοκρατική ενέργεια, ένα έκτακτο ακραίο γεγονός με νεκρό, μια δραματική εξέλιξη, τέλος πάντων, οι ηγέτες που απουσιάζουν από την χώρα τους παίρνουν το πρώτο αεροπλάνο και επιστρέφουν σ’ αυτήν.

Η "φωνή" των εργαζομένων του ALTER!(VIDEO)

απο aplhrotoi ergazomenoi

Την προηγούμενη φορά στον αέρα του ALTER έπαιξε μία κάρτα για 2 συνεχόμενες ώρες από τους εργαζόμενους του σταθμού. Αυτή τη φορά είπαν να την εμπλουτίσουν λίγο με ένα βίντεο το οποίο έπαιζε κάθε

Σε λίγο καιρό θα είναι σύνηθες φαινόμενο ...

απο  peramatozoa

Μια θλιβερή φωτογραφία ... Σε λίγο καιρό εάν δεν σοβαρευτούν οι ανεπάγγελτοι πολιτικοί που μας κυβερνάνε τέτοιου είδους σκηνές δεν θα μας προκαλούν καμία αίσθηση ...

Μητροπολίτης Κόνιτσας: "Η Βόρειος Ήπειρος ανεβασμένη ακόμη στον Γολγοθά της".

απο EPIRUS- ELLAS

Αγαπητοί μου Χριστιανοί, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !


Η Βόρειος Ήπειρος, η πανάρχαιη αυτή Ελληνική γη, βρίσκεται σήμερα στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορικής της πορείας. Γιατί, τότε, το 1914, όταν εκήρυξε (και άρχισε) τον Αυτονομιακό της Αγώνα είχε τον εχθρό απέναντί της :

Ποιοι νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες; Αποκαλύψεις βόμβα! (βίντεο)


Πραγματικό… “ δελτίο θυέλλης”!!
Κάτοικος της περιοχής όπου έγινε το άγριο φονικό του άτυχου Μανώλη Καντάρη καταγγέλλει απίστευτα πράγματα για γνωστούς μεγαλοδημοσιογράφους και βουλευτές…
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΑΘΗΝΑ: ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΕ

απο aftodioikisi.gr

Μπορεί ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, πριν από μερικές ημέρες στον ραδιοσταθμό «Φλας», να εξήρε τις αρετές που έχει η πόλη -αρχαιολογικό πλούτο, μουσεία, μέτωπο προς τη θάλασσα, δηλαδή με λίγα λόγια «τα παλαιά μεγαλεία»-

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΤΕ;

απο ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Του Παναγιώτη Αποστόλου



Οικονομολόγου


Προχθές σε διυπουργική σύσκεψη υπό την προεδρεία του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου αποφασίσθηκε σειρά μέτρων που αφορούν την υποτιθέμενη αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας. Μετείχε δε της συσκέψεως αυτής μεταξύ άλλων και ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Η αμερικανική βουλή υποκλίνεται στη μάχη του Μαραθώνα!

απο peiraxtiri

Η αμερικανική βουλή των αντιπροσώπων, στις 8 Δεκεμβρίου 2010, ενέκρινε με 359 ψήφους υπέρ και μόνον 44 κατά, το ψήφισμα 1704 με το οποίο:

Ποιος είναι ο “ Γιώργος” Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.

απο udemandb

Καταγωγή


Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.


Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον

Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα εβραία την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.

Ανθυπαστυν​όμος-τσιλι​αδόρος Μπουμπούκι !!!

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγαν κι’ οι γάιδαροι!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
απο Ελέυθερη Ζώνη

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Μέσα σε μία μόνο εβδομάδα ζήσαμε:




Τις αποκαλύψεις περί «υπόγειων συνεννοήσεων» του πρωθυπουργού με τον Ντομινίκ Στρος-Καν.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ

Οι ‘Έλληνες στο τέλος θα γελάνε…

«Θέλω να βγω να ουρλιάξω , να διαδηλώσω ,να αποτρέψω, να καθηλώσω, να στείλω τους πραγματικούς υπεύθυνους εκεί που πρέπει……..Αλλά δεν έχω ηγέτη…….»
Αυτό ήταν ένα σχόλιο που διάβασα πρόσφατα σε γνωστό site για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών…..
Και συμφωνώ απολύτως…..
Ηγέτης….. βαριά λέξη……. Κι εμείς τι έχουμε εδώ ;……..
Άλλος απόγονος πρωθυπουργού….. άλλος απόγονος υπουργού…. άλλος απόγονος δικτάτορα…. άλλος δοσίλογου… άλλος αρχαιοκάπηλου…..
Γεμίσαμε σκατά…. Αυτή είναι η αλήθεια…. τα σκατά βγήκαν στην επιφάνεια και κάνουν κουμάντο στην χώρα….. και ξέρετε ποια είναι μια από τις ιδιότητες τους; Να βρωμάνε ….
Αυτό γίνεται σε αυτή την χώρα….. έχει βρωμίσει….. και μεταφορικά και κυριολεκτικά….
Πριν κάποια  χρόνια βρέθηκα στην Αμερική….. και μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι στα προάστια μένανε σε πολύ όμορφα σπίτια με αυλές γεμάτες πράσινο  και δέντρα  δίπλα σε  μεγάλους  δρόμους χωρίς κίνηση….. αλλά δεν έβλεπα κανέναν έξω  παρόλο που  ήταν επτά το απόγευμα……  ήταν όλοι κλεισμένοι σαν τα ποντίκια μέσα στα σπίτια τους από τον φόβο τους και βλέπανε τηλεόραση….

Επανήλθε η πρόσβαση για το thiva nikolas στην πλατφόρμα blogspot

Από χθες το βράδυ η πλατφόρμα του blogspot που χρησιμοποιούμε έπαψε να λειτουργεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανεβάσουμε αναρτήσεις, ούτε εμείς αλλά και εκατοντάδες άλλα blogs σε Ελλάδα και εξωτερικό.Tο thiva nikolas επανέκτησε την λειτουργία του, χάθηκαν βέβαια οι χθεσινές αναρτήσεις.
 Kάποιοι έλεγαν ότι κλείνουν τα blog...Πιστεύουμε σιγά σιγά τις επόμενες ώρες να αποκατασταθεί το πρόβλημα σε όλους. Πιστεύω η blogspot μας οφείλει μια εξήγηση, και πιστεύω να την έχουμε σύντομα. Ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες που παρακολουθούν της αναρτήσεις από τα mail τους, και σήμερα τους έλεγε...




Η σελίδα δεν βρέθηκε


Λυπούμαστε αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο thiva nikolas δεν υπάρχει.





Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!


ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΡΟΣ

ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟ BLUE SKY

απο Ελληνικό Σύνταγμα

Τη συζήτηση με θέμα : ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


(Ο εποικισμός της Ελλάδος με εισβολή αλλοφύλων),

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ο Έλληνας φοβάται να πεθάνει ....

απο peramatozoa



Η αλήθεια σε όλο της το μεγαλείο ! Πικρή ! Ωμή αλλά πραγματική ! Ο


Έλληνας σήμερα φοβάται να πεθάνει ! Φοβάται να ξεσηκωθεί ! Φοβάται να

Απογραφή πληθυσμού - η έξυπνη παγίδα για την αυτόματη μετατροπή όλων μας σε στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών!

απο Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Είναι γνωστό ότι οι κυβερνήσεις των αχυρανθρώπων της Νέας Τάξης, των μικρής εμβέλειας και σπουδαιότητας εξαρτημένων κρατών, δεν καταφεύγουν συχνά σε δημοψηφίσματα.

Επίσκεψη πολυμελούς αντιπροσωπείας από την κατεχόμενη Κατωκοπιά στη γαλλική κωμόπολη Truyes, στα πλαίσια εκδηλώσεων για τη διδυμοποίηση των δύο δήμων.

Προσθήκη λεζάντας
απο diaspora

Επίσκεψη πολυμελούς αντιπροσωπείας από την κατεχόμενη Κατωκοπιά στη γαλλική κωμόπολη Truyes, στα πλαίσια εκδηλώσεων για τη διδυμοποίηση των δύο δήμων.

Σ' αυτή την χώρα μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν Έλληνες


απο apneagr


Σήμερα δεν θα πούμε τα καθιερωμένα που λέγονται τέτοια μέρα. Σήμερα την σφαγή των καπνεργατών της Θεσσαλονίκης το 1936 θα την δούμε με την ματιά των πεταμένων από αυτό το κράτος πολιτών, που ήσυχοι κάθονται και ανέχονται τις αποφάσεις μια «Δημοκρατίας» που είναι ουσιαστικά χειρότερη από την Δικτατορία εκείνων των χρόνων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά.



Αν τον Μανώλη τον έλεγαν Αλέξη...

από φίλο αναγνώστη

Και δεν τον είχαν σφάξει σαν τραγί κάτι λαθρομετανάστες, αλλά τον είχε σκοτώσει ένας αστυνομικός θα είχε καεί όλη η Ελλάδα.


Θα είχαν βγάλει πύρινους λόγους όλοι οι κουλτουριάρηδες και οι αριστεροί για την αξία της ανθρώπινης ζωής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα ΜΑΤ άνοιξαν τα κεφάλια σε γυναίκες [βίντεο]

απο αἰέν ἀριστεύειν

Η βιαιότητα με την οποία τα ΜΑΤ χτύπησαν τους διαδηλωτές στην οδό Πανεπιστημίου δεν περιγράφεται. Έδερναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Οι δύο γυναίκες, που θα δείτε στο βίντεο μέσα στο ασθενοφόρο, είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο των δυνάμεων καταστολής του καθεστώτος. Οι μπάτσοι τις χτύπησαν κατακέφαλα!

ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! – 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝΕ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ:O Περγαντάς αδρανεί στα μεγάλα προβλήματα της Ευρυτανίας.Ή εν μπορεί ή αυθαιρετεί

απο PRASIA.COM

Aιχμές και ευθεία επίθεση του πρώην Νομάρχη


Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην Νομάρχης Ευρυτανίας και νυν Περιφερειακός σύμβουλος κ.Κώστας Κοντογεώργος κατά του Περιφερειάρχη κ.Κ.Περγαντά στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο όσων αφορά την αδράνεια που συντελείτε στα έργα στο νομό.

Κάνουν ό, τι τους συμφέρει, αφήνουν την τρόικα να αρμενίζει

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
απο elzoni.gr

Συγγνώμη, αλλά μήπως έχουν μπει πάλι ανάποδα οι πόλοι; Μια σχεδόν γονιδιακή μανία αυτοκαταστροφής δείχνει να εμποδίζει τους πάντες να ακολουθήσουν την φωνή της λογικής.

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΕΣ

Έχουμε την τάση να προσκυνάμε το τίποτα..
απο RAMNOUSIA

Μόνο αηδία για την βασιλεία ως απομεινάρι του μεσαίωνα.


Ένα τσούρμο άχρηστων που γιορτάζουν την ματαιοδοξία τους.

ΣΣΣΣΣΣΣΣ…. ΤΟ ΥΠΕΞ ΚΟΙΜΑΤΑΙ


απο ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Εφ. Αντιφωνητής 1-5-2011 - Κι ὅμως, στήν ἑλληνική Θράκη εἶναι δυνατόν! Εἶναι δυνατόν 60 τελειόφοιτοι διπλωμάτες τῆς Τουρκίας νά περιοδεύουν στή Θράκη; Εἶναι δυνατόν νά ἁλωνίζουν τήν περιοχή μέ μοναδική τους συνοδεία τόν …Τοῦρκο Πρόξενο Κομοτηνῆς

Καταργούνται επτά γενικά προξενεία της Ελλάδας!

απο defencenet.gr



Η οικονομική κρίση "θερίζει" και τις διπλωματικές εκπροσωπήσεις της χώρας. Με τρία σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων που κατατέθηκαν για επεξεργασία στο Ε' τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας καταργούνται επτά Γενικά Προξενεία της χώρας στο εξωτερικό και δύο Προξενεία, όπως επίσης καταργείται και η μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στη Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση.

ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ...

απο SakTsak

Γράφει ο Gianapo


Στράγγιξαν τους μαστούς της γΕλλάδας.

Ρούφηξαν μέχρι το μεδούλι τους φυσικούς της πόρους.

Το "ae tv" Στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα»



απο aplhrotoi ergazomenoi

Την Τρίτη 10 Μαΐου και ώρα 12.00, οι Εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», με τη συμμετοχή γονέων και σπουδαστών, πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το «Μαργαρίτα» και συμβολικό κλείσιμο της Λ. Πεντέλης, με στόχο την γνωστοποίηση της δραματικής κατάστασης και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Η πεντάμορφη και το τέρας!!!!

απο  H ISTORIA ARXIZEI

Ήταν μια φορά κι ένα καιρό, ένας πλούσιος έμπορος, που είχε τρεις κόρες, αλλά η πιο γλυκιά και η πιο όμορφη ήταν η πιο μικρή, που την έλεγαν Πεντάμορφη.

Εμπρός για τον Μάη του 2011


Δράση. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι καταπιεστές. Ό,τι και αν γράφουμε στο Ιντερνετ ή , όσο πολύ και αν φωνάζουμε με κάθε ευκαιρία, δεν ιδρώνει το αυτί τους. Ούτε ντρέπονται φυσικά, γιατί η ντροπή υποδηλώνει άνθρωπο με συνείδηση, κάτι που αν κάποτε είχαν, τώρα το έχουν ξεχάσει προ πολλού.

La vie en rouge...

απο eyewitnesss

Στη δεκαετία του 1980, ακόμη και μέχρι λίγο τα μέσα της δεκαετίας του '90, στην Ελλάδα υπήρχε το εξής παράξενο φαινόμενο: οι μισοί από μας ήμασταν αριστεροί, οι άλλοι μισοί δεξιοί και η ζωή περνούσε γεμάτη πορείες, διαμαρτυρίες και δήθεν κοινωνικούς αγώνες.

Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Κωπήλατο σκάφος τύπου μικρής γαλέρας μεσαιωνικών χρόνων

που χρησιμοποιούσαν οι Ψαριανοί στις πειρατικές επιχειρήσεις τους.

Χαλκογραφία Λυκούργου Κογεβίνα

ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ
απο Περί Αλός



Κολοβός Γεώργιος
Ερευνητής-Συγγραφέας

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ναυτική Ιστορία»,


τεύχος 6, σελ. 54, Περισκόπιο ΑΠΡ-ΙΟΥΝ. 2006


Επίσης και στο e-books4Greeks






Απόψεις: "Κυρία μου, γιατί τόση "λατρεία" προς τους λαθρο-εποίκους";

απο EPIRUS- ELLAS

Από τον gianniotis


Με έκπληξη διαπιστώσαμε την απεγνωσμένη προσπάθεια και την θρασύτατη απαίτηση της παρουσίας ενός blogger ως αυτόπτη μάρτυρα, εμπρός σε έναν βιασμό νεαρού Γιαννιώτικου ζευγαριού από μία ομάδα αλλοδαπών λαθρο-εποίκων, προκειμένου να τον μαρτυρήσει (!) και να ...μαρτυρηθεί.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΒΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ 4 - 2

απο ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Δημήτρης Σοβατζής

E-mail:sovdim@hotmail.com

Δευτέρα 9 Μα'ι'ου 2011
Δημοτικό Στάδιο Θήβας

5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων υπό τήν Αιγίδα τού Δ.Α.Ο.Θ. τού Δήμου Θηβαίων

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Γιούχαραν και την Τρόικα

απο αἰέν ἀριστεύειν

Δεν πρόλαβαν να φτάσουν στην Αθήνα οι απεσταλμένοι της Τρόικας και δέχθηκαν φραστική επίθεση απο διαδηλωτές στο κέντρο της πόλης.

Φερθείτε σαν απατημένος σύζυγος…

απο αἰέν ἀριστεύειν

Εθνικά…..


Εκεί που κάθεστε αμέριμνοι και νομίζετε ότι ο Γιωργάκης σώζει την Ελλάδα σκάει η βόμβα…..

Ο Γιωργάκης ενώ κέρδισε τις εκλογές λέγοντας το περίφημο «Λεφτά υπάρχουν» και όλοι περιμένουν να πάρουν τις αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό εμφανίζεται το ΔΝΤ και τα αντιλαϊκά μέτρα ……..

Ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας και απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη

απο Koντυλοφόρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΚΙΣΕ


Η μουσική, η τέχνη, στόχο έχει να ενώνει τους ανθρώπους, να ενώνει τους λαούς αλλά και να θυμίζει.

Το έργο λοιπόν του αείμνηστου Ιάκωβου Καμπανέλλη και του Μίκη Θεοδωράκη «Μαουτχάουζεν» είναι ένας ύμνος στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Και αυτό το έργο δεν αλλάζει, δεν λογοκρίνεται.

Μετά την σφαγή του 44χρονου όλοι οι πολιτικοί βρήκαν ευκαιρία να "βγάλουν λόγο"! ------Ντροπή! Εσείς φταίτε για την σημερινή κατάσταση... γιατί δεν αντέδρασε κανένας σας!

απο EPIRUS- ELLAS

Ένας 44χρονος και σήμερα έπεσε νεκρός από τα μαχαιρώματα "ζώων". Από τα χέρια υπανθρώπων, για μια βιντεοκάμερα που είχε στη πλάτη του για να βιντεοσκοπήσει τη γέννηση του παιδιού του.

Αφυπνισθείτε! Eταιρίες θέλουν να πετύχουν το σκοπό τους - Υποσυνείδητα μηνύματα.

απο  EPIRUS- ELLAS

Πριν λίγα χρόνια, στην Ελλάδα αποσύρθηκε από την τηλεόραση η διαφήμιση μιας πολύ γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας για τον εξής λόγο: παρουσίαζε ένα μικρό κοριτσάκι να τρέχει προς τη μητέρα που ήταν έτοιμη να το αγκαλιάσει σφιχτά.

Η τελευταία συνέντευξη του Νίκου Παπάζογλου


απο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Η τελευταία συνέντευξη του Νίκου Παπάζογλου, του ανθρώπου που τίμησε την Ελληνική μουσική σκηνή για 30 και πλέον χρόνια.

Δείτε το βίντεο.

"99" πιέσεις για το ALTER

απο  aplhrotoi ergazomenoi

Υπαγωγή στο άρθρο 99. Τι σημαίνει αυτό? Για τους εργαζόμενους στο ALTER μία ακόμα πίεση. Και η πίεση είναι δράση. Σε κάθε δράση υπάρχει και η αντίδραση.

Παραιτείται ο Ανδρέας Λοβέρδος!

απο αἰέν ἀριστεύειν

«Η αποστολή μου σε Υπ. Εργασίας και Υγείας τελείωσε. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού για τον επόμενο στόχο»




«σε νεφελώδεις υποθέσεις δεν μπορώ να συμβάλω».

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο