Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Στάθης και Τάσος Χατζηλάμπρος. Τα δύο αδέλφια ξανασυναντιούνται στην ομάδα της Θήβας

Ο Στάθης και ο Τάσος Χατζηλάμπρος, οι δίδυμοι ποδοσφαιριστές από τη Θήβα μιλούν στο exeisminima.gr για τη συνύπαρξη τους στην ομάδα της πόλης μας.

Είναι μόλις 19 χρονών, με εντυπωσιακά εργομετρικά και πάθος για το ποδόσφαιρο. Ο Στάθης  επαγγελματίας μεσοεπιθετικός σήμερα, με ευχέρεια στο σκοράρισμα, θα αγωνιστεί δανεικός από τον Λεβαδειακό μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα της Θήβας. Ο Τάσος μεσοαμυντικός με ευχέρεια στις τελικές πάσες παίζει ήδη στην ομάδα της Θήβας εδώ και 1,5 χρόνο.


Προερχόμενοι από ποδοσφαιρική οικογένεια της Θήβας (παλιοί ποδοσφαιριστές ο πατέρας τους Κώστας και ο παππούς τους Στάθης Χατζηλάμπρος) από πολύ μικρή ηλικία έπαιξαν ποδόσφαιρο, πρώτα στον Πελοπίδα της Θήβας από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα, στη συνέχεια ως δανεικοί στον Ατρόμητο Σχηματαρίου και μετά στον Λεβαδειακό (Κ17, Κ20).

Εκεί οι δρόμοι τους χωρίζουν ο Τάσος, θα συνεχίσει στην Αντίκυρα και στη συνέχεια θα έρθει στην ομάδα της Θήβας. Σήμερα θα ξαναβρεί με τον αδελφό του Στάθη, ο οποίος από τις ακαδημίες του Λεβαδειακού υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ και με το δανεισμό του στη Θήβα, θα βοηθήσει την ομάδα της πόλης στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Στο ποδόσφαιρο συνήθως έχουμε ακούσει αδέλφια να παίζουν αντίπαλοι, στην ίδια ομάδα είναι κάτι πολύ σπάνιο, πως νιώθετε γι αυτό και ποιοι είναι οι στόχοι σας;

Τάσος: Εχουμε κοινή πορεία στο ποδόσφαιρο, μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε μαζί, ξέρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, είναι πολύ όμορφο που θα έχουμε τον Στάθη στην ομάδα μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία και προσωπικά να παίξω καλό ποδόσφαιρο και σε επαγγελματική κατηγορία.

Στάθης: Είναι πολύ καλό και για μας αλλά και για την ομάδα ότι θα παίξουμε μαζί.  Για μένα θα είναι και μια ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα της πόλης μου και να αποκτήσω αγωνιστικό ρυθμό, παραστάσεις και εμπειρίες από ένα άλλο πρωτάθλημα. Θα με βοηθήσει  να γυρίσω έτοιμος για να συνεχίσω και για πιο ψηλά. Τους περισσότερους παίκτες της Θήβας τους γνωρίζω, έχουμε αγωνιστεί αντίπαλοι σε φιλικά και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου.


exeisminima


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο