Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Δημοσθένης Δαββέτας: Στροφή των νέων στα δεξιά;

Μία πρόσφατη δημοσκόπηση στη Γαλλία δείχνει ότι το 61% των νέων μεταξύ 18 και 25, δηλώνουν έτοιμοι να συμμετάσχουν σε ένα «κίνημα διαμαρτυρίας μεγάλης εμβέλειας». Το περίεργο είναι ότι από αυτή την διαπίστωση υπάρχει ένας άνεμος «δεξιάς» αντίληψης, κάτι που ώθησε τον συγγραφέα Gaël Brustier, να μιλήσει για «πολιτιστική» πλέον κυριαρχία της δεξιάς. Κατά ένα περίεργο και ασυνήθιστο τρόπο, η σημερινή κρίση ωθεί τους νέους, όχι προς τα αριστερά όπως συνηθιζόταν για δεκαετίες πριν αλλά προς τα δεξιά. Πώς εξηγείται  αυτό;

«ΟΡΑΜΑ & ΕΡΓΟ» στο Δήμο Ορχομενού με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Λουκά Υπερήφανο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  - ΟΡΑΜΑ & ΕΡΓΟ - Δημοτικές Εκλογές 2014

Τάκης Φωτόπουλος​: Τα παραμύθια για την λιτότητα και την "κακή" ΕΕ

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ένας συχνά επαναλαμβανόμενος μύθος, ενόψει εκλογών, από τα λεγόμενα «αντιμνημονιακά κόμματα», και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ και τους προσκείμενους οικονομολόγους που σαφώς αποπροσανατολίζουν τα λαϊκά στρώματα, είναι ότι για την οικονομική καταστροφή αυτών των στρωμάτων ευθύνονται βασικά οι πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζουν οι «κακοί» πολιτικοί στην ΕΕ (κυρίως Μέρκελ, Σόιμπλε κ.λπ.). Γι’ αυτό και η λύση, σύμφωνα με το παραμύθι αυτό που κυρίως ασπάζεται η εκφυλισμένη «Αριστερά», είναι η εκλογή «καλών» πολιτικάντηδων στην Ελλάδα, την Γερμανία και την Ευρώπη ολόκληρη που θα ανατρέψουν αυτές τις άθλιες πολιτικές και μετά θα ζήσουμε όλοι καλά και αυτοί (δηλαδή οι ελίτ και τα προνομιούχα κοινωνικά στρώματα που ευνοεί η παγκοσμιοποίηση) καλύτερα!

"Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΗΒΑΣ"

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Γιώργος Μαρίνος
μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Γκικόπουλος
μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς
Υποψήφιος Δήμαρχος Θήβας Αντώνης Τουλουμάκος
Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας

Επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη σε Σκύρο, Κύμη και Αυλωνάρι

Στη Σκύρο βρέθηκε χθες, Παρασκευή 2 Μαΐου, ο Κώστας Μπακογιάννης, συνεχίζοντας την περιοδεία του ανά τη Στερεά Ελλάδα. Η παραμονή του στο νησί ξεκίνησε με την επίσκεψή του στο Κέντρο Αναπαραγωγής Σκυριανού Αλόγου, όπου ενημερώθηκε για την μεγάλη προσπάθεια προστασίας και διαφύλαξης αυτού του σπάνιου είδους, αλλά και τη σημαντική δράση των εθελοντών που συνδράμουν στη διατήρηση και λειτουργία της μονάδας.

Ακυρώθηκε απο το Πρωτοδικείο ο συνδυασμός Δημητρόπουλου στα Άγραφα

Ως "απαράδεκτη" η δήλωση του συνδυασμού Δημητρόπουλου απο το Πρωτοδικείο

Δείτε την απόφαση του Πρωτοδικείου.
Τι λάθος έγινε και ακυρώθηκε ο συνδυασμός Δημητρόπουλου..
Πολλά τα ερωτήματα..
Ως μην νόμιμη και απορριπτέα κρίνοντας την μάλιστα ως απαράδεκτη έκρινε την δήλωση του συνδυασμού του Χρήστου Δημητρόπουλου το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρπενησίου.
Η αιτία απόρριψης του συνδυασμού αφορά τις δηλώσεις σχεδόν του σύνόλου (90)  των υποψηφίων συμβούλων στις τοπικές κοινότητες.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 4/5/14

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Τα έμβολα των πολεμικών πλοίων της κλασικής, ελληνιστικής και ρωμαϊκής εποχής

Μια νέα προσέγγιση


Του Γιώργου Βαρουφάκη, Καθηγητή Παν/μίου Αθηνών

 Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Περίπλους της Ναυτικής Ιστορίας»,
τεύχος 82, σελ. 26, ΙΑΝ.-ΜΑΡΤ. 2013, Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος.
Αναδημοσίευση στο Περί Αλός με την έγκριση του ΝΜΕ.

 


ΕΙΚΟΝΑ 1.Έμβολο πολεμικού πλοίου- 3ος - 4ος αι. π.Χ.
Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιώς. ΦΩΤΟ: tovima.gr

Μήνυμα υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Αποστόλη Δαγδελένη για τις Δημοτικές Εκλογές.

Φίλες , φίλοι συμπολίτες του Δήμου Θηβαίων

Αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 στο Δήμο Θηβαίων, γιατί θεωρώ ότι είναι μια ώρα ευθύνης για όλους μας και μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει επιτέλους ο Δήμος μας. Πιστεύω, ότι είναι ώρα να κάνω κάτι παραπάνω για την πόλη μου και την περιοχή μας !

Το αστικό φαινόμενο και η ιστορία του πολεοδομικού σχεδιασμού

Από τον  πολιτικό μηχανικό  Θεόδωρο Κ. Παπαϊωάννου*

Η πόλη είναι ένα αμάλγαμα ανθρώπων και οικοδομών μέσα σε έναν περιορισμένο χώρο. Είναι το ανθρωπογενές  περιβάλλον το οποίο οργανώνει και οργανώνεται  από τις  τελετουργίες της καθημερινής  ζωής  από τα ασήμαντα και τα  εξαιρετικά γεγονότα  από τα τυχαία και τα προσχεδιασμένα συμβάντα. Η πόλη και οι μεταλλάξεις   της  αποτελούν συμπυκνωμένες  μορφές της συνέχειας  της  ανθρώπινης  συμβίωσης στο χρόνο και στο χώρο.

Α.Ο. Θήβα – Α.Ο. Αυλίδας - Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου για Φιλανθρωπικό Σκοπό

Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου για Φιλανθρωπικό Σκοπό


Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 και ώρα 16:00 στο δημοτικό στάδιο της Θήβας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ιπτάμενο Μελισσοκομικό σχολείο στο Αεροδρόμιο της Θήβας

Στο αεροδρόμιο της Θήβας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής το ιπτάμενο μελισσοκομικό σχολείο.
Μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ζωή και τις δραστηριότητες των μελισσών και των προϊόντων τους.


Ο Δρ Μελισσοκομίας Αλέξανδρος Παπαχρηστοφόρου από το ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΗΓΑΣΟΣ προσγειώνεται σε διάφορα αεροδρόμια της χώρας και με μια κυψέλη με διάφανα καλύμματα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στα παιδιά και ταυτόχρονα τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αεροπλάνα και την αεροπλανική ιδέα.

1η σεμιναριακή συνάντηση ιεροψαλτών

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών "Ο Ευαγγελιστής Λουκάς" στα πλαίσια της καταστατικής υποχρέωσής του για διηνεκή εκπαίδευση και κατάρτιση των ιεροψαλτών, διοργανώνει την 1η σεμιναριακή συνάντηση ιεροψαλτών την Παρασκευή 2 Μαΐου και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοχωρίου.
Στην συνάντηση θα μιλήσουν:

Θετικό το ΣτΕ στα ΑΙΤΗΜΑΤΑ για τη ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ

Η παράλειψη του Κράτους να κατασκευάσει την Κεντρική Μονάδα και να κηρύξει την περιοχή, ζώνη Ειδικών Περιβαλλοντικών Ενισχύσεων

Συνεδρίασε επιτέλους την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, μετά από πολλές αναβολές, το Ε τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την εκδίκαση της προσφυγής των  κατοίκων των περιοχών Χαλκουτσίου, Σκάλας Ωρωπού, Νέων Παλατίων και Δήλεσι, κατά τεσσάρων Υπουργών για την παράληψη οφειλόμενης ενέργειας, να κατασκευαστεί στη λεκάνη του Ασωπού, η Κεντρική Μονάδα Βιολογικού και Χημικού Καθαρισμού, για τις Βιομηχανίες των περιοχών Οινοφύτων-Σχηματαρίου.

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη πύλη του εργοστασίου της Σωληνουργείας Θηβών

Παρουσία του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Βοιωτίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Απρίλη 2014 παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη πύλη του εργοστασίου της Σωληνουργείας Θηβών, με αφορμή την εκβιαστική συμπεριφορά της εργοδοσίας που βάζει σε εκ περιτροπής εργασία για 2 μήνες συναδέλφους συνδικαλιστές και μη, επειδή δε συναίνεσαν στις αποφάσεις της.

Η ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Ανάλυση:
                         -------------
«Κάθε Λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν». Πλάτων.
Δύο συστήματα κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα, το εσωτερικό & εξωτερικό σύστημα. Το εσωτερικό σύστημα είναι οι «Έλληνες» Ολιγάρχες, και το εξωτερικό σύστημα η Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Τα δύο αυτά συστήματα δεν θέλουν πατριώτες πολιτικούς, θέλουν μαριονέτες & πιόνια στη διακυβέρνηση του τόπου.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΗΒΑΣ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙ..... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ...ΣΧΕΔΙΑ

Γράφει ο Ιωάννης  Λαμπρόπουλος

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
                        ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ  αδελφοί.
             Εύχομαι ο Αναστημένος Χριστός να οδηγεί την καρδιά μας,  να φωτίζει το πνεύμα μας,  να ενισχύει την πίστη μας, και να προστατεύει την Ελλάδα,  όπως την προστατεύει μέχρι σήμερα.    

ΤΖΟΒΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΦΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Ζούμε σε μια πολύ άχαρη εποχή. Εποχή χωρίς όνειρα και ελπίδες. Εποχή γκρίζα, διαβρωμένη από την αναξιοπιστία, το ψέμα, την υποκρισία, τη διγλωσσία και την αναξιοκρατία. Δείγματα γραφής του σήμερα είναι η πτώση των αξιών, η κατάρρευση των ιδεολογιών, η αμφισβήτηση των προτύπων, η υποχώρηση της συλλογικής δράσης προς όφελος του ατομισμού, η εξαφάνιση των ηρώων και η υποκατάστασή τους από τους star, το κυνήγι του βολέματος με πλάγιους τρόπους, η επιδίωξη του εφήμερου κέρδους και της δόξας που ασφαλώς δεν έχουν σχέση με το μεγαλείο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΗΒΑΣ - ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ

Η Δημοτική αγορά της Θήβας ήταν για πολλές δεκαετίες το οικονομικό και κοινωνικό κέντρο της πόλης. Ήταν ο χώρος εμπορίου και της συνάντησης Θηβαίων και χωρικών και ήταν συνώνυμο των προϊόντων ποιότητας.
   Σήμερα, στα χρόνια της ομογενοποίησης και του σκληρού ανταγωνισμού έχει χάσει την αίγλη της. Εγκαταλείφθηκε χωρίς καμιά επένδυση στην ανακαίνιση των υποδομών της.

Δήλωση για 1η Μάη του υποψήφιου Δημάρχου Αντώνη Τουλουμάκου

Στις σημερινές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς αναδεικνύεται με ξεκάθαρο τρόπο η βασική διαχωριστική γραμμή μέσα στην κοινωνία, ή με το λαό ή με τα μονοπώλια. Από τη μια εκείνες οι δυνάμεις που αγωνίζονται καθημερινά και με

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του Π.Α.ΜΕ. στο Πεζόδρομο της Θήβας

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του Π.Α.ΜΕ. στο Πεζόδρομο της Θήβας. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δεληκωνσταντής Παναγιώτης μέλος του Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας, ενώ στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Γκούμας Δημήτρης μέλος της Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. Θήβας και μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Βοιωτίας.
Στη κεντρική ομιλία έγινε λόγος για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής αλλά και για το καθήκον που βρίσκεται μπροστά μας για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος σε ταξική κατεύθυνση. Στο τέλος έγινε κάλεσμα για υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο και την περιφέρεια.

Μήνυμα του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Αντώνη Φωτιάδη

Αγαπητοί μου Συμπολίτες,
Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Κόρδατζη. Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση είναι η καθαρότητα, η ακεραιότητα, η αγωνιστικότητα αλλά και το όραμα τόσο του Γιάννη Κόρδατζη όσο και των υπολοίπων

ΜΕ 7 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ DEBATE ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ VIOTIASHOP

Το Διαδικτυακό Ηλεκτρονικό Μέσο Ενημέρωσης
( Ιστοσελίδα ) VIOTIASHOP με έδρα τη Θήβα και ο εκπρόσωπος του Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής  για πρώτη φορά στην Προεκλογική Ιστορία τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων θα  πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 7 Μα'ι'ου  και ώρα 21.00  Διαδικτυακό  DEBATE 

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου “Νέας Ενωτικής Πορείας- Σπύρος Νικολάου”


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού ''Νέα Ενωτική Πορεία''

Νικόλαος Δ. Τζουμανέκας - Ντελόν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Νέα Ενωτική Πορεία‏‏‎

Νικόλαος Δ. Τζουμανέκας – Ντελόν
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Νεα Ενωτική Πορεία  
                                                                       

Φίλες και Φίλοι,
λαμβάνω το θάρρος να σας κοινοποιήσω αυτή την ανάρτηση λόγω του ότι αποφάσισα και εγώ να συμβάλλω με τις όσες δυνάμεις διαθέτω στην πρόοδο του τόπου μας.

Μήνυμα για την Πρωτομαγιά του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κόρδατζη

Η Πρωτομαγιά είναι μια μέρα-σύμβολο  πάλης και κατακτήσεων ενάντια στην εκμετάλλευση και τις διακρίσεις.
     Σήμερα, το μήνυμά της  είναι επίκαιρο όσο ποτέ.
     Η Πρωτομαγιά πρέπει να σηματοδοτήσει την ανάγκη για νέους αγώνες
  ενάντια στις σύγχρονες μορφές καταπίεσης
  ενάντια στα αντεργατικά μέτρα που μας έχουν κατακλύσει
  ενάντια στο νέο μνημόνιο που θα μας έρθει μετά τις εκλογές

"ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ" ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροματίου παρουσιάζει

"ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ"
με την παιδαγωγό-ηθοποιό-συγγραφέα Γιώτα Κ. Αλεξάνδρου

Πρόγραμμα επισκέψεων Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη από 1η έως και 4η Μαΐου 2014

Στο Πετρωτό Φθιώτιδας θα περάσει την Πρωτομαγιά ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, συνεχίζοντας την περιοδεία του ανά τη Στερεά Ελλάδα.

Ο αθλητής του Συλλόγου Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ, Στέργιος Παπαδόπουλος, νοσηλεύεται στο Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αιμοπετάλια, παρακαλούνται να απευθύνονται είτε στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, τηλ. επικοινωνίας: 22610 84114, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.30-13.00,  με σκοπό τον έλεγχο συμβατότητας των αιμοπεταλίων, είτε απευθείας στο τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, τηλ. Επικοινωνίας: 2107780 300, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00-13.30, για τη προσφορά αιμοπεταλίων στον Στέργιο Παπαδόπουλο.

Οι αντιπεριφερειάρχες της Βοιωτίας στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Βοιωτίας στην εκπομπή Στέρεα Λόγια στο πλαίσιο των τηλεμαχιών που διοργανώνει το Star κεντρικής Ελλάδας εν όψει των περιφερειακών εκλογών.

Οι υποψήφιοι απάντησαν σε 4 κοινές ερωτήσεις και ανέβασαν τους τόνους της αντιπαράθεσης στο τέλος της εκπομπής και στηω ερώτηση αν είναι πολιτικές ή αυτοδιοικητικές οι περιφερειακές εκλογές.

Από το βράδυ θα επαναλειτουργήσει το thivapost

Φίλες και Φίλοι, καλό μήνα! Έχω μάθει στη Ζωή μου, να αντιλαμβάνομαι τις καταστάσεις με ένα δικό μου τρόπο πολύ συγκεκριμένο και το σημαντικότερο αληθινό. Μετά τα γεγονότα που με ανάγκασαν να κλείσω το blog και συγκεκριμένα από χθες τα ξημερώματα ακολούθησαν πολλές επικοινωνίες πολλές επαφές και συζητήσεις σχετικά με αυτή την διαδικασία.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Γιάννης Δελβενακιώτης: Όλοι μαζί για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους

Σήμερα 30-04-14 αφού η Ελλάδα έχει βγει στις αγορές, αφού η ανάπτυξη που οραματίζονταν οι κυβερνόντες ήρθε και μας σήκωσε, ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ σήμερα με διαδικασίες εξπρές το νέο μεσοπρόθεσμο. Ακραία λιτότητα, ασφαλιστικό μεσαίωνα, εργασιακές σχέσεις μεσαίωνα, κοινωνικό κράτος ανύπαρκτο. Έχουμε αφήσει την τύχη της χώρας μας και της ζωής μας, σε ανθρώπους πολιτικάντηδες, υπηρέτες των δανειστών μας.

thivapost: Θα τα πούμε μετά τις εκλογές

Φίλες και φίλοι, έχουν περάσει πέντε χρόνια περίπου που ασχολούμαι με την ενημέρωση μέσα από το διαδίκτυο. Στην ενημέρωση γενικότερα ασχολούμαι από το 1987, και πάντα με γνώμονα την πραγματική ενημέρωση των ακροατών, η αναγνωστών.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α ' Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ‏ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑ'Ι'ΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Ιστορικός Α.Ο.Απόλλων Ακραιφνίου διοργανώνει το Σαββάτο 3 Μα'ι'ου  και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ακραιφνίου , Μεγάλη Γιορτή - Φιέστα  για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον Α '  Ομιλο Ποδοσφαίρου τής Β ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και την  Άνοδο στην Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας , φιλοξενώντας την ομάδα Νέων τής Π.Α.Ε. Λεβαδειακός , σε έναν  Αγώνα

Ακουστικό live του Θάνου Ανεστόπουλου το Σάββατο στην Αστραδενή

Ο Θάνος Ανεστόπουλος (τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των πολυαγαπημένων Διάφανων Κρίνων), σε ένα ιδιαίτερο ακουστικό live το Σάββατο 4 Μαΐου στις 22:00.

Ευκαιρία για όσους δεν κατάφεραν να απολαύσουν την προηγούμενη εξαιρετική εμφάνισή του τον Ιανουάριο στην Αστραδενή.

Αναμένουμε την επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών, απαντά ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Χαλβατζής στο δημοσίευμά μας

Θήβα 29 – 4 – 2014

«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ  ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Χαλβατζής

Όπως αναφερθήκαμε σε χθεσινό δελτίο τύπου του συνδυασμού μας, σχετικά με την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, στις 27–4-2014 έληξε η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών για συμμετοχή στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στις 18 Μαΐου.

Το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Αποστόλου στη Βοιωτία

Θηβαίος Νικόλαος του Γεωργίου - Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας

Ακριβάκης Σπυρίδων του Γεωργίου (Εκλ.Περ.Βοιωτίας)

Αλεξάνδρου Δημήτριος του Αλέξανδρου (Εκλ.Περ.Βοιωτίας)

ΥΠΟΦΗΦΙΟΙ ΠΕΡ.ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ Κ.ΧΑΙΝΑΣ

Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης :

Καρακικές Σεραφείμ  του Μιχαήλ
Oδοντίατρος-Περιφερειακός Σύμβουλος

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ               


ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ               
               
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ ΦΙΛΛΙΠΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ               

ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΠΟΠΤΥΣΜΑ!

Οι σύγχρονοι Κολόμβοι της πολιτικής πηδαλιούχησαν αυτή τη χώρα προς αδιέξοδα. Πολιτικοί του σοσιαλιστικού χωρίς "σοσιαλισμό" ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι ανερμάτιστοι εν πολλοίς της φυλλορροημένης σήμερα ΝΔ, έχουν να επιδείξουν πολιτικούς μετεωρισμούς, έρπουσα ανικανότητα και σωρεία σκανδάλων. Και είναι ακριβώς οι ίδιοι που αυτοχρίστηκαν "σωτήρες" μας και για μια ακόμη φορά διεκδικούν τη ψήφο μας στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ως επίμονοι "αχθοφόροι" ενός δυσβάστακτου σάκου με ψέματα και έωλες υποσχέσεις.

Ποιος συνδυασμός στη Θήβα δεν έστειλε το ψηφοδέλτιο του στα Ηλεκτρονικά ΜΜΕ??

Εντύπωση έχει προκαλέσει στα... Ηλεκτρονικά ΜΜΕ η επιλογή του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Σταμάτη Χαλβατζή, να μην στείλει στη δημοσιότητα το κατατεθειμένο στο πρωτοδικείο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Υπάρχει μόνο σε ένα blog της Θήβας: Δεν ξέρουμε αν είναι επιλογή του συγκεκριμένου υποψηφίου, η πρωτοβουλία του blog να αναρτήσει το συνδυασμό.

Αφιέρωμα στον Τσιτσάνη στη Θήβα: Μία απίστευτη βραδυά

Μία καταπληκτική βραδιά οργάνωσε ο Σύλλογος φίλων Παραδοσιακής Μουσικής στη Θήβα στο συνεδριακό κέντρο. Την Κυριακή 28 Απριλίου το συνεδριακό ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο ήρθε να παρακολουθήσει το αφιέρωμα για τα 30 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου αυτού μουσικού. Ο μικρός Ανδρέας Λυμπερόπουλος άφησε άφωνους μικρούς μεγάλους με το καταπληκτικό μπουζούκι του, η Ένωση Μικρασιατών Θήβας

TO ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ

ΛΑÏΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος της πανελλαδικής γραμματείας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ),περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ στη ΒΟΙΩΤΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ

Στην Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφ. Στ. Ελλάδας, αποφασίστηκαν τα εξής θέματα που αφορούν έργα υποδομής  της Π.Ε. Βοιωτίας.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΣΚΡΗΣ, ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα (χαλαζόπτωση, βροχόπτωση και ανεμοθύελλα) που εκδηλώθηκε στις 27 Απριλίου 2014, σε διάφορες περιοχές του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιών, με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Μουλκιώτη, κλιμάκια στελεχών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας, επισκέφθηκαν όλες τις πληγείσες περιοχές, για μια πρώτη εικόνα και εκτίμηση των ζημιών, πραγματοποίησαν αυτοψίες, κατέγραψαν τις ζημιές και τις γνωστοποίησαν άμεσα  προς  τον ΕΛΓΑ.

Ερώτηση για τα νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας, κατέθεσαν προς τον υπουργό Υγείας οι βουλευτές του ΚΚΕ

Ερώτηση για την επικίνδυνη κατάσταση στα νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας κατέθεσαν προς τον υπουργό Υγείας οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Γιώργος Λαμπρούλης και Γιάννης Γκιόκας.

Αναλυτικά η Eρώτηση:

«Θέμα: Επικίνδυνη η κατάσταση στα νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας.

Βόλτα με ποδήλατα στους δρόμους της Θήβας




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Έναρξη λειτουργίας Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής της ΔΗΚΕΘ

Στο πλαίσιο υλοποίησης των Κοινωνικών – Πολιτιστικών και Παιδαγωγικών σκοπών της, υπό τη διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ), λειτουργεί το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το οποίο βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Θηβών – Νεοχωρακίου.

Στόχος της λειτουργίας του είναι η εκπαίδευση παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας.

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Ναι, ο Κάδμος στάθηκε αντάξιος του ονόματός του και της Θηβαϊκής μπασκετικής ιστορίας.
Τη νικηφόρα πορεία του την έγραψαν οι αθλητές του, ο προπονητής και οπωσδήποτε οι αθόρυβοι άνθρωποι της διοίκησης και ο Πρόεδρός του.
Το πρωτάθλημα όμως και η άνοδος στη Γ’ Εθνική έρχεται μοιραία σε δεύτερη μοίρα, καθώς η συμπεριφορά που έδειξαν οι άνθρωποι του Κάδμου έναντι στο πρόβλημα του αθλητή και φίλου τους έστειλε την ομάδα στα ουράνια, από τα οποία δύσκολα θα κατέβει.
Η συγκινητική στάση των συναθλητών του Στέργιου και η μόνιμα προσηλωμένη σκέψη και προσευχή τους για την αίσια έκβαση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ξαφνικά, αποθεώνει στα μάτια όλων μας τους παίκτες και τους διοικούντες.

«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Χαλβατζής

Μέσα σε ένα δύσκολο πολιτικά και κοινωνικά περιβάλλον έληξε χθές, Κυριακή 27 Απριλίου 2014, η κατάθεση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών που θα συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές για την τοπική Αυτοδιοίκηση.
Κοινή διαπίστωση όλων των εμπλεκομένων είναι, ότι ο υπερβολικός αριθμός των υποψηφίων που απαιτούνται για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων και η συνολική απαξία για τα πολιτικά δρώμενα, έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την όλη διαδικασία.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο