Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Οι κεντρικές ομιλίες των υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Θηβαίων



Η κεντρική ομιλία του Σπύρου Νικολάου

Έκλεισε η προεκλογική περίοδος με τελευταίο ομιλητή τον νυν Δήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο Σπύρο Νικολάου στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία και η παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων του.

Ελληνικό γηροκομείο Κωνσταντινούπολης, εδώ που η καρδιά ραγίζει…!

Η ώρα είναι δώδεκα το μεσημέρι.
Στη μεγάλη λευκή σάλα το μεσημεριανό έχει σερβιριστεί και περισσότεροι από τριάντα άνθρωποι τριγύρω έχουν πάρει θέσεις στα τραπέζια. Μαζί τους σε μια γωνιά της αίθουσας τρώει το προσωπικό που αποτελείται από δυο τρεις Έλληνες και πολλούς Tούρκους.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου  στη Δομβραίνα και στην Αλυκή Βοιωτίας η Περιβαλλοντική Ημερίδα που διοργάνωσε  το ΚΠΕ Άμφισσας  σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης  Βοιωτίας. H υλοποίηση της ημερίδας έγινε στo πλαίσιο του περιφερειακού δικτύου «Κορινθιακός η μικρή μας θάλασσα» και είχε θέμα:

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφόρησαν εκτάκτως λόγω των εκλογών.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Τάκης Φωτόπουλος: Η οικονομική καταστροφή, οι εκλογές και ο αυτοκαθορισμός


ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Οι επερχόμενες εκλογές, τόσο για μια θέση στο πλουσιότερο καφενείο της Ευρώπης, το Ευρωκοινοβούλιο, που αποτελεί τον πιο άνετο τρόπο πλουτισμού για τους αιρετούς καφενόβιους, όσο και οι τοπικές εκλογές δεν έχουν, βέβαια, καμιά σημασία από Πολιτική άποψη, εάν με τον όρο «Πολιτική» εννοήσουμε την κλασική έννοια της Πολιτικής ως τον αυτοκαθορισμό των πολιτών. Το ίδιο, άλλωστε, ίσχυε ανέκαθεν για κάθε θεσμό της αντιπροσωπευτικής «δημοκρατίας», και ισχύει ακόμη περισσότερο σήμερα, όπου όλη η οικονομική και πολιτική εξουσία είναι συγκεντρωμένη σε ελάχιστα χέρια.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η Κεντρική Ομιλία του Σταμάτη Χαλβατζή

Πραγματοποιήθηκε χθες 15/5 η ομιλία του υποψήφιου δήμαρχου Θήβας, Σταμάτη Χαλβατζή. Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε εδώ 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ( ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ) ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

ΠΡΟΣ:

SINGULAR LOGIC


Σας γνωρίζουμε ότι η «Νέα Ενωτική Πορεία» με επικεφαλής τον Σπύρο Νικολάου (νυν Δήμαρχο Θηβαίων), κατέρχεται στις εκλογές ως

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΣΤΙΣ 12:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΘΗΒΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Νότης Μαριάς συνεχίζει δυναμικά τις επισκέψεις του σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Έτσι την Παρασκευή 16 Μαΐου θα επισκεφθεί το Δίστομο, τη Λιβαδειά, τη Θήβα και τη Χαλκίδα.

«ΕΛΛΗΝΕΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

                           
   Ανάλυση:
                             ---------------
Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Έλληνες πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί, εναντίον Ελλήνων πολιτών.
Κυβέρνηση, Βουλή, Αντιπολίτευση, και Κρατικός Μηχανισμός εναντίον της Ελλάδος και εναντίον των Ελλήνων πολιτών.
Δεν βλέπουν ότι η πατρίδα μας κατεκλύσθη από Ισλαμιστές ΄λαθρό,
και κανείς δεν τους σταματά, αλλά συνεχίζουν να καταδιώκουν και εκδιώκουν τους Έλληνες. Οι Κοσμοκράτορες είδαν ότι εμείς είμαστε «φιλόξενοι», και φέρνουν καραβιές λαθρομεταναστών.
Όλες οι ξένες κυβερνήσεις φροντίζουν για τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της πατρίδος αυτών, ενώ αντιθέτως όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις, και οι δημόσιοι λειτουργοί, φροντίζουν για τα συμφέροντα των ξένων χωρών, και άλλων αφεντικών τους.
Προσπαθούν με κάθε μέσον να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό, και να αποκρύψουν από αυτόν τις προδοσίες τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ: "ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ"

Την ώρα που γράφεται η ιστορία, δεν έχει συνείδηση του εαυτού της. Η ίδια η ιστορική στιγμή ή το ιστορικό γεγονός δε γνωρίζει, κατά κανόνα, τη σημασία και το μέγεθός του, ενώ βρίσκεται εν εξελίξει. Αυτό συμβαίνει, όταν πρωταγωνιστής ή όπως λέμε ιστορικό υποκείμενο είναι ο λαός, που διαφεντεύοντας τη μοίρα του, εισέρχεται στο προσκήνιο, παίρνει στα χέρια του το τιμόνι και καθορίζει την ιστορική του πορεία. Γιατί όπως είπε ο Ουρουγουανός συγγραφέας-φιλόσοφος Εντουάρντο Γκαλεάνο «η Ιστορία δεν κοιμάται στα μουσεία, αλλά βαδίζει με τον κόσμο, τον ζωντανό κόσμο με σάρκα και οστά, ο οποίος τη γράφει βαδίζοντας».

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΥ...

Ο παραδαρμός της εποχής μας, που εξακολουθούμε κατ' ευφημισμό να αποκαλούμε "μεταπολιτευτική" και εποχή του "πολιτικού πολιτισμού", παίρνει πλέον τις αντιαισθητικές διαστάσεις του γελοίου με τον αυξανόμενο "εμπαιγμό" της κοινωνίας από τους πολιτικούς των αλχημικών μίξεων και τους "δικτάτορες" των αριθμών, για τον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Μια πρακτική που τροφοδοτεί τον καθημερινό μας βίο. Στην προέκτασή του όμως διογκώνει το άγχος και την ανασφάλεια του σύγχρονου Ελληνα και συνέχει τον όλο ιστορικό στοχασμό του.

Μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας, του Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινήματος με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κόρδατζη.

                                         
    ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
Σε μια μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας, ο Γιάννης Κόρδατζης έδωσε το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Το μεγάλο πλήθος, η αγωνιστική διάθεση και η βούληση για αλλαγή πορείας ήταν τα χαρακτηριστικά της συγκέντρωσης του Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινήματος Θήβας.

Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Θήβα και ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες σε Άμφισσα και Ιτέα

Τη Θήβα επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Μαΐου, ο Κώστας Μπακογιάννης, όπου συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες, εργαζόμενους και νέους της περιοχής. Η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε ήταν πολύ θερμή, με τους πολίτες να δηλώνουν ξεκάθαρα τη στήριξή τους στο συνδυασμό «Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας».  

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΗΒΩΝ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Άρθρο του Υποψήφιου Δημ.Συμβούλου Απόστολου Ντάντου

Ντάντος Απόστολος
                                                                                       Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
                                                     ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΘΗΒΑΣ

« Ήρθε η ώρα της ανατροπής»
Συνδημότες και συνδημότισσες.

Τα γεωτρύπανα πιάνουν δουλειά -Ερχονται επενδύσεις 700 εκατ. ευρώ για τους υδρογονάνθρακες

Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Κατάρ με την αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και οι εταιρίες ανάδοχοι των τριών περιοχών του Δυτικού Κατακόλου, των Ιωαννίνων και του Δυτικού Πατραϊκού Κόλπου υποσχέθηκαν πως θα φέρουν επενδύσεις συνολικού ύψους άνω των 700 εκατ. ευρώ.

Δεν σταματούν οι Financial Times να δημοσιεύουν λεπτομέρειες από το παρασκήνιο της ελληνικής κρίσης.

Τα απόρρητο σχέδιο «Ζ» για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Στη φως έρχεται και το δεύτερο μέρος της έρευνας του Πίτερ Σπίγκελ η οποία αποκαλύπτει ότι υπήρχε «Σχέδιο Ζ» για την Ελλάδα, καθώς και ότι ομάδες αξιωματούχων προετοιμάζονταν για την κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών και την έξοδο από το κοινό νόμισμα.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ο Κώστας Μπακογιάννης, επισκέφθηκε τα γραφεία του "Φροντιστηρίου Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας" στη Θήβα.


Στο φροντιστήριο θηβαϊκής αρχαιογνωσίας στη Θήβα, δέχτηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γ.Πέππας, και ο ταμείας Β. Μέξης τον υποψήφιο περιφεριάρχη Κ.Μπακογιάννη. Αφού συζήτησαν για τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο, ο πρόεδρος έκανε δώρο

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

Οι  πυρήνες    Ανησυχούντων  Πολιτών    Ανατολικής   Μακεδονίας    ,  επισκεφθήκαμε  την  Κυριακή  27-4-2014   τα  θερμοκήπια   σπιρουλίνας   στα  Θερμά   Νιγρίτας .

  Οι  άνθρωποι   της  «Κουλτσιάκης Ε. & Τζίμπα Ε. Ο.Ε.»  ήταν  ιδιαίτερα  φιλικοί   και   μας   ξενάγησαν   στις  εγκαταστάσεις  όπου  παράγεται  η  Ελληνική  Βιολογική  Σπιρουλίνα . 


spir

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ...

Κανένας ερευνητής, στοχαστής ή πολιτικός αναλυτής, όσο κι αν έσκυψε πάνω στα προβλήματα της κοινωνίας και των δεινοπαθούντων μελών της, δεν μπόρεσε να "αισθανθεί " τον κοινωνικό πόνο. Μόνο ένας ποιητής είναι σε θέση να "βιώσει" στο έπακρον το δράμα μιας κοινωνίας. Και όταν εδώ λέμε "ποιητής" εννοούμε τον οραματιστή με την ευρύτερη σημασία της λέξης.. Αυτός που βγήκε από τα καθημερινά καθήκοντα της ζωής και οδηγούμενος από την "απορία" και την "αγωνία" συνέλαβε την οδυνηρή περιπέτεια της κοινωνίας και έγραψε σε στίχους την ερμηνεία της.

Κώστας Μπακογιάννης: Ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες στην Λειβαδιά

Προσκλητήριο συμμετοχής και ενεργούς συμβολής όλων των πολιτών, και ιδίως των νέων, στο καινούργιο ξεκίνημα που σχεδιάζει για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα, απηύθυνε ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης 13 Μαίου στην Λειβαδιά.
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» συνεχίζει τον διάλογο με τους πολίτες και στους πέντε νομούς που απαρτίζουν την Περιφέρεια.  

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χριστόπουλου στη Θήβα

Σε ανοιχτή συζήτηση θα συμμετάσχει την Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χριστόπουλος με θέμα: «Κρίση στην Ευρώπη – Κρίση στα Δικαιώματα: Η εμβληματική περίπτωση της ρύπανσης του Ασωπού».
Η συζήτηση θα λάβει χώρα στο Restaurant-Cafe-Bar Ζήθο (Επαμεινώνδα 90, Θήβα), στις 6:30 μ.μ.

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Θήβα.

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Θήβα. Προβλήθηκαν τα  προεκλογικά «spot» της παράταξης, ενώ διαβάστηκαν τα ονόματα του ψηφοδελτίου, που όπως τονίστηκε είναι το 2ο σε αριθμό υποψηφίων σε σχέση με τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

Παράταση Αιτήσεων – Δηλώσεων για το Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (Ε.Μ.Σ.Υ.)

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης Κοινή Υπουργική Απόφαση   145893/2014 (ΦΕΚ 1212/13-05-2014 Τεύχος Β)  με τίτλο «Τροποποίηση και συμπλήρωση της υπ΄αριθμ. 145026/2014 κοινής υπουργικής απόφασης (Β΄31)».
Στο Ε.Μ.Σ.Υ. εγγράφονται υποχρεωτικά όλα τα σημεία υδροληψίας από επιφανειακά και υπόγεια ύδατα και ειδικότερα:

Επίσκεψη Dr. Robert Muller στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών

Επίσκεψη Dr. Robert Muller στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών, στο πλαίσιο του Εγκεκριμένου Επιμορφωτικού Προγράμματος «Γυναίκα: Από την Παραβατικότητα στην
Αποκατάσταση»
Μια διαφορετική εκπαιδευτική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι έγκλειστες γυναίκες στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών, στο πλαίσιο του Εγκεκριμένου Προγράμματος «Γυναίκα: Από την Παραβατικότητα στην Αποκατάσταση», υπαγόμενου στην Πράξη 3.2.4., του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση», που αφορά στην υποστήριξη των Κρατουμένων Γυναικών στο Κατάστημα Κράτησης Ελαιώνα Θηβών.

Σήμερα το βράδυ, Τετάρτη 14 Μαΐου και μετά τις 21:15, θα μεταδοθεί συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Σταμάτη Χαλβατζή


Σήμερα το βράδυ, Τετάρτη 14 Μαΐου και μετά τις 21:15, θα μεταδοθεί συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Σταμάτη Χαλβατζή κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του καναλιού ΕΝΑ Λαμίας. Θα αναφερθεί σε θέματα που αφορούν στο Δήμο Θηβαίων.

Πρόσκληση στην κεντρική ομιλία του συνδιασμού"Δήμος Θηβαίων-Ώρα Ευθύνης

« Δήμος Θηβαίων- Ώρα Ευθύνης »

           Σταμάτης Η. Χαλβατζής
      Υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων


                     Πρόσκληση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Χαλβατζής και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σας προσκαλούν σήμερα Τέταρτη 14 Μαΐου 2014 στις προεκλογικές ομιλίες του συνδυασμού «Δήμος Θηβαίων - Ώρα Ευθύνης»

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ , ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ : «ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»


            11/5/2014
Σε ¨Ημερίδα¨ που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
ο Γιώργος  Κατσιμπάρδης τόνισε:

IEΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στις 17 Μαϊου 2014 εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Νικολάου Νεομάρτυρα εξ Ιωαννίνων. Ο Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, θα τελεστεί την Παρασκευή 16 Μαϊου στον καθεδρικό Ναό των Αγίων Αντωνίου και Ανδρέου στον Αυλώνα μπροστά στη μοναδική στην Ελλάδα Εικόνα του Αγίου, έργο του 1891 και ανήμερα της Εορτής, το Σαββάτο, η Θεία Λειτουργία θα γίνει στο εξωκκλήσι του Αγίου στην Πάρνηθα πίσω από την Αρμενιά.

Ο Σπύρος Νικολάου στο Πυρί της Θήβας

Ανάμεσα στους κατοίκους του Πυριού βρέθηκε ο δήμαρχος Θήβας, και υποψήφιος ξανά, για τον δήμο της Θήβας, Σπύρος Νικολάου. Μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του χαιρέτησαν τον κόσμο και μίλησε στην Πλατεία του Πυριού.

Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στον Ελαιώνα Θηβών

Σφοδρή σύγκρουση δυο οχημάτων στην επαρχιακή οδό Θηβών-Χαλκίδος στο ύψος του Ελαιώνα Δήμ.Θηβαίων. Αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο μας είπαν ότι το κόκκινο όχημα είχε πορεία προς Θήβα ενώ το λευκό όχημα προσπάθησε να περάσει κάθετα την επαρχιακή οδό με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πορεία του κόκκινου citroen. Το κόκκινο όχημα χτύπησε με δύναμη στα πλάγια το λευκό Ι.Χ. που βρέθηκε στην πορεία του. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα οχήματα παραμορφώθηκαν, ένω απο την τρομερή σύγκρουση δεν είχαμε θύματα και ανασύρθηκε ευτυχώς ένας τραυματίας.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 η ομιλία του κ. Νικόλαου Μπάτσου στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας.

  Στην ομιλία του  αλλά και στην συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Μπάτσος διηγήθηκε την πορεία των Ελλήνων Αρβανιτών στην ιστορία από την αρχαιότητα έως σήμερα όπως αυτή περιγράφεται από τους  αρχαίους συγγραφείς αλλά και από τα αρχεία του ΓΕΣ/ΔΙΣ  (Γενικό Επιτελείο Στρατού/Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού).
Σωτηρία
  Γράφει ὁ Νίκος Μπάτσος

Όλη η ομιλία του Γεώργιου Κατσέλη στη Θήβα-Φωτορεπορτάζ και βίντεο

Ομιλία στην Γιώργου Κατσέλη στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας – Το μήνυμα της νίκης δόθηκε

Κεντρική Προεκλογική Ομιλία Ιωάννη Κόρδατζη

Το Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάννης Κόρδατζης προσκαλούν τους πολίτες του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων στην κεντρική προεκλογική ομιλία την Τετάρτη 14/5/2014 και ώρα 8:30μ.μ, στην κεντρική πλατεία της Θήβας, όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού.

Ράδιο Θήβα 97,5 εκπομπή Ενεργός Πολίτης 10/05/2014 - Συνέντευξη, με τον υποψήφιο και νυν Δήμαρχο Θηβαίων κ.Σπύρο Νικολάου


Ακούστε την εκπομπή "Ενεργός Πολίτης" στο ράδιο Θήβα 97,5 με τον Νίκο Χατζηδούρο.
Συνέντευξη με τον κ.Βασίλη Μέξη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον Συνδυασμό του "Κινήματος Πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων", με επικεφαλής τον κ.Γιώργο Κατσέλη.
Συνέντευξη με τον υποψήφιο και νυν Δήμαρχο Θηβαίων κ.Σπύρο Νικολάου, επικεφαλής του Συνδυασμού "Νέα Ενωτική Πορεία".
Αθλητικό ένθετο με τον Δημήτρη Σοβατζή.

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
 
                                    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ  Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
            Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με «πρωταγωνιστή» τον υπ. Εξωτερικών  Ευάγγελο Βενιζέλο, πρώτον με τις απειλές του πρός το εκλογικό σώμα, και δεύτερον με τις φασιστικές επιθέσεις που διατάζει  κατά των πολιτών,  στη Λάρισα, στην Θεσσαλονίκη και προφανώς θα το δούμε αυτό όπου πηγαίνει,  θέλω να ενημερώσω και να προειδοποιήσω τους Έλληνες πολίτες ,  για το κλίμα πόλωσης και ταραχών , που προσπαθεί να δημιουργήσει  με τις δηλώσεις του και τις  ενέργειές του,  ο πάντα επικίνδυνος  για την χώρα, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Νέα αναβολή για Υποθαλάσσια Σαλαμίνας, Λευκάδας και άξονα Ελευσίνα-Θήβα

Αγωνία για την τύχη των 3 νέων μεγάλων έργων

Μετά από 4 αναβολές ήρθαν οι εκλογές σε τοπική αυτοδιοίκηση και Ευρώπη και η 5η αναβολή τους είναι γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com θα έχουμε μία ακόμα χρονική μετάθεση, αυτή τη φορά μικρότερη λόγω εκλογών.  Να θυμίοσυμεπως μιλάμε για την δημοπράτηση της νέας γενιάς έργων με παραχώρηση που αφορούν 3 έργα μεγάλης εμβέλειας. Πρόκειται για πολύ μεγάλα έργα υποδομών που θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη στις περιοχές που θα κατασκευαστούν. Πρόκειται για:

Ο Σύλλογος Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, "Ελείτροχος" σάς προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με τίτλο: "Δίπτυχο"

Ο Σύλλογος Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, "Ελείτροχος" σάς προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας μελών του συλλόγου, με τίτλο: "Δίπτυχο", που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Μαΐου, και ώρα 20.30 στο Café-Bar-

Μάθε πού ψηφίζεις μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων

Τέθηκε σε εφαρμογή ο ειδικός διαδικτυακός τόπος του Υπουργείου Εσωτερικών, από τον οποίο, τόσο οι Έλληνες, όσο και οι Ευρωπαίοι Πολίτες μπορούν να μάθουν πού ψηφίζουν, κατά τις Εκλογές (Αυτοδιοικητικές & Ευρωεκλογές) της 18ης και 25ης Μαΐου 2014.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Μουλκιώτης, διαβίβασε την τελική έκθεση του ΕΜΠ για τον Ασωπό, στον Εισαγγελέα.

ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΩΠΟ

Ολοκληρώθηκε η τελική τεχνική έκθεση των αποτελεσμάτων της έρευνας  με τίτλο «Αποτελέσματα δειγματοληψιών υπογείου νερού στη λεκάνη απορροής του Ασωπού ποταμού», η οποία διενεργήθηκε από το ΕΜΠ, σε συνεργασία με την Περ. Ενότητα Βοιωτίας,  στα πλαίσια του προγράμματος «Χρώμιο στα υπόγεια νερά της λεκάνης απορροής του Ασωπού ποταμού: Τεχνολογίες και έργα αποκατάστασης (CHARM)»,

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήβας

Ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης καλεί το λαό της Θήβας να παρευρεθεί στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 13 Μαΐου, στη κεντρική πλατεία της Θήβας, στις 20:00 μ.μ.
Θα μιλήσουν ο Ανδρέας Λοΐζος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βοιωτίας και ο Αντώνης Τουλουμάκος υποψήφιος δήμαρχος Θήβας.

12/05/2014



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Η παρουσία και τα λόγια της μάνας λύγισαν ένα σκληρό ηγέτη και το πλήρωσε με τον θάνατό του!

από τον  πολιτικό μηχανικό  Θεόδωρο Κ. Παπαϊωάννου*
Ο Πλούταρχος  από τη Χαιρώνεια έγραψε το έργο ‘’Βίοι Παράλληλοι’’ που πριν λίγα χρόνια όλη τη σειρά  είχε  βάλει ως ένθετο  το ‘’ΒΗΜΑ’’.   Συγκρίνει δηλαδή πολιτικούς  και στρατιωτικούς  ηγέτες  της  Αρχαίας Ελλάδας  με αντίστοιχους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Αναφέρω το: ‘’ Πελοπίδας-Μάρκελλος’’ επειδή αφορά τη Θήβα και  το : ‘’Αλκιβιάδης – Κοριολανός’’ σε σχέση με τη γιορτή της Μητέρας
 Ο Γάιος Μάρκιος Ρωμαίος στρατηγός του 5ου π.Χ. αιώνα, ήταν ανδρείος, ευγενής, εγκρατής, δίκαιος, ισχυρογνώμων και φιλοπόλεμος.
Οι Ουόλσκοι   όμορος λαός των Ρωμαίων,  ήταν Αρχαία ιταλική φυλή άγνωστης προέλευσης σε εμπόλεμη κατάσταση με  τούς Ρωμαίους από το 500 π.Χ. ως το 300 π.Χ ., που  σιγά – σιγά υποτάχτηκαν στους Ρωμαίους και εκλατινίστηκαν.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Παρασκευή 16 Μαΐου η προεκλογική ομιλία του υπ. Δημάρχου Θηβαίων Σπύρου Νικολάου



 Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Ενωτική Πορεία»  και υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου σας προσκαλεί στην προεκλογική ομιλία του και παρουσίαση των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης, την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 και ώρα 20:30 στην Κεντρική Πλατεία Θήβας. 

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Στερεά

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα, προσήχθησαν πενήντα ένα (51) άτομα και έγινε έλεγχος συνολικά σε εξακόσια δεκαέξι (616) άτομα. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε πεντακόσια τριάντα έξι (536) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες ενενήντα δύο (292) παραβάσεις. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία. Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας.

Ο Αρειος Πάγος δίνει το πράσινο φως στη Χρυσή Αυγή για τις ευρωεκλογές

Με τη βούλα του Αρείου Πάγου 43 κόμματα κατεβαίνουν τελικά στις ευρωεκλογές, μεταξύ των οποίων η Χρυσή Αυγή και η «εφεδρεία» της Εθνική Αυγή.

Ολα τα κόμματα πέρασαν από τον τυπικό έλεγχο νομιμότητας του Α1 πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου το οποίο όπως αναμενόταν έδωσε το πράσινο φως για την κάθοδο της Χρυσής Αυγής και της Εθνικής Αυγής στις Ευρωεκλογές αφού πληρούσαν τα τυπικά κριτήρια του νόμου και του Συντάγματος για τη συμμετοχή τους.

Σε κανένα από τα δύο κόμματα (Χρυσή και Εθνική Αυγή) οι υποψήφιοι δεν έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα, ούτε έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, ενώ και τα καταστατικά τους δεν αντιβαίνουν διατάξεις του Συντάγματος.

Καμαρωστε ξεφτιλα θαυμαστε προτυπα που θεσπιζονται για τις κοινωνιες του κοσμου..

Ο απόλυτος ξεπεσμος η ισοπεδωση της έννοιας '' φυλο-ιδιαιτεροτητα-σεβασμος-αξια'' Τέτοια κοινωνία θελετε για τα παιδιά σας..;;;; Βρωμια ανηθικοτητα σαρκολατρεια και κατάργηση των φυσικων ρόλων των φυλων..;;; 

Ο ΑΓΕΡΑΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ...

Εψαχνε να την βρει στην Αλεξάνδρεια και τις Συρακούσες. Ο χρόνος έσταζε νεκρός απ' το στόμα του πάνω στα προπατορικά του πάθη. Οι Αγιοι Πάντες τον κορόιδευαν βγάζοντάς του τη γλώσσα και μονοπόδαροι δαίμονες του τραγουδούσαν: Ευλογημένος ο μασκαράς της σοφίας Του.

Εψαχνε να την βρεί, αλλά ήταν πια αργά. Δύο επίμονοι αρχάγγελοι είχαν ήδη ιχνογραφήσει το τελευταίο της πρόσωπο πάνω σ' ένα χαρτόνι. Χίλια σώματα μες την ψυχή της είχαν αποχαιρετήσει το φως. Ειχε κάψει και το τελευταίο της σπίρτο για να τον ζεστάνει και καμιά δεν μπορούσε πια ν' ανάψει φωτιά. Ενα μεγάλο πλαστικό γαρύφαλλο η ιστορία της ζωής της...

Τάκης Φωτόπουλος: Εκφασισμός και φασισμός-μαϊμού

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η ανηλεής σφαγή τουλάχιστον 46 άοπλων διαδηλωτών στην Οδησσό από τους πραξικοπηματίες της Χούντας του Κιέβου, την οποία διόρισε η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) των γνωστών εγκληματιών Ομπάμα (νομπελίστα Ειρήνης!), Άστον κ.λπ., είναι στην πραγματικότητα η απόλυτη απόδειξη του εκφασισμού της Υ/Ε. Στόχος της ήταν η κατατρομοκράτηση του λαού της Ανατολικής Ουκρανίας που σήμερα κινητοποιείται με αιτήματα όχι μόνο εθνικής αλλά και κοινωνικής απελευθέρωσης, ώστε να υποταχθεί στα σχέδια της Υ/Ε και των εκτελεστικών οργάνων

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο