Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

“ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ”.

“ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ”.
ΠΟΙΟΥΣ  ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ  Η  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  κ.ΕΥΤΕΡΠΗ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ;   ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΤΟΝ ....ΚΑΘΡΕΦΤΗ;

 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
           

 Πριν από μία δεκαετία κανείς δεν φανταζόταν,  πως στο 2014, θα είχαν απαξιωθεί στην συνείδηση των Ελλήνων, όλες οι ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, που διαμορφώνουν με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους  τον κοινωνικό ιστό.
 
            Και φθάσαμε σήμερα λοιπόν, οι κάποτε σεβαστές θεσμικές εξουσίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και του συνόλου των βουλευτών της νομοθετικής εξουσίας, να έχουν απαξιωθεί σε βαθμό να συναγωνίζονται με τις  ντομάτες, τα αυγά και τα  γιαούρτια.
 
            Δεν γλύτωσε όμως από αυτόν τον ξεπεσμό, ούτε και και ο θεσμός της “ανεξάρτητης” Δικαιοσύνης, αφού οι αποφάσεις της έπαψαν να εκφράζουν το ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ  και απροκάλυπτα τάχθηκαν στην υπηρεσία της διεφθαρμένης, διεστραμένης, διαπλεκόμενης και ΔΩΡΟΔΟΚΗΜΕΝΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
 
            Και έρχεται τώρα η Εισαγγελέας του ΑΡΕΊΟΥ ΠΑΓΟΥ  κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, να διατάξει προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου λέει να διερευνηθεί , εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
           
            Αυτή είναι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;;;;   Μα καλά, που ζει αυτή;;;;;   Τώρα ξύπνησε από την νάρκη;;;;; Και πόσους μήνες το χρόνο πέφτει σε νάρκη;;;;;;  12!!!!!   Και όλοι αυτοί πληρώνονται και έχουν ορκιστεί να προασπίζονται τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού;;;;;  Ή το κάνει τώρα για να συγκαλύψει την ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ τους ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΔΙ;;;  Αφού η συγκεκριμένη έρευνα θα “αποδείξει” πως δεν υπάρχουν στοιχεία;;;;
 
             Δυστυχώς γι’ αυτούς τους ανάξιους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, η ευγένεια μου τελείωσε. Τώρα λοιπόν που ξύπνησε από την νάρκη της, πρέπει  να μάθει πως η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ και ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ των ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, είναι γνωστή στους Έλληνες από τον Μάρτιο του 2014 , που είχε δημοσιευτεί αυτό το άρθρο, μετά από την εκπομπή του Μάκη  Τριανταφυλλόπουλου.  

Αν θέλει λοιπόν, να το “παίξει”τώρα Εισαγγελέας και λειτουργός του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ  η Ευτέρπη Κουτζαμάνη, να πάρει το ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής  ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ  του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ , και να ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΩΞΕΙΣ και να ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ και ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ.
 
Απόσπασμα από το Βίντεο

Γιατί ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν  πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ και ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.  Εξαιρούνται μόνο ΑΥΤΟΙ που βρίσκονται ΣΕ  ΜΟΝΙΜΗ ΝΑΡΚΗ.  Αυτοί ΜΟΝΟ, δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
 
            Αλλά είναι και καποιοι άλλοι που δεν καταλαβαίνουν. ΕΙΝΑΙ οι ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ,  ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.  Και αναρωτιέμαι: όλοι εκεί οι ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ της “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ” στον Άρειο Πάγο, τι μπορούν να καταλάβουν;;;;;;
 
            Και για όσους  ακόμα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, να το πω στην γλώσσα τους για να το καταλάβουν. Ο ΒΟΘΡΟΣ έχει πια ΓΕΜΙΣΕΙ και οι ΒΡΩΜΙΕΣ τώρα ΧΥΝΟΝΤΑΙ απ’ έξω. Πρέπει να ΑΠΟΔΩΘΕΙ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κατά το ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ και ξαναδώσουν στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ το κύρος της.  Και να μην  εξακολουθούν να κλείνουν τα μάτια, στην ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

            Γιατί το “παίζουν” Εισαγγελείς όταν ξέρουν πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,  ενώ πέφτουν σε νάρκη,  ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ.

           Να σταματήσουν λοιπόν να κοροϊδεύουν τον.....καθρέφτη τους.  Και λίγη ΝΤΡΟΠΗ δεν βλάπτει. 
 
            Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            Συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο