Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Επτά ακίνητα του δημοσίου μέσα στο Δήμο Θηβαίων για πώληση. Τρέξατε, τιμαί λογικαί…

Πωλούνται τα πάντα σε καλές «αριστερές» τιμές… Λιβάδια και δάση, κάμποι και βουνά, παραλίες και λιμάνια, αρχαιολογικοί χώροι, ιαματικές πηγές, πάρκα και θέατρα…ανθρακορυχείο…ένα παρεκκλήσι είναι στον κατάλογο με τα 3175 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα….


Διαβάστε περισσότερα »

ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

Δεν έφτασε ακόμη η ώρα για να πάρει, να επωμισθεί ο άνθρωπος μόνος του τις ευθύνες. Η λογική του δεν λειτουργεί ολοκληρωμένα. Είναι ακόμη απαίδευτος στα προβλήματα της λογικής. Το μέλλον του θα εξαρτηθεί από την παίδευση και τη λογική άσκηση, που θα είναι απαλλαγμένη από τα παράσιτα του θυμού και του ενστίκτου. Ο δρόμος είναι μακρινός και δύσβατος.

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΔΕΞΙΟΙ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Αναρχοάπλυτοι αριστεροί και ξεσκονίστρες δεξιοί, έχουν μετατρέψει το Ναό της Δημοκρατίας, την ελληνική Βουλή, σε ξενοδοχείο ύπνου χαμηλής κατηγορίας ή προς το χειρότερο σε νομοθετικό πλυντήριο των βρωμιών των πολιτικών προσώπων, που ελέω του επιπόλαιου λαού μας, αγοράζουν θέση σε αυτό το άντρο της ακολασίας.    

Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Η ΨΥΧΗ

Ο ψυχικός κόσμος είναι προιόν μεταβολισμού υπηρετώντας τη βούληση κάθε ύπαρξης. Η βούληση είναι το βέλος της φυσικής δύναμης που εδρεύει στον άνθρωπο με το καθήκον μιας εναγώνιας αναζήτησης, ξένης προς τη νοητική λειτουργία. Αυτή που οδήγησε τον άνθρωπο σε επιτεύγματα, όπως εκείνο που τον κατέστησε ικανό να πετάξει χωρίς φτερά ή στη διερεύνηση του διαστήματος και σε άλλα που προκαλούν το δισταγμό της λογικής ενέργειας.

Με δικαστικές αγωγές θα διεκδικούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων τα ανείσπρακτα φορολογητέα ενοίκια

Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*μείωση του μεγέθους γραμματοσειράςαύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Μόνο δικαστικά με κατάθεση αγωγής κατά του μισθωτή τους, θα πρέπει να κινηθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, που δεν εισέπραξαν μισθώματα κατά το έτος 2015, αν θέλουν να απαλλαγούν από το φόρο που θα καταβάλουν στην Εφορία από το έσοδο του μισθώματος.

Συνάντηση Μπακογιάννη με Ξανθό και Πολάκη

Με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε για τις ελλείψεις και τα προβλήματα των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Στερεάς Ελλάδας και ζήτησε, για ακόμη μία φορά, την αποδέσμευση των χρημάτων της Περιφέρειας τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη βασικών αναγκών των νοσοκομείων της Περιφέρειας αλλά και ως επιδόματα-κίνητρα για την κάλυψη θέσεων γιατρών στις απομακρυσμένες περιοχές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Η Θήβα γύρισε μια νέα σελίδα με την έναρξη της λειτουργίας του νέου υπερσύγχρονου Αρχαιολογικού Μουσείου που μέσα από το βάθος χιλιετιών αναβιώνει την ιστορία της.

Ανοίγει πάλι τις πύλες της στην οικουμένη για να θυμίσει ότι αυτός ο τόπος υπάρχει και φιλοδοξεί να ξαναγίνει και πάλι «Πρωτεύουσα Πόλη» του πολιτισμού και της ανάπτυξης. 

Το ιστορικό αυτό γεγονός το αγκάλιασαν όλοι οι πολίτες της πόλης  χωρίς κριτήρια διαχωρισμού σε πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας όπως μερικοί επιμένουν να τους θεωρούν. 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΒΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ

Tην Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 21:00 θα γίνει η γενική συνέλευση του ΑΟ ΘΗΒΑ στο συνεδριακό κέντρο Θήβας στην αίθουσα Αρμονία.  Στόχος της γενικής συνελεύσεως είναι η ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και θα προσκληθούν σε αυτή όλοι οι αρμόδιοι φορείς και επιχειρηματίες της  πόλης ώστε να συμβάλουν την νέα προσπάθεια.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Στροφή στον ιδιωτικό τομέα ζητούν από την κυβέρνηση οι επιχειρηματίες

Απέναντι δηλώνουν οι επιχειρηματίες δια στόματος προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στο ενδεχόμενο μείωσης του κατώτατου μισθού.

Ο Κώστας Μίχαλος επιμελώς ωστόσο απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα υπόλοιπα ζητήματα της καυτής ατζέντας των εργασιακών που έρχονται για την κυβέρνηση τον ερχόμενο Σεπτέμβρη καλώντας την να στηρίξει και να ενισχύσει τον ιδιωτικό τομέα με τη σταδιακή αποσυναρμολόγηση της βαριάς φορολογίας.

Πρόσκληση για την εκδήλωση μνήμης για το Ολοκαύτωμα του Κυριακίου


ΔΗΜΟΣIA ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 2016 "ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2016
Η εξερεύνηση αρχίζει….
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς , διοργανώνει ανελλιπώς από το καλοκαίρι του 2012 το πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2016», που αγάπησαν συμμετέχοντας χιλιάδες μικροί και μεγάλοι σε εκατοντάδες συναρπαστικές δράσεις. Έτσι και φέτος, πλήθος δράσεων θα υλοποιηθούν και πάλι, από ενθουσιώδεις και δημιουργικούς εμψυχωτές, καθιστώντας το καλοκαίρι των μικρών μας φίλων για μια ακόμη φορά αξέχαστο, όμορφο, φανταστικό και δημιουργικό!

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με παιδιά για τη λειτουργία των παιδικών χαρών του Δήμου

Τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκαν στο Δημαρχείο Λιβαδειάς ομάδα παιδιών συνοδευόμενα από εκπροσώπους συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και μέλη της εθελοντικής κίνησης πολιτών Levadistas.  
Τα παιδιά μετέφεραν στη Δήμαρχο το αίτημά τους για άμεση λειτουργία των παιδικών χαρών του Δήμου Λεβαδέων έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν με ασφάλεια σε αυτές.

ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΑΡΠΑΖΟΥΝ 700 ΧΙΛ. ΣΠΙΤΙΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ξεκίνησε η διαδικασία “αρπαγής” της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων οφειλετών. Και παρά τις όποιες νομοθετικές ενέργειες που έχουν γίνει από αυτήν την υποτελή Συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από πουθενά δεν προκύπτει η προστασία ατόμων με οφειλές προς τα πιστωτικά ιδρύματα, τα οποία έχουν προχωρήσει σε μία σειρά από παράνομες πράξεις, τέτοιες που ο κάθε πολίτης - δανειολήπτης έχει κάθε δικαίωμα να ασκήσει εις βάρος των τραπεζοϋπαλλήλων ακόμη και την ποινική τους δίωξη!!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η στρατηγική της αναγνώρισης

Ν. Λυγερός

Η στρατηγική της αναγνώρισης στον τομέα της γενοκτονίας δεν πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά στο θύτη, αλλά να θεμελιώνεται με την Ανθρωπότητα. Για πολλά χρόνια, πολλοί από τους δικούς μας θεωρούσαν ότι το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η αναγνώριση από τον θύτη, ενώ η ουσία βρίσκεται στο επίπεδο της Ανθρωπότητας. Ας φανταστούμε μια γενοκτονία που είναι αναγνωρισμένη μόνο από τον θύτη και από κανέναν άλλον, για να συνειδητοποιήσουμε πόσο λίγη αξία θα είχε.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΗΒΩΝ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Συμμετοχή της Αερολέσχης Θηβών, στη γιορτή των εγκαινίων του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών.

Αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία της Αερολέσχης Θηβών, που με επικεφαλής τον πρόεδρο της Νίκο Αντωνίου και τα μέλη της Αποστόλη Μαυροθαλασσίτη, Ζαχαρία Αναπολιτάκη, Πέτρο Κωνσταντόπουλο και Βασίλη Πετίνη, με τον δικό τους τρόπο συμμετείχαν στη γιορτή των εγκαινίων του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών. 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ!

Μετά από 9 χρόνια ενασχόλησης μου με την ομάδα της καρδιάς μου και αφού πριν λίγες μέρες επιτύχαμε και το όνειρο της ανόδου στην Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία έφτασε η στιγμή της αποχώρησης μου από την προεδρία της ομάδας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια πέρασα πολλές όμορφες και άσχημες στιγμές που όμως έμειναν χαραγμένες μέσα μου και θα με ακλουθούν για πάντα στην ζωή μου. Είναι κρίμα κάποιοι τώρα που η ομάδα μας "δυνάμωσε" να προσπαθούν να το παίξουν συμβουλάτορες και να μειώνουν τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων που μάτωσαν και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά. Δεν θα σταθώ άλλο σ’ αυτούς....

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ποδηλατικός αγώνας ορεινής κατάβασης Downhill Open 2016 στη Λιβαδειά

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο τέταρτος από τους οκτώ αγώνες του 4ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill Open 2016,  που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά.

Η διαδρομή που ακολούθησαν οι αθλητές χαράχθηκε στην περιοχή του δάσους του Προφήτη Ηλία από τα μέλη της τοπικής ποδηλατικής ομάδας “All Terrain” και συγκεκριμένα από τους Κοτσικόρο Θανάση, Μιχαήλ Κώστα, Μιχαήλ Παναγιώτη, Μούργο Δήμο και Γκίνη Γιώργο. Η διαδρομή ήταν περίπου 1.320 μ., μέσης τεχνικής δυσκολίας, με κλίσεις ξύλινες και χωμάτινες κατασκευές. 

"ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ"

Μπορεί σε πολλούς εδώ να φαίνεται μονότονη η ανακίνηση της "κατάστασής" μας από τούτη τη γραφίδα, να ενοχλεί η απογυμνωμένη αλήθεια της και να προκαλεί ένα αίσθημα δυσφορίας η επιμονή του γράφοντα ότι γίναμε όντα μυθοπλαστικά, αντικρίζοντας την πραγματικότητα χωρίς κάποια προοπτική, παρρησία και ευθύτητα, έξω από επιφανειακότητες και συνήθειες. Με τη στάση μας να αναδίνει ένα ήχο ταραχής υπολανθάνουσας, αλλά δυστυχώς όλα τα προβλήματά μας απ' αυτή την αφετηρία ξεκινούν. Χάθηκε το "ρυθμιστικό ένστικτο" από την κοινωνία.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2016 ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΗΒΑΣ

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016

H εξερεύνηση αρχίζει 
σε 125 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα

Αφιερωμένη στην έννοια της εξερεύνησης είναι η Καλοκαιρινή Εκστρατεία  για την προώθηση της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας 2016, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ). Στην τελική ευθεία για την μετεγκατάστασή της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στο πλαίσιο ανάπτυξης του κοινού και αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η ΕΒΕ αναπτύσσει το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών και αυτό το καλοκαίρι συντονίζει 3.200 δράσεις σε όλη την Ελλάδα, με θέμα «Γίνε εξερευνητής του κόσμου»!

Προτάσεις για το νέο αναπτυξιακό νόμο - Έντονη αντίδραση για τον αποκλεισμό του ΤΕΕ από τη συζήτηση στη Βουλή

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος ανακοινώνει ότι μία από τις καινοτομίες του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που παρουσίασε η Κυβέρνηση και συζητά η Βουλή των Ελλήνων αποτελεί ο αποκλεισμός του ΤΕΕ από τη συζήτηση αυτή. Παρά τη θεωρητικά ευρεία ακρόαση φορέων, οι αρμόδιες επιτροπές της Βουλής δεν προσκάλεσαν το ΤΕΕ να εκφράσει τις απόψεις και το σχολιασμό του για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Αποτελεί σίγουρα καινοτομία η Κυβέρνηση και η Βουλή να «ομνύουν» στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της χώρας για τα επόμενα χρόνια αλλά να ξεχνούν αυτούς που θα κληθούν να τον υπηρετήσουν στην πράξη, δηλαδή τους μηχανικούς της χώρας. Επίσης αποτελεί καινοτομία η «παράλειψη» της ακρόασης, με τον ορθό θεσμικά τρόπο, του επίσημου και θεσμοθετημένου τεχνικού συμβούλου της Κυβέρνησης και της Πολιτείας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, από τη Βουλή των Ελλήνων.

Επέκταση αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Αθηνών και στην οδό Ηνιόχου στη Λιβαδειά

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου ενημερώνει ότι υπογράφτηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, η ένταξη του έργου “Επέκταση αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Αθηνών και στην οδό Ηνιόχου” προϋπολογισμού 277.000 € (χωρίς ΦΠΑ) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Στερεά Ελλάδα – Προώθηση της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, της πρόληψης και της διαχείρισης κινδύνων”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με τίτλο:

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Η ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ
Οι Χάζαροι Κοσμοκράτορες λένε, όπως σας φέραμε το Ευρώ, έτσι θα καταστρέψουμε τον Ελληνισμό!!!
Εμείς σας βάλλαμε στο ευρώ χρησιμοποιώντας Εβραίους πολιτικούς τύπου Σημίτιδες.

ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΔΗΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ!

Προφανώς πολλοί από εμάς αναπτύξαμε τη ψευδαίσθηση ότι οι "παράδεισοι κτίζονται στην κόλαση". Υπάρχει, ωστόσο, μια αγγλική παροιμία που λέει: "βάλε έναν άσχετο καβάλα στο άλογο και θα καλπάσει στην κόλαση".

Εμείς το κάναμε. Από αφέλεια και ευπιστία; Από τον Μιθριδατισμό μας στην ανασφάλεια και στην απάθεια; Από την έλλειψη πολιτικής αγωγής; Από την απουσία του κοινωνικού χρέους, που ανεβάζει την αισθητική παιδεία και ευαισθητοποιεί τη σκέψη και το στοχασμό;

Πρόγραμμα χρηματοδότησης για τους νέους γεωργούς

Στη νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έχουν αναρτηθεί όλες οι προϋποθέσεις για τους ενδιαφερόμενους του προγράμματος που θα διαχειριστεί η Περιφέρειά μας, αμέσως μετά την έναρξή του.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Εκκίνηση επιχείρησης από νέους γεωργούς» που προδημοσιεύεται με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση όλων των πολιτών που καλύπτουν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας και τ.Υπουργός Βαγγέλης Μπασιάκος, με την ευκαιρία των εγκαινίων του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τα σημερινά εγκαίνια! Σήμερα μιλάνε τα έργα και όχι τα λόγια. Παραδίδουμε στο κοινό, τους ερευνητές και τους μελετητές, Έλληνες και ξένους, ένα σημαντικό έργο Πολιτισμού και Ιστορίας (Προϊστορικών, Κλασσικών και Βυζαντινών Αρχαιοτήτων), όπως παρουσιάζεται μέσα από 18 ενότητες, που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της καθημερινής ζωής και δράσης της ευρύτερης περιοχής.

Βικτωρία Ταγκούλη-Χρήστος Θεοδώρου-Soul Destiny στην Βαβελ 10/6/2016

Παρασκευή 10 Ιουνίου 

Συντελεστές:
Βικτωρία Ταγκούλη φωνή-Χρίστος Θεοδώρου πιάνο.Opening act: Soul destiny

ώρα έναρξης 22:00 | 10e (μπύρα/κρασί)

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 215/52.52.982

Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Άνοιξε τις πύλες του το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών

Παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου , με την επισημότητα που αρμόζει σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τη Βοιωτία και την Ελλάδα,  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016. Το Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β'.

Απάντηση Μπακογιάννη στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας

Μετά την επίθεση που εξαπέλυσε με Δελτίο Τύπου του υπουργείου Εργασίας η αναπληρώτρια υπουργός κ. Ράνια Αντωνοπούλου κατά του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κ. Αντωνοπούλου είχε την "ευαισθησία" να απαντήσει στην ανάρτηση μου στο facebook με Δελτίο Τύπου, κατηγορώντας με για αναλήθειες και χαρακτηρίζοντας μάλιστα όσα έγραψα μελοδραματικά!

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΘΗΒΑΣ - 12 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ    ΘΗΒΑΣ

     Την Κυριακή  12 Ιουνίου 2016 , από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 2.00 το  μεσημέρι , οργανώνεται αιμοδοσία στην αίθουσα τελετών του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και Ρούφου Θήβας (απέναντι από τα δικαστήρια).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ, ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Γράφαμε στην Ελεύθερη Ώρα της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2016, μεταξύ των άλλων:
«Ωστόσο, πολύ πιο πριν το 1993 και 1995, όταν και ήταν Βουλευτής ο Πάνος Καμμένος (εξελέγη πρώτη φορά τις εκλογές του ΄93), “έχτιζε” το πολιτικό του μέλλον με πολύ σκληρό προφίλ.
Γόνος εύπορης οικογένειας, θιασώτης των όπλων και των στολών (ίσως ως Υπουργός Εθνικής Αμύνης εκπλήρωσε παιδικό-εφηβικό του όνειρο), του άρεσε ιδιαίτερα η πολιτική.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ "ΕΠΙ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΑΝΕΜΩΝ"

Κι ας μας καταδιώκει η ιστορία, όπως επίμονα αναφέρω. Κι ας ήταν πάντα ελληνικότατη η σύλληψη της αναγκαιότητας για αντίδραση στη δράση των επιτηδείων. Και ήταν ελληνικότατη, γιατί άγγιζε την πεμπτουσία του έθνους, μακριά από οποιαδήποτε πατριδοπληξία και υστερισμούς.

Τα Eγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών

Πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β',  του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, του Υπουργού Πολιτισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου, σύσσωμης της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του τόπου, και των πολιτών της Θήβας. 

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Δείτε στις 19:00 ζωντανά την τελετή εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών

Το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται τους πολίτες όλου του κόσμου και τους καλεί να γίνουν μέρος σε ένα σπουδαίο ταξίδι στον πολιτισμό και στην ιστορία της Ελλάδας.

«Συνεχίζει τις επαφές του με τους φορείς της επιχειρηματικότητας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θέμης Χειμάρας».

Συνάντηση του νέου Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ.  Ιωάννη Λιονάκη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την δημιουργία πλάνων για την ποιοτική ανάπτυξη της ευβοϊκής επιχειρηματικότητας και την προώθηση των ευβοϊκών προϊόντων μέσα από την συνεργασία των δυο Φορέων και την υλοποίηση πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση αυτή.  

Σκακιστικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία Θήβας

Με την ευκαιρία λήξης της σχολικής χρονιάς ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ διοργανώνει σκακιστικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία Θήβας την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 5 μ.μ.
Κατηγορίες αγώνων:

'' Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ" -ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΕΝ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΗΒΩΝ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, ώρα 20:00 , Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών


Εκδήλωση της ΕΦ.Α. Βοιωτίας και της ΧΕΝ Θήβας με θέμα:
“Το Γυναικείο Αρχέτυπο της Αντιγόνης”. Ομιλήτρια η Επίκουρη Καθηγήτρια Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου ΑθηνώνΜακρυγιάννη Ευγενία.

Στις 10 Ιουνίου η συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας και του DUO ZEΥΞΕΙΣ για τον εορτασμό των εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στις 20:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, το Δημοτικό Ωδείο Θήβας και το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας θα πλαισιώσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, στο πλαίσιο εορτασμού των εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας.

Διαβάστε περισσότερα »

ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ

Τα ιδανικά μας έγιναν ιδανικά των άλλων. Και τα "ιδανικά" μας ανταλλάχθηκαν με δανεικά. Ανθρωποι του άρτου και του θεάματος, εσχάτως μάλιστα μόνο του θεάματος, ξεχνάμε ό,τι μας υποσχέθηκαν οι πολιτικοί και επιδιδόμαστε στην ονειροβασία, που μας προτρέπουν οι τεχνίτες των "αλχημικών" δημοσκοπικών ποσοστών και των στοχαστικών προσαρμογών της πολιτικής.

Στο πλαίσιο εορτασμού εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών, εκδηλώσεις στις 8/6: “Ο μύθος του Κάδμου, η αναζήτηση της Ευρώπης και η ίδρυση της Θήβας” - “ Η αρχαία Ελληνική Μυθολογία και Τραγωδία στο Λυρικό Θέατρο”

Στο πλαίσιο εορτασμού εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016
1. Ώρα 18:30: Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόα

Εκδήλωση για μαθητές δημοτικού και γονείς από το Σύλλογο Θήβας “ΣΦΙΓΓΑ”:
“Ο μύθος του Κάδμου, η αναζήτηση της Ευρώπης και η ίδρυση της Θήβας”

2. Ώρα 20:00: Συνεδριακό Κέντρο ΔΗ.Κ.Ε. Θήβας

“ Η αρχαία Ελληνική Μυθολογία και Τραγωδία στο Λυρικό Θέατρο

Συμμετέχουν:

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Θηβαίων στoν Α.Ο. Η Θήβα

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Βυλλιώτη, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. “Η Θήβα” για την πανάξια επιστροφή της ομάδας στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Η “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας”

Η επιστροφή της τέως βασιλικής οικογένειας και η επάνοδος της στην πολιτική σκηνή της χώρας είναι περισσότερο κοντά από ποτέ άλλοτε!!
Παρά το γεγονός ότι το παρόν κείμενο μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους μη σκεπτόμενους και επιδερμικούς ως ένα “μύθευμα”, εν τούτοις όλες οι πηγές μας, αλλά και μια σειρά από γεγονότα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, φανερώνουν ότι για το εν λόγω θέμα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.

Ανοίγει τις πόρτες του το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών

Από την Τρίτη 7 Ιουνίου ανοίγει τις πόρτες του το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, μετά την ολοκλήρωση των έργων και των παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας και συγχρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με 4.109,058 ευρώ.

Στον Δομοκό το Περιφερειακό Συμβούλιο

Στον  Δομοκό πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για την άμεση επαφή και επικοινωνία των μελών του Συμβουλίου με του κατοίκους ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιούνται και εκείνα που σχεδιάζονται για τον Δομοκό και ολόκληρη τη Φθιώτιδα, κόστους μεγαλύτερου των 7εκατ. ευρώ,  επισημαίνοντας την ανάγκη της άμεσης επικοινωνίας πολιτών και περιφέρειας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 2016

Α/Α Gender ΒΙΒ Name YOB Club Finish
1 Male 424 ΜΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΡΟΜΕΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1:23:29
2 Male 16 ΚΟΤΣΟΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1975 ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ 1:26:29
3 Male 335 ΜΕΣΣΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - 1:31:30
4 Male 175 ΑΡΝΟΚΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΟΑΣ - ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ 1:32:57
5 Male 56 ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΦΑΝΗΣ 1977 1:33:24
6 Male 68 ΚΩΝΣΤΑΣ ΛΟΥΚΑΣ 1968 ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ 1:35:37
7 Male 323 ΓΚΙΟΚΑΣ ΝΙΚΟΣ - ΣΧΟΠ ΘΗΒΩΝ 1:37:13
8 Male 118 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝ,ΝΟΣ 1962 ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ 1:40:03

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΑΣ

Η αλήθεια μας πονάει. Και βρίσκουμε πάντα δικαιολογίες προσχηματικές, συχνά ανόητες και διάτρητες από την άγνοιά μας ή τις ανομολόγητες επιθυμίες μας, για να "υπερασπιστούμε" τη στάση ζωής που επιλέξαμε για να αιτιολογήσουμε τη μαζοποιημένη λογική μας, αρνούμενοι να δεχθούμε ότι δεν υπάρχουν "ευτυχίες" που να μη κουβαλάνε το φορτίο τους, ιδιαίτερα στη σκιά μιας εξαθλιωμένης και αποδεκατισμένης κοινωνίας.

ΑΟ Θηβας και ΑΕ Ιστιαιας στην Γ΄Εθνικη

Αθλητικος Ομιλος Θηβας και ΑΕ Ιστιαιας Πανηγυριζουν την Ανοδο τους στην Γ' Εθνικη Κατηγορια απο την Διαδικασια των Μπαραζ στον 7ο Ομιλο της Στερεας Ελλαδος 

Διαβάστε περισσότερα »

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Αιμοδοσία συλλόγου Παναγία Μακαριώτισσα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Πνευματικό κέντρο της Δομβραίνας η καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία, με σκοπό την διατήρηση της τράπεζας αίματος. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές κυρίως δε στους εθελοντές αιμοδότες για την αθρώα προσέλευση τους. Το Δ.Σ του συλλόγου.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο