Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Ασωπίας από το θάνατο του 58χρονου.

Ανάστατη είναι η κοινωνία του δημοτικού διαμερίσματος Ασωπίας (του Δήμου Τανάγρας) από το θάνατο του 58χρονου.

Συγκεκριμένα, 64χρονος κάτοικος Αττικής ιδιοκτήτης εργοταξίου στο Σχηματάρι, την Κυριακή το απόγευμα λίγο μετά τις 4 πυροβόλησε τον έναν από τους δυο άντρες που βρέθηκαν στο εργοτάξιό του, ισχυριζόμενος ότι πήγαν για να τον κλέψουν. Πρόκειται για δυο άντρες 58 και 42 ετών κατοίκων Ασωπίας.

Ο 64χρονος όταν είδε τα δύο άτομα στον υπαίθριο χώρο του εργοταξίου, στο Σχηματάρι, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πυροβόλησε εναντίον τους, τραυματίζοντας τον 58χρονο στο αριστερό του πόδι, ενώ ακινητοποίησε και τον νεότερο δράστη. Λίγο αργότερα, ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Το ThivaPost βρέθηκε στην Ασωπία, και μας έκανε εντύπωση, που όλοι οι κάτοικοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον 58χρονο συχωριανό τους.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι έχασε την Ζωή του με αυτό τον τρόπο» έλεγαν, και σημείωναν ότι επρόκειτο για έναν Νοικοκύρη συχωριανό τους.

Ο 64χρονος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ο 42χρονος με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Θηβών.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο