Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΣΦΕ)

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, εξελέγησαν ως μέλη του ΔΣ  οι κάτωθι υποψήφιοι: Σωτήριος Ι, Καραμαγκιώλης, Αναστασία Κτιστάκι, Ιωάννης Αναστασίου, Μενέλαος Ι. Καραμαγκιώλης, Θεόδωρος Θεοδώρου, Γεώργιος Δημητούλης, Παναγιώτης Κοροπούλης και Δημήτριος Μανίσαλης.
Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 συνήλθε, μετά από νόμιμη πρόσκληση του πλειοψηφούντος Σωτηρίου Ι. Καραμαγκιώλη, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με ομόφωνη απόφασή του ως εξής:

Πραγματοποίηση εγκαινίων Βιβλιοθήκης και έκθεσης "Μουσείου Δασκάλου" στο Κυριάκι

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι η εκδήλωση των εγκαινίων της Βιβλιοθήκης και της έκθεσης “Μουσείου Δασκάλου” από τον δάσκαλο Νικόλαο Γ. Γκώνια με θέμα “Ραντεβού το Σεπτέμβρη, που είχε αναβληθεί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στις 30 Δεκεμβρίου 2016 στην περιοχή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στο Κοινοτικό Κατάστημα Κυριακίου.





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

"To Σινικό Τείχος" στον Κινηματογράφο Θήβας από 26/1-1/2. Προσεχώς: ROGUE ONE: A Star Wars Story

ΠΕΜΠΤΗ 26/1/17 - ΤΕΤΑΡΤΗ 1/2/17


“ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ: The Great Wall ”


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Δύο αιχμάλωτοι δυτικοί μισθοφόροι βρίσκονται αναπάντεχα μέσα στις φλόγες μιας άνισης μάχης ανάμεσα στον αυτοκρατορικό κινέζικο στρατό και στα απόκοσμα πλάσματα Τάο Τέι που προσπαθούν να διαπεράσουν το Σινικό Τείχος για να κατακτήσουν την αχανή χώρα.

ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Μετά την κατάρρευσην του Κομμουνιστικού συστήματος στη ΡΩΣΙΑ,  και την αναλαβή από τον πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ της εξουσίας & ηγεσίας της χώρας αυτής, οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έχασαν τον ένα πόλο στήριξης της Επικυριαρχίας αυτών στη Γη.
Με την έλευσην του προέδρου DONALD TRUMP στις ΗΠΑ, οι Περιούσιοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, κινδυνεύουν να χάσουν και το δεύτερο πόλο στήριξης της παγκόσμιας εξουσίας αυτών.
Η Γερμανία τελεί υπό κατοχήν των Περιούσιων Κοσμοκρατόρων. Ήδη έβαλαν τον ΓερμανοΕβραίο Μάρτιν Σούλτζ αντίπαλο της Μέρκελ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η εξωφρενική αυτή απόφαση του δικαστηρίου για τους Γέροντες της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους και ειδικά για τον ηγούμενο πατερά Μακάριο, θα έχει τα αντίστροφα αποτελέσματα.
Ο ηγούμενος και οι διωκόμενοι μοναχοί, καθώς και το μοναστήρι θα αναδειχτεί σαν τον μοναδικό φάρο της Ορθοδοξίας στο καταρρέων Άγιο Όρος και η καταδίκη τους θα λαμπρύνει και θα πεισμώσει τον αγώνα για την Ορθοδοξία.

Αντιμετωπίστηκε η εστία φωτιάς σε εσωτερικό χώρο του 2ου ορόφου του νοσοκομείου Λιβαδειάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Υπεύθυνος Πυρασφάλειας του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς (με άμεση επέμβασή της)
αντιμετώπισαν το πριν δύο ωρών συμβάν: "εστία φωτιάς σε εσωτερικό χώρο του 2ου ορόφου του νοσοκομείου" με απόλυτη ευστοχία.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων προς τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας


Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον υποστράτηγο κ. Νικόλαο Γεωργακόπουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ως Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας και αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ΝΔ, Βαγγέλης Μπασιάκος, ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης (Κ.Σ.) του ΝΑΤΟ, παρέστη εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας σε συνεδριάσεις της Επιτροπής «Άμυνας και Ασφάλειας» της Κ.Σ. του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον (19-24 Ιανουαρίου 2017).

ΕΝΤΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δ. ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020».

Θέμα: Ένταξη της πράξης με τίτλο : «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».


Στις 09/01/2017 εντάχθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η υποβαλλόμενη για χρηματοδότηση από το Δήμο Θηβαίων πράξη με τίτλο : «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», προϋπολογισμού 117.000,00 € με συνολική διάρκεια τρία (3) έτη.

« Η ΟΝΝΕΔ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ / 13 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια παραμονής στην κυβέρνηση του Σύριζα καθώς και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.  Μερικά από τα αποτελέσματα αυτής της συγκυβέρνησης περιέχονται στα παρακάτω 13 σημεία που γονάτισαν την Ελλάδα.

Κοπή πίτας της Ομάδας Γυναικών Λιβαδειάς (ΟΓΕ)





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ « ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ – ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ »

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ξεκίνησε από την Τρίτη 24/01/17 και λήγει την Παρασκευή 03/02/2017 στις 10 το πρωί, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην διεύθυνση www.oaed.gr. Χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το :

ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής  Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Θήβας – μετά από πολλές δυσκολίες και εμπόδια- ιδρύθηκε στις 12 Αυγούστου 2016 και η απόφαση του Υπουργού Παιδείας έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ με αριθμό 2864/9-9-16 τ. Β. Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την ευκαιρία που μας δίνεται τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε περιβαλλοντικό και οικονομικό επίπεδο. Καθημερινά, μαθητές όλων των βαθμίδων από όλη την Ελλάδα είναι εν δυνάμει επισκέπτες και πρεσβευτές της πόλης μας. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΕΝ ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ"





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Παράταση από τον ΟΑΕΔ για τις αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει ότι από τον ΟΑΕΔ ανακοινώθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους δήμους, για 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (8μηνα) σε όλους τους Δήμους της χώρας, 90 θέσεις πλήρους απασχόλησης στο Δήμο Θηβαίων

Στη δημιουργία 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε όλους τους Δήμους της χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 1/2017) του ΟΑΕΔ. Στο Δήμο Θηβαίων αντιστοιχούν 90 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων.

Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινάει την Τρίτη 24/01/2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Παρασκευή 03/02/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή.

Πρόσκληση Ορκωμοσίας Αποφοίτων Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics Management)

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 – 11:30 π.μ. Συνεδριακό Κέντρο Θήβας                          Αίθουσα «Αλέξανδρος Κοφίνης»

Σας προσκαλούμε στην Τελετή καθομολόγησης και απονομής Πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, στην Αίθουσα «Αλέξανδρος Κοφίνης».

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ " ΑΘΗΝΑ 02-02-2017




Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας 

Με συμμετοχή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

 « Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ» 

Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγου- Χολαργός Σταθμός Εθνικής Άμυνας 

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 

Περισσότερα από 5,5 εκατ. ευρώ για την κοινωνική πρόνοια στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στην ένταξη 6 κοινωνικών δομών στο Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα προχώρησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για δομές και υπηρεσίες που στοχεύουν στην στήριξη όσων έχουν ανάγκη από είδη πρώτης ανάγκης, τροφή και φάρμακα. Στο πρόγραμμα εντάχθηκε το ποσό των 1.535.040 ευρώ για τη χρηματοδότηση δομών στη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Βοιωτία, την Φωκίδα και την Ευρυτανία.

Οι δομές που χρηματοδοτούνται είναι:

Τι σηματοδοτεί η κατάργηση της Αντιγόνης στο Λύκειο;

Γιατί δε φύτρωσε ποτέ στον κόσμο, σαν το χρήμα, τόσο κακή εφεύρεση· αυτό γκρεμίζει πόλεις, αυτό κι από τα σπίτια τους ανθρώπους ξεσπιτώνει, αυτό το φρόνιμο μυαλό το ξεπλανεύει πάντα, το παρασέρνει στο κακό και στης ντροπής τη στράτα, και καθετί το πονηρό μαθαίνει στους ανθρώπουςδιδάσκει την ασέβεια σ’ όλες της τις εκφράσεις. Μα όσοι τα κατάφεραν στο χρήμα πουλημένοι, με τον καιρό κάποια στιγμή άσχημα το πληρώνουν.
Από πού νομίζετε ότι προέρχεται το παραπάνω απόσπασμα; Είναι από την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Είναι η τραγωδία που περιέχει και το χορικό «Έρως ανίκατε μάχαν». Είναι η τραγωδία που περιέχει και τον παρακάτω διάλογο:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Executive Coaching and Management

-Θα θέλατε να εργαστείτε σε ένα από τα πιο ευέλικτα και απαραίτητα επαγγέλματα; 

-Σας συναρπάζει ο κόσμος των επιχειρήσεων; 

-Θέλετε να συνδυάσετε τη συμβουλευτική με τα οικονομικά;

-Πιστεύετε πως η κρίση είναι αθέατη ευκαιρία; 

-Επενδύετε στη διά βίου κατάρτισή σας με την αρωγή ενός δημόσιου φορέα, με κύρος και τεχνογνωσία στην εκπαίδευση; 

-Θέλετε να μαθαίνετε με τους δικούς σας ρυθμούς, αξιοποιώντας τις εμπειρίες ζωής, που διαθέτετε; 

ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ Νο2

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
του κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”

Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα και η φράση του προς τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ “η πραγματικότητα είναι σκληρή…” δείχνει εύγλωττα ότι ο πλανήτης περνάει σε μια νέα ιστορική φάση ανάλογη αυτής της περιόδου που ξεκίνησε με την συμφωνία της Γιάλτας.
Λίγες δεκαετίες αργότερα και με τη Γιάλτα Νο2 στο προσκήνιο και σε συνδυασμό με την ακόρεστη φιλοδοξία του υπέρμαχου της Παγκοσμιοποίησης Τζωρτζ Σόρος, ώστε  να μην επιτρέψει στον νέο Πλανητάρχη να σχεδιάσει τις πρώτες πολιτικές του κινήσεις, σχεδόν όλος ο πλανήτης είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί…

Προστατεύστε τον λέβητα φυσικού αερίου σας από τον παγετό.

Δεν είναι λίγα τα νοικοκυριά που έχουν πρόβλημα στην λειτουργία του λέβητά τους τις μέρες αυτές (Ιανουάριος 2017) είτε σε λειτουργία ζεστού νερού χρήσης, είτε ακόμη και σε λειτουργία θέρμανσης και οι λέβητες φυσικού αερίου δεν λειτουργούν καθόλου.
Αν είστε από τους τυχερούς που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία και ο λέβητας λειτουργεί σε κατάσταση θέρμανσης, μπορείτε να κάνετε κάτι για να γλιτώσετε τον λέβητα σας από περεταίρω προβλήματα:
τυλίξτε μία κουβέρτα (που να μην την λυπάστε) γύρω από τις σωλήνες κάτω από τον λέβητα αερίου με τέτοιο τρόπο ώστε όλες οι σωληνώσεις (2 της θέρμανσης και 2 του ζεστού νερού βρίσκονται στον ίδιο χώρο χωρίς να τις χωρίζει η κουβέρτα, ενώ η κουβέρτα τυλίγει και σκεπάζει όλες τις σωλήνες μαζί όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

Στρατηγική Διασύνδεση: New York, Αθήνα, Dubai

Στις αεροπορικές εταιρείες δεν έχει μόνο σημασία η διαδρομή, αλλά επίσης και τα κομβικά σημεία από τα οποία περνούν για να εκτελέσουν ένα δρομολόγιο. Επίσης, σε αυτό το πλαίσιο δίνεται όλο και περισσότερη σημασία στην έννοια του Hub. Είναι, λοιπόν, σημαντικό βήμα για το Αεροδρόμιο της Αθήνας να λειτουργεί ως ενδιάμεσο της New York και του Dubai. Προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης τριών ηπείρων. Ενισχύει το ευρωπαϊκό πλαίσιο στην ανατολική Μεσόγειο.

Στα 731 εκατ. οι χρήστες ίντερνετ στην Κίνα -Περίπου όσο ο πληθυσμός της Ευρώπης

Ο αριθμός των χρηστών του Ίντερνετ στην Κίνα, ο οποίος ήταν ήδη ο πιο αυξημένος στον κόσμο, έφτασε στα τέλη του Δεκεμβρίου στα 731 εκατομμύρια.

Δηλαδή περίπου τον αριθμό του πληθυσμού της Ευρώπης, ανακοίνωσαν οι κινεζικές αρχές.

Συνολικά το 53,2% από τα 1,37 δισεκατομμύρια Κινέζους θεωρείται πλέον ότι χρησιμοποιεί το Ίντερνετ, ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός οργανισμός Κέντρο Πληροφόρησης για το Ίντερνετ (CNNIC).

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Συγχαρητήρια από την Δήμαρχο Λεβαδέων για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα ΛΕΒΑΔΟΣ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου ευχαριστεί και συγχαίρει τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς και όλους τους φορείς και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του 2ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου ΛΕΒΑΔΟΣ που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στη Λιβαδειά.

Βράβευση αθλητών ΑΚΟΛ από Δήμαρχο Λεβαδέων

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωτήρης Καρβούνης συμμετείχαν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στην ετήσια τελετή βράβευσης των πανελληνιονικών αθλητών και αθλητριών της Περιφέρειας, που διοργανώθηκε από την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Θήβα: Έχουν πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού  του Δήμου Θηβαίων, ενημερώνει ότι  τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2016, έχουν πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιδοματούχων. 




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Ο Σύλλογος Θηβαίων Νέας Υόρκης παρουσίασε το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών στην κοπή της βασιλόπιτας

Από αριστερά διακρίνονται οι Βούλα Γολεμάτη (αντιπρόεδρος) Γιώργος Αθανασίου Τασιγιάννης (γραμματέας), Δρ. Γιώργος Αντωνίου (πρόεδρος) Πολίν Τασιγιάννη (ταμίας), Πανταζής (Πίτερ) Τασιγιάννης, Ρούλα Χατζίνα και Χρυσούλα Τασιγιάννη. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Κώστας Μπέη.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σύλλογος Θηβαίων «Επαμεινώνδας» το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου διοργάνωσε στο ελληνικό κέντρο εκδηλώσεων «The Graycliff» στην πόλη Moonachie της Νέας Ιερσέης την πρώτη εκδήλωση του έτους, η οποία είχε τριπλό σκοπό.

Ανακοίνωση σχετικά με την παράταση προθεσμίας υποβολής ενστάσεων από δικαιούχους καταναλωτές σε περιοχές που λειτουργούν ΑΠΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Δήμος Λεβαδέων ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την υπ' αριθμ. ΑΠΕΗΛ/οικ.1700687/19.1.2017 (ΑΔΑ:69ΒΟ4653Π8-5Φ8) εγκυκλίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ενστάσεων από τους δικαιούχους οικιακούς καταναλωτές στις περιοχές όπου λειτουργούν σταθμοί Α.Π.Ε. έως την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017.

Εκτός συνταγματικών ορίων η πρωτοβουλία για σύγκληση της Διοικητικής Ολομέλειας του Αρείου Πάγου από την Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με θέμα την αύξηση του ορίου ηλικίας αποχώρησης των δικαστικών λειτουργών.

Το άρθρο 88 παρ. 5 του Συντάγματος ορίζει ότι «Οι δικαστικοί λειτουργοί, έως και το βαθμό του εφέτη ή του αντεισαγγελέα εφετών και τους αντίστοιχους με αυτούς βαθμούς, αποχωρούν υποχρεωτικά από την υπηρεσία μόλις συμπληρώσουν το εξηκοστό πέμπτο έτος της ηλικίας τους και όλοι όσοι έχουν βαθμούς ανώτερους από αυτούς ή τους αντίστοιχους με αυτούς αποχωρούν υποχρεωτικά από την υπηρεσία μόλις συμπληρώσουν το εξηκοστό έβδομο έτος της ηλικίας τους».

Ποιο θα ήταν το κόστος ενός iPhone το 1991;

Μπορεί η τεχνολογία στις μέρες μας να έχει μεγάλες δυνατότητες ισχύς, επεξεργαστικής και όχι μόνο και μπορεί να είναι και σχετικά φτηνή με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα.

Στις μέρες μας μπορείτε να αγοράσετε ένα smartphone το οποίο μπορεί να ξεπερνάει άνετα ένα desktop πριν 20 χρόνια και όσο για την σύγκριση τιμών του τότε και του σήμερα απλά διαβάστε το παρακάτω:

ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ

“Χωρίζουν” Μιχαλολιάκος – Κασιδιάρης;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 η εφημερίδα μας έφερνε στη δημοσιότητα κατ΄ αποκλειστικότητα την είδηση περί επικείμενης συνεργασίας της Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου με το Γιώργο Καρατζαφέρη, μέσω του άρθρου μου: “Ο Μιχαλολιάκος χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη;”.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
   
 ΠΡΟΣ:  Α) Τη Δήμαρχο Λεβαδέων     
            
                   Πούλου Γιώτα

              Β)Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ TRUMP ή ΠΟΥΤΙΝ!!!

Η Ελλάδα έχει έλλειψη πολιτικής ηγεσίας Εθνικής Πατριωτικής υφής.
Οι παρόντες πολιτικοί είναι υπηρέτες της ηγεσίας (ΕΛΙΤ), της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
Μας λείπει ένας TRUMP, ένας PUTIN, και γιατί να κρύψωμεν άλλωστε, ένας ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
Σήμερα χρειαζόμεθα έναν ΛΕΩΝΙΔΑ, έναν ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ή έναν πολιτικό ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ!!!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ 200.000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Ο Βουλευτής Βοιωτίας και Αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ΝΔ, Βαγγέλης Μπασιάκος, επισήμανε, με Ερώτησή του προς τη Βουλή, το κρίσιμο ζήτημα της αντοχής και βιωσιμότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς, σύμφωνα με έρευνα του Global Entrepreneurship Monitor που εκπόνησε στην Ελλάδα το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), περίπου 200.000 άτομα διέκοψαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα κατά το 2015 στην Ελλάδα. Ο κ.Μπασιάκος ζήτησε να ενημερωθεί για τον ακριβή αριθμό των επιχειρηματιών που διέκοψαν τη δραστηριότητά τους κατά το έτος 2015 και 2016, καθώς και πώς μπορεί πρακτικά να διευθετηθεί, με αποτελεσματικό και αντικειμενικό τρόπο, η δεδομένη αδυναμία επιχειρηματιών να διατηρήσουν τη δραστηριότητά τους, δεδομένων των πολλών διαφόρων επιβαρύνσεων και εμποδίων, τα οποία έχουν υποστεί. Ενώ παρέχονται κίνητρα για ίδρυση ή μετεγκατάσταση επιχειρήσεων σε γειτονικές χώρες.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ

Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*

Με μια πολύ σημαντική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, μας άφησε το 2016 σχετικά με τις τραπεζικές καταθέσεις και τον σχετισμό τους με το εισόδημα των δικαιούχων.
Ειδικότερα σύμφωνα με την ΔΕφ.Αθ 3820/2016 στοιχεία των τραπεζικών καταθέσεων, ανεξαρτήτως του αν στοιχειοθετούν την απόκτηση εισοδήματος, δεν μπορούν να θεωρηθούν «συμπληρωματικά» φορολογικά στοιχεία, προκειμένου να δικαιολογήσουν την έκδοση συμπληρωματικού φύλλου ελέγχου ή την παράταση της παραγραφής.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Διαμαρτυρία εργαζομένων στα ΕΑΣ πρώην ΠΥΡΚΑΛ στα Δερβενοχώρια

Στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στην Πύλη των Δερβενοχωρίων υπάρχουν αποθήκες πυρομαχικών των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (Πρώην ΠΥΡΚΑΛ ). Το Υπουργείο Άμυνας αποφάσισε για την μεταφορά των παλαιών πυρομαχικών προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για να πιστοποιηθεί ιδιωτική μονάδα καταστροφής που έχει εγκατασταθεί στις αποθήκες του εργοστασίου των ΕΑΣ Λαυρίου. 

ΤΡΑΜΠ - ΠΟΥΤΙΝ “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΖΟΥΝ”

Τα δικά μας γερμανικά “πρακτοράκια” επιμένουν με ΕΕ και Μέρκελ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ήταν βόμβα μεγατόνων η απόφαση του Βρετανικού λαού στο δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στις 23 Ιουνίου 2016 στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου υπερψηφίσθηκε το BREXIT με ποσοστό 51,9%.  Αυτή η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο τότε Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον και να αναλάβει Πρωθυπουργός η Τερέζα Μέι, η οποία υποσχόταν μια ήπια έξοδο της Κοινοπολιτείας από την ΕΕ.

Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων:Για την προωθούμενη τροποποίηση διατάξεων σχετικά με την έκδοση συναινετικού διαζυγίου από συμβολαιογράφους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για την προωθούμενη τροποποίηση διατάξεων σχετικά με την έκδοση συναινετικού διαζυγίου από συμβολαιογράφους

Εν όψει της προωθούμενης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης τροποποίησης των διατάξεων για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου, ώστε να εκδίδεται από τους συμβολαιογράφους, με επικαλούμενο στόχο την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης, παρά το γεγονός ότι προβλέπεται υποχρεωτική παράσταση δικηγόρων και επομένως δεν τίθεται θέμα αφαίρεσης δικηγορικής ύλης, επισημαίνουμε, μεταξύ άλλων, ενδεικτικά, τα ακόλουθα κρίσιμα ζητήματα:

Μπλόκα αποφάσισαν οι Βοιωτοί. Νέα σύσκεψη την ερχόμενη Παρασκευή

Μπλόκα αποφάσισαν οι Βοιωτοί στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητηρίου στη Λιβαδειά.
Οι κινητοποιήσεις χαρακτηρίστηκαν μονόδρομος και ίσως η τελευταία ευκαιρία του αγροτικού κόσμου να παραμείνει στην καλλιέργεια και να επιβιώσει.

Παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δημοτικός  Οργανισμός Θήβας και ο Α.Ο. ΘΗΒΑ σας προσκαλούν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Χρήστου Σωτηρακόπουλου:
‘Ταξίδι  στα  αστέρια’

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο