Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Άγραφα:Η 16χρονη που βούτηξε στα παγωμένα νερά της Λίμνης Κρεμαστών

Οι ευχές της 16χρονης."Έζησα κάτι τρομερό και μοναδικό"
Μπορεί η περίφημη και όμορφη Λίμνη Κρεμαστών στα Άγραφα Ευρυτανίας να μην είναι και από τις πιο ψυχρές της Ελλάδας(όπως της Καστοριάς κ.α), ωστόσο σε ημέρα χιονιά όπως η χθεσινή... ζεστή , δεν την λες!
Αυτό όμως καθόλου δεν πτόησε την τολμηρή 16χρονη Αγραφιώτισσα Δήμητρα Τόλη , που αψήφησε το κρύο και βούτηξε στα κρύα νερά της Λίμνης ,κάτω απο την Γέφυρα της Επισκοπής, για να τηρήσει το έθιμο του Σταυρού!   

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

«Το αρχαίο δράμα σήμερα» και οι προεκτάσεις του στο σύγχρονο κόσμο

Ένα διεθνές εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Κέντρο Κλασικού Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Το Κέντρο Κλασικού Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου (ΚΕΔΡΑ) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (ΙΜΚ), σε συνεργασία με τον Δήμο Θήβας και με την ενίσχυση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το διεθνές εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα «Το αρχαίο δράμα σήμερα» με επιστημονικό και καλλιτεχνικό υπεύθυνο του ΚΕΔΡΑτον καθηγητή και σκηνοθέτη Γιάγκο Ανδρεάδη και υπεύθυνο του ΙΜΚ τον συγγραφέα και κριτικό θεάτρου Ηρακλή Λογοθέτη.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

(Όπως το γράφουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών)!
ΓΙΑ  ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΙ  Ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΤΟΥΣ  ΔΥΝΑΣΤΕΣ  ΤΟΥ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
                  ( Ε ι κ ο ν ο γ ρ α φ η μ έ ν ο)
                 ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ  ΕΙΝΑΙ  24
Το ιερό βιβλίο των Εβραίων είναι το ΤΑΛΜΟΥΔ.
Το ΤΑΛΜΟΥΔ λέει, «όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών-Λαών, ανήκουν στο Εβραϊκό Έθνος, το οποίον δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιονδήποτε δισταγμόν. (Αυτό που γίνεται σήμερα παντού και στη Ελλάδα με την αρπαγή του πλούτου μας).

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΠΕΚΤΣΙ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ

Αχ Ελλάδα μου σε ποια χέρια είναι αφημένη η τύχη σου

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Δημοσίευσα την Παρασκευή (30/12) και το Σάββατο (31/12) στην Ελεύθερη Ώρα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον ύποπτο ρόλο του Ιδρύματος Αμπντί Ιπεκτσί που δημιουργήθηκε εν ονόματι της δήθεν “ελληνοτουρκικής φιλίας”. Ξεδίπλωσα αυτές τις δυο ημέρες τον εφιαλτικό ρόλο του εν λόγω Ιδρύματος, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας, εγκλωβίζοντας στα σχέδιά του προσωπικότητες της πολιτικής, δημοσιογραφικής, αθλητικής και καλλιτεχνικής ζωής του τόπου μας!!   

Εκ νέου αναβολή εκδήλωσης εγκαινίων της Βιβλιοθήκης και της Έκθεσης "Μουσείου Δασκάλου" στο Κυριάκι

Αναβολή εκδήλωσης – Αλλαγή ημερομηνίας

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση των εγκαινίων της Βιβλιοθήκης και της έκθεσης “Μουσείου Δασκάλου” από τον δάσκαλο Νικόλαο Γ. Γκώνια στο Κοινοτικό Κατάστημα Κυριακίου που ήταν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 αναβάλλεται εκ νέου λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν στην περιοχή και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00. 




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

14 Έργα συνολικού προϋπολογισμού 139.616.422,06 ευρώ, έχουν υποβληθεί από τον Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε στην ανοιχτή πρόσκληση του ΥΜΕΠΕΡΑΑ

Υπεβλήθησαν μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2016 και οι τελευταίες
προτάσεις του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε στην ανοιχτή πρόσκληση του ΥΜΕΠΕΡΑΑ για χρηματοδότηση έργων και εγκαταστάσεων διαχείρισης απορριμμάτων.

Σημειώνεται ότι η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων ήταν
ανοιχτή από τις 15 Ιουλίου 2016 και έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Ευχαριστήριο Δημάρχου Θηβαίων για τον αποχιονισμό στις 28, 29 & 30 Δεκεμβρίου 2016

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του Δήμου (αιρετούς και υπαλλήλους) στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, στο Αστυνομικό Τμήμα, στην Τροχαία Θηβών και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας για την προθυμία, τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και την αγαστή συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια των 24ώρων του τριημέρου (28-29-30/12/2016) που διήρκεσαν οι εργασίες του αποχιονισμού στη ζώνη ευθύνης του Δήμου.

Βιβλίο: «Η Δημοκρατία στην Αρχαία Αθήνα»

Αντώνης Μυστριώτης:
"Η Δημοκρατία στην αρχαία Αθήνα. Η Άνοδος 507-450 π.Χ. Θεσμοί-Πολιτικά Κινήματα- Ηγέτες-Περσικοί Πόλεμοι".

Το βιβλίο «Η Δημοκρατία στην Αρχαία Αθήνα» παρουσιάζει στο ευρύ αναγνωστικό κοινό την ιστορική περίοδο 507-450 π.Χ., η οποία αντιστοιχεί στη άνοδο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας με ένα περιεκτικό, αλλά επίσης λεπτομερή και ολοκληρωμένο τρόπο. Στόχος του είναι να αποκαλυφθούν οι δυνάμεις που οδήγησαν στην μεταμόρφωση της Αθήνας από μια πόλη-κράτος σε μια αυτοκρατορία σε μόλις πενήντα επτά χρόνια, ενώ το πολίτευμά της εξελίχθηκε στην απόλυτη, άμεση δημοκρατία, όπου όλες οι αποφάσεις λαμβάνονταν στην Εκκλησία του Δήμου από όλους τους πολίτες.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού : Σε επιφυλακή ο Δήμος Θηβαίων - χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας & μέτρα αυτοπροστασίας

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) που ισχύει  από  Πέμπτη  5 μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, αναμένονται από το βράδυ της  Παρασκευής 6/1 χιονοπτώσεις και παγετός στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων .

Ευχαριστήριο Δήμου Θηβαίων και ΔΟΘ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Θήβας και των Τοπικών Κοινοτήτων

Ο Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας ευχαριστούν  θερμά για τη συμμετοχή  και συμβολή τους στη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη Θήβα και στις Τοπικές Κοινότητες:

  • Τους  εργαζομένους στο Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, το ΚΑΠΗ Θήβας και τον Παιδικό Σταθμό Θήβας που ανήκουν στην εποπτεία του
  • Τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείριση Δ. Θηβαίων, τους εργαζομένους στο Συνεδριακό Κέντρο, τη  Φιλαρμονική Ορχήστρα  & το Δημοτικό Ωδείο της
  • Τους εργαζομένους στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Θηβαίων

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

«Διοργάνωση εκπαιδευτικής αποστολής από το Επιμελητήριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2016».

Το Επιμελητηριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + 2016, διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Γερμανία, σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο μας, με τίτλο  "Νέα Υλικά και Τεχνικές Δόμησης για εξοικονόμηση ενέργειας κτιρίων" .
 Η εκπαιδευτική αποστολή θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία (Βερολίνο), με δύο ροές, το χρονικό διάστημα από 8 έως 21 Μαρτίου 2017 και το χρονικό διάστημα, από 10 έως 23 Μαρτίου 2017 (14 ημέρες, 13 διανυκτερεύσεις). 

Η Ρόζα της Σμύρνης στον Κινηματογράφο Θήβας από 5 ως 11 Ιανουαρίου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Σμύρνη 1922: Η Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη), κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα. Aθήνα 1987: H Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια.

Ο Στέλιος Τσάκωνας και η Δήμητρα Κελεκίδη συγκλόνισαν τους πάντες με την ερμηνεία τους στο Rising Star.

Δύο νέα παιδιά με όνειρα και ταλέντο από τη Θήβα , πήραν μέρος στο talent Show του Αντέννα και ..."έριξαν τον τοίχο" δύο φορές με μεγάλα ποσοστά.

Μάγεψαν τους κριτές και τον κόσμο.

Η Δήμητρα με ποσοστό 90% και ο Στέλιος με ποσοστό 98% πήραν πολύ καλά και ενθαρρυντικά σχόλια.


Διαβάστε περισσότερα »

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ελληνική ΑΟΖ ενάντια στην εξουσία μιζέριας

Όσο δεν βλέπουμε την ελληνική ΑΟΖ ως εργαλείο ανάκαμψης και ανάπτυξης για την πατρίδα μας κι επιμένουμε σε ιδεολογικά κολλήματα που ανήκουν στο παρελθόν, δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά εξέλιξη πριν τις επόμενες εκλογές. Διότι, όταν ένα σύστημα αυτοεγκλωβίζεται με τα λάθη του, δεν αλλάζει και συνεχίζει ως το τέλος τη βαρβαρότητά του, επειδή δεν έχει καμιά στρατηγική να προτείνει για κανέναν. Η ελεύθερη πτώση δεν είναι μια στρατηγική, αλλά μια απόγνωση όταν δεν έχεις τίποτα να κάνεις για ν’ αλλάξεις τα πράγματα επί της ουσίας.

Καρέλιας: Μοιράζει και φέτος 3 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους του

πηγή: fortunegreece.com

Αποτελεί το μεγαλύτερο ποσόν που έχει δώσει ποτέ η εταιρεία.


Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση της Καρέλιας αποφάσισε να δώσει έκτακτες οικειοθελείς παροχές, καθώς και έκτακτα πρόσθετα bonuses για τους εργαζομένους της που διέπρεψαν με την απόδοσή τους μέσα στην χρονιά που πέρασε.
Το συνολικό κονδύλι αναμένεται να ξεπεράσει και πάλι το ποσό των € 3.000.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο ποσόν που έχει δώσει ποτέ η Εταιρεία, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Ανδρέας Καρέλιας.
Τη σχετική ανακοίνωση πραγματοποίησε ο ίδιος στη διάρκεια της ομιλίας του προς τους εργαζομένους της καπνοβιομηχανίας.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Γ !  Έκδοση
                    ------------------------
                        Πρόλογος
Ο Σουλτάνος μίλησε για τα σύνορα της καρδιάς των Τούρκων, ζήτησε δε αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης.
Εμείς οι Έλληνες να ζητήσουμε τα σύνορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, και πιο παλιά της Αρχαίας Ελλάδος, όταν οι Τούρκοι δεν υπήρχαν!!!

Ουράνιες Ευχές, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΠΕΚΤΣΙ

Η “Ελευθεροτυπία” χρηματοδότης του Ιδρύματος

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Η Εργκένεκον είναι μια υπερ-εθνικιστική μυστική οργάνωση που δρα επί δεκαετίες στην Τουρκία. Η οργάνωση αυτή είναι μέρος του βαθέως κράτους της Τουρκίας και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Πολλά μέλη αυτής της οργάνωσης έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή τους στην τρομοκρατία. Σε αυτήν την παρακρατική οργάνωση της Τουρκίας καταλογίζεται η σκηνοθετημένη προβοκάτσια (με την ανοχή της τουρκικής κυβερνήσεως) για τη ρήψη βόμβας στο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη, που άναψε το φυτίλι του ανθελληνικού οργανωμένου πογκρόμ, με τα θλιβερά γεγονότα που ακολούθησαν για τον ελληνισμό της Κωνσταντινουπόλεως, στις 6 Σεπτεμβρίου του 1955.    

ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ: ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο Βουλευτής Βοιωτίας (ΝΔ) και Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής Βαγγέλης Μπασιάκος παρουσιάζοντας τη θέση της ΝΔ στα θέματα της Οδικής Ασφάλειας επισήμανε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής παρέχει τη δυνατότητα συλλογής κρίσιμων στοιχείων και ανταλλαγής απόψεων, με κύριο σκοπό την αποτελεσματική δράση του θεσμικού αυτού οργάνου και όχι απλά τη διεξαγωγή θεωρητικών συζητήσεων, ώστε τυπικά να δικαιολογηθεί ο λόγος ύπαρξής του.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΧΕΝ ΘΗΒΑΣ






Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Γιατί δεν πλήρωσαν ποτέ οι Σφαγείς του Διστόμου! --Παρουσίαση βιβλίου για τις επανορθώσεις στην Μαρτυρική Κωμόπολη

Τι απέγιναν οι Σφαγείς του Διστόμου; Γιατί 73 χρόνια μετά δεν υπάρχει δικαίωση για τα θύματα; Γιατί δεν πληρώνει τις οφειλές της η Γερμανία; 
Στα ερωτήματα αυτά και σε όλο το πλέγμα των θεμάτων που άπτονται της δράσης και της τιμωρίας των εγκληματιών πολέμου και της διεκδίκησης των γερμανικών επανορθώσεων προς την Ελλάδα, φιλοδοξούν να απαντήσουν δυο προσωπικότητες με ειδικές γνώσεις και δράση γύρω από αυτά και  μάλιστα σε έναν ιδιαίτερα φορτισμένα τόπο- το Μαρτυρικό Δίστομο!

Διανομή τροφίμων σε 310 άπορες οικογένειες του Δήμου Θηβαίων για τις ημέρες των Χριστουγέννων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και προσέφεραν τρόφιμα που διανεμήθηκαν στις 22 & 23 Δεκεμβρίου 2016 σε 310 άπορες οικογένειες του Δήμου μας.

Φιλικός αγώνας μπάσκετ ΑΣ Άρης Θήβας - Ολυμπιακός Πειραιώς





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

3η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟ-ΜΕΤΡΟΥ 6.1 ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

3η ΠΑΡΑΤΑΣΗ
ΕΩΣ  16  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2017  ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ   ΑΙΤΗΣΕΩΝ
ΤΟΥ ΥΠΟ-ΜΕΤΡΟΥ 6.1  ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μεγάλη Αύξηση Κρουσμάτων Γαστρεντερίτιδας

Αύξηση της συχνότητας εμφάνισης γαστρεντερίτιδας παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
Η ιογενής γαστρεντερίτιδα είναι μια εντερική λοίμωξη που οφείλεται σε διάφορους ιούς, οι οποίοι επιβιώνουν έως και 72 ώρες και αρκεί ελάχιστη ποσότητα του ιού για τη μετάδοση.
Οι ασθενείς με γαστρεντερίτιδα μεταδίδουν τον ιό τους από τη στιγμή που αρχίζουν να νιώθουν αδιαθεσία έως και τρεις ημέρες μετά την ανάρρωσή τους.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΗ 2343/2016: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΤΠΩΝ

Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*
   Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες γύρω από την υπ’αριθμ. 2343/2016 απόφαση του Μον. Πρωτ. Αθηνών, περί οριστικής διαγραφής χρεών και δανείων από τις τράπεζες.
Πριν αναλύσουμε την συγκεκριμένη απόφαση και δούμε τι ακριβώς λέει και γιατί, πρέπει να διευκρινίσουμε κάποια γενικότερα σημεία των δικαστικών αποφάσεων.

ΣΦΙΓΓΑ - Ευχές για ένα δημιουργικό 2017

Οι θερμότερες ευχές μας για κάθε μήνα του 2017


Τα κάλαντα στη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου

Τα κάλαντα στη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και στην Δημοτική Αρχή έψαλλαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων και μαθητές σχολείων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Καλή χρονιά από το Thiva Post!

Το 2016 αποτελεί παρελθόν, μαζί με όλα τα κακά τα οποία μας έφερε. Ας ευχηθούμε η νέα χρονιά να είναι πιο καλύτερη, πιο δημιουργική και πιο ανθρώπινη.

Το Thiva Post εύχεται στους Αναγνώστες του για την νέα χρονιά, Υγεία πάνω από όλα, Ευτυχία στο σπιτικό σας και τις οικογένειές σας. 

Η νέα χρονιά να σας χαρίσει απλόχερα ότι επιθυμείτε, να πραγματοποιήσει τα όνειρα σας και να αξιοποιήσει τις θετικές σκέψης σας. 

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο