Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Kραυγή αγωνίας και απελπισίας προς τον Βουλευτή


"Τα παιδιά που εσείς σώζεται πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο και λιποθυμούν απο τη πείνα"
"Καταφηφίστε και παραιτηθείτε"..
"Οι Ευρυτάνες σας "αγκάλιασαν" και σεις αποδείξατε πως είσαστε ένας απο αυτούς..Είστε υπεύθυνος για αυτό"..
Ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας αναγνώστριας προς τον Βουλευτή Ηλία Καρανίκα


"Κατάγομαι από το νομό Ευρυτανίας.

Δυστυχώς υπήρξα κάποτε και εγώ ψηφοφόρος σας με την ελπίδα πως κάτι καλύτερο θα είχατε να προσφέρετε τόσο στον φτωχό μας νομό όσο και στη χώρα μας.

Δυστυχώς έκανα λάθος.

Ένα λάθος για το όποιο καθημερινά με κάνετε να μετανιώνω πικρά. Ψηφίζετε συστηματικά όλα αυτά που καταστρέφουν τη χώρα μας και οδηγούν τους πολίτες στην εξαθλίωση και την φτώχεια. Εργάζομαι σε νοσοκομείο εδώ και δέκα χρόνια.

Έφτασε η ώρα της αλήθειας για την αλυσίδα Carrefour. Η πληρώνει τις οφειλές της ή πτωχεύει.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στην οποία έλαβε μέρος πλήθος πιστωτών της, έκρινε ότι εν όψει της πιθανότητας επερχόμενης πτώχευσης της εταιρείας Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ, έπρεπε προληπτικά να απαγορευθεί σε αυτήν να προβεί σε κάθε πράξη μεταβίβασης, υποθήκευσης, ενοικίασης, ή κάθε άλλη πράξη που θα επιφέρει αλλαγή στην πραγματική και νομική κατάσταση σε ολόκληρη την ακίνητη περιουσία της εταιρείας, τουλάχιστον μέχρι την συζήτηση των αιτήσεων ασφαλιστικών τον Ιούνιο αλλά και των αλλεπάλληλων αιτήσεων πτωχεύσεως σε βάρος της Carrefour ΑΕ που ξεκινάνε να συζητούνται από τον Απρίλιο φέτος.

ΑΠΌ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ

Η Σκύλλα και η Χάρυβδη ήταν δυο φοβερά τέρατα της θάλασσας. Οι ναυτικοί που κινδύνευαν στα ταξίδια τους από τα απειλητικά κύματα και τις θύελλες, έπλαθαν με τη φαντασία τους μυθικές μορφές, που λυσσομανούσαν και προσπαθούσαν αγριεμένες να τους καταστρέψουν. Έτσι γεννήθηκαν τα δυο τρομακτικά αυτά τέρατα. Οι θαλασσινοί έβαζαν με το νου τους πως δεν επρόκειτο απλώς για δυνατό άνεμο και για θεόρατα κύματα. Πίστευαν ότι κάτι περισσότερο κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά, κάποιο πλάσμα κακό στην ψυχή και τρομερό στην όψη, που γύρευε το χαμό τους· αυτό προκαλούσε όλη τη φοβερή αναταραχή και η κακοκαιρία δεν ήταν τυχαία.

Σημαία ανεξαρτησίας σηκώνει το Καστελλόριζο ! ! !

Το Καστελόριζο επιστρέφει στη Δραχμή ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το Κράτος
Η Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο (κόκκινο φρούριο), αποτελεί το νοτιανατολικότερο άκρο της Ευρώπης. Απέχει μόλις 2 ναυτικά μίλια από τις τουρκικές ακτές και οι 450 κάτοικοί της (μαζί και οι στρατιώτες) νιώθουν καθημερινά την «καυτή ανάσα» της γείτονας από πάνω τους.

Αστυνομικός προς τα ΜΑΤ: «ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ»

Ειμαι αστυνομικος εδω και 23 χρονια Ειμαι στην ΠΟΑΣΥ εδω και 7 χρονια. Ειναι η πρωτη φορα που νιωθω οτι ολα αυτα τα χρονια επιανα και εβαζα φυλακη λαθος ανθρωπους. Μια ζωη προβατακια μας ηθελαν και αυτο τους προσφεραμε. Εδω και δυο χρονια 300 αρχιδια που δεν εχουν δουλεψει ουτε μια μερα στην ζωη τους ηρθαν και πηραν τα ονειρα μου. Καλω ολα τα παιδια της ΥΑΤ της ΥΜΕΤ για μια φορα να κανουν αυτο που πρεπει για την ΕΛΛΑΔΑ

Panos Kammenos:ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

... ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΧΤΥΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΙΣ 12:45 - 13:00 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Πούλησαν η ενεχυρίασαν, τον χρυσό της Ελλάδος;

Όλα ξεκίνησαν με την ερώτηση του αργυρώνητου βουλευτή του ΛΑγΟΣ Αϊβαλιώτη, με την οποία ζητούσε να μάθει τα αποθεματικά του Ελληνικού κράτους σε χρυσό αλλά και το που βρίσκονται…


Η απάντηση που πήρε, όχι από τον αρμόδιο υπουργό αλλά από την τράπεζα της Ελλάδας και τον κύριο Προβόπουλο είναι ότι “μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού για ιστορικούς λόγους”!!

Εδώ είναι το…

Πρόταση μομφής ετοιμάζουν Αριστερά-Καμμένος-Κουρουμπλής

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις ικανές να μπλοκάρουν και την ψηφοφορία της ΚυριακήςΠρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου ετοιμάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτές που συγκροτούν το αντιμνημονιακό μέτωπο εντός του Κοινοβουλίου.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία συλλογής υπογραφών, που στόχο έχει τη συγκέντρωση του απαιτούμενου αριθμού των βουλευτών προκειμένου να κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, οι εμπνευστές της ιδέας βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου τους.

....ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ...

Ανοικτή επιστολή προς κάθε Συνέλληνα

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,

Τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, η χώρα μου κινδυνεύει. Το εγχώριο πολιτικό σύστημα, οι εντολοδόχοι των Βρυξελλών, του Δ’ Ράιχ και της τρόικας, αύριο θα υπογράψουν τη θανατική καταδίκη ενός ολόκληρου λαού.

Τα μέτρα λιτότητας, η φοροεπιδρομή, η ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας μέσω του τέλους ακινήτων, η περικοπή μισθών και συντάξεων, οδηγούν το εύρωστο δυναμικό της χώρας στη μετανάστευση και τις ευπαθείς ομάδες σε αργό και βασανιστικό θάνατο.

Προσοχή: Την Κυριακή κρίνονται τα πάντα. Αγγλικό Δίκαιο, Τραπεζίτες, υπερεξουσία Προβόπουλου. Κάθε ένας βουλευτής προ των ευθυνών του.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ


ΜΟΝΟ 3/Τρία άρθρα θα κληθεί να ψηφίσει η Ολομέλεια της Βουλής την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 συγκεκριμένα

Το ΠΡΩΤΟ θα είναι για το PSI, για τους τύπους και μόνο θα γίνει αυτό είναι μέρος του σχεδίου για να εξασφαλιστεί η νέα Δανειακή σύμβαση και η έκδοση των νέων Ομολόγων ΟΛΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ όπου ανεπιφύλακτα ως Εθνική – Κρατική οντότητα θα παραιτούμαστε άπαντα τα δικαιώματα μας ακόμα και αυτό της απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας.

Το ΔΕΥΤΕΡΟ για την κεφαλαιοποίηση των Τραπεζών...

Άθλιες μεθοδεύσεις-περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις..Μήπως οδηγούν την Ελλάδα σε ένα νέο 1897 ;;

Γράφαμε εδώ ότι σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο,και την 4η Μετάφραση Επικαιροποιημένου Προγράμματος , το 2015 οι λειτουργικές δαπάνες των Ενόπλων δυνάμεων θα ανέρχονται σε 234 εκατ. ευρώ, από 1.112 δις ευρώ που ήταν το 2009.
Οι δαπάνες θα είναι δηλαδή μειωμένες κατά 79 % σε σχέση με το 2009 και 69 % σε σχέση με το 2011.
Μόλις προχθές και προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του 2012, περικόπτονται κατά 400 εκατ. ευρώ οι δημόσιες επενδύσεις, κατά 300 εκατ. ευρώ τα εξοπλιστικά προγράμματα, κατά 1,1 δισ. ευρώ οι φαρμακευτικές δαπάνες. (διευκρίνηση δαπάνες για εξοπλιστικά προγράμματα δεν υπάρχουν..)
Ας έρθουμε όμως στο σήμερα 

Καμμένος: «Ο Σαμαράς υπονομεύει την Νέα Δημοκρατία…»…

«Ο Σαμαράς υπονομεύει την Νέα Δημοκρατία με τις κολοτούμπες και τις οβιδιακές του μεταβολές».  Αυτό, μεταξύ των άλλων, γράφει στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος στη διεύθυνση  http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=106218486173114&id=255561140084.
Και συνεχίζει «Η  κυβέρνηση Παπαδήμου που καταρρέει δεν στηρίζεται από εμένα αλλά με εντολή Σαμαρά από την ΝΔ για αυτόν ακριβώς τον λόγο της μη παροχής στήριξης στον Παπακωνσταντίνου, στον Σηφουνάκη στον Πάγκαλο διεγράφην μετά από 19 χρόνια από την ΚΟ της νέας Δημοκρατίας».

"To κακό παιδί της ΕΕ" & θερμός φιλέλληνας (βίντεο)

Αυθόρμητος, ιδιόρρυθμος, αντισυμβατικός, «εκρηκτικός», υπέρμετρα ειλικρινής. Αυτές είναι μόνο μερικές λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν την περίπτωση του Bρετανού ευρωσκεπτικιστή ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στην Ελλάδα για τα «βέλη» που έχει εκτοξέυσει ενάντια στην ηγεσία της Ε.Ε. με αφορμή την οικονομική περιπέτεια της χώρας μας.

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡ​ΊΟΥ

ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΘΕΊ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉΤΟ ΠΡΩΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΊΣΘΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟ .

Αναρωτιέμαι, πόσο ψέμα μπορούν να μας πασάρουν ακόμα;


Μας λένε ότι θα καταδικάσουν ερήμην το λαό στην πείνα, στην εξαθλίωση, στην ανεργία για να τον… σώσουν.

Μας λένε, επίσης, ότι αυτή η «σωτηρία» θα έρθει από το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ, το οποίο – προσθέτουν – είναι απαραίτητο για να υπάρχουν μισθοί (ποιοι μισθοί;;;), για να υπάρχουν συντάξεις (ποιες συντάξεις;)!

Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός: "Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία και θα τραβηχτεί το κεφάλαιο..."


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ : Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία άφιξης "γερμανών αστυνομικών"!

''''''ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!''''''''....ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ...ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ''ΓΕΡΜΑΝΟΙ''' ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ...


ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Κ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ....ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ , ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ....'''''''''

Μετά από έρευνα που έγινε από φίλους που είχαν πρόσβαση στο αεροδρόμιο η είδηση επιβεβαιώθηκε!

Πιο συγκεκριμένα :

ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ...



Τα πούλησαν όλα. Και γι αυτόν τον απόλυτο ξευτιλισμό, είναι συνυπεύθυνοι όλοι.


Η πολυδιαφημισμένη τους «αντίσταση»… ο πολυσυζητημένος τους αγώνας… και η υποτιθέμενη περηφάνια με την οποία δήλωναν ότι θα αντιμετωπίσουν τις προτάσεις των κατοχικών, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η απόλυτη υποταγή, η απόλυτη ταπείνωση, η παράδοση και του τελευταίου ίχνους της αξιοπρέπειάς τους, στους υπαλληλίσκους του σουλτανάτου.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. φοβάται στάση των ΜΑΤ!

  • “Ασκήσεις αίματος” από την ΕΛ.ΑΣ. το Σαββατοκύριακο
  • Πρόβες αναρχικών και Χρυσής Αυγής για σύγκρουση με την Αστυνομία
  • Στόχος των ΜΑΤ οι ομάδες πολιτών που θα ακολουθούν την Ελληνική σημαία!
Σε κατάσταση πλήρους συναγερμού βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις ολόκληρης της Αττικής ενώ πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι εκατοντάδες αστυνομικοί καταφθάνουν από την περιφέρεια για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους της Αθήνας στις δύσκολες ώρες που έρχονται.

Διαλύεται το ΛΑΟΣ;

Τέθηκαν οι παραιτήσεις των 4 στελεχών του ΛΑΟΣ στην Κυβέρνηση και αμέσως μετά ξέσπασε μια άνευ προηγουμένου εσωκομματική κρίση. Οι 2 εκ των 4 Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης πήραν θέση υπέρ των μέτρων και δήλωσαν ότι θα τα ψηφίσουν και στην συνέχεια σύμφωνα με πληρoφορίες παραιτήθηκε από το ΛΑΟΣ ο αν. υπουργός Άμυνα Γεωργίου πρ. πρέσβης.

Επί ποδός πολέμου η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει διαδηλώσεων


Σε πλήρη εφαρμογή μπαίνει από σήμερα το σχέδιο της Αστυνομίας για το συλλαλητήριο του Συντάγματος, με αυξημένη αστυνόμευση, περιπολίες, αλλά προληπτικούς ελέγχους.

Η κυβέρνηση φοβάται «θερμή υποδοχή» από τους κουκουλοφόρους και γι’ αυτό όλες οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού. Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση σήμερα το απόγευμα το Σύνταγμα να παρουσιάζει την εικόνα του περασμένου Ιουνίου, όπου για πολλές ώρες διαδραματίζονταν οδομαχίες μεταξύ ΜΑΤατζήδων και νεαρών… Τότε που έπεσαν 2.000 χημικά και 100άδες βόμβες κρότου-λάμψης.

Η πιο απομονωμένη Pub στον κόσμο-Photos


Στο βόρειο τμήμα του Yorkshire, και σε υψόμετρο 1732 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, 11 km από την πλησιέστερη πόλη , υπάρχει η πλέον απομονωμένο pub στον κόσμο. Ο φωτογράφος Gary Calton και ο ανταποκριτής Tracy McVeigh έφτασαν εκεί  για να μάθετε γι`αυτή την pub .

Καζάκης: Αποκαλύπτε​ται σιγά σιγά ο ύποπτος ανθελληνικ​ός ρόλος του

ΕΡΕΥΝΑ: Αυτός είναι ο τυχοδιώκτης Henry Noel Brailsford, του οποίου το βιβλίο του 1906 για τις «ράτσες της Μακεδονίας», μετέφρασε το 2006 ο Φον Δημητράκης Καζάκης.

=== Ο Φον Δημητράκης Καζάκης, το 2006, επέλεξε να είναι ο μεταφραστής του βιβλίου «Macedonia: Its Races and Their Future» (Μακεδονία: Οι Ράτσες -φυλές- και η προοπτική τους), του τυχοδιώκτη και έμμισθου πράκτορα του Βρετανικού ιμπεριαλισμού και της επίσημης Βρετανικής κυβερνητικής αποικιοκρατίας, Henry Noel Brailsford.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δραματικές εξελίξεις – Παραιτήσεις υπουργών και βουλευτών – Αναμένονται πρωτοβουλίες Σαμαρά

Οι εξελίξεις είναι πλέον καταιγιστικές και ο Παπαδήμος επιχειρεί να συγκρατήσει το τσουνάμι που έρχεται. Σε εμφανή κατάσταση αμηχανίας και δυσκολίας είπε πριν από λίγο στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι πρώτα θα τελειώσει η συζήτηση στη Βουλή (δηλαδή πρώτα θα ψηφιστούν τα μέτρα) και μετά θα αλλάξουν οι υπουργοί.
Εν όψει των κρίσιμων εξελίξεων στο υπουργικό συμβούλιο και τις παραιτήσεις υπουργών του ΛΑΟΣ αναβάλλεται για αύριο η προγραμματισμένη για σήμερα το βραδύ συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 μπορέσαμε να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης ( ΔΠΧ ) όπου ως γνωστόν έχουμε καταθέσει προσφυγή κατʼ άρθρον 15 της Συνθήκης της Ρώμης κατά του ΓΑΠ και όσων τον στηρίζουν ( το οποίο συμπεριλαμβάνει και την τωρινή κατοχική κυβέρνηση παπαδήμου και την τρόϊκα και άλλους ) για να δούμε την πορεία της υπόθεσης.


Η πάγια τακτική του ΔΠΧ είναι να μην δίνει ο τηλεφωνητής πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο στέλεχος τμήματος του, και ιδιαιτέρως όχι του γραφείου του εισαγγελέα. Αυτό προσπάθησε στην αρχή να το κάνει και στην δική μας περίπτωση.

Κατεπείγου​σα πρόσκληση στα αντινεοταξ​ίτικα κόμματα και κινήματα της Ευρώπης, να στείλουν παρατηρητέ​ς στη διαδήλωση του ελληνικού Λαού, την Κυριακή στο Σύνταγμα.

Κατεπείγουσα πρόσκληση στα αντινεοταξίτικα κόμματα και κινήματα της Ευρώπης, να στείλουν κατεπειγόντως παρατηρητές στις διαδηλώσεις του ελληνικού Λαού την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα, απέστειλε το Πατριωτικό Μέτωπο.Δεδομένης της μεταφοράς χιλιάδων αστυνομικών από όλη την περιφέρεια στην Αθήνα, (γεγονός που κατήγγειλε η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ΠΟΑΣΥ) και της απόφασης της κατοχικής κυβέρνησης να χτυπήσει τους διαδηλωτές με κάθε μέσο, έτσι ώστε να ψηφισθεί η προδοσία του Έθνους και του Λαού μας, η κίνηση αυτή του Κινήματος, κρίθηκε άκρως κατεπείγουσα και αναγκαία.Τα αντινεοταξίτικα κόμματα, πολιτικοί συνασπισμοί και κινήματα που κλήθηκαν...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΚΥΛΙΟΜΕΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ:

1.     Δ. Ε. Ηλεκτρολόγος2.     Δ.Ε. Οδηγός3.     Δ.Ε. Τεχνίτης Οικοδόμος4.     Δ.Ε. Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής5.     Δ.Ε. Τεχνίτης Σιδεράς6.     Δ.Ε. Υδραυλικός7.     Δ.Ε. Χειριστής Μηχανημάτων8.     Υ.Ε. Εργάτης Γενικών Καθηκόντων Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ΑΝΕΡΓΩΝ Θηβαίων Δημοτών, οι οποίοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι μπορούν να απευθυνθούν στα Δημοτικά Καταστήματα (Θήβας-Γραφείο Τύπου, Βαγίων, Καπαρελλίου, Δομβραίνας) στα ΚΕΠ (Θήβας, Καπαρελλίου, Βαγίων) προκειμένου...

ΜΙΚΗΣ-ΓΛΕΖ​ΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΕΝΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


Θα είναι εκεί. Στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή. Μαζί με εμάς, μαζί με όλους τους Έλληνες. Δυο μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας, δύο ιστορικά σύμβολα αντίστασης και αλληλεγγύης, ο Μανώλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης, σ’ αυτές τις δύσκολες για την πατρίδα ώρες, κατεβαίνουν για άλλη και φορά στους δρόμους μαζί μας, διαδηλώνουν και μας προσκαλούν:

Μια φωτογραφία που τα λέει όλα

Το  κλίμα στο χθεσινό  Eurogroup ανάγλυφο στη φωτογραφία......
από kafeneio

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΗΒΑΣ


Από Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2012 έως Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012
Εκτός Δευτέρας

ώρα έναρξης: 21:15 μ.μ.

UNDERWORLD: Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Υπόθεση:

Joey, το θαύμα: το αγόρι που αρνήθηκε να πεθάνει.


Η Kristen Page ξύπνησε ξαφνικά κατά τη διάρκεια μιας ζεστής νύχτας του Μάη, νιώθοντας μούσκεμα. Λίγους μήνες νωρίτερα , η μητέρα τριών παιδιών φοβόταν να κάνει τεστ εγκυμοσύνης όταν είχε καθυστέρηση. Η Kristen είχε φτάσει στα όριά της με τα ζωηρά παιδιά της, ηλικίας 2 έως 7 ετών, αλλά ο άντρας της Matt την ενθάρρυνε λέγοντας της πως «μαζί θα βρούμε λύση, θα τα καταφέρουμε» .

Αποκάλυψη. Το σχέδιο Σαμαρά καταλήγει με άμεσο αίτημα παραίτησης Παπαδήμου

Τις τελευταίες ώρες κύκλοι κοντά στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας διαρρέουν το σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά με τίτλο "φυγή προς τα εμπρός"


Το σχέδιο ξεκίνησε χθες με το διάγγελμα Σαμαρά στον Ελληνικό λαό, τις εξηγήσεις για τη στάση του και το αίτημα για εκλογές.

Σήμερα το απόγευμα στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα αποφασιστεί η ψήφιση της δανειακής σύμβασης γνωρίζοντας ότι θα υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις αλλά όχι πολλές από βουλευτές.

Νέο τριήμερο θρίλερ, ενόψει άλλης μιας «συννεφιασμένης Κυριακής»

Με το βλέμμα στραμμένο στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο μεγάλων κομμάτων και στη συμπεριφορά τους κατά την ψηφοφορία της Κυριακής συνεχίζονται οι κραδασμοί που επέφερε η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών επί της 5ης αναθεώρησης του Μνημονίου μετά από πολυήμερη διελκυστίνδα.

Εντάλματα σύλληψης των εκπροσώπων της τρόικας ζητούν οι Αστυνομικοί

Την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης των εκπροσώπων της τρόικας ζητεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, καταγγέλλοντας σωρεία παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας, όπως είναι «η εκβίαση, η συγκεκαλυμμένη προώθηση κατάργησης ή συρρίκνωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και της εθνικής κυριαρχίας, η προσβολή άλλων ουσιωδών εννόμων αγαθών του ελληνικού λαού κλπ».

Μέχρι τέλος του 2012, ο στόχος είναι να μπουν "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μαριονέττες σε όλη την Μεσόγειο

Μέχρι και μαχητικά αεροσκάφη έστειλε εναντίον των διαδηλωτών ο Καντάφι. Πάνω από 300 οι νεκροί από την αρχή της "αυθόρμητης" λαϊκής εξέγερσης. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο στόχος μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν μπει "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μαριονέττες σε όλη την Μεσόγειο και οι πολύ αισιόδοξοι στο στρατόπεδο της νέας τάξης, προβλέπουν ακόμη και ανατροπή του Αχμαντινετζάντ στο Ιράν.

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:«Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής»


Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 16 του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

Ημερίδα για τον Ασωπό Τα αγροτικά προϊόντα της Βοιωτίας είναι ποιοτικά και ασφαλή για τη δημόσια υγεία

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς παρευρέθηκε σήμερα Παρασκευή 10/02 σε ημερίδα που διοργάνωσε το ΥΠΕΚΑ και συμμετείχε η Περιφέρεια με θέμα «Ασωπός δύο χρόνια μετά – Πορεία υλοποίησης του προγράμματος ολοκληρωμένης διαχείρισης της περιβαλλοντικής κρίσης».


Την έναρξη των διαδικασιών στην ημερίδα κήρυξε ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Παπακωνσταντίνου και εισηγήθηκαν θέματα Γενικοί Γραμματείς και Ειδικοί Γραμματείς υπουργείων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ο Δήμος Τανάγρας, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής του Ασωπού.

Το πολιτικό σύστημα καταρρέει

Μέρες τώρα υπήρχαν τα προεόρτια αλλά από σήμερα αρχίζει η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος με εκκωφαντικό θόρυβο.


Τα μέτρα που αποφάσισαν προχθές ούτε την Ελλάδα σώζουν ούτε οι Ελληνες τα αντέχουν.

Ετσι φυσιολογικά άρχισε η πλήρης αποσύνθεση

Στο ΠαΣοΚ παραιτήθηκε από Υφυπουργός ο Κουτσούκος , από ........

Δημιουργήθηκε το Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας!!

Μετά από 38 χρόνια από την ανακάλυψη της πυραμίδας, και εφόσον οι πολιτικοί της Θήβας δεν πρόσφεραν το παραμικρό στον τομέα της Ιστορικής κληρονομιάς της πόλης, οι πολίτες πήραν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν το Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας,.μετά από προτροπή του καθηγητή και εφευρέτη της βαθμιδωτής πυραμίδας κ.Σπυρόπουλο.


Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν δυναμικό παρόν στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο. δείτε τα βίντεο...

Οταν ληφθεί το πρώτο αναπτυξιακό μέτρο θα το καταλάβουμε.

Εδω και δυόμιση περίπου χρόνια η χώρα βυθίζεται με ραγδαίο τρόπο στην ύφεση και στην υπανάπτυξη. Ολα τα σχέδια που εφαρμόσθηκαν αυτό είχαν σαν σκοπό άλλωστε παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις των Ελλήνων πολιτικών και των ξένων δανειστών.


Μνημόνιο 1, Μεσοπρόθεσμο, Συμφωνία 26ης Οκτωβρίου, Νόμοι, Υπουργικές αποφάσεις και διατάγματα στηρίχθηκαν σε μία και μόνη θέση, στην στήριξη των πλουσίων και των τραπεζών.

ΩΣ ΕΔΩ !

Τα περιθώρια και η υπομονή των Ελλήνων έχουν πια εξαντληθεί.Καλούμε τον Λαό να κατακλύσει τους δρόμους και τις πλατείες σε όλη τη χώρα, απαιτώντας να μην υπογραφεί η θανατική καταδίκη της πατρίδας μας που είναι η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης.Όλοι στους δρόμους.   Μανώλης Γλέζος, Μίκης Θεοδωράκης, Γιώργος Κασιμάτης ΕΝΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ   (Ε.ΛΑ.Δ.Α.)

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή στο Δήμαρχο Θηβαίων

Κύριε Δήμαρχε ,


Με ιδιαίτερη λύπη , ως θεατρική ομάδα της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας ( Θηβαϊκή Σκηνή) που δραστηριοποιείται στην πόλη μας , διαπιστώσαμε την πρόχειρη και αδιάφορη αντιμετώπιση προς εμάς , σχετικά με τη διάθεση αίθουσας ώστε να ανέβει παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό .

Συγκεκριμένα...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΠΡ​ΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΝΔΟΣ

Θέμα: «1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Συντονισμού και Εξειδίκευσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης Πίνδου


(Πρόγραμμα Πίνδος)

Με τη συμμετοχή και την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08/02/2012 στο Υ.Π.Α.Α.Ν, η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Συντονισμού & Εξειδίκευσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης Πίνδου (Πρόγραμμα ΠΙΝΔΟΣ), υπό την προεδρεία του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας , κ. Θάνου Μωραΐτη.

Ο Σαμαράς "αυτοκτόνησε" πολιτικά

Αντωνη Σαμαρά, σήμερα 09/02/2012 έβαλες μονος σου το πολιτικο σου τέλος, οπως και της ΝΔ.Φαίνεται ζήλεψες την πορεια του Γιωργάκη και ακολουθησες κατα πόδας. Ούτε την ψηφο σου δεν θα βρεις οταν γινουν εκλογές. Προδότες.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΘΗΒΩΝ ΚΑΛΕΣΜΑ 9-2-2012

Με τους καλύτερους οιωνούς, παρουσία του αρχαιολόγου κ. Θεόδωρου Σπυρόπουλου ,του αντιδημάρχου Θηβαίων κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη και άλλων επισήμων, θα κάνει τα πρώτα του βήματα το " Φροντιστήριον Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας ", που σαν κύρια αποστολή του θα έχει να ξεθάψει την Πυραμίδα των Θηβών, αλλά και να διοργανώνει σεμινάρια αρχαιολογικού και πολητιστικού ενδιαφέροντος. Καλούνται όλοι οι Θηβαίοι (και όχι μόνον) που ενδιαφέρονται...

Τρόικα: Εχετε 15 ημέρες διορία να συμφωνήσετε

Της Μαρίνας Μάνη


Χωρίς αποτέλεσμα έληξε στις έξι το πρωί ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ του πρωθυπουργού και των επικεφαλής της τρόικας.

Μπροστά στο αδιέξοδο, οι τελευταίοι δέχθηκαν να δώσουν 15ήμερη διορία στην κυβέρνηση προκειμένου να βρει τις πηγές απ΄όπου θα αντλήσει τα 300 εκατ. ευρώ που απομένουν για να κλείσει το νέο οικονομικό πρόγραμμα. Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, τότε και τα 600 εκατ. της αρχικής “τρύπας” θα απαιτηθεί (εκ νέου) να βρεθούν από τις επικουρικές.

Εκεί όπου οι διαπραγματεύσεις μετατρέπονται σε διευκρινήσεις

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου


Δεν ήταν διαπραγμάτευση αυτή με την τρόικα. Μια απέραντη διευκρίνιση ήταν και έτσι θα παραμείνει. Απορίες είχαν οι αρχηγοί και απορίες θα συνεχίζουν να έχουν, ενώ τραβούν την σκανδάλη του πιστολιού του Γιώργου όλοι μαζί. Ναι, αλλά ο αγώνας για να σωθούν οι συντάξεις δεν είναι διαπραγμάτευση; Πώς, ανεκδοτολογικώς! Το κόλπο είναι........

Και ύστερα ζήσαμε καλά. Ξυπνήσαμε.


γράφει ο αρισταρχος
Χθες, ζήσαμε τον μπερντέ σ’ όλο του το μεγαλείο. Συσκέψεις επί συσκέψεων, ώρες ατέλειωτες διαβούλευσης για μέτρα που ήταν … προαποφασισμένα.
Τερτίπια καλοπαιγμένου θέατρου από Σαμαρά, αγωνία και τρόμος από Καρατζαφέρη για το 3% στις δημοσκοπήσεις από Χρυσή Αυγή. Εκκωφαντική σιωπή από τον ΓΑΠ με παράπλευρες δηλώσεις από το περιβάλλον για μακροημέρευση του Παπαδήμου.
Συγκέντρωσαν τεχνηέντως την απελπισία του κόσμου σε μια «εκκρεμότητα» περί επικουρικού. Φεύγει η προσοχή από το μεγάλο ζητούμενο.

Και οι δέκα (ήρωες της Ζήμενς) ήσαν υπέροχοι

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Συγγνώμη αν ενοχλώ – και μάλιστα την κρίσιμη ώρα μιας ακόμη διάσωσης της χώρας – αλλά κατάλαβε κανείς τι ακριβώς συνέβη προχθές με την υπόθεση της Ζήμενς;

Στα μουλωχτά και εν μέσω απανωτών συσκέψεων, διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων (λέμε τώρα) για τη νέα δανειακή σύμβαση, συνεδρίασε και η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου ομόφωνα (εξαιρουμένου του ΚΚΕ) αποφασίστηκε να προχωρήσει η σύμβαση με την γερμανική εταιρία, ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα επέκτασης του Μετρό και να λειτουργήσουν σε ένα χρόνο οι επτά νέοι σταθμοί – έργο που είχε μπλοκαριστεί λόγω της γνωστής υπόθεσης από τον Ιούνιο του 2009.

Από το 120% του κακού Καραμανλή, στο 160% με ΔΝΤ! Που είστε τώρα ζώα;

Που είναι τώρα αυτοί οι Μ@Λ@ΚΕΣ που θα έσωζαν την Ελλάδα με το να την βάλουν στο ΔΝΤ;;;;; κυρία Eurostat γιατί δεν μας λες και σε πόσα ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ανέρχεται σήμερα το Ελληνικό χρέος;;


Στο 159,1% του ΑΕΠ ανήλθε το ελληνικό κρατικό χρέος στο γ΄ τρίμηνο του 2011

Το υψηλότερο ποσοστό δημόσιου χρέους στην ευρωζώνη και συγκεκριμένα 159,1% εμφανίζει η Ελλάδα στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2011 σε ότι αφορά στη σχέση χρέους προς ΑΕΠ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat ακολουθεί η Ιταλία με 119,6% και τρίτη η Πορτογαλία με ποσοστό 110,1%.

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, οι: ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Το FACEBOOK δεν εφαρμόζει το “Delete This Photo”, έχεις αναρωτηθεί, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Γιατί όταν κάποιος επιλέγει “Delete This Photo”, στο FACEBOOK και θέλει να διαγράψει τις φωτογραφίες του άμεσα και ολοκληρωτικά, αυτό δεν γίνετε ούτε “άμεσα” ούτε “ολοκληρωτικά”;


Ανεβάζετε φωτογραφίες οικογενειακές, των παιδιών σας, (ειδικά των νεογέννητων, πόσο υπερφίαλα χαζή, είναι αυτή η πράξη σας ! ) φωτογραφίες σας προσωπικές στο FACEBOOK χωρίς να σκεφτείτε ούτε λεπτό τις συνέπειες αυτής σας της πράξης. Εν τούτοις όταν το κάνετε και ΕΚΘΕΤΕΤΕ τον εαυτό σας ή αδύναμα πρόσωπα όπως τα παιδιά σας....

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης.. (Βίντεο)

Πριν λίγο και στον αέρα μέσω της τηλεόρασης του ΜΕΓΚΑ, παραιτήθηκε από τη θέση του Γραμματέα του Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Μανώλης.


“Δεν μπορώ να εκφράσω θεσμικά αυτόν τον κόσμο της εργασίας και τους επιστημονικούς συλλόγους που εκπροσωπώ.

Δεν είναι έντιμο να παραμείνω σε αυτή τη θέση”, υποστήριξε.

Δείτε τι έγινε στον χοντρό καυγά Σαμαρά Βενιζέλου χθες τη νύχτα.

Υψηλοί τόνοι και το θερμόμετρι στα ύψη στη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.


Σε κάποια στιγμή ξέσπασε καυγάς μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου όταν ειχε κληθεί ο Βενιζέλος μέσα στη σύσκεψη.

Οι δύο άντρες είχαν ένα .......

ΣΕΚ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - Μαθητικός Διαγωνισμο​ς Νομού Βοιωτίας 2012

Πρωτη ανακοινωση

 Σ.Ε.Κ. Λιβαδειάς - Μαθητικός Διαγωνισμός Νομού Βοιωτίας 2012  Το Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο (Σ.Ε.Κ.) Λιβαδειάς στο πλαίσιο ανάπτυξης δράσεων του για το σχολικό έτος 2011-2012, διοργανώνει μαθητικό διαγωνισμό υπό την αιγίδα της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης  για τους μαθητές του Νομού Βοιωτίας με τίτλο: ‘ ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ’ Πληροφορίες για το διαγωνισμό στο επισυναπτόμενο έγγραφο pdf. Παρακαλώ να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Σχολείου σας για ενημέρωση των μαθητών του Νομού Βοιωτιάς Με εκτίμηση, Ο  Δ/ντης     Δρ. Κωνσταντίνος Καλοβρέκτης

Ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τον ετήσιο κυλιόμενο πίνακα κατάταξης ανέργων του ΟΑΕΔ.


Ξεκινάει στις 9 Φεβρουαρίου 2012 και ολοκληρώνεται στις 29 Φεβρουαρίου 2012, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο ειδικό πεδίο του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ (http://ait.oaed.gr/), από όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν σε Δήμους, Συνδέσμους και Νομικά τους Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου ως προσωπικό «για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία».

Στις 19 Φεβρουαρίο​υ στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, η ημερίδα για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας.

Στις 19 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, η ημερίδα για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας.Για την Κυριακή  19 Φεβρουαρίου, στη 1 το μεσημέρι και στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, προγραμματίσθηκε  η επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει το Πατριωτικό Μέτωπο,  με θέμα  το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας.Στην ημερίδα αυτή η οποία θα επιχειρήσει να διερευνήσει σε βάθος την διεθνή αυτή συνθήκη η οποία σημειωτέον είναι εν ισχύ, ομιλητές-εισηγητές είναι: Ο καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Δρ. Φάνης Μαλκίδης, ο Βαλκανολόγος – Ρωμανιστής, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αχιλλέας Λαζάρου, ο δικηγόρος  και Πρόεδρος του Συλλόγου Κονιτσιωτών...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ​Σ:ΔΙΑΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Υπόμνημα – διάβημα απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και βιοτεχνων επαρχιας ΘΗΒΑΣ προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, σχετικά με την ρύθμιση των φορολογικών υποχρεώσεων.


Αναλυτικά η επιστολή:

«Η δραματική κατάσταση της οικονομίας που σήμερα ζούμε και οι εξωφρενικές εντολές της Τρόικας για συντομότερη εξασφάλιση των δανειακών τους απαιτήσεων, έχουν οδηγήσει την Κυβέρνηση να λαμβάνει απροκάλυπτες αποφάσεις που γονατίζουν τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΤΑΒΕΡΝΩΝ:ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΤΑΒΕΡΝΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

Το ΔΣ του σωματείου εστιατόρων- καφετεριών μετά τη συνάντηση με το Δήμαρχο κο Σπύρο Νικολάου, τους εκπροσώπους του Δήμου αλλά και των καταστηματαρχών του πεζοδρόμου της Επαμεινώνδου και της Κεντρικής Πλατείας, που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο, αποφάσισε και προτείνει: 

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο